παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 05.12.2022 έως 11.12.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κουβαλά μαζί της αρκετή ένταση, αφού θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται με τον τρόπο που τη συνήθισες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι καιρός να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις, να κλείσει η ανοικτή πληγή στη σχέση σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως είναι καιρός να προχωρήσεις παρακάτω. Ίσως να τελειώνει ο χρόνος που είχες θέσει εξαρχής στο μυαλό σου και να περιμένεις μία απάντηση που αν δεν έρθει, τότε αυτό το γεγονός θα αποτελέσει την αφορμή για να λάβεις σημαντικές αποφάσεις. Αν πάλι εσύ είσαι αυτός/η που δεν ακολουθεί το πλάνο που έχει τεθεί από την άλλη πλευρά, τότε είναι αρκετά πιθανό να απομακρύνεσαι από ένα περιβάλλον που θα μπορούσε να αποτελεί και τη δικλείδα ασφαλείας στη ζωή σου. Ένας καυγάς τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αν μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να ασχοληθείς με ουσιαστικά ζητήματα και να μη μείνεις στην επιφάνεια και τις εντυπώσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 07.12.2022 έως 13.12.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Πώς θα γίνει τώρα να μην ανοίξεις εσύ καθόλου το στόμα σου όλη την εβδομάδα; Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ! Και, κυρίως, πώς θα ...
 • "Μαμά μη με ξυπνάς! Δεν θέλω να πάω σχολείο!"... Εντάξει μπορεί να μην έχεις σχολείο πλέον (εκτός κι αν μας κρύβεις κάτι...) αλλά έχεις ένα εργασιακό χώρο που πρέπει να βρίσκεσαι. Και σήμερα θα προτιμούσες ο χρόνος να κάνει ένα άλμα και να προσπεράσει το οκτάωρο που πρέπει να δουλέψεις. Bad news: Δεν πρόκειται να συμβεί! Όσο πιο γρήγορα το χωνέψεις, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσει η μέρα.
 • Δεκέμβριος

  Αυτός ο Δεκέμβριος είναι πραγματικά υπέροχος για σας τους Τοξότες γιατί το μεγαλύτερο δώρο του είναι το πέρασμα του Δία στον Κριό. Ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της καλοτυχίας, περνά στις 20 του μήνα στον Κριό, τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ και τη χαρά της ζωής!

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο Δίας έχει βρεθεί ξανά «πιλοτικά» σε αυτή τη θέση από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και τώρα ουσιαστικά καλείστε να πραγματοποιήσετε όνειρα κι επιθυμίες σας βάσει της πείρας που αποκτήσατε (εάν και όσοι αποκτήσατε!) κατά το σύντομο αυτό δείγμα της ενέργειας του πλανήτη. Αρκετοί Τοξότες υποφέρετε λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αρκετοί είστε σε έναν γάμο ή μια σχέση που δεν σας καλύπτει πλέον αλλά δυσκολεύεστε να βρείτε το θάρρος να αλλάξετε την κατάσταση, ή την ενέργεια να πάρετε πρωτοβουλίες. Όσοι είστε μόνοι σημειώστε ότι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε αυτόν τον Δεκέμβρη είναι να στραφείτε σε περασμένες σχέσεις. Όλοι σας, δεσμευμένοι και ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε μικρά μεν αλλά πολύ σταθερά βήματα προόδου και να χτίσετε σιγά-σιγά νέες σχέσεις σε στέρεο έδαφος και όχι παλάτια στην άμμο. Τέλος, επειδή ακριβώς τις γιορτινές ημέρες ο Ερμής θα στραφεί σε ανάδρομη πορεία και αυτό επηρεάζει τα οικονομικά σας, ένας τρόπος να παραμείνετε ήρεμοι και να μη χαλάσει το όμορφο κλίμα είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις για χρήματα, έξοδα, δάνεια και υποχρεώσεις. Αυτά, αφήστε τα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Γενάρη.
  Η Πανσέληνος στις 8 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο προς αξιολόγηση και εκκαθάριση όλα όσα έχεις πράξει λάθος και όλα όσα σε βαραίνουν στην ερωτική σου ζωή.
  Η Νέα Σελήνη στις 23 ενδέχεται να φέρει μια τυχερή γνωριμία με ένα άτομο που μπορεί να σε στηρίξει συναισθηματικά και να επαναφέρει την πίστη σου στη χαρά της ζωής.
