παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 19.02.2024 έως 25.02.2024
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα έχει ως σκοπό να σε βγάλει από τη διαδικασία σκέψης και προσήλωσης σε ένα θέμα που σε απασχολεί ώστε να περάσεις σε κάποιες πρώτες πράξεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να αποτελέσει μία δύσκολη πρόκληση για εσένα, αφού θα χρειαστεί να πάψεις να λειτουργείς με γνώμονα την εσωστρέφεια, αφού θα κληθείς να μιλήσεις ανοικτά ακόμα και αν μία τέτοια πράξη γνωρίζεις πως μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία κριτικής από τρίτους. Ίσως να φοβάσαι πως μπορεί να βγάλεις αρκετό θυμό και πως μπορείς να γίνεις απόλυτος/η σχετικά με τις θέσεις και τις απόψεις σου, πως είναι πιθανό να τραβήξεις τη σκανδάλη και να αρχίσεις να πυροβολείς αδιακρίτως θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προκαλέσεις πληγές σε ανθρώπους που κουράστηκες να λειτουργούν ως κριτές προς εσένα. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως ξεκινά μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα σοβαρά θέματα της ζωής σου και αυτό να σε κάνει να νευρικό/η και επιρρεπή σε επιθέσεις σε τρίτους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 21.02.2024 έως 27.02.2024
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Ο Φεβρουάριος οδεύει προς το τέλος του και τα ουράνια σώματα, το ένα μετά το άλλο, αφήνουν την παγερή γη της Υδροχοϊκής εποχής για το συναίσθημα, τη διαίσθηση και την καρδιά των Ιχθύων. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* ...
 • Παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια σου εδώ και μήνες να στριμώξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα σε κουτάκι σε μέγεθος κονσέρβας, βλέπεις πια πως δεν πετυχαίνει το εγχείρημα. Γεννήθηκες ένας/μια ρομαντικός/η της ζωής. Ζεις για το όνειρο όχι για την εξασφάλιση…
 • Φεβρουάριος

  Ο Φεβρουάριος, αν είχε το πρόσωπο ενός και μόνο πλανήτη, στην περίπτωσή σου θα είχε το πρόσωπο του Κρόνου, Τοξότη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αλλά ιδίως προς το τέλος του ο Κρόνος θα βγάλει αυστηρότητα και περιορισμό, ψυχρότητα αλλά και, λόγω της συνόδου του  με τον Ήλιο και τον Ερμή στο τέλος του μήνα, λόγια ψυχρά, σκληρά και βαριά.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Εδώ θα σημειώσω πως τα λόγια αυτά, μολαταύτα, θα είναι η απόλυτη αλήθεια ως εκ τούτου δε γίνεται ούτε να μην τα πεις, ούτε εάν τα ακούσεις να τα παραβλέψεις, θα πρέπει να τα διαχειριστείς. Και μάλιστα να τα διαχειριστείς χωρίς ακρότητες, υπερβολές και φασαρία. Μεγάλη σου δύναμη είναι η παρουσία του Πλούτωνα στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, σημείο από όπου διαδοχικά θα περάσουν ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη σχηματίζοντας μια πανίσχυρη σύνοδο που αφορά στο λόγο και στις δυνατότητες επικοινωνίας σου. Ο λόγος σου λοιπόν θα έχει πρωτόγνωρη ισχύ ενώ θα αποφασίσεις να αλλάξεις μοτίβα δικής σου συμπεριφοράς που οδηγούν σε δυσλειτουργικά μοτίβα σχέσεων και εν τέλει ζωής. Παίρνεις αποφάσεις ζωής, κοινώς, και αλλάζοντας τον εαυτό σου τα αλλάζεις όλα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καλό θα είναι να προσέχεις τα έξοδά σου ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά όλοι οι πλανήτες που σύναψαν σύνοδο με τον Πλούτωνα θα ενεργοποιήσουν, ο ένας μετά τον άλλο, δυσαρμονικά τον κυβερνήτη σου, τον Δία. Παίρνει το πάνω χέρι η ένταση και η υπερβολή σε όλους τους τομείς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ελέγξεις διότι θα πάνε στράφι οι καλές εξελίξεις της πλουτώνιας συνόδου. Η Νέα Σελήνη ενισχύει την επικοινωνία και σου φέρνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες ενώ η Πανσέληνος έχει στο μενού πολύ σοβαρά διλήμματα.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  3 Φεβρουαρίου 2023
  Ήλιος 15° 01’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 15° 01’ Ταύρου
  5 Φεβρουαρίου 2023
  Αφροδίτη 11° 14’ Ιχθύων τετράγωνο με Άρη 11° 14’ Διδύμων
  6 Φεβρουαρίου 2023
  Ερμής 23° 47’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 23° 47’ Ιχθύων
