παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 17.01.2022 έως 23.01.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει επικοινωνιακές προκλήσεις στη ζωή σου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι δύσκολο να παραμείνεις προσηλωμένος/η στο στόχο σου χωρίς να υπάρξουν προστριβές με τους γύρω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις σύμφωνα με τα δικά σου πιστεύω, να ακολουθήσεις το πλάνο σου, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως προκύπτουν λεκτικές διαφωνίες και συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν επίδραση σε αυτό. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως χρειάζεται να αποδείξεις πως διαθέτεις ελαστικότητα στον τρόπο σκέψης και δράσης, πως είσαι πρόθυμος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου και να αποφύγεις κάποιες κακοτοπιές που θα μπορούσες να ξεπεράσεις. Από την άλλη πλευρά, αν παραμένεις αδρανής και αφήνεις άλλους να ορίσουν τα γεγονότα, τότε είναι πιθανό να βάλεις το χέρι στην τσέπη αφού χρειάζεται να συμμετάσχεις στο σχέδιο που έχει τεθεί, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να αποτελεί και μία σίγουρη για εσένα επένδυση.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 12.01.2022 έως 18.01.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Ο Ιανουάριος είναι ένας αργός μήνας στοχασμού και παρατήρησης αλλά εσύ, Τοξότη, έχεις στο ζώδιό σου τον Άρη ο οποίος θέλει τα πάντα όχι απλά τώρα αλλά και χθες, ει δυνατόν. Ωστόσο, η βία και η βιασύνη του Άρηθα βρουν τοίχο στην Αφροδίτη που είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω και στον Ερμή που είναι από τις 14 ανάδρομος στον Υδροχόο.  Προσωπικές ...
 • Έχει από τη μια πλευρά την αίσθηση πως δεν σε καταλαβαίνει κανένας! Κανένας όμως! Σαν ένα παρείσακτο μυαλό σε ένα κόσμο αγνωμοσύνης. Και όμως σʼ αυτό τον κόσμο, όσο ξένος κι αν φαντάζει, καλείσαι να εκφράσεις με πάθος και ένταση τις απόψεις σου με την ελπίδα πως δεν θα σου συμπεριφερθούν όπως η ιερά εξέταση στους άπιστους. Δύσκολο να είσαι Τοξότης αυτές τις μέρες…
 • Ιανουάριος

  Τοξότη, σου ευχόμαστε μια χρονιά όμορφη, λαμπερή, γεμάτη υγεία, έρωτα, χαρές και …στόχους για τα βέλη σου! Είμαστε πάρα πολύ σίγουροι πως κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα μιας και ο Ιανουάριος είναι ένας πρόλογος προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Η ευκαιρία να χαλαρώσεις απολαυστικά σε σπίτια ακόμα στολισμένα, σε καναπέδες και μαξιλάρες με όμορφες μουσικές κι ακόμα πιο όμορφες συζητήσεις είναι σίγουρα ένα θαυμάσιο πρώτο δώρο του μήνα. Ο Δίας έχει εισέλθει στους αισθαντικούς, διαισθητικούς, ονειρικούς Ιχθύες και δώρο είναι επίσης ο ρομαντισμός, η τρυφερή διάθεση, ο ερωτισμός, η επιθυμία να ονειρευτείς και να ζήσεις ένα παραμύθι. Ότι αδιέξοδο κι αν έχεις βιώσει μέσα στη χρονιά που αποχαιρετίσαμε είναι παροδικό – κι εσύ, ως ζώδιο μεταβλητό, ξέρεις το μάθημα της παροδικότητας καλύτερα από τον καθένα. Μια πρώτη συμβουλή έχει να κάνει με την ανάδρομη Αφροδίτη και το μεγάλο της μάθημα:  επίλεξε αλήθεια και διαύγεια στις προσωπικές σου σχέσεις, και μην επενδύεις για μία ακόμα φορά σε καταστάσεις θολές, διπλές, μπερδεμένες: ο μεγάλος χαμένος θα είσαι εσύ. Λέγε τα πράγματα με το όνομά τους, μην καταδέχεσαι να ψάξεις δικαιολογίες και μην κάνεις στους άλλους ότι δεν θέλεις να σου κάνουν. Το οικονομικό κομμάτι αργά αλλά σταθερά διορθώνεται, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να αναδειχθεί η δουλειά και το ταλέντο σου. Από τις 13 του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και η διπλωματία είναι μάλλον απαραίτητη αν θέλεις την αρωγή των ανωτέρων σου ή ανθρώπων σε θέσεις – κλειδιά για τις επιδιώξεις σου, ενώ θα χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια να οργανώσεις καλύτερα και πιο αποδοτικά το χρόνο σου.