  Έτσι, με τη φήμη του «τυχερού Τοξότη» πιο ενισχυμένη από κάθε άλλη φορά, αποχαιρετάς μια χρονιά δύσκολη κι ιδιαίτερη. Εμείς εδώ στο Stardome σού ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά γιορτές χαρούμενες και ανέμελες γεμάτες φίλους, αγάπη και γέλιο, καθώς κι ένα 2023 όπως το ονειρεύεσαι και το αξίζεις!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 1 Δεκεμβρίου 2022 Αφροδίτη 18° 47’ Τοξότη αντίθεση με Άρη (ανάδρομο) 18° 47’ Διδύμων Ερμής 22° 39’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 39’ Ιχθύων 2 Δεκεμβρίου 2022 Αφροδίτη 19° 55’ Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 19° 55’ Υδροχόου 4 Δεκεμβρίου 2022 Αφροδίτη 22° 39’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 39’ Ιχθύων 6 Δεκεμβρίου 2022 Ερμής 29° 04’ Τοξότη τετράγωνο με Δία 29° 04’ Ιχθύων 8 Δεκεμβρίου 2022 Ήλιος 16° 06’ Τοξότη αντίθεση με Άρη (ανάδρομο)16° 06’ Διδύμων 9 Δεκεμβρίου 2022 Αφροδίτη 29° 13’ Τοξότη τετράγωνο με Δία 29° 13’ Ιχθύων 12 Δεκεμβρίου 2022 Ήλιος 20° 42’ Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 20° 42’ Υδροχόου 14 Δεκεμβρίου 2022 Ήλιος 22° 41’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 41’ Ιχθύων 17 Δεκεμβρίου 2022 Ερμής 15° 29’ Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό Ταύρου 21 Δεκεμβρίου 2022 Ήλιος 0° 08 Αιγόκερω τετράγωνο με Δία 0° 08 Κριού 22 Δεκεμβρίου 2022 Αφροδίτη 15° 22’ Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 15° 22’ Ταύρου 24 Δεκεμβρίου 2022 Ερμής 22° 46’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° 46’ Ιχθύων 28 Δεκεμβρίου 2022 Αφροδίτη 22° 49’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° 49’ Ιχθύων 29 Δεκεμβρίου 2022 Σύνοδος Ερμή (σε στάση) με Αφροδίτη 24° 21’ Αιγόκερω ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 08/12/2022, στις 06:07 ώρα Ελλάδας, στις 16° 01’ των Διδύμων ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 23/12/2022, στις 12:16 ώρα Ελλάδας, στην 01° 32’ του Αιγόκερω

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Φαινομενικά καλά, ουσιαστικά όμως;

   

  Το 2022 φαίνεται να αποτελεί μία καλή χρονιά για εσένα, εφόσον έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να φροντίσεις να εναρμονίσεις το σώμα με το πνεύμα σου. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας/εργασίας, αφού έχεις την ευκαιρία να κάνεις βήματα προόδου. Μπορεί να δέχεσαι μία καλή επαγγελματική πρόταση, η οποία σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις μήπως είναι ώρα για στροφή της καριέρας σου, μήπως είναι καιρός να ακολουθήσεις την καρδιά σου στο αντικείμενο με το οποίο θέλεις να ασχολείσαι. Ίσως πάλι να επιλέξεις να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή και να μεγαλώσεις την οικογένεια σου ή να θελήσεις να βρεις ένα πιο άνετο σπίτι για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Αν πάλι είσαι σε διαδικασία ενηλικίωσης, τότε η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερο χώρο για εσένα, να επιδείξεις την ικανότητα σου να φέρνεις εις πέρας τις βασικές καθημερινές εργασίες χωρίς να εξαρτάσαι από άλλα άτομα για αυτές. Από την άλλη όμως πλευρά, με τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως η σωματική σου υγεία περνά και μέσα από την ψυχική σου κατάσταση. Μπορεί να βιώσεις απρόσμενες ανατροπές της διάθεσης σου, να χάσεις το ενδιαφέρον σου για τη δουλειά σου αφού κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορεί πάλι να αρνηθείς να ακολουθείς μία καθημερινότητα την οποία παλιότερα είχες επιλέξει, αφού αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα μοτίβο διαβίωσης που δεν ταιριάζει πλέον με τις διαθέσεις σου. Να θυμάσαι πως πολλά από όσα αισθάνεσαι και ανακαλύπτεις για εσένα, έχουν τη ρίζα τους σε παλιότερες καταστάσεις τις οποίες ποτέ δεν έλυσες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους αν θέλεις να κάνεις αποφασιστικά βήματα προσωπικής εξέλιξης.