  8 Φεβρουαρίου 2023
  Αφροδίτη 15°03’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 15°03’ Ταύρου
  10 Φεβρουαρίου 2023
  Σύνοδος Ερμή και Πλούτωνα 28° 58’ Αιγόκερω
  15 Φεβρουαρίου 2023
  Σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα 24° 04΄Ιχθύων
  16 Φεβρουαρίου 2023
  Ήλιος σύνοδο με Κρόνο 27° 44’ Υδροχόου
  17 Φεβρουαρίου 2023
  Ερμής 9° 29’ Υδροχόου εξάγωνο με Δία 9° 29’ Κριού
  19 Φεβρουαρίου 2023
  Αφροδίτη 29° 15’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 15’ Αιγόκερω
  21 Φεβρουαρίου 2023
  Ερμής 15° 20’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 15° 20’ Ταύρου
  22 Φεβρουαρίου 2023
  Ερμής 16° 45’ Υδροχόου τρίγωνο με Άρη 16° 45’ Διδύμων

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  10/02/2024, στις  00:58 ώρα Ελλάδας, στην 20° 40’ του Υδροχόου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  24/02/2024, στις 19:52  ώρα Ελλάδας, στις 05° 22΄ της Παρθένου 

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024

  Νέα δεδομένα
  Το 2024 μοιάζει να συνεχίζει να είναι μία έντονα μεταμορφωτική χρονιά, αφού ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στους Ιχθείς και 4ο Ηλιακό σου οίκο και να προκαλεί ένα γενναίο συμμάζεμα σε κομμάτια της ζωής σου που δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς πλάνο και έλεγχο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως διαλύεται μία σχέση η οποία δεν έχει μέλλον, πως καλείσαι να αποχωρήσεις από ένα γάμο που έκανε τον κύκλο του, πως αναζητάς ένα νέο σπίτι ως μόνιμη κατοικία σου. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν τόσο δύσκολες καταστάσεις για εσένα, αφού η παρουσία του Δία στους Διδύμους από το τέλος Μαΐου θα σου ανοίγει νέες προοπτικές και ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορεί λοιπόν να διαλύεται μία σχέση, αλλά παράλληλα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτικές επαφές. Μπορεί να φεύγεις από ένα γάμο, αλλά αυτό μπορεί να γίνει με ομαλό και ανάλαφρο τρόπο, με την προοπτική του να παραμείνετε φίλοι με το/η σύντροφο σου. Μπορεί πάλι να αποχωρείς από μία δουλειά που είχες επενδύσει αρκετά, αλλά την ίδια στιγμή ανοίγεται ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σου που θα μπορούσε να σε οδηγήσει ακόμα και σε μία προσπάθεια να αλλάξεις εντελώς επαγγελματικό ρόλο.
  Το 2024 δοκιμάζει την ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και το νέο, ανάμεσα σε αυτό που ξεφτίζει στο πέρασμα του χρόνου και στην ελπίδα της γέννησης μίας νέας κατάστασης. Κοιτάζοντας πάντα στο μέλλον, είναι σχεδόν βέβαιο πως το παλιό δεν μπορεί να σε κρατήσει κοντά του και να σε βουλιάξει σε έννοιες όπως η αμφιβολία και η απογοήτευση.


  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 6ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσθέτοντας ταχύτητα και αρκετές παραμέτρους στον τομέα της καθημερινότητας σου. Καλείσαι να φέρεις εις πέρας μία σειρά από υποχρεώσεις που έχουν προκύψει, να εργαστείς παράλληλα σε διάφορα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης και να καλύψεις τα κενά άλλων. Ίσως να νιώθεις πως κουράζεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις, κυρίως επειδή χρειάζεται να επιμείνεις για να πείσεις κάποιους ανθρώπους σχετικά με τον τρόπο σκέψης και αντίληψης σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εστιάσεις στη φυσική σου κατάσταση, να αθληθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις και να φροντίσεις τη διατροφή σου ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές και ατασθαλίες. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα φέρει μία ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα, που ίσως και να μην περίμενες, κάτι που δεν μπορείς να αφήσεις στο περιθώριο, να αγνοήσεις και να κοιτάξεις παρακάτω χωρίς να αξιολογήσεις αυτό που έχεις στα χέρια σου. Μία επαγγελματική μετακίνηση αυτή την εποχή θα μπορούσε να ανοίξει νέα δεδομένα στη ζωή σου, θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να αντιληφθείς πως μπαίνεις σε μία νέα εποχή.
