παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 04.07.2022 έως 10.07.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να μετρήσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ασχοληθείς με ζητήματα της υπάρχουσας σχέσης σου ή θα δείξεις μία διάθεση απομάκρυνσης και αποχώρησης από το πεδίο της διαμάχης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Υπάρχουν ζητήματα μέσα στη σχέση σου που δημιουργούν μία μορφή ανάφλεξης, που είναι σε θέση να αποτελέσουν τις νάρκες που θα μπορούσες να πατήσεις και να προκύψουν ατυχήματα. Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι προετοιμασμένος/η να φέρεις στην επιφάνεια αυτά τα θέματα και να επιχειρηματολογήσεις ή έχεις αποφασίσει να τα αφήσεις να σβήσουν από μόνα τους καθώς εσύ θα απομακρύνεσαι και θα τραβάς το δικό σου δρόμο στην προσωπική σου ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να σου προσφέρει μία διαφορετική οπτική της όλης κατάστασης, έχοντας όμως την επίγνωση πως μία τέτοια πράξη θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες στο εργασιακό σου περιβάλλον.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 29.06.2022 έως 05.07.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Οι ημέρες είναι έντονα θετικές κι ερωτικές, Τοξότη μας αγαπημένε. Η Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου λάμπει και αστράφτει γεμίζοντάς σε γοητεία, κάνοντάς σε ακόμα πιο κοινωνικό και λαμπερό και υποσχόμενη τα καλύτερα. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ...
 • Τοξότη, σε προειδοποιώ! Ήδη από σήμερα θα είσαι στόχος για τον/την προϊστάμενο/η σου και μερικούς συνεργάτες σου. Μην δουν άνθρωπο που έχει διάθεση να εργαστεί και να ξεχωρίσει... Τι είπαμε ότι κάνουμε πλέον μ' αυτούς;
 • Ιούλιος

  Ο Ιούλιος, Τοξότη, είναι αρκετά αντιφατικός για σένα και αυτό οφείλεται σε δύο ανάδρομους πλανήτες. Από τη μία είναι ο ανάδρομος Κρόνος που βρίσκεται στον Υδροχόο και σε προτρέπει να κινηθείς αργά και μεθοδικά και να φροντίσεις ό,τι χτίζεις να είναι πάνω σε πολύ γερά και δοκιμασμένα θεμέλια. Από την άλλη είναι ο ομιχλώδης Ποσειδώνας, επίσης ανάδρομος – δεν έχεις καθόλου καλή εικόνα της πραγματικότητας, αλλά ούτε κι ενός ατόμου από το οποίο περιμένεις πάρα πολλά και έχεις βασίσει αρκετές από τις ελπίδες και τα όνειρά σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Μέχρι και τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, απέναντί σου δηλαδή, και θα σου χαρίζει γοητεία, ομορφιά, κοινωνικότητα και συμπάθειες. Ακολούθως, από τη νέα της θέση, θα σε ευνοήσει σε οικονομικές δοσοληψίες, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με δάνεια και κληρονομικά. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, μια καλή συμβουλή είναι να κρατήσεις τους τόνους και το κλίμα ανάλαφρο και να μην βαρύνεις τις ήδη δύσκολες ημέρες του Ιουλίου με συζητήσεις και προσπάθειες επίλυσης προβλημάτων και διαφορών. Προς το τέλος του μήνα που ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να εξηγήσεις και να πείσεις για τα όσα πιστεύεις – αρκεί βέβαια να διατηρήσεις ήρεμους τόνους και πνεύμα δικαιοσύνης. Η Πανσέληνος του μήνα στις 13 μπορεί να φέρει κάποιες επιπλέον οικονομικές σκοτούρες αλλά και αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα ενώ η Νέα Σελήνη στις 28 μπορεί να αποβεί σωτήρια για μια σχέση που ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

   

