παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (09.07.2014)
  Starhicker @ 08.07.2014 23:14
  @Toksotozygos χαχαχαχα, όχι εσύ να μου πεις: Αυτή την εβδομάδα, έτσι όπως είστε και νιώθετε, για ποιόν κάνετε; Αφ΄ενός, με τη χαρακτηριστική χάρη του κυβερνήτη σας, του Δία, κάνετε πάντα για όλους και για όλα, κι εγώ πολύ γουστάρω τους ανθρώπους που δεν ερωτεύονται ψάχνοντας ερωτικούς τσελεμεντέδες, αλλά το κάνουν χωρίς να τους νοιάζει τίποτα. Οπότε, παλιά σου τέχνη κόσκινο - ή μήπως σου κάνει νερά το Ζυγίσιο κομμάτι σου που τα θέλει όλα αλλιώς;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (09.07.2014)
  Starhicker @ 08.07.2014 23:11
  @chocolataki, θέλεις να ξεχάσεις τα περί πρίγκιπος από μοναχιά σου ή να το αναλάβει ο Παρορμητικός Σταυρός; Δεν ξέρω, ρωτώ.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (09.07.2014)
  Starhicker @ 08.07.2014 23:10
  @PENY78, καλησπερούδια, ναι - η όψη είναι εξαιρετικής δυναμικής και ισχύος, και δεν "χαμπαριάζει" από δεκαήμερα, τους πιάνει όλους η μπάλα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 08.07.2014 20:16
  infernal ρώτα είτε εδώ, είτε με ποστ και σου απαντάω αύριο το πρωί.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 08.07.2014 17:26
  abgb532, η επιστροφή Κρόνου και η διέλευση Δία είναι δύο διαφορετικές διελεύσεις και μιλάνε για δύο διαφορετικές συνθήκες στις οποίες πρέπει να συντονιστείς. Δεν είναι ότι η μια σου στερεί και η άλλη σε σώζει. Αυτή είναι μια λάθος προσέγγιση.
   
  Η επιστροφή Κρόνου συμβολίζει το κλείσιμο του κύκλου των 28-30 πρώτων χρόνων της ζωής σου. Είναι μια διαδικασία παγίωσης του χαρακτήρα σου, των ορίων σου και των επιθυμίων σου. Και μάλιστα αυτή η παγίωση έρχεται μέσα από ρεαλιστικά τεστ αντοχής. Οι σχέσεις δοκιμάζονται, οι αποφάσεις δοκιμάζονται και εμφανίζονται οι κατάλληλες συνθήκες για να πάρεις αποφάσεις που αποδεικνύουν τη ποιότητα και τις αντοχές του χαρακτήρα σου. Συνεπώς ο Κρόνος σε βοηθάει να μάθεις και όσο δύσκολη κι αν είναι η εμπειρία του, σε ωριμάζει και σε σκληραίνει για να αντιμετωπίσεις τη πραγματική ζωή.
   
  Η διέλευση του Δία από το ζώδιο μας είναι ένας μικρότερος του Κρόνου 12ετης κύκλος που αισθανόμαστε την ανάγκη να τολμήσουμε και να ρισκάρουμε για να πάμε παρακάτω στη ζωή - επαγγελματική & προσωπική. Το ρίσκο όμως στο οποίο μας ωθεί ο Δίας μπορεί να γίνει έως και καταστρεπτικό για όσα έχουμε χτίσει αν δεν συνοδεύεται αντίστοιχα από ρεαλισμό, οργάνωση και προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα. Σ' αυτό είναι που μπορεί να βοήθησει ο Κρόνος αυτή την εποχή.
   
  Αυτό που θέλω να αναδείξω τελικά είναι ότι όταν δύο διελεύσεις συμβαίνουν ταυτόχρονα, τότε καλό θα ήταν να τις βλέπουμε σε συνδυασμό και όχι απαραίτητα ως αντίπαλες δυνάμεις - ειδικά από τη στιγμή που δεν γίνονται στην ίδια περιοχή του χάρτη και δεν επηρεάζουν τον ίδιο πλανήτη.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 08.07.2014 17:04
  Infernal, λέγοντας ότι παλαιότερα γινόταν ban με το παραμικρό φαντάζομαι εννοείς την εποχή που διαχειριστής ήταν ο κ. Πανόπουλος. Προ του 2012 δηλαδή. Και για να συνεχίσω και να βάλω και τα ερωτήματα του μέλους Toskotozygos στην απάντηση, προσπαθήσαμε εδώ και περίπου δύο χρόνια να κάνουμε μια προσπάθεια να μην διαγράφουμε μέλη καθώς βρισκόμασταν σε μια κατάσταση αναδιαμόρφωσης αυτού του χώρου μετά την αλλαγή στη δομή του site και τη προσπάθεια του να σταθεί όρθιο. Αυτή ήταν μια απόφαση που πάρθηκε συνειδητά και εφαρμόστηκε, εξ ου και η στάση μας τόσο καιρό. Θεωρούσαμε ότι τα μέλη θα απομόνωναν όσους ήταν εμφανώς τρολ όμως αυτή η απόφαση πλέον φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί.
   
  Συνεπώς ακούμε τα παράπονα σας και αναγνωρίζουμε ότι ο καιρός πέρασε και ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε τη στάση μας συνολικά. Και αυτό θα κάνουμε άμεσα και συντονισμένα τις επόμενες ημέρες.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 08.07.2014 16:44
  jonele, κατ' αρχήν να σου ζητήσω συγνώμη που δεν παρατήρησα νωρίτερα το προσβλητικό σχόλιο προς εσένα, το οποίο και διαγράφηκε. Από εκεί και πέρα, είναι προφανές ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι ερώτηση θέλει, αν και μερικές φορές, όσοι προχωράνε με την αστρολογία αρχίζουν και πικάρουν όσους δεν ασχολούνται σε βάθος. Η περίπτωση της ερώτησης σου ήταν μια από αυτές που θεωρούνται απλοϊκές αλλά θα της αξίζει μια απάντηση.
   
  Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι η αστρολογία είναι μια γλώσσα που μιλάει για το χαρακτήρα μας. Αυτό σημαίνει ότι, το να ανήκουμε σε ένα ζώδιο, λέει κάτι για το χαρακτήρα μας, αυτά που βλέπουμε στη ζωή και κατ' επέκταση αυτά που βλέπουμε στους άλλους. Μάλιστα, συχνά αυτά που εμείς μπορούμε να δούμε στους άλλους, εκείνοι τα αγνοούν ή δεν μπορούν να τα δουν. Έτσι τα ζώδια μας βοηθούν να κατανοήσουμε και εμάς αλλά και τους γύρω μας και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάτι να μάθουν από όλα τα υπόλοιπα. Ο τρόπος μπορεί να είναι εύκολος ή δύσκολος, αλλά όλοι μαθαίνουν από όλους. Συμπέρασμα: σίγουρα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα ζώδια, αλλά οι διαφορές δεν αποτελούν αφορμή για να καταδικάσουμε μια σχέση. Η αστρολογία δεν προδικάζει, η αστρολογία αναλύει.
   
  Στη περίπτωση λοιπόν του Ζυγού με τους Ιχθύες υπάρχουν πολλές διαφορές, αλλά υπάρχουν και κοινά σημεία. Έτσι θα έλεγε κανείς ότι ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που κινείται στη ζωή περισσότερο με τη σκέψη, πιστεύει περισσότερα στα ιδανικά όπως ισότητα και δικαιοσύνη, και αυτά προσπαθεί να τα εντάξει μέσα στις σχέσεις του. Είναι όμως και ένας χαρακτήρας που αποζητά τις σχέσεις και τη κοινωνικότητα γιατί ο τρόπος που συνειδητοποιεί και μαθαίνει για τον εαυτό του είναι μέσα από το σχετισμό και την αναμέτρηση με τους άλλους. Στον αντίποδα ο Ιχθύς είναι κι αυτό ένα ζώδιο που αποζητά τις σχέσεις, αλλά με ένα τρόπο πιο βαθύ, πιο ενστικτώδη και χωρίς ταμπέλες και πλαίσια. Θεωρεί ότι η μόνη δικαιοσύνη είναι η δικαιοσύνη της καρδιάς και με αυτή και το πανίσχυρο ένστικτο του κινείται στη ζωή