παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 18.09.2023 έως 24.09.2023
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε αναγκάσει να πάρεις μέρος σε συζητήσεις και συναντήσεις που σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να βρεθείς κοντά σε άτομα που καταφέρνουν να σε κάνουν να αμφισβητείς τις ικανότητες σου, που σε μετατρέπουν σε υποχείριο τους χωρίς να είσαι σε θέση να εγείρεις ενστάσεις. Ίσως πάλι να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να γίνεις μέλος μίας ομάδας ώστε να σταματήσεις να λειτουργείς αυτόνομα, ώστε να αναγνωρίσεις πως υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν τις δυνατότητες να δράσουν χωρίς να παραμένουν αμέτοχοι. Τέλος, φρόντισε να είσαι προσεκτικός/η με τις μεγάλες υποσχέσεις και προσκλήσεις που λαμβάνεις από τρίτους, γιατί αν και φαίνονται ιδιαίτερα ευχάριστες και φιλόδοξες, μπορεί να κρύβουν παγίδες τις οποίες δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τη δεδομένη χρονική περίοδο. Καλό θα ήταν να ζητήσεις και τη γνώμη ενός προσώπου που εμπιστεύεσαι και είναι δίπλα σου, να πάρεις μία βοήθεια που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 20.09.2023 έως 26.09.2023
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Η ερωτική σου εβδομάδα είναι σαφέστατα έντονη και όχι ιδιαίτερα ήρεμη – άρα, όλα μια χαρά διότι εσύ αλλιώς βαριέσαι. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε ...
 • «Θέλω την ησυχία μου σήμερα!» φωνάζουν Τοξότες ανά τον πλανήτη σε όσους/ες προσπαθούν να τους ζαλίσουν όπως κάθε άλλη μέρα με τα άλυτα προβλήματα τους. Ευτυχώς που υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή που αποποιείσαι τον ρόλο του ψυχολόγου όλων των συναδέλφων/φίλων/συγγενών. Α και σεξ σήμερα! Όσο περισσότερο μπορείς!
 • Σεπτέμβριος

  Υπήρξε μια πανσέληνος στην εκπνοή του Αυγούστου υπό της οποίας τη σκιά ξεκινά ο Σεπτέμβριος αλλά και το φθινόπωρο γενικά: μια πανσέληνος αρκετά αγχωτική.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Για την ακρίβεια νιώθεις σαν διελκυστίνδα ανάμεσα στις οικογενειακές και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και αυτό από μόνο του αρκεί για να πελαγώσουν ακόμα και πιο ήρεμα ζώδια από εσένα! Την αισιοδοξία σου και τη δύναμή σου, ωστόσο, δεν τα χάνεις και η Αφροδίτη που γυρνά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, ζώδιο πολύ φιλικό προς εσένα, δίνει ανάσα και φτερά σε όνειρα και σχέδια μακρόπνοα που για αρκετό διάστημα τα είχες βάλει στο «μούσκιο». Όλα δρομολογούνται εκ νέου και ιδίως ό, τι έχει άμεση σχέση με το ζώδιό σου όπως σπουδές, πιστοποιήσεις και μακρινά ταξίδια στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Ευνοούνται οι πνευματικές εργασίες και το όχι ακριβείας αλλά σχεδόν διαρκές εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, όψη πολύ υποστηρικτική, εγγυάται πως και η καλοτυχία θα ρέει, και οι φίλοι θα είναι με το μέρος σου, και οι γνωριμίες θα φανούν χρήσιμες την ώρα ακριβώς που πρέπει. Λίγη προσοχή χρειάζεται την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αργότερα, μετά δηλαδή από τα μισά του μήνα, θα μπορέσεις να οργανωθείς και να δράσεις ακόμα πιο ξεκάθαρα. Θα χρειαστεί ωστόσο να είσαι πρωτίστως εσύ ξεκάθαρος και, κυρίως, συνεπής σε ό, τι αναλαμβάνεις. Εν ανάγκη προσπάθησε να μην σε πιάνει ο ενθουσιασμός και αναλαμβάνεις πάρα πολλά ταυτόχρονα γιατί με τον κυβερνήτη σου, τον Δία, αλλά και τον Ερμή ανάδρομο, το να πελαγώσεις είναι εξαιρετικά εύκολο και δε θα το ήθελε κανείς.