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Ιουλίου 2022
  - Άρης 27° 47’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 27° 47’ Αιγόκερω
  2 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 24° 39’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 24° 39’ Υδροχόου
  -Ερμής 25° 26’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 26’ Ιχθύων
  5 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 00° 01’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 00° 01’ Ταύρου
  9 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 08° 06 Καρκίνου τετράγωνο με Δία 08° 06 Κριού
  10 Ιουλίου 2022
  - Ήλιος 18° 06 Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 18° 06 Ταύρου
  13 Ιουλίου 2022
  - Αφροδίτη 24° 07’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 24° 07’ Υδροχόου
  14 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 18° 13’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 18° 13’ Ταύρου
  -Αφροδίτη 25° 22’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 22’ Ιχθύων
  16 Ιουλίου 2022
  - Ήλιος σύνοδο με Ερμή 24° 15’ Καρκίνου
  17 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 25° 21’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 21’ Ιχθύων
  18 Ιουλίου 2022
  - Ήλιος 25° 20’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 20’ Ιχθύων
  - Ερμής 27°24’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 27°24’ Αιγόκερω
  19 Ιουλίου 2022
  - Ήλιος 27°21’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 27°21’ Αιγόκερω
  23 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 08° 40’ Λέοντα τρίγωνο με Δία 08° 40’ Κριού
  25 Ιουλίου 2022
  - Αφροδίτη 08° 42’ Καρκίνου τετράγωνο με Δία 08° 42’ Κριού
  26 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 14° 41’ Λέοντα τετράγωνο με Άρη 14° 41’ Ταύρου
  28 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 18° 38’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 18° 38’ Ταύρου
  31 Ιουλίου 2022
  - Ερμής 22° 58’ Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 22° 58’ Υδροχόου
  -Ήλιος 08° 42’ Λέοντα τρίγωνο με Δία 08° 42’ Κριού

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  13/07/2022 στις 19:58 ώρα Ελλάδας, στις 20° 17’ του Αιγόκερω
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  28/07/22 στις 20:54 ώρα Ελλάδας, στις 05ο 38’ του Λέοντα

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Φαινομενικά καλά, ουσιαστικά όμως;

   