   

  Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 φέρνει ευνοϊκές συγκυρίες, τύχη και …υποστηρικτικό παρασκήνιο σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σου. Δεν είναι απίθανη η εκκίνηση μιας ερωτικής ιστορίας που ζει χρόνια στο πίσω μέρος του μυαλού σου ως «πώς θα ήταν άραγε εάν…»

  Η πανσέληνος που εγκαινιάζει το μήνα αλλά και τη χρονιά πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου, δυσκολεύοντας αρκετά τα θέματα βαθιάς επικοινωνίας και συντροφικότητας αλλά και τα οικονομικά ζητήματα που έχετε από κοινού με το σύντροφο. Η οικειότητα, η αλήθεια, η κτητικότητα και η εμμονή είναι θέματα που έρχονται στην επιφάνεια με καταλυτικό τρόπο.


  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει...
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  1 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 10° 57' Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 10° 57' Ταύρου

   

  5 Ιανουαρίου 2022
  Αφροδίτη (ανάδρομη) 20° 45' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° 45' Ιχθύων

  8 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 18° 43' Αιγόκερω

  10 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 20° 52' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° 52' Ιχθύων

  11 Ιανουαρίου 2022
  Άρης 20° 53' Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 20° 53' Ιχθύων

  14 Ιανουαρίου 2022
  Ερμής (στάση) 10° 19' Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 10° 19' Ταύρου

  16 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα 26° 27' Αιγόκερω

  23 Ιανουαρίου 2022
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομος) 3° 23' στον Υδροχόο

  28 Ιανουαρίου 2022
  Σύνοδος Ερμή (ανάδρομου) και Πλούτωνα 26° 21' Αιγόκερω

  30 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 10° 53' Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 10° 53' Ταύρου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  02/01/2022, ώρα Ελλάδας 20:34, στις 12° 20' του Αιγόκερω

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  18/01/2022, ώρα Ελλάδας 01:48, στις 27° 50' του Καρκίνου

   

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Φαινομενικά καλά, ουσιαστικά όμως;

   