  Νέα Σελήνη: Ευνοούνται τα ρίσκα, ευνοείται ένα επαγγελματικό βήμα και διαφαίνονται και σημαντικά οικονομικά οφέλη.
  Πανσέληνος: Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει με μία νέα ερωτική γνωριμία. Περίμενε να δεις δείγμα γραφής όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  4 Σεπτεμβρίου 2023
  ανάδρομος Ερμής 15° 35’ Παρθένου τρίγωνο με Δία 15° 35’ Ταύρου
  6 Σεπτεμβρίου 2023
  Σύνοδος Ήλιου με Ερμή ανάδρομο 13°37’ Παρθένου
  8 Σεπτεμβρίου 2023
  Ήλιος 15° 34’ Παρθένου τρίγωνο με Δία 15° 34’ Ταύρου
  15 Σεπτεμβρίου 2023
  Ήλιος 22° 57’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 22° 57’ Ταύρου
  17 Σεπτεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 15° 18’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 15° 18’ Ταύρου
  19 Σεπτεμβρίου 2023
  Ήλιος 26° 16’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 26° 16’ Ιχθύων
  21 Σεπτεμβρίου 2023
  Ήλιος 27° 59’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 27° 59’ Αιγόκερω
  25 Σεπτεμβρίου 2023
  Ερμής 14° 51’ Παρθένου τρίγωνο με Δία 14° 51’ Ταύρου
  27 Σεπτεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 20° 57’ Λέοντα εξάγωνο με Άρη 20° 03’ Ζυγού
  29 Σεπτεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 22° 40’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 22° 40’ Ταύρου
  30 Σεπτεμβρίου 2023
  Ερμής 22° 39’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 22° 39’ Ταύρου
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  15/09/2023, 04:38 ώρα Ελλάδας, στις 21° 58’ της Παρθένου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  29/09/2023 12:57 ώρα Ελλάδας, στις 06° 00’ του Κριού (Πανσέληνος του Καλαμποκιού)

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023
  Προσπαθώντας να αποφύγεις τη σκιά σου

  Το 2023 φαίνεται να αποτελεί μία μεταβατική για εσένα χρονιά, αφού σου δίνει ερεθίσματα σχετικά με τις δυσλειτουργίες της ζωής σου, τις οποίες και καλείσαι να εξηγήσεις και να προσπαθήσεις να διορθώσεις. Από τη μία πλευρά, έχεις μία καθημερινότητα που δε σε ευχαριστεί, είτε επειδή δουλεύεις πολλές ώρες, είτε επειδή απασχολείσαι σε ένα αντικείμενο που σε δυσκολεύει και σε βαραίνει. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι εκτός εργασίας και αυτό να αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στο να σταθείς στα πόδια σου και να μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Θα μπορούσες να ρίξεις όλο το φταίξιμο για αυτή την κατάσταση σε τρίτους, στην κοινωνία ή το αφεντικό σου, στις συνθήκες της ανθρωπότητας ή στην κακή σου τύχη και να καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου την ευθύνη αυτής της πραγματικότητας. Θα μπορούσες όμως να αποφασίσεις να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να δεις μήπως κάνεις επιλογές που δε συνάδουν με τις κλίσεις και τα ταλέντα σου, μήπως συμβιβάζεσαι με ότι σου προσφέρεται και δεν κυνηγάς τα όνειρα σου.