παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 17.06.2024 έως 23.06.2024
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς επισταμένα με ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι ανάγκη να βάλεις σε τάξη θέματα που έχουν να κάνουν με τα έξοδα σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πρέπει να θέσεις προτεραιότητες και να αποφύγεις να προσθέσεις και νέες παραμέτρους στην ήδη φορτωμένη καθημερινότητα σου, να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα. Ίσως να είναι απαραίτητο να γίνει μία ανακατανομή του τρόπου που ξοδεύετε χρήματα με τη σχέση σου, να μοιραστείτε κάπως διαφορετικά τα έξοδα τα οποία φαίνεται να δημιουργούν προβλήματα την ισορροπία της σχέσης σας. Τέλος, είναι πιθανό να αισθάνεσαι έντονη κούραση από την πίεση της δουλειάς σου και αυτό να φέρνει γκρίνια στην ερωτική σου ζωή, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα εύκολο να δώσεις σημασία σε μία νέα γνωριμία που υπόσχεται να σε βγάλει από το αδιέξοδο μίας σχέσης που χρειάζεται δουλειά για να σταθεί στα πόδια της.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 19.06.2024 έως 25.06.2024
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Λένε πως οι πανσέληνοι είναι στιγμές αλήθειας. Αυτά τα «δεν είμαι εγώ για σένα» «θα σου καταστρέψω τη ζωή» «σ’ αγαπώ και γι’ αυτό φεύγω», είναι προφάσεις εν αμαρτίαις για να καλύπτεις τη δική σου αταβιστική φοβία για πράγματα απλά και καθημερινά όπως είναι η επικοινωνία, η συνύπαρξη, η συγκατοίκηση, και γιατί όχι, το επόμενο βήμα μίας σχέσης. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες ...
 • Εκμεταλλεύσου το momentum της σημερινής μέρας και επικοινώνησε/απαίτησε από τον/την προϊστάμενη σου τις αλλαγές εκείνες που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ήρεμος/η στη εργασιακή σου καθημερινότητα ή, αν ψάχνεις για δουλειά, κυνήγησε σήμερα να κλείσεις ραντεβού, στείλε βιογραφικά, σήκωσε το τηλέφωνο να μάθεις τι απέγιναν τα άλλα CV που έχεις στείλει! Τρέχουμε λέμε!
 • Ιούνιος

  Το καλοκαίρι του 2024 κάνει την είσοδό του με τον πλέον χαρούμενο, ευοίωνο τρόπο. Ο Ιούνιος είναι ένας θαυμάσιος πρόλογος σε ένα καλοκαίρι γεμάτο αλλαγές, εξελίξεις, μαγεία και έρωτα.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο μήνας ξεκινά με μία υπέροχη όψη τριγώνου ακριβείας μεταξύ του Δία, του πλανήτη της ευημερίας, της γενναιοδωρίας, της πίστης, της καλής τύχης και της επέκτασης με τον πανίσχυρο Πλούτωνα. Ενεργοποιείται ο 7ος ηλιακός σου Οίκος όπου βρίσκεται ο Δίας (οι Δίδυμοι) και ο 3ος όπου βρίσκεται ο Πλούτωνας (Υδροχόος). Σχέσεις και κινητικότητα. Σχέσεις, ζωή και πέτρες που κυλούν και δεν χορταριάζουν. Ουσιαστικά, ο Δίας φέρνει κυρίως σε όσους από το ζώδιό σου είστε μόνοι την ευκαιρία να διαμορφώσετε εντελώς διαφορετικά την προσωπική σας ζωή. Το τρίγωνο αυτό θα σημάνει την ολοκληρωτική ανανέωση καθώς και ριζικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Ο έρωτας ενδέχεται να πυροδοτηθεί για κάποιον που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό κοντά σας και, σε κάθε περίπτωση, υπό την ισχύ αυτού του εκπληκτικού τριγώνου τα δεδομένα θα αλλάξουν πλήρως. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται επίσης στον τομέα της συντροφικότητας, των σχέσεων και του γάμου και αυτό από μόνο του λέει πολλά, πολλά και καλά. Ωστόσο, δεν παύει από τους πλανήτες αυτούς να ενεργοποιείται ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα της Οικίας και της Οικογένειας: δεν θα μας εξέπληττε καθόλου αν κάποιοι φίλοι Τοξότες αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με έναν ηλικιωμένο συγγενή ή γονιό. Αν βρίσκεσαι πάλι σε μια σχέση ή ένα γάμο που έχει κάνει πλέον τον κύκλο της, ένας χωρισμός είναι το πιο πιθανό σενάριο. Δία παρόντος, ωστόσο, να είσαι βέβαιος πως απλά δημιουργείται ο απαραίτητος χώρος για τα καλύτερα που έρχονται. Η σκληρή όψη μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα στις 11 του μήνα προειδοποιεί για ατυχήματα, υπερκόπωση και υπερβολές εις βάρος της υγείας σου, ενώ ενδέχεται να υπάρξει σύγκρουση, ακόμα και ρήξη, με κάποιο πρόσωπο κύρους. Σε όσους όμως έχουν εργαστεί σκληρά και φιλότιμα και κυρίως έντιμα, η όψη αυτή, όσο αντίξοη κι αν δείχνει, φέρνει την υλική ανταμοιβή που αξίζει η δουλειά σας.
  Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  3 Ιουνίου 2024
  Ερμής 29° 42’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 29° 42’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2024
  Ερμής 1° 52’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 1° 52’ Υδροχόου
  Σύνοδος Ερμή και Δία 2° 13’ Διδύμων
  Σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης 14° 28 Διδύμων
  8 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 19° 03’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 03’ Ιχθύων
  9 Ιουνίου 2024
  Ήλιος 19° 05’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 05’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2024
  Άρης 1° 45’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 1° 45’ Υδροχόου
  12 Ιουνίου 2024
  Ερμής 19° 11’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 11’ Ιχθύων
  14 Ιουνίου 2024
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή 24° 06’ Διδύμων
  16 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 29° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 52’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2024
  Ερμής 29° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 52’ Ιχθύων
  Σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης 0° 20’ Καρκίνου
  20 Ιουνίου 2024
  Ήλιος 29° 53’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 53’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2024
  Ερμής 9° 13’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 9° 13’ Ταύρου
  26 Ιουνίου 2024
  Ερμής 19° 25’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 19° 25’ Ιχθύων
  29 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 14° 40’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 14° 40’ Ταύρου
  Ερμής 25° 41’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 25° 41’ Ταύρου
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ    
  Στις 06/06/2024, στις 15:36 ώρα Ελλάδας, στις 16° 17’ των Διδύμων
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  Στις 22/06/2024, στις 04:07 ώρα Ελλάδας, στις 01° 06’ του Αιγόκερω (Πανσέληνος της Φράουλας)

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024

  Νέα δεδομένα
  Το 2024 μοιάζει να συνεχίζει να είναι μία έντονα μεταμορφωτική χρονιά, αφού ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στους Ιχθείς και 4ο Ηλιακό σου οίκο και να προκαλεί ένα γενναίο συμμάζεμα σε κομμάτια της ζωής σου που δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς πλάνο και έλεγχο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως διαλύεται μία σχέση η οποία δεν έχει μέλλον, πως καλείσαι να αποχωρήσεις από ένα γάμο που έκανε τον κύκλο του, πως αναζητάς ένα νέο σπίτι ως μόνιμη κατοικία σου. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν τόσο δύσκολες καταστάσεις για εσένα, αφού η παρουσία του Δία στους Διδύμους από το τέλος Μαΐου θα σου ανοίγει νέες προοπτικές και ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορεί λοιπόν να διαλύεται μία σχέση, αλλά παράλληλα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτικές επαφές. Μπορεί να φεύγεις από ένα γάμο, αλλά αυτό μπορεί να γίνει με ομαλό και ανάλαφρο τρόπο, με την προοπτική του να παραμείνετε φίλοι με το/η σύντροφο σου. Μπορεί πάλι να αποχωρείς από μία δουλειά που είχες επενδύσει αρκετά, αλλά την ίδια στιγμή ανοίγεται ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σου που θα μπορούσε να σε οδηγήσει ακόμα και σε μία προσπάθεια να αλλάξεις εντελώς επαγγελματικό ρόλο.