  Το 2022 φαίνεται να αποτελεί μία καλή χρονιά για εσένα, εφόσον έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να φροντίσεις να εναρμονίσεις το σώμα με το πνεύμα σου. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας/εργασίας, αφού έχεις την ευκαιρία να κάνεις βήματα προόδου. Μπορεί να δέχεσαι μία καλή επαγγελματική πρόταση, η οποία σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις μήπως είναι ώρα για στροφή της καριέρας σου, μήπως είναι καιρός να ακολουθήσεις την καρδιά σου στο αντικείμενο με το οποίο θέλεις να ασχολείσαι. Ίσως πάλι να επιλέξεις να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή και να μεγαλώσεις την οικογένεια σου ή να θελήσεις να βρεις ένα πιο άνετο σπίτι για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Αν πάλι είσαι σε διαδικασία ενηλικίωσης, τότε η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερο χώρο για εσένα, να επιδείξεις την ικανότητα σου να φέρνεις εις πέρας τις βασικές καθημερινές εργασίες χωρίς να εξαρτάσαι από άλλα άτομα για αυτές. Από την άλλη όμως πλευρά, με τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως η σωματική σου υγεία περνά και μέσα από την ψυχική σου κατάσταση. Μπορεί να βιώσεις απρόσμενες ανατροπές της διάθεσης σου, να χάσεις το ενδιαφέρον σου για τη δουλειά σου αφού κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορεί πάλι να αρνηθείς να ακολουθείς μία καθημερινότητα την οποία παλιότερα είχες επιλέξει, αφού αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα μοτίβο διαβίωσης που δεν ταιριάζει πλέον με τις διαθέσεις σου. Να θυμάσαι πως πολλά από όσα αισθάνεσαι και ανακαλύπτεις για εσένα, έχουν τη ρίζα τους σε παλιότερες καταστάσεις τις οποίες ποτέ δεν έλυσες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους αν θέλεις να κάνεις αποφασιστικά βήματα προσωπικής εξέλιξης.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, θέλοντας να βρεις αισιοδοξία και χαρά μέσα από τους δύο παραπάνω τομείς. Μπορεί να έχεις αποφασίσει να μετακομίσεις, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν μερικά διαδικαστικά θέματα τα οποία θα πρέπει να επιλύσεις, αλλά παράλληλα κάνεις όνειρα για τη νέα σου ζωή. Θα θελήσεις να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του νέου χώρου, να κάνεις έρευνα αγοράς ώστε να βρεις αντικείμενα που θα ομορφύνουν το σπίτι σου, αλλά παράλληλα χρειάζεται να προσέχεις ώστε να βρεις ένα μέρος που έχει σταθερές βάσεις και δε βρίσκεται στον αέρα. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας, τότε μπορεί να αποκτάς παιδιά, να μεγαλώνεις την υπάρχουσα οικογένεια ή να έχεις μία σχέση που κάνει το επόμενο βήμα της συγκατοίκησης. Αν όμως είσαι σε μία σχέση που έχει χάσει το στόχο της, τότε είναι αρκετά εύκολο να μπλεχτείς σε μία νέα γνωριμία που θα δυσκολέψει κάθε προσπάθεια να επιλύσεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο γάμο σου. Το μπέρδεμα μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο τον Απρίλιο, οπότε προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής αν δε θέλεις να υπάρξουν μπερδέματα που δύσκολα θα διαχειριστείς. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να βρεις εργασία, η οποία μπορεί να μην είναι μόνιμη, ή να δεις περιθώρια ανόδου στην υπάρχουσα δουλειά σου, κυρίως μέσω ευνοϊκών συμπτώσεων και περιστάσεων. Μπορεί να εμπλακείς σε μία κατάσταση που θα οδηγήσει στην αναγνώριση, αρκεί να θυμάσαι πως δεν μπορείς να λειτουργείς ατομικά και εγωιστικά, αλλά αλτρουιστικά και με στόχο το κοινό καλό. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία να δείξεις και τις προσωπικές σου ικανότητες και να ξεδιπλώσεις τις ατομικές σου βλέψεις. Μπορεί να θελήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από το σύνολο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι, να ασχοληθείς με κάτι άλλο που αποτελεί την ατομική σου ευχαρίστηση. Στον ερωτικό τομέα, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να αποτελέσει τη σπίθα που θα ανάψει την πυρκαγιά που είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Αν όμως παραμένεις στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι μία πιθανότητα με μεγάλη δόση πραγμάτωσης, εκτός και αν έχεις ήδη παιδιά και θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τη ζωή τους.