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τις δυσλειτουργίες της ζωής σου, να συνειδητοποιήσεις πως σέρνεις από πίσω σου επιλογές και ανθρώπους που δε σε βοηθούν να βλέπεις τη ζωή μέσα από την οπτική που θα ήθελες. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, να δυσκολέψει η σχέση σου με άτομα της οικογένειας και να θελήσεις να απομακρυνθείς. Μπορεί πάλι να μην προχωρά η σχέση σου με τον τρόπο που θα ήθελες, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεσαι μέσα σε ένα φαύλο κύκλο επιλογών που κάνεις. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να κόψεις τον ομφάλιο λώρο με ένα κομμάτι του εαυτού σου που επιμένει να βλέπει τα πράγματα από απόσταση και χωρίς να συνδέεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Μήπως είναι καιρός να ενηλικιωθεί αυτό το κομμάτι του εαυτού σου;

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου θέλοντας να τονώσει την ερωτική σου ζωή. Θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, να τολμήσεις να προσεγγίσεις άτομα που μπορεί κάτω από άλλες περιστάσεις να απέφευγες να συναναστραφείς μαζί τους. Μπορεί πάλι να προκύψει μία γνωριμία που κινείται ταχύτατα, που είναι σε θέση να βάλει φωτιά στην καρδιά σου, να σε πυρπολήσει και να σε βάλει στη διαδικασία να τολμήσεις να εκφράσεις συναισθήματα που δε γνώριζες πως υπάρχουν. Μπορεί πάλι η εξέλιξη μίας σχέσης να έχει να κάνει με τα επόμενα βήματα, τα οποία υπαγορεύονται από το γεγονός πως προκύπτει και μία εγκυμοσύνη που ανατρέπει αρκετά δεδομένα που είχες στο μυαλό σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία βαλτωμένη κατάσταση, τότε η είσοδος ενός τρίτου προσώπου μπορεί να δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση και να φέρει πολύ πιο γρήγορα το τέλος της σχέσης, αφού πλέον βλέπεις μπροστά σου μέλλον μέσω της σχέσης με το νέο αυτό άτομο. Στον επαγγελματικό τομέα, η παρουσία του Δία στον Κριό θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με τα ταλέντα και τις κλίσεις σου, να εμπλακείς σε κάτι στο οποίο ρισκάρεις, αλλά παράλληλα δοκιμάζεις να εκφράσεις τις προσωπικές σου κλίσεις και δυναμικές.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου θα επηρεάσει την καθημερινότητα σου και θα σε κάνει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στους ώμους σου. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τους χρόνους σου και τη διαχείριση των εκκρεμοτήτων, να φροντίσεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα αναλαμβάνεις χωρίς να αφήνεις κενά, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να σε εκθέσει στα μάτια ανθρώπων που δε θα ήθελες να έχουν τέτοια εικόνα για εσένα. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τη σωματική σου ευεξία, να εντάξεις στη ζωή σου την άθληση και μία καλύτερη διατροφή, ώστε να φροντίσεις να είσαι περισσότερο λειτουργικός/η στις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Στον εργασιακό τομέα, είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις ακόμα μία δουλειά, κάτι που σε βοηθά να νιώσεις πως πατάς καλύτερα στον οικονομικό τομέα.