  Το 2024 δοκιμάζει την ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και το νέο, ανάμεσα σε αυτό που ξεφτίζει στο πέρασμα του χρόνου και στην ελπίδα της γέννησης μίας νέας κατάστασης. Κοιτάζοντας πάντα στο μέλλον, είναι σχεδόν βέβαιο πως το παλιό δεν μπορεί να σε κρατήσει κοντά του και να σε βουλιάξει σε έννοιες όπως η αμφιβολία και η απογοήτευση.


  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 6ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσθέτοντας ταχύτητα και αρκετές παραμέτρους στον τομέα της καθημερινότητας σου. Καλείσαι να φέρεις εις πέρας μία σειρά από υποχρεώσεις που έχουν προκύψει, να εργαστείς παράλληλα σε διάφορα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης και να καλύψεις τα κενά άλλων. Ίσως να νιώθεις πως κουράζεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις, κυρίως επειδή χρειάζεται να επιμείνεις για να πείσεις κάποιους ανθρώπους σχετικά με τον τρόπο σκέψης και αντίληψης σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εστιάσεις στη φυσική σου κατάσταση, να αθληθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις και να φροντίσεις τη διατροφή σου ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές και ατασθαλίες. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα φέρει μία ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα, που ίσως και να μην περίμενες, κάτι που δεν μπορείς να αφήσεις στο περιθώριο, να αγνοήσεις και να κοιτάξεις παρακάτω χωρίς να αξιολογήσεις αυτό που έχεις στα χέρια σου. Μία επαγγελματική μετακίνηση αυτή την εποχή θα μπορούσε να ανοίξει νέα δεδομένα στη ζωή σου, θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να αντιληφθείς πως μπαίνεις σε μία νέα εποχή.
  Η είσοδος του Δία στους Διδύμους και 7ο Ηλιακό σου οίκο στις 25 Μαΐου και η παραμονή στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους, θα αποτελέσει μία μεγάλη ευκαιρία για εσένα ώστε να αναπτύξεις νέες διαπροσωπικές σχέσεις, να έρθεις σε επαφή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον επαγγελματικό τομέα, να έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα άλμα και να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που σε βοηθά να αναπτύξεις τον εαυτό σου και να εξελίξεις τις γνώσεις και τις προοπτικές σου. Ίσως πάλι να προκύπτει και μία νέα εργασία, να χρειαστεί να απασχοληθείς πάνω σε δύο αντικείμενα και να κινείσαι σε ρυθμούς που δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι για εσένα. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να μετακομίσεις με το έτερο ήμισυ σε ένα νέο σπίτι ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, τότε καλύτερα να προχωρήσεις στη λύση αυτής με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, παρά να παραμείνεις σε μία κατάσταση που σε πιέζει και μπορεί να φέρει εντάσεις στο μέλλον. Τέλος, να έχεις κατά νου πως οι παράλληλες σχέσεις από εδώ και πέρα είναι ένα στοιχείο που δεν αποκλείεται, ακόμα και από το/η σύντροφο, οπότε φρόντισε να είσαι προσεκτικός/η με τα ίχνη που αφήνεις.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 4ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 θα αποτελέσει ένα αγκάθι στο κομμάτι της οικογένειας ή καριέρας. Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος τα οποία δεν είναι σε θέση να αποδεχτούν τις απόψεις και βλέψεις σου, που προσπαθούν να σε περιορίσουν. Μπορεί να βλέπεις γύρω σου προσπάθειες να σε φιμώσουν και να σε αποτρέψουν από το να προχωρήσεις σε κινήσεις που ταιριάζουν με την ανάγκη σου να ζήσεις εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τις δικές τους επιλογές. Ίσως πάλι να είναι καιρός να φύγεις μακριά από αυτό το περιβάλλον, να τολμήσεις να δημιουργήσεις τη δική σου βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τη ζωή σου από εδώ και πέρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μετακομίζεις, αλλά παράλληλα συνειδητοποιείς πως προκύπτουν οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες μπορεί να μην είχες υπολογίσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να λειτουργήσεις με διαφορετικό τρόπο στον επαγγελματικό τομέα, να επιλέξεις να επενδύσεις αρκετό χρόνο και κόπο σε μία προσπάθεια που έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να πατήσεις πολύ καλύτερα στα πόδια σου και να δημιουργήσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Τέλος, είναι πιθανό να αποχωρείς από μία σχέση ή συνεργασία που δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου, να κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής σου και να χρειαστεί να σκάψεις μέσα σου για να βρεις απαντήσεις σχετικά με το λόγο της αποτυχίας. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα σε περισσότερο βάθος, να μη μείνεις στην επιφάνεια των εικόνων και των καταστάσεων, όσο και αν κάτι τέτοιο αποτελεί για εσένα μία μεγάλη πρόκληση που δεν είναι καθόλου εύκολο να τη διαχειριστείς με σύνεση και υπομονή.

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού και 11ο Ηλιακό σου οίκο φαίνεται να τονίζει το πέρασμα σε μία νέα εποχή στην οποία θα παίξει μεγάλο ρόλο η προσωπική σου ζωή. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο, να θελήσεις να προχωρήσεις σε γνωριμίες και επαφές με άτομα που είναι σε θέση να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Ίσως να συνειδητοποιείς πως έχεις μικρύνει αρκετά το φιλικό σου κύκλο, πως έχεις χαθεί με πρόσωπα που κάποτε περνούσατε αρκετό χρόνο μαζί, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως έχασες την ισορροπίες στη ζωή σου. Μπορεί να θέσεις σε πρώτη προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να επιδιώξεις να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, να πάρεις μέρος σε δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με ιδέες και απόψεις σχετικά με την κοινωνία μας που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις το μυαλό σου και τους κοινωνικούς σου ορίζοντες. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού και 5ο Ηλιακό σου οίκο, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό φαίνεται να δημιουργούν ένα έντονο κλίμα στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία απόκτησης παιδιού, μία πράξη που δεν είναι και πολύ εύκολη, αφού περιλαμβάνει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος και ειλικρίνεια τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην υπάρχουσα σχέση σου και να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες συμπεριφορές. Αν πάλι νιώθεις μόνος/η, τότε καλό θα ήταν να εξετάσεις μήπως οι ερωτικές σου επιλογές σε οδηγούν τελικά στη μοναξιά, αφού επιλέγεις ανθρώπους που στο τέλος θα χάσεις κάθε ενδιαφέρον προς το πρόσωπο τους. Ίσως