  Η είσοδος του Δία στους Διδύμους και 7ο Ηλιακό σου οίκο στις 25 Μαΐου και η παραμονή στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους, θα αποτελέσει μία μεγάλη ευκαιρία για εσένα ώστε να αναπτύξεις νέες διαπροσωπικές σχέσεις, να έρθεις σε επαφή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον επαγγελματικό τομέα, να έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα άλμα και να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που σε βοηθά να αναπτύξεις τον εαυτό σου και να εξελίξεις τις γνώσεις και τις προοπτικές σου. Ίσως πάλι να προκύπτει και μία νέα εργασία, να χρειαστεί να απασχοληθείς πάνω σε δύο αντικείμενα και να κινείσαι σε ρυθμούς που δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι για εσένα. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να μετακομίσεις με το έτερο ήμισυ σε ένα νέο σπίτι ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, τότε καλύτερα να προχωρήσεις στη λύση αυτής με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, παρά να παραμείνεις σε μία κατάσταση που σε πιέζει και μπορεί να φέρει εντάσεις στο μέλλον. Τέλος, να έχεις κατά νου πως οι παράλληλες σχέσεις από εδώ και πέρα είναι ένα στοιχείο που δεν αποκλείεται, ακόμα και από το/η σύντροφο, οπότε φρόντισε να είσαι προσεκτικός/η με τα ίχνη που αφήνεις.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 4ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 θα αποτελέσει ένα αγκάθι στο κομμάτι της οικογένειας ή καριέρας. Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος τα οποία δεν είναι σε θέση να αποδεχτούν τις απόψεις και βλέψεις σου, που προσπαθούν να σε περιορίσουν. Μπορεί να βλέπεις γύρω σου προσπάθειες να σε φιμώσουν και να σε αποτρέψουν από το να προχωρήσεις σε κινήσεις που ταιριάζουν με την ανάγκη σου να ζήσεις εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τις δικές τους επιλογές. Ίσως πάλι να είναι καιρός να φύγεις μακριά από αυτό το περιβάλλον, να τολμήσεις να δημιουργήσεις τη δική σου βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τη ζωή σου από εδώ και πέρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μετακομίζεις, αλλά παράλληλα συνειδητοποιείς πως προκύπτουν οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες μπορεί να μην είχες υπολογίσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να λειτουργήσεις με διαφορετικό τρόπο στον επαγγελματικό τομέα, να επιλέξεις να επενδύσεις αρκετό χρόνο και κόπο σε μία προσπάθεια που έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να πατήσεις πολύ καλύτερα στα πόδια σου και να δημιουργήσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Τέλος, είναι πιθανό να αποχωρείς από μία σχέση ή συνεργασία που δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου, να κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής σου και να χρειαστεί να σκάψεις μέσα σου για να βρεις απαντήσεις σχετικά με το λόγο της αποτυχίας. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα σε περισσότερο βάθος, να μη μείνεις στην επιφάνεια των εικόνων και των καταστάσεων, όσο και αν κάτι τέτοιο αποτελεί για εσένα μία μεγάλη πρόκληση που δεν είναι καθόλου εύκολο να τη διαχειριστείς με σύνεση και υπομονή.