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου προσφέροντας σου την ευκαιρία ώστε να διαμορφώσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου, να γίνεις περισσότερο ουσιαστικός/η ως προς τον τρόπο που θέλεις να εκφράσεις τα λεγόμενα σου. Μπορεί βέβαια να αποκτάς μία περισσότερο αυστηρή ματιά απέναντι στα πράγματα, να γίνεσαι έντονα κριτικός/η και αυταρχικός/η, κάτι που όμως χρειάζεται να εφαρμόσεις εφόσον βέβαια διαθέτεις την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου. Ίσως πάλι να έχεις αποφασίσει να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα, να λύσεις ανοικτά ζητήματα που βάζουν τρικλοποδιά στην ανάγκη σου να προχωρήσεις παρακάτω, αφού αισθάνεσαι πως σέρνεις μαζί σου ανθρώπους που δε δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους. Τέλος, έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις μία εκπαιδευτική δραστηριότητα, να κλείσεις ένα ανοικτό κεφάλαιο που παραμένει και σε αγχώνει όσο περνά ο χρόνος.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο για περίπου μία τριετία, θα ανοίξει μία νέα πολύ σημαντική εποχή για τη ζωή σου. Το 2023, οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου, θα αισθανθούν μία πίεση στους ώμους τους, θα νιώσουν να πρέπει να κλείσουν ανοικτά θέματα που καταφέρνουν να αποτελούν τις μαύρες τρύπες στη ζωή τους. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επικοινωνία με οικογενειακά πρόσωπα και να λύσετε παρεξηγήσεις που βασίζονται στη δυσκολία του να αναλάβεις το ρόλο που σου αναλογεί μέσα σε μία περίσταση που σε εγκλωβίζει. Ίσως πάλι να φεύγεις από την οικογένεια και να ανοίγεις τα φτερά σου ώστε να ζήσεις μόνος/η, να δημιουργήσεις τη δική σου βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τη μετέπειτα ζωή σου. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να συναναστραφείς με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και να προσπαθείς να αντιληφθείς το σκεπτικό τους, κάτι που όμως είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί χρόνο και διάθεση από την πλευρά σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να αποφασίζεις να δημιουργήσεις οικογένεια και αυτό το γεγονός να σε αγχώνει και να σε βαραίνει, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να αποδείξεις πως μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου τα βάρη που σου αναλογούν. Αν πάλι η σχέση σου περνά δύσκολα, τότε μπορεί να διαλύεται και να χρειαστεί να αναζητήσεις την επόμενη στέγη σου, να χρειάζεται να μετακομίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να λειτουργήσεις με σύνεση και προσοχή και να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις που θα εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων που είναι σε θέση να ορίζουν την καριέρα σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φαίνεται να σε ξυπνά και να σου τονίζει πως μπορείς να ρισκάρεις και πάλι στη ζωή σου, έχοντας όμως τη γνώση πως μπορούν να υπάρξουν και απώλειες. Στον ερωτικό τομέα είναι καιρός να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα, να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις, να τολμήσεις να εκφράσεις τα αισθήματα σου σε ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αλλάξει το στάτους της ζωής σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και τις ανάγκες τους, κατανοώντας πως έχεις την υποχρέωση να επενδύσεις χρήματα και κόπο σε ανάγκες τρίτων. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να δυσκολεύει τις αποφάσεις σου και να βαραίνει το συναισθηματικό σου κόσμο. Καλείσαι να σκάψεις μέσα σου και να βρεις ότι είναι περιττό, έχοντας την υποχρέωση να το απομακρύνεις. Δεν μπορείς να παραμένεις αδιάφορος/η σχετικά με την επιρροή που έχουν οι γύρω καταστάσεις πάνω σου, να θεωρείς πως είσαι σε θέση να βγαίνεις αλώβητος/η από ένα περιβάλλον που σε επηρεάζει. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που θα ήθελες να αποφύγεις, να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που απλά αφήνεις να υπάρχουν στη ζωή σου, να έρθεις σε επαφή με τη φθορά της σχέσης, της συνεργασίας αλλά και της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτό το τελευταίο σε φοβίζει και το ξορκίζεις, αλλά είναι καιρός να έρθεις αντιμέτωπος/η μαζί του θέλοντας να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να το αντιμετωπίζεις κατά μέτωπο.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θέλοντας να τονίσει την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το ρόλο σου μέσα σε ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο που κινείσαι. Μπορεί να επαναπροσδιορίσεις τις φιλικές σου σχέσεις, να θελήσεις να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στην κοινωνική και την προσωπική σου ζωή, να αυξήσεις το βαθμό της εξωστρέφειας σου αφού αναζητάς τον τρόπο να βγεις από μία καθημερινότητα που σε απορροφά. Ίσως πάλι να προκύψουν εντάσεις και ζυμώσεις με άτομα του φιλικού σου κύκλου, να διαταραχθεί η σχέση σου μαζί τους και να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που είναι καιρός να τεθούν πάνω σε νέα βάση. Αν πάλι η ερωτική σου ζωή δεν είναι αυτή που θα ήθελες, τότε ένα άτομο μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σου θα μπορούσε να αναταράξει αυτή τη φαινομενική ηρεμία και να προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα σου ζητήσει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα και να εστιάσεις στο γήινο επίπεδο της ζωής σου. Μπορεί να χρειαστεί να στρέψεις την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα, να δουλέψεις τη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες, να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις κατάλληλες συνδέσεις μέσα στον εργασιακό χώρο. Ίσως πάλι να θεωρείς πως είναι καιρός να αναζητήσεις ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, να κοιτάξεις το προσωπικό σου συμφέρον και να βάλεις σε προτεραιότητα την αμοιβή σου, επιλέγοντας να ακολουθήσεις μία πρόταση που έχει φτάσει στα χέρια σου και σε ταρακουνά.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό , τονίζοντας την ανάγκη να πάψεις να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και να εξετάσεις τη θέση σου μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ενταχθείς πιο ομαλά μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι, να φροντίσεις να κάνεις κινήσεις που δείχνουν συμβιβασμό και κατανόηση της θέσης των άλλων, με αποτέλεσμα να μην προχωράς σε ανοικτές και κατά μέτωπο συγκρούσεις. Θα χρειαστεί να διαθέσεις υπομονή και να επιτρέψεις στο χρόνο να λειτουργήσει επουλωτικά σε σχέσεις με ανθρώπους που έχουν την τάση να κινούν τα νήματα με δική τους βούληση. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι σε ένα εργασιακό πλαίσιο που δε χρειάζεται να το ωθήσεις στα άκρα, αφού η οικονομική ασφάλεια που σου παρέχει είναι πολύ σημαντικά ώστε να τη βάλεις σε διαδικασία πρόκλησης. Τέλος, είναι καιρός να ασχοληθείς με το θέμα της διατροφής σου και με τη σωματική σου άσκηση, να τολμήσεις να κάνεις κάποιες τομές στις συνήθειες σου, αφού συνειδητοποιείς πως το σώμα σου δεν υπακούει πλέον στις εντολές που του δίνεις. Φρόντισε να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα και να κατανοήσεις πως πρέπει να προσφέρεις μεγαλύτερη φροντίδα στον οργανισμό σου για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις δοκιμασίες στις οποίες τον θέτεις σε καθημερινή βάση.