να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τον τρόπο με τον οποίο κάνεις τις συγκεκριμένες επιλογές, να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις προτεραιότητες που θέτεις κατά τη διάρκεια της επιλογής ερωτικούς/ης συντρόφου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων και 4ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που θα μπορούσε να λειτουργήσει έντονα παραπλανητικά στη ζωή σου. Μπορεί να αναζητάς το νέο σου σπίτι, να μετακομίζεις σε ένα νέο χώρο ή με νέα συντροφιά. Μία τέτοια πράξη αυτή την περίοδο εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους, αφού μπορεί να προχωράς σε επιλογές που δεν είναι αρκετά ψαγμένες, που έχουν ληφθεί μετά από μία σύντομη εσωτερική σου αναζήτηση. Ίσως να προσπαθείς να καλύψεις με επιφανειακό τρόπο τις βαθύτερες ανάγκες σου, να τυφλώνεσαι από τη λάμψη μίας προοπτικής που όμως δεν έχεις βαθιές ρίζες. Ίσως πάλι να μπερδεύεσαι σε παράλληλες καταστάσεις και πορείες, να πατάς τα πόδια σε δύο βάρκες που αρχίζουν να απομακρύνονται μεταξύ τους, χωρίς να είσαι σε θέση να αποφασίσεις σε ποια από τις δύο θα παραμείνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις το δικό σου όφελος για χάρη μίας ομάδας, κάτι που όμως μοιάζει να δημιουργεί μία εσωτερική ανασφάλεια την οποία δεν είσαι σε θέση να εκφράσεις και να φέρεις στην επιφάνεια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού και 11ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει με το καμπανάκι της αφύπνισης που ηχεί στα αυτιά σου και προέρχεται από άτομα του φιλικού σου κύκλου. Κάποιοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν να δεις την πραγματικότητα, να αποδράσεις από μία πλάνη στην οποία έχεις βρεθεί και η οποία απειλεί να σε καταπιεί. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως η προσωπική σου ζωή έχει βασιστεί σε μία σχέση που δε σου επιτρέπει να βλέπεις την πραγματικότητα κατά πρόσωπο, πως είσαι εγκλωβισμένος/η σε μία σχέση που δε δείχνει σημάδια εξέλιξης. Ίσως πάλι να προκύπτει η ανάγκη της απόκτησης παιδιού, ένα στοιχείο που δεν μπορείς να το αποδεχτείς χωρίς να σκεφτείς ουσιαστικά πάνω στις υποχρεώσεις που απορρέουν μέσα από αυτή την πράξη. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να αναλογιστείς μήπως η προοπτική μίας συνεργασίας θα μπορούσε να σε φυλακίσει σε μία σειρά από ευθύνες από τις οποίες δε θα μπορέσεις να αποδράσεις όσο εύκολα φαντάζεσαι.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό για όλο το 2024 αποτελεί μία πρόκληση για εσένα σχετικά με την παιδική σου προσωπικότητα. Η παραπάνω πρόταση μπορεί να σημαίνει πως έρχεσαι πιο κοντά με την έννοια της απόκτησης παιδιού, με την προοπτική του να γίνεις γονιός και να μπορέσεις να υποστηρίξεις τις ανάγκες ενός παιδιού. Ίσως να προχωράς σε μία παρορμητική και βιαστική τέτοιου είδους κίνηση, αφού ωθείσαι σε κάτι τέτοιο από τον ενθουσιασμό μίας νέας γνωριμίας ή από την ανάγκη να βγάλεις τη δική σου παιδική πλευρά. Ίσως πάλι να θέλεις να αποδράσεις από μία σχέση που σε περιορίζει και να αναζητάς τις ευκαιρίες σου σε γνωριμίες που είναι εύκολο να λάβουν χώρα, που μπορεί να προκύπτουν χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό και παράλληλα σε μπερδεύουν. Καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για προκλήσεις που είναι εύκολο να μετατραπούν