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού και 11ο Ηλιακό σου οίκο φαίνεται να τονίζει το πέρασμα σε μία νέα εποχή στην οποία θα παίξει μεγάλο ρόλο η προσωπική σου ζωή. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο, να θελήσεις να προχωρήσεις σε γνωριμίες και επαφές με άτομα που είναι σε θέση να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Ίσως να συνειδητοποιείς πως έχεις μικρύνει αρκετά το φιλικό σου κύκλο, πως έχεις χαθεί με πρόσωπα που κάποτε περνούσατε αρκετό χρόνο μαζί, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως έχασες την ισορροπίες στη ζωή σου. Μπορεί να θέσεις σε πρώτη προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να επιδιώξεις να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, να πάρεις μέρος σε δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με ιδέες και απόψεις σχετικά με την κοινωνία μας που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις το μυαλό σου και τους κοινωνικούς σου ορίζοντες. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού και 5ο Ηλιακό σου οίκο, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό φαίνεται να δημιουργούν ένα έντονο κλίμα στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία απόκτησης παιδιού, μία πράξη που δεν είναι και πολύ εύκολη, αφού περιλαμβάνει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος και ειλικρίνεια τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην υπάρχουσα σχέση σου και να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες συμπεριφορές. Αν πάλι νιώθεις μόνος/η, τότε καλό θα ήταν να εξετάσεις μήπως οι ερωτικές σου επιλογές σε οδηγούν τελικά στη μοναξιά, αφού επιλέγεις ανθρώπους που στο τέλος θα χάσεις κάθε ενδιαφέρον προς το πρόσωπο τους. Ίσως να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τον τρόπο με τον οποίο κάνεις τις συγκεκριμένες επιλογές, να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις προτεραιότητες που θέτεις κατά τη διάρκεια της επιλογής ερωτικούς/ης συντρόφου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων και 4ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που θα μπορούσε να λειτουργήσει έντονα παραπλανητικά στη ζωή σου. Μπορεί να αναζητάς το νέο σου σπίτι, να μετακομίζεις σε ένα νέο χώρο ή με νέα συντροφιά. Μία τέτοια πράξη αυτή την περίοδο εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους, αφού μπορεί να προχωράς σε επιλογές που δεν είναι αρκετά ψαγμένες, που έχουν ληφθεί μετά από μία σύντομη εσωτερική σου αναζήτηση. Ίσως να προσπαθείς να καλύψεις με επιφανειακό τρόπο τις βαθύτερες ανάγκες σου, να τυφλώνεσαι από τη λάμψη μίας προοπτικής που όμως δεν έχεις βαθιές ρίζες. Ίσως πάλι να μπερδεύεσαι σε παράλληλες καταστάσεις και πορείες, να πατάς τα πόδια σε δύο βάρκες που αρχίζουν να απομακρύνονται μεταξύ τους, χωρίς να είσαι σε θέση να αποφασίσεις σε ποια από τις δύο θα παραμείνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις το δικό σου όφελος για χάρη μίας ομάδας, κάτι που όμως μοιάζει να δημιουργεί μία εσωτερική ανασφάλεια την οποία δεν είσαι σε θέση να εκφράσεις και να φέρεις στην επιφάνεια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού και 11ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει με το καμπανάκι της αφύπνισης που ηχεί στα αυτιά σου και προέρχεται από άτομα του φιλικού σου κύκλου. Κάποιοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν να δεις την πραγματικότητα, να αποδράσεις από μία πλάνη στην οποία έχεις βρεθεί και η οποία απειλεί να σε καταπιεί. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως η προσωπική σου ζωή έχει βασιστεί σε μία σχέση που δε σου επιτρέπει να βλέπεις την πραγματικότητα κατά πρόσωπο, πως είσαι εγκλωβισμένος/η σε μία σχέση που δε δείχνει σημάδια εξέλιξης. Ίσως πάλι να προκύπτει η ανάγκη της απόκτησης παιδιού, ένα στοιχείο που δεν μπορείς να το αποδεχτείς χωρίς να σκεφτείς ουσιαστικά πάνω στις υποχρεώσεις που απορρέουν μέσα από αυτή την πράξη. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να αναλογιστείς μήπως η προοπτική μίας συνεργασίας θα μπορούσε να σε φυλακίσει σε μία σειρά από ευθύνες από τις οποίες δε θα μπορέσεις να αποδράσεις όσο εύκολα φαντάζεσαι.