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, θέλοντας να βρεις αισιοδοξία και χαρά μέσα από τους δύο παραπάνω τομείς. Μπορεί να έχεις αποφασίσει να μετακομίσεις, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν μερικά διαδικαστικά θέματα τα οποία θα πρέπει να επιλύσεις, αλλά παράλληλα κάνεις όνειρα για τη νέα σου ζωή. Θα θελήσεις να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του νέου χώρου, να κάνεις έρευνα αγοράς ώστε να βρεις αντικείμενα που θα ομορφύνουν το σπίτι σου, αλλά παράλληλα χρειάζεται να προσέχεις ώστε να βρεις ένα μέρος που έχει σταθερές βάσεις και δε βρίσκεται στον αέρα. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας, τότε μπορεί να αποκτάς παιδιά, να μεγαλώνεις την υπάρχουσα οικογένεια ή να έχεις μία σχέση που κάνει το επόμενο βήμα της συγκατοίκησης. Αν όμως είσαι σε μία σχέση που έχει χάσει το στόχο της, τότε είναι αρκετά εύκολο να μπλεχτείς σε μία νέα γνωριμία που θα δυσκολέψει κάθε προσπάθεια να επιλύσεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο γάμο σου. Το μπέρδεμα μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο τον Απρίλιο, οπότε προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής αν δε θέλεις να υπάρξουν μπερδέματα που δύσκολα θα διαχειριστείς. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να βρεις εργασία, η οποία μπορεί να μην είναι μόνιμη, ή να δεις περιθώρια ανόδου στην υπάρχουσα δουλειά σου, κυρίως μέσω ευνοϊκών συμπτώσεων και περιστάσεων. Μπορεί να εμπλακείς σε μία κατάσταση που θα οδηγήσει στην αναγνώριση, αρκεί να θυμάσαι πως δεν μπορείς να λειτουργείς ατομικά και εγωιστικά, αλλά αλτρουιστικά και με στόχο το κοινό καλό. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία να δείξεις και τις προσωπικές σου ικανότητες και να ξεδιπλώσεις τις ατομικές σου βλέψεις. Μπορεί να θελήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από το σύνολο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι, να ασχοληθείς με κάτι άλλο που αποτελεί την ατομική σου ευχαρίστηση. Στον ερωτικό τομέα, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να αποτελέσει τη σπίθα που θα ανάψει την πυρκαγιά που είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Αν όμως παραμένεις στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι μία πιθανότητα με μεγάλη δόση πραγμάτωσης, εκτός και αν έχεις ήδη παιδιά και θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τη ζωή τους.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, αφού δε φαίνεται να σε επηρεάζει με άμεσο τρόπο. Αυτό που καλείσαι να μάθεις είναι μία νέα γλώσσα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με ένα νέο κύκλο ανθρώπων που αρχίζει να υπάρχει γύρω σου. Καταρχάς θα χρειαστεί να επιλύσεις θέματα με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, να λάβεις αποστάσεις από αυτά και να φροντίσεις να είσαι σαφής με τις προθέσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν διεκδικήσεις σε κληρονομικό επίπεδο, να προκύψουν κάποιες λεκτικές διαφορές και συγκρούσεις, να χρειαστεί όμως να αναδείξεις το δικό σου ρόλο μέσα σε αυτή τη συνύπαρξη ώστε να πάψουν να υπάρχουν μπερδέματα. Ίσως πάλι να θελήσεις να μετακινηθείς μακριά τους, να αναζητήσεις το νέο σου σπίτι σε έναν τόπο που είναι σε απόσταση από την περιοχή που μεγάλωσες ή συνήθισες να κινείσαι. Ένα δεύτερο σημαντικό κομμάτι με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς είναι ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, κάτι που σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο μπορεί να είναι πως βρίσκεσαι σε μία κοινωνία που γίνεται ολοένα και πιο συντηρητική, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως είσαι ξένος/η μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι. Θα μπορούσες να επαναστατήσεις και να αναδείξεις τις ενστάσεις σου, αλλά να θυμάσαι πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε θέσει στο περιθώριο, να σε στοχοποιήσει και να νιώσεις πως γίνεσαι ο αποδιοπομπαίος τράγος της υπόθεσης. Το δεύτερο σενάριο είναι να χρειαστεί να εκπαιδευτείς σε μία νέα γλώσσα ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου, κάτι που απαιτεί προσοχή και επιμονή από εσένα, κάτι που δεν είναι μία απλή διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, να θυμάσαι πως χρειάζεσαι χρόνο και πως μπορεί να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με κανόνες που δεν είναι βέβαιο πως τους αποδέχεσαι.