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό αντίστοιχα στις 17 Ιουλίου φαίνεται να δημιουργεί ένα καλύτερο κλίμα για εσένα. Μπορείς να απελευθερωθείς από τα δεσμά της εργασιακής καθημερινότητας και να τολμήσεις να μιλήσεις για δραστηριότητες τις οποίες έχεις ανάγκη ώστε να νιώσεις περισσότερο δημιουργικός/η. Μπορείς να εστιάσεις σε ασχολίες που έχουν να κάνουν με τις κλίσεις και τα χόμπι σου και να θελήσεις να επενδύσεις χρόνο σε αυτά, ώστε να πάψεις να βρίσκεσαι αποκλειστικά σε μία δουλειά που σε στεγνώνει από συναισθήματα και ευχαρίστηση. Μπορεί πάλι να ανακτήσεις τη χαμένη σου κοινωνικότητα και να βρεθείς με γνωστούς και φίλους, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχεις ανάγκη να βρίσκονται κοντά σου. Στον προσωπικό τομέα, θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, να βρεις τρόπους ώστε να επανέλθει ο ερωτισμός στην επιφάνεια και να βρεθείς πιο κοντά με το έτερο ήμισυ. Μπορεί να αποφασίζεις να γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση σας, μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού, που θα φέρει μία διαφορετική ματιά απέναντι στο/η σύντροφο σου. Τέλος, είναι εύκολο να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού οι γνωριμίες είναι και πάλι στο προσκήνιο, χωρίς όμως αυτές να σημαίνουν πως έχουν ισχυρή βάση και μπορούν να διατηρηθούν μέσα στο χρόνο. Αυτό όμως που πιθανότατα να έχεις ανάγκη είναι να περάσεις καλά στην ερωτική σου ζωή, οπότε η μακροημέρευση είναι κάτι που δεν εξετάζεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Η συντροφικότητα όλων των ειδών είναι εξαιρετικά σημαντική για τη ζωτικότητά σου.Σου αρέσει να βγαίνεις έξω, να ανακαλύπτεις, να φεύγεις ταξίδια  και να περνάς ευχάριστα με τους φίλους σου. Σου είναι εύκολο να δημιουργείς νέες  φιλίες κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαθέτεις  ένα μεγάλο δίκτυο γνωριμιών και μάλιστα σε πολλούς χώρους. Δεν ανήκεις σε αυτούς  που τους αρέσει να επιβάλλονται με το ζόρι , δεν είσαι κτητικός, δεν επιβάλλεις κανόνες  για αυτό ελκύεις συνήθως και αντίστοιχα ευγενικούς ανθρώπους. Δεν σου αρέσουν καθόλου όσοι προβάλλουν αξιώσεις και απαιτήσεις και συνήθως απομακρύνεσαι γρήγορα από τέτοιες σχέσεις. Είναι παράξενο αλλά ίσως έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι  άνθρωποι που επιθυμείς αργά ή  γρήγορα θα εμφανιστούν στη ζωή σου και μάλιστα στο σωστό timing - το παράξενο είναι ότι έτσι και  συμβαίνει.Σαν εραστής ή  ως ερωμένη  είσαι ανεξάρτητος/η κι αυτό είναι  ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό για πολλούς και ανυπόφορο για άλλους  που έχουν  σαν προτεραιότητά  τους  την ασφάλεια και την δέσμευση-  δύο ιδιότητες  που δεν περιέχονται στην ιδέα που έχεις για την τέλεια ερωτική σχέση .Επειδή ξέρεις ότι σου είναι εύκολο να αναζητήσεις ανά πάσα στιγμή  την ευτυχία και σε άλλους ανθρώπους , δεν είσαι εύκολα διατεθειμένος  να μπεις σε μία σχέση που θα σε αποκλείσει από τις εκπλήξεις της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορείς να είσαι και πιστός  και αφοσιωμένος σε κάποιον αρκεί αυτός ο κάποιος να έχει την ευφυία να αφήνει ανοιχτή την έξοδο κινδύνου  για να φεύγεις όποτε αισθάνεσαι ότι θέλεις να αναπνεύσεις ελεύθερα. Είναι βιολογική σου ανάγκη η πίστη  ότι οι δυνατότητές σου και οι προοπτικές δεν περιορίζονται από τη σχέση σου. Το σύνδρομο της Πολυάννας είναι το αδύνατο σημείο σου. Δεν αισθάνεσαι άνετα όταν είσαι απαγοητευμένος και σπάνια αφήνεις τους άλλους να το καταλάβουν. Η ζωή πρέπει να είναι ροζ ακόμα και όταν έχεις προβλήματα.Ακόμα και όταν εξομολογείσαι τις ανησυχίες, ή τις ατυχίες το κάνεις με τέτοιο  χιούμορ , ώστε στη δραματική κορύφωση ο άλλος αναγκάζεται να γελάσει. Ο ρεαλισμός για σένα βρίσκεται δίπλα στη λέξη κατάρα και το να βρίσκεις κάτι αστείο σε κάθε καταστροφή αποτελεί το μοναδικό τρόπο αντίδρασής σου..Η συναναστροφή με απαισιόδοξους ανθρώπους, ή υπερβολικά συναισθηματικούς μπορεί να σε παραλύσει δημιουργώντας σου απάθεια .Με τεράστιες προσδοκίες σε κάθε τομέα της ζωής σου το μυστικό της ισορροπίας βρίσκεται στο  να στοχεύεις μεν ψηλά αλλά να μη βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι.

 • Kim Basinger

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξανθίππη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...