  Το 2022 φαίνεται να αποτελεί μία καλή χρονιά για εσένα, εφόσον έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να φροντίσεις να εναρμονίσεις το σώμα με το πνεύμα σου. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας/εργασίας, αφού έχεις την ευκαιρία να κάνεις βήματα προόδου. Μπορεί να δέχεσαι μία καλή επαγγελματική πρόταση, η οποία σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις μήπως είναι ώρα για στροφή της καριέρας σου, μήπως είναι καιρός να ακολουθήσεις την καρδιά σου στο αντικείμενο με το οποίο θέλεις να ασχολείσαι. Ίσως πάλι να επιλέξεις να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή και να μεγαλώσεις την οικογένεια σου ή να θελήσεις να βρεις ένα πιο άνετο σπίτι για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Αν πάλι είσαι σε διαδικασία ενηλικίωσης, τότε η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερο χώρο για εσένα, να επιδείξεις την ικανότητα σου να φέρνεις εις πέρας τις βασικές καθημερινές εργασίες χωρίς να εξαρτάσαι από άλλα άτομα για αυτές. Από την άλλη όμως πλευρά, με τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως η σωματική σου υγεία περνά και μέσα από την ψυχική σου κατάσταση. Μπορεί να βιώσεις απρόσμενες ανατροπές της διάθεσης σου, να χάσεις το ενδιαφέρον σου για τη δουλειά σου αφού κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορεί πάλι να αρνηθείς να ακολουθείς μία καθημερινότητα την οποία παλιότερα είχες επιλέξει, αφού αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα μοτίβο διαβίωσης που δεν ταιριάζει πλέον με τις διαθέσεις σου. Να θυμάσαι πως πολλά από όσα αισθάνεσαι και ανακαλύπτεις για εσένα, έχουν τη ρίζα τους σε παλιότερες καταστάσεις τις οποίες ποτέ δεν έλυσες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους αν θέλεις να κάνεις αποφασιστικά βήματα προσωπικής εξέλιξης.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, θέλοντας να βρεις αισιοδοξία και χαρά μέσα από τους δύο παραπάνω τομείς. Μπορεί να έχεις αποφασίσει να μετακομίσεις, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν μερικά διαδικαστικά θέματα τα οποία θα πρέπει να επιλύσεις, αλλά παράλληλα κάνεις όνειρα για τη νέα σου ζωή. Θα θελήσεις να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του νέου χώρου, να κάνεις έρευνα αγοράς ώστε να βρεις αντικείμενα που θα ομορφύνουν το σπίτι σου, αλλά παράλληλα χρειάζεται να προσέχεις ώστε να βρεις ένα μέρος που έχει σταθερές βάσεις και δε βρίσκεται στον αέρα. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας, τότε μπορεί να αποκτάς παιδιά, να μεγαλώνεις την υπάρχουσα οικογένεια ή να έχεις μία σχέση που κάνει το επόμενο βήμα της συγκατοίκησης. Αν όμως είσαι σε μία σχέση που έχει χάσει το στόχο της, τότε είναι αρκετά εύκολο να μπλεχτείς σε μία νέα γνωριμία που θα δυσκολέψει κάθε προσπάθεια να επιλύσεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο γάμο σου. Το μπέρδεμα μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο τον Απρίλιο, οπότε προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής αν δε θέλεις να υπάρξουν μπερδέματα που δύσκολα θα διαχειριστείς. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να βρεις εργασία, η οποία μπορεί να μην είναι μόνιμη, ή να δεις περιθώρια ανόδου στην υπάρχουσα δουλειά σου, κυρίως μέσω ευνοϊκών συμπτώσεων και περιστάσεων. Μπορεί να εμπλακείς σε μία κατάσταση που θα οδηγήσει στην αναγνώριση, αρκεί να θυμάσαι πως δεν μπορείς να λειτουργείς ατομικά και εγωιστικά, αλλά αλτρουιστικά και με στόχο το κοινό καλό. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία να δείξεις και τις προσωπικές σου ικανότητες και να ξεδιπλώσεις τις ατομικές σου βλέψεις. Μπορεί να θελήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από το σύνολο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι, να ασχοληθείς με κάτι άλλο που αποτελεί την ατομική σου ευχαρίστηση. Στον ερωτικό τομέα, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να αποτελέσει τη σπίθα που θα ανάψει την πυρκαγιά που είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Αν όμως παραμένεις στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι μία πιθανότητα με μεγάλη δόση πραγμάτωσης, εκτός και αν έχεις ήδη παιδιά και θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τη ζωή τους.