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που φαίνεται να ταρακουνά την καθημερινότητα σου μέσα από ειδήσεις και γεγονότα που είναι σε θέση να αλλάξουν τις συνήθειες σου. Κάποιο νέο στον εργασιακό χώρο θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις σου με άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος, θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα υπάρχοντα δεδομένα. Ίσως να υποψιαστείς κάποια πράγματα από τη συμπεριφορά ανθρώπων με τους οποίους σας ενώνουν οικονομικά συμφέροντα, κάτι που σημαίνει πως ετοιμάζονται αλλαγές τις οποίες καλείσαι να μαντέψεις μέσα από την αλλαγή συμπεριφοράς. Αν πάλι χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να έχεις στο μυαλό σου πως η λύση του προβλήματος μπορεί να βρίσκεται στην αλλαγή των διατροφικών σου συνηθειών. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε αναγκάζει να προχωρήσεις στο κλείσιμο ενός επαγγελματικού κεφαλαίου ή στο να εναντιωθείς απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν με τα συμφέροντα σου. Θα χρειαστεί να είναι καλά προετοιμασμένος/η εφόσον έχεις αποφασίσει να μιλήσεις, να είσαι σε θέση να υψώσεις το ανάστημα σου και να έχεις επιχειρήματα που είναι ουσιαστικά και καλά δομημένα. Αν πάλι χρειάζεται να μάθεις κάτι, τότε χρησιμοποίησε το ένστικτο σου και απόφυγε να εμπιστευτείς πριν να είσαι βέβαιος/η σχετικά με το ποιον έχεις απέναντι σου. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό θέλοντας να τονίσει τη δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στο κλείσιμο μίας περιόδου και το άνοιγμα μίας νέας. Ο ενθουσιασμός για τη νέα κατάσταση θα κονταροχτυπηθεί με τη δυσκολία ώστε να παραμείνεις μέσα στο υπάρχον περιβάλλον σου, κάτι που θα φέρει συγκρούσεις που είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς. Ίσως να χρειαστεί να δουλέψεις πάνω σε ένα αντικείμενο που σε ζορίζει και να μην είσαι σε θέση να αποδράσεις από αυτό, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρεις τα κεκτημένα σου. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τους κανόνες που θέτουν οι γύρω σου και να θέλεις να επαναστατήσεις, κάτι που είναι σχεδόν απίθανο αυτή τη χρονική στιγμή. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα φέρει εσωτερικές αναταράξεις, αφού καλείσαι να λειτουργήσεις με τρόπο που είναι αντίθετος από τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως να χρειαστεί να συζητήσεις ένα θέμα που προκύπτει στον επαγγελματικό τομέα και μοιάζει να δυσκολεύει την ένταξη σου μέσα σε ένα σύνολο που κινείται με συγκεκριμένο τρόπο. Ίσως πάλι να σχεδιάζεις κάτι διαφορετικό στον εργασιακό τομέα και να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις στο σκοτάδι, αποφεύγοντας ακόμα και την απλή συναναστροφή με πρόσωπα που είναι σε θέση να βλάψουν τα σχέδια σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως κλείνεις μία εποχή, οπότε είναι σημαντικό να ετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου χωρίς να είναι γνωστό σε κόσμο που θα αφήσεις πίσω σου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας περιόδου ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να ασχοληθείς με την υγεία σου και να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες της ζωής σου που καταναλώνουν άδικα την προσωπική σου ενέργεια. Μπορεί να βιώσεις εργασιακές αναταράξεις, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα καινούργια δεδομένα που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από την αλλαγή της αμοιβής σου ή το νέο ρόλο που αποκτάς. Καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής εφόσον δεν αποδέχεσαι τις προτάσεις που δέχεσαι, να αρνηθείς να εμπλακείς σε κάτι που μπορεί να αλλάζει την καθημερινότητα σου χωρίς να είσαι έτοιμος/η να την ακολουθήσεις. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε αλλαγές στον τομέα της διατροφής σου, να διαλέγεις μία διαφορετικά δομημένη διατροφή γιατί αποφασίζεις να εναρμονίσεις τη σωματική σου υγεία με τον τρόπο που θέλεις να σκέφτεσαι. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά με την έννοια της απόκτησης ενός/μίας θεραπευτή/ριας, ενός ατόμου που θα φέρει στην επιφάνεια κομμάτια σου που έχεις αρνηθεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να γεννούν εμπόδια στο μέλλον σου. Η νέα εποχή σε καλεί να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, οτιδήποτε μπορεί να σου προσθέτει βάρος χωρίς να το έχεις ανάγκη. Η σωματική αλλά και ψυχική αποτοξίνωση είναι απαραίτητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως φτάνεις στα άκρα της άρνησης λήψης υλικής ή συναισθηματικής τροφής. Θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, όπως για παράδειγμα τον τομέα της επαγγελματικής σου ενασχόλησης, αλλά αυτό περνά μέσα από τη στροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Η συντροφικότητα όλων των ειδών είναι εξαιρετικά σημαντική για τη ζωτικότητά σου.Σου αρέσει να βγαίνεις έξω, να ανακαλύπτεις, να φεύγεις ταξίδια  και να περνάς ευχάριστα με τους φίλους σου. Σου είναι εύκολο να δημιουργείς νέες  φιλίες κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαθέτεις  ένα μεγάλο δίκτυο γνωριμιών και μάλιστα σε πολλούς χώρους. Δεν ανήκεις σε αυτούς  που τους αρέσει να επιβάλλονται με το ζόρι , δεν είσαι κτητικός, δεν επιβάλλεις κανόνες  για αυτό ελκύεις συνήθως και αντίστοιχα ευγενικούς ανθρώπους. Δεν σου αρέσουν καθόλου όσοι προβάλλουν αξιώσεις και απαιτήσεις και συνήθως απομακρύνεσαι γρήγορα από τέτοιες σχέσεις. Είναι παράξενο αλλά ίσως έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι  άνθρωποι που επιθυμείς αργά ή  γρήγορα θα εμφανιστούν στη ζωή σου και μάλιστα στο σωστό timing - το παράξενο είναι ότι έτσι και  συμβαίνει.Σαν εραστής ή  ως ερωμένη  είσαι ανεξάρτητος/η κι αυτό είναι  ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό για πολλούς και ανυπόφορο για άλλους  που έχουν  σαν προτεραιότητά  τους  την ασφάλεια και την δέσμευση-  δύο ιδιότητες  που δεν περιέχονται στην ιδέα που έχεις για την τέλεια ερωτική σχέση .Επειδή ξέρεις ότι σου είναι εύκολο να αναζητήσεις ανά πάσα στιγμή  την ευτυχία και σε άλλους ανθρώπους , δεν είσαι εύκολα διατεθειμένος  να μπεις σε μία σχέση που θα σε αποκλείσει από τις εκπλήξεις της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορείς να είσαι και πιστός  και αφοσιωμένος σε κάποιον αρκεί αυτός ο κάποιος να έχει την ευφυία να αφήνει ανοιχτή την έξοδο κινδύνου  για να φεύγεις όποτε αισθάνεσαι ότι θέλεις να αναπνεύσεις ελεύθερα. Είναι βιολογική σου ανάγκη η πίστη  ότι οι δυνατότητές σου και οι προοπτικές δεν περιορίζονται από τη σχέση σου. Το σύνδρομο της Πολυάννας είναι το αδύνατο σημείο σου. Δεν αισθάνεσαι άνετα όταν είσαι απαγοητευμένος και σπάνια αφήνεις τους άλλους να το καταλάβουν. Η ζωή πρέπει να είναι ροζ ακόμα και όταν έχεις προβλήματα.Ακόμα και όταν εξομολογείσαι τις ανησυχίες, ή τις ατυχίες το κάνεις με τέτοιο  χιούμορ , ώστε στη δραματική κορύφωση ο άλλος αναγκάζεται να γελάσει. Ο ρεαλισμός για σένα βρίσκεται δίπλα στη λέξη κατάρα και το να βρίσκεις κάτι αστείο σε κάθε καταστροφή αποτελεί το μοναδικό τρόπο αντίδρασής σου..Η συναναστροφή με απαισιόδοξους ανθρώπους, ή υπερβολικά συναισθηματικούς μπορεί να σε παραλύσει δημιουργώντας σου απάθεια .Με τεράστιες προσδοκίες σε κάθε τομέα της ζωής σου το μυστικό της ισορροπίας βρίσκεται στο  να στοχεύεις μεν ψηλά αλλά να μη βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι.

 • Kim Basinger

έχουν γενέθλια 209 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αμβρόσιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...