σε πύρινες σχέσεις που σε οδηγούν σε μονοπάτια που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα σε σχέση με τη σταθερότητα της υπάρχουσας ζωής σου. Ίσως πάλι να ενθουσιαστείς από μία επαγγελματική προοπτική που φαίνεται να βγάζει ένα πιο ανάλαφρο κομμάτι της προσωπικότητας σου, που μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να παρασυρθείς σε μονοπάτια που κάνουν τη ζωή σου περισσότερο ευχάριστη. Ίσως τέλος να παρασύρεσαι από μία εργασιακή προοπτική που ανοίγει νέα μονοπάτια στη ζωή σου, που σε απομακρύνει από ένα περιβάλλον που σε έκανε να βαλτώσεις και να αισθανθείς πως χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Η συντροφικότητα όλων των ειδών είναι εξαιρετικά σημαντική για τη ζωτικότητά σου.Σου αρέσει να βγαίνεις έξω, να ανακαλύπτεις, να φεύγεις ταξίδια  και να περνάς ευχάριστα με τους φίλους σου. Σου είναι εύκολο να δημιουργείς νέες  φιλίες κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαθέτεις  ένα μεγάλο δίκτυο γνωριμιών και μάλιστα σε πολλούς χώρους. Δεν ανήκεις σε αυτούς  που τους αρέσει να επιβάλλονται με το ζόρι , δεν είσαι κτητικός, δεν επιβάλλεις κανόνες  για αυτό ελκύεις συνήθως και αντίστοιχα ευγενικούς ανθρώπους. Δεν σου αρέσουν καθόλου όσοι προβάλλουν αξιώσεις και απαιτήσεις και συνήθως απομακρύνεσαι γρήγορα από τέτοιες σχέσεις. Είναι παράξενο αλλά ίσως έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι  άνθρωποι που επιθυμείς αργά ή  γρήγορα θα εμφανιστούν στη ζωή σου και μάλιστα στο σωστό timing - το παράξενο είναι ότι έτσι και  συμβαίνει.Σαν εραστής ή  ως ερωμένη  είσαι ανεξάρτητος/η κι αυτό είναι  ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό για πολλούς και ανυπόφορο για άλλους  που έχουν  σαν προτεραιότητά  τους  την ασφάλεια και την δέσμευση-  δύο ιδιότητες  που δεν περιέχονται στην ιδέα που έχεις για την τέλεια ερωτική σχέση .Επειδή ξέρεις ότι σου είναι εύκολο να αναζητήσεις ανά πάσα στιγμή  την ευτυχία και σε άλλους ανθρώπους , δεν είσαι εύκολα διατεθειμένος  να μπεις σε μία σχέση που θα σε αποκλείσει από τις εκπλήξεις της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορείς να είσαι και πιστός  και αφοσιωμένος σε κάποιον αρκεί αυτός ο κάποιος να έχει την ευφυία να αφήνει ανοιχτή την έξοδο κινδύνου  για να φεύγεις όποτε αισθάνεσαι ότι θέλεις να αναπνεύσεις ελεύθερα. Είναι βιολογική σου ανάγκη η πίστη  ότι οι δυνατότητές σου και οι προοπτικές δεν περιορίζονται από τη σχέση σου. Το σύνδρομο της Πολυάννας είναι το αδύνατο σημείο σου. Δεν αισθάνεσαι άνετα όταν είσαι απαγοητευμένος και σπάνια αφήνεις τους άλλους να το καταλάβουν. Η ζωή πρέπει να είναι ροζ ακόμα και όταν έχεις προβλήματα.Ακόμα και όταν εξομολογείσαι τις ανησυχίες, ή τις ατυχίες το κάνεις με τέτοιο  χιούμορ , ώστε στη δραματική κορύφωση ο άλλος αναγκάζεται να γελάσει. Ο ρεαλισμός για σένα βρίσκεται δίπλα στη λέξη κατάρα και το να βρίσκεις κάτι αστείο σε κάθε καταστροφή αποτελεί το μοναδικό τρόπο αντίδρασής σου..Η συναναστροφή με απαισιόδοξους ανθρώπους, ή υπερβολικά συναισθηματικούς μπορεί να σε παραλύσει δημιουργώντας σου απάθεια .Με τεράστιες προσδοκίες σε κάθε τομέα της ζωής σου το μυστικό της ισορροπίας βρίσκεται στο  να στοχεύεις μεν ψηλά αλλά να μη βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι.

 • Άννα Βίσση

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...