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, αφού δε φαίνεται να σε επηρεάζει με άμεσο τρόπο. Αυτό που καλείσαι να μάθεις είναι μία νέα γλώσσα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με ένα νέο κύκλο ανθρώπων που αρχίζει να υπάρχει γύρω σου. Καταρχάς θα χρειαστεί να επιλύσεις θέματα με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, να λάβεις αποστάσεις από αυτά και να φροντίσεις να είσαι σαφής με τις προθέσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν διεκδικήσεις σε κληρονομικό επίπεδο, να προκύψουν κάποιες λεκτικές διαφορές και συγκρούσεις, να χρειαστεί όμως να αναδείξεις το δικό σου ρόλο μέσα σε αυτή τη συνύπαρξη ώστε να πάψουν να υπάρχουν μπερδέματα. Ίσως πάλι να θελήσεις να μετακινηθείς μακριά τους, να αναζητήσεις το νέο σου σπίτι σε έναν τόπο που είναι σε απόσταση από την περιοχή που μεγάλωσες ή συνήθισες να κινείσαι. Ένα δεύτερο σημαντικό κομμάτι με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς είναι ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, κάτι που σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο μπορεί να είναι πως βρίσκεσαι σε μία κοινωνία που γίνεται ολοένα και πιο συντηρητική, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως είσαι ξένος/η μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι. Θα μπορούσες να επαναστατήσεις και να αναδείξεις τις ενστάσεις σου, αλλά να θυμάσαι πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε θέσει στο περιθώριο, να σε στοχοποιήσει και να νιώσεις πως γίνεσαι ο αποδιοπομπαίος τράγος της υπόθεσης. Το δεύτερο σενάριο είναι να χρειαστεί να εκπαιδευτείς σε μία νέα γλώσσα ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου, κάτι που απαιτεί προσοχή και επιμονή από εσένα, κάτι που δεν είναι μία απλή διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, να θυμάσαι πως χρειάζεσαι χρόνο και πως μπορεί να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με κανόνες που δεν είναι βέβαιο πως τους αποδέχεσαι.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που φαίνεται να ταρακουνά την καθημερινότητα σου μέσα από ειδήσεις και γεγονότα που είναι σε θέση να αλλάξουν τις συνήθειες σου. Κάποιο νέο στον εργασιακό χώρο θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις σου με άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος, θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα υπάρχοντα δεδομένα. Ίσως να υποψιαστείς κάποια πράγματα από τη συμπεριφορά ανθρώπων με τους οποίους σας ενώνουν οικονομικά συμφέροντα, κάτι που σημαίνει πως ετοιμάζονται αλλαγές τις οποίες καλείσαι να μαντέψεις μέσα από την αλλαγή συμπεριφοράς. Αν πάλι χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να έχεις στο μυαλό σου πως η λύση του προβλήματος μπορεί να βρίσκεται στην αλλαγή των διατροφικών σου συνηθειών. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε αναγκάζει να προχωρήσεις στο κλείσιμο ενός επαγγελματικού κεφαλαίου ή στο να εναντιωθείς απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν με τα συμφέροντα σου. Θα χρειαστεί να είναι καλά προετοιμασμένος/η εφόσον έχεις αποφασίσει να μιλήσεις, να είσαι σε θέση να υψώσεις το ανάστημα σου και να έχεις επιχειρήματα που είναι ουσιαστικά και καλά δομημένα. Αν πάλι χρειάζεται να μάθεις κάτι, τότε χρησιμοποίησε το ένστικτο σου και απόφυγε να εμπιστευτείς πριν να είσαι βέβαιος/η σχετικά με το ποιον έχεις απέναντι σου. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό θέλοντας να τονίσει τη δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στο κλείσιμο μίας περιόδου και το άνοιγμα μίας νέας. Ο ενθουσιασμός για τη νέα κατάσταση θα κονταροχτυπηθεί με τη δυσκολία ώστε να παραμείνεις μέσα στο υπάρχον περιβάλλον σου, κάτι που θα φέρει συγκρούσεις που είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς. Ίσως να χρειαστεί να δουλέψεις πάνω σε ένα αντικείμενο που σε ζορίζει και να μην είσαι σε θέση να αποδράσεις από αυτό, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρεις τα κεκτημένα σου. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τους κανόνες που θέτουν οι γύρω σου και να θέλεις να επαναστατήσεις, κάτι που είναι σχεδόν απίθανο αυτή τη χρονική στιγμή. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα φέρει εσωτερικές αναταράξεις, αφού καλείσαι να λειτουργήσεις με τρόπο που είναι αντίθετος από τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως να χρειαστεί να συζητήσεις ένα θέμα που προκύπτει στον επαγγελματικό τομέα και μοιάζει να δυσκολεύει την ένταξη σου μέσα σε ένα σύνολο που κινείται με συγκεκριμένο τρόπο. Ίσως πάλι να σχεδιάζεις κάτι διαφορετικό στον εργασιακό τομέα και να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις στο σκοτάδι, αποφεύγοντας ακόμα και την απλή συναναστροφή με πρόσωπα που είναι σε θέση να βλάψουν τα σχέδια σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως κλείνεις μία εποχή, οπότε είναι σημαντικό να ετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου χωρίς να είναι γνωστό σε κόσμο που θα αφήσεις πίσω σου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας περιόδου ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να ασχοληθείς με την υγεία σου και να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες της ζωής σου που καταναλώνουν άδικα την προσωπική σου ενέργεια. Μπορεί να βιώσεις εργασιακές αναταράξεις, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα καινούργια δεδομένα που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από την αλλαγή της αμοιβής σου ή το νέο ρόλο που αποκτάς. Καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής εφόσον δεν αποδέχεσαι τις προτάσεις που δέχεσαι, να αρνηθείς να εμπλακείς σε κάτι που μπορεί να αλλάζει την καθημερινότητα σου χωρίς να είσαι έτοιμος/η να την ακολουθήσεις. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε αλλαγές στον τομέα της διατροφής σου, να διαλέγεις μία διαφορετικά δομημένη διατροφή γιατί αποφασίζεις να εναρμονίσεις τη σωματική σου υγεία με τον τρόπο που θέλεις να σκέφτεσαι. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά με την έννοια της απόκτησης ενός/μίας θεραπευτή/ριας, ενός ατόμου που θα φέρει στην επιφάνεια κομμάτια σου που έχεις αρνηθεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να γεννούν εμπόδια στο μέλλον σου. Η νέα εποχή σε καλεί να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, οτιδήποτε μπορεί να σου προσθέτει βάρος χωρίς να το έχεις ανάγκη. Η σωματική αλλά και ψυχική αποτοξίνωση είναι απαραίτητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως φτάνεις στα άκρα της άρνησης λήψης υλικής ή συναισθηματικής τροφής. Θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, όπως για παράδειγμα τον τομέα της επαγγελματικής σου ενασχόλησης, αλλά αυτό περνά μέσα από τη στροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Η συντροφικότητα όλων των ειδών είναι εξαιρετικά σημαντική για τη ζωτικότητά σου.Σου αρέσει να βγαίνεις έξω, να ανακαλύπτεις, να φεύγεις ταξίδια  και να περνάς ευχάριστα με τους φίλους σου. Σου είναι εύκολο να δημιουργείς νέες  φιλίες κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαθέτεις  ένα μεγάλο δίκτυο γνωριμιών και μάλιστα σε πολλούς χώρους. Δεν ανήκεις σε αυτούς  που τους αρέσει να επιβάλλονται με το ζόρι , δεν είσαι κτητικός, δεν επιβάλλεις κανόνες  για αυτό ελκύεις συνήθως και αντίστοιχα ευγενικούς ανθρώπους. Δεν σου αρέσουν καθόλου όσοι προβάλλουν αξιώσεις και απαιτήσεις και συνήθως απομακρύνεσαι γρήγορα από τέτοιες σχέσεις. Είναι παράξενο αλλά ίσως έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι  άνθρωποι που επιθυμείς αργά ή  γρήγορα θα εμφανιστούν στη ζωή σου και μάλιστα στο σωστό timing - το παράξενο είναι ότι έτσι και  συμβαίνει.Σαν εραστής ή  ως ερωμένη  είσαι ανεξάρτητος/η κι αυτό είναι  ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό για πολλούς και ανυπόφορο για άλλους  που έχουν  σαν προτεραιότητά  τους  την ασφάλεια και την δέσμευση-  δύο ιδιότητες  που δεν περιέχονται στην ιδέα που έχεις για την τέλεια ερωτική σχέση .Επειδή ξέρεις ότι σου είναι εύκολο να αναζητήσεις ανά πάσα στιγμή  την ευτυχία και σε άλλους ανθρώπους , δεν είσαι εύκολα διατεθειμένος  να μπεις σε μία σχέση που θα σε αποκλείσει από τις εκπλήξεις της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορείς να είσαι και πιστός  και αφοσιωμένος σε κάποιον αρκεί αυτός ο κάποιος να έχει την ευφυία να αφήνει ανοιχτή την έξοδο κινδύνου  για να φεύγεις όποτε αισθάνεσαι ότι θέλεις να αναπνεύσεις ελεύθερα. Είναι βιολογική σου ανάγκη η πίστη  ότι οι δυνατότητές σου και οι προοπτικές δεν περιορίζονται από τη σχέση σου. Το σύνδρομο της Πολυάννας είναι το αδύνατο σημείο σου. Δεν αισθάνεσαι άνετα όταν είσαι απαγοητευμένος και σπάνια αφήνεις τους άλλους να το καταλάβουν. Η ζωή πρέπει να είναι ροζ ακόμα και όταν έχεις προβλήματα.Ακόμα και όταν εξομολογείσαι τις ανησυχίες, ή τις ατυχίες το κάνεις με τέτοιο  χιούμορ , ώστε στη δραματική κορύφωση ο άλλος αναγκάζεται να γελάσει. Ο ρεαλισμός για σένα βρίσκεται δίπλα στη λέξη κατάρα και το να βρίσκεις κάτι αστείο σε κάθε καταστροφή αποτελεί το μοναδικό τρόπο αντίδρασής σου..Η συναναστροφή με απαισιόδοξους ανθρώπους, ή υπερβολικά συναισθηματικούς μπορεί να σε παραλύσει δημιουργώντας σου απάθεια .Με τεράστιες προσδοκίες σε κάθε τομέα της ζωής σου το μυστικό της ισορροπίας βρίσκεται στο  να στοχεύεις μεν ψηλά αλλά να μη βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι.

 • Kim Basinger

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξένια, Αθανάσιος, Αθανασία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...