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, αφού δε φαίνεται να σε επηρεάζει με άμεσο τρόπο. Αυτό που καλείσαι να μάθεις είναι μία νέα γλώσσα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με ένα νέο κύκλο ανθρώπων που αρχίζει να υπάρχει γύρω σου. Καταρχάς θα χρειαστεί να επιλύσεις θέματα με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, να λάβεις αποστάσεις από αυτά και να φροντίσεις να είσαι σαφής με τις προθέσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν διεκδικήσεις σε κληρονομικό επίπεδο, να προκύψουν κάποιες λεκτικές διαφορές και συγκρούσεις, να χρειαστεί όμως να αναδείξεις το δικό σου ρόλο μέσα σε αυτή τη συνύπαρξη ώστε να πάψουν να υπάρχουν μπερδέματα. Ίσως πάλι να θελήσεις να μετακινηθείς μακριά τους, να αναζητήσεις το νέο σου σπίτι σε έναν τόπο που είναι σε απόσταση από την περιοχή που μεγάλωσες ή συνήθισες να κινείσαι. Ένα δεύτερο σημαντικό κομμάτι με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς είναι ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, κάτι που σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο μπορεί να είναι πως βρίσκεσαι σε μία κοινωνία που γίνεται ολοένα και πιο συντηρητική, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως είσαι ξένος/η μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι. Θα μπορούσες να επαναστατήσεις και να αναδείξεις τις ενστάσεις σου, αλλά να θυμάσαι πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε θέσει στο περιθώριο, να σε στοχοποιήσει και να νιώσεις πως γίνεσαι ο αποδιοπομπαίος τράγος της υπόθεσης. Το δεύτερο σενάριο είναι να χρειαστεί να εκπαιδευτείς σε μία νέα γλώσσα ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου, κάτι που απαιτεί προσοχή και επιμονή από εσένα, κάτι που δεν είναι μία απλή διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, να θυμάσαι πως χρειάζεσαι χρόνο και πως μπορεί να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με κανόνες που δεν είναι βέβαιο πως τους αποδέχεσαι.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που φαίνεται να ταρακουνά την καθημερινότητα σου μέσα από ειδήσεις και γεγονότα που είναι σε θέση να αλλάξουν τις συνήθειες σου. Κάποιο νέο στον εργασιακό χώρο θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις σου με άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος, θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα υπάρχοντα δεδομένα. Ίσως να υποψιαστείς κάποια πράγματα από τη συμπεριφορά ανθρώπων με τους οποίους σας ενώνουν οικονομικά συμφέροντα, κάτι που σημαίνει πως ετοιμάζονται αλλαγές τις οποίες καλείσαι να μαντέψεις μέσα από την αλλαγή συμπεριφοράς. Αν πάλι χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να έχεις στο μυαλό σου πως η λύση του προβλήματος μπορεί να βρίσκεται στην αλλαγή των διατροφικών σου συνηθειών. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε αναγκάζει να προχωρήσεις στο κλείσιμο ενός επαγγελματικού κεφαλαίου ή στο να εναντιωθείς απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν με τα συμφέροντα σου. Θα χρειαστεί να είναι καλά προετοιμασμένος/η εφόσον έχεις αποφασίσει να μιλήσεις, να είσαι σε θέση να υψώσεις το ανάστημα σου και να έχεις επιχειρήματα που είναι ουσιαστικά και καλά δομημένα. Αν πάλι χρειάζεται να μάθεις κάτι, τότε χρησιμοποίησε το ένστικτο σου και απόφυγε να εμπιστευτείς πριν να είσαι βέβαιος/η σχετικά με το ποιον έχεις απέναντι σου. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό θέλοντας να τονίσει τη δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στο κλείσιμο μίας περιόδου και το άνοιγμα μίας νέας. Ο ενθουσιασμός για τη νέα κατάσταση θα κονταροχτυπηθεί με τη δυσκολία ώστε να παραμείνεις μέσα στο υπάρχον περιβάλλον σου, κάτι που θα φέρει συγκρούσεις που είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς. Ίσως να χρειαστεί να δουλέψεις πάνω σε ένα αντικείμενο που σε ζορίζει και να μην είσαι σε θέση να αποδράσεις από αυτό, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρεις τα κεκτημένα σου. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τους κανόνες που θέτουν οι γύρω σου και να θέλεις να επαναστατήσεις, κάτι που είναι σχεδόν απίθανο αυτή τη χρονική στιγμή. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα φέρει εσωτερικές αναταράξεις, αφού καλείσαι να λειτουργήσεις με τρόπο που είναι αντίθετος από τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως να χρειαστεί να συζητήσεις ένα θέμα που προκύπτει στον επαγγελματικό τομέα και μοιάζει να δυσκολεύει την ένταξη σου μέσα σε ένα σύνολο που κινείται με συγκεκριμένο τρόπο. Ίσως πάλι να σχεδιάζεις κάτι διαφορετικό στον εργασιακό τομέα και να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις στο σκοτάδι, αποφεύγοντας ακόμα και την απλή συναναστροφή με πρόσωπα που είναι σε θέση να βλάψουν τα σχέδια σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως κλείνεις μία εποχή, οπότε είναι σημαντικό να ετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου χωρίς να είναι γνωστό σε κόσμο που θα αφήσεις πίσω σου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας περιόδου ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να ασχοληθείς με την υγεία σου και να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες της ζωής σου που καταναλώνουν άδικα την προσωπική σου ενέργεια. Μπορεί να βιώσεις εργασιακές αναταράξεις, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα καινούργια δεδομένα που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από την αλλαγή της αμοιβής σου ή το νέο ρόλο που αποκτάς. Καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής εφόσον δεν αποδέχεσαι τις προτάσεις που δέχεσαι, να αρνηθείς να εμπλακείς σε κάτι που μπορεί να αλλάζει την καθημερινότητα σου χωρίς να είσαι έτοιμος/η να την ακολουθήσεις. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε αλλαγές στον τομέα της διατροφής σου, να διαλέγεις μία διαφορετικά δομημένη διατροφή γιατί αποφασίζεις να εναρμονίσεις τη σωματική σου υγεία με τον τρόπο που θέλεις να σκέφτεσαι. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά με την έννοια της απόκτησης ενός/μίας θεραπευτή/ριας, ενός ατόμου που θα φέρει στην επιφάνεια κομμάτια σου που έχεις αρνηθεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να γεννούν εμπόδια στο μέλλον σου. Η νέα εποχή σε καλεί να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, οτιδήποτε μπορεί να σου προσθέτει βάρος χωρίς να το έχεις ανάγκη. Η σωματική αλλά και ψυχική αποτοξίνωση είναι απαραίτητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως φτάνεις στα άκρα της άρνησης λήψης υλικής ή συναισθηματικής τροφής. Θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, όπως για παράδειγμα τον τομέα της επαγγελματικής σου ενασχόλησης, αλλά αυτό περνά μέσα από τη στροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Η συντροφικότητα όλων των ειδών είναι εξαιρετικά σημαντική για τη ζωτικότητά σου.Σου αρέσει να βγαίνεις έξω, να ανακαλύπτεις, να φεύγεις ταξίδια  και να περνάς ευχάριστα με τους φίλους σου. Σου είναι εύκολο να δημιουργείς νέες  φιλίες κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαθέτεις  ένα μεγάλο δίκτυο γνωριμιών και μάλιστα σε πολλούς χώρους. Δεν ανήκεις σε αυτούς  που τους αρέσει να επιβάλλονται με το ζόρι , δεν είσαι κτητικός, δεν επιβάλλεις κανόνες  για αυτό ελκύεις συνήθως και αντίστοιχα ευγενικούς ανθρώπους. Δεν σου αρέσουν καθόλου όσοι προβάλλουν αξιώσεις και απαιτήσεις και συνήθως απομακρύνεσαι γρήγορα από τέτοιες σχέσεις. Είναι παράξενο αλλά ίσως έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι  άνθρωποι που επιθυμείς αργά ή  γρήγορα θα εμφανιστούν στη ζωή σου και μάλιστα στο σωστό timing - το παράξενο είναι ότι έτσι και  συμβαίνει.Σαν εραστής ή  ως ερωμένη  είσαι ανεξάρτητος/η κι αυτό είναι  ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό για πολλούς και ανυπόφορο για άλλους  που έχουν  σαν προτεραιότητά  τους  την ασφάλεια και την δέσμευση-  δύο ιδιότητες  που δεν περιέχονται στην ιδέα που έχεις για την τέλεια ερωτική σχέση .Επειδή ξέρεις ότι σου είναι εύκολο να αναζητήσεις ανά πάσα στιγμή  την ευτυχία και σε άλλους ανθρώπους , δεν είσαι εύκολα διατεθειμένος  να μπεις σε μία σχέση που θα σε αποκλείσει από τις εκπλήξεις της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορείς να είσαι και πιστός  και αφοσιωμένος σε κάποιον αρκεί αυτός ο κάποιος να έχει την ευφυία να αφήνει ανοιχτή την έξοδο κινδύνου  για να φεύγεις όποτε αισθάνεσαι ότι θέλεις να αναπνεύσεις ελεύθερα. Είναι βιολογική σου ανάγκη η πίστη  ότι οι δυνατότητές σου και οι προοπτικές δεν περιορίζονται από τη σχέση σου. Το σύνδρομο της Πολυάννας είναι το αδύνατο σημείο σου. Δεν αισθάνεσαι άνετα όταν είσαι απαγοητευμένος και σπάνια αφήνεις τους άλλους να το καταλάβουν. Η ζωή πρέπει να είναι ροζ ακόμα και όταν έχεις προβλήματα.Ακόμα και όταν εξομολογείσαι τις ανησυχίες, ή τις ατυχίες το κάνεις με τέτοιο  χιούμορ , ώστε στη δραματική κορύφωση ο άλλος αναγκάζεται να γελάσει. Ο ρεαλισμός για σένα βρίσκεται δίπλα στη λέξη κατάρα και το να βρίσκεις κάτι αστείο σε κάθε καταστροφή αποτελεί το μοναδικό τρόπο αντίδρασής σου..Η συναναστροφή με απαισιόδοξους ανθρώπους, ή υπερβολικά συναισθηματικούς μπορεί να σε παραλύσει δημιουργώντας σου απάθεια .Με τεράστιες προσδοκίες σε κάθε τομέα της ζωής σου το μυστικό της ισορροπίας βρίσκεται στο  να στοχεύεις μεν ψηλά αλλά να μη βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι.

 • Τζούλια Αλεξανδράτου

έχουν γενέθλια 265 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκάς, Λουκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...