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό για όλο το 2024 αποτελεί μία πρόκληση για εσένα σχετικά με την παιδική σου προσωπικότητα. Η παραπάνω πρόταση μπορεί να σημαίνει πως έρχεσαι πιο κοντά με την έννοια της απόκτησης παιδιού, με την προοπτική του να γίνεις γονιός και να μπορέσεις να υποστηρίξεις τις ανάγκες ενός παιδιού. Ίσως να προχωράς σε μία παρορμητική και βιαστική τέτοιου είδους κίνηση, αφού ωθείσαι σε κάτι τέτοιο από τον ενθουσιασμό μίας νέας γνωριμίας ή από την ανάγκη να βγάλεις τη δική σου παιδική πλευρά. Ίσως πάλι να θέλεις να αποδράσεις από μία σχέση που σε περιορίζει και να αναζητάς τις ευκαιρίες σου σε γνωριμίες που είναι εύκολο να λάβουν χώρα, που μπορεί να προκύπτουν χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό και παράλληλα σε μπερδεύουν. Καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για προκλήσεις που είναι εύκολο να μετατραπούν σε πύρινες σχέσεις που σε οδηγούν σε μονοπάτια που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα σε σχέση με τη σταθερότητα της υπάρχουσας ζωής σου. Ίσως πάλι να ενθουσιαστείς από μία επαγγελματική προοπτική που φαίνεται να βγάζει ένα πιο ανάλαφρο κομμάτι της προσωπικότητας σου, που μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να παρασυρθείς σε μονοπάτια που κάνουν τη ζωή σου περισσότερο ευχάριστη. Ίσως τέλος να παρασύρεσαι από μία εργασιακή προοπτική που ανοίγει νέα μονοπάτια στη ζωή σου, που σε απομακρύνει από ένα περιβάλλον που σε έκανε να βαλτώσεις και να αισθανθείς πως χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Η συντροφικότητα όλων των ειδών είναι εξαιρετικά σημαντική για τη ζωτικότητά σου.Σου αρέσει να βγαίνεις έξω, να ανακαλύπτεις, να φεύγεις ταξίδια  και να περνάς ευχάριστα με τους φίλους σου. Σου είναι εύκολο να δημιουργείς νέες  φιλίες κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαθέτεις  ένα μεγάλο δίκτυο γνωριμιών και μάλιστα σε πολλούς χώρους. Δεν ανήκεις σε αυτούς  που τους αρέσει να επιβάλλονται με το ζόρι , δεν είσαι κτητικός, δεν επιβάλλεις κανόνες  για αυτό ελκύεις συνήθως και αντίστοιχα ευγενικούς ανθρώπους. Δεν σου αρέσουν καθόλου όσοι προβάλλουν αξιώσεις και απαιτήσεις και συνήθως απομακρύνεσαι γρήγορα από τέτοιες σχέσεις. Είναι παράξενο αλλά ίσως έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι  άνθρωποι που επιθυμείς αργά ή  γρήγορα θα εμφανιστούν στη ζωή σου και μάλιστα στο σωστό timing - το παράξενο είναι ότι έτσι και  συμβαίνει.Σαν εραστής ή  ως ερωμένη  είσαι ανεξάρτητος/η κι αυτό είναι  ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό για πολλούς και ανυπόφορο για άλλους  που έχουν  σαν προτεραιότητά  τους  την ασφάλεια και την δέσμευση-  δύο ιδιότητες  που δεν περιέχονται στην ιδέα που έχεις για την τέλεια ερωτική σχέση .Επειδή ξέρεις ότι σου είναι εύκολο να αναζητήσεις ανά πάσα στιγμή  την ευτυχία και σε άλλους ανθρώπους , δεν είσαι εύκολα διατεθειμένος  να μπεις σε μία σχέση που θα σε αποκλείσει από τις εκπλήξεις της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορείς να είσαι και πιστός  και αφοσιωμένος σε κάποιον αρκεί αυτός ο κάποιος να έχει την ευφυία να αφήνει ανοιχτή την έξοδο κινδύνου  για να φεύγεις όποτε αισθάνεσαι ότι θέλεις να αναπνεύσεις ελεύθερα. Είναι βιολογική σου ανάγκη η πίστη  ότι οι δυνατότητές σου και οι προοπτικές δεν περιορίζονται από τη σχέση σου. Το σύνδρομο της Πολυάννας είναι το αδύνατο σημείο σου. Δεν αισθάνεσαι άνετα όταν είσαι απαγοητευμένος και σπάνια αφήνεις τους άλλους να το καταλάβουν. Η ζωή πρέπει να είναι ροζ ακόμα και όταν έχεις προβλήματα.Ακόμα και όταν εξομολογείσαι τις ανησυχίες, ή τις ατυχίες το κάνεις με τέτοιο  χιούμορ , ώστε στη δραματική κορύφωση ο άλλος αναγκάζεται να γελάσει. Ο ρεαλισμός για σένα βρίσκεται δίπλα στη λέξη κατάρα και το να βρίσκεις κάτι αστείο σε κάθε καταστροφή αποτελεί το μοναδικό τρόπο αντίδρασής σου..Η συναναστροφή με απαισιόδοξους ανθρώπους, ή υπερβολικά συναισθηματικούς μπορεί να σε παραλύσει δημιουργώντας σου απάθεια .Με τεράστιες προσδοκίες σε κάθε τομέα της ζωής σου το μυστικό της ισορροπίας βρίσκεται στο  να στοχεύεις μεν ψηλά αλλά να μη βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι.

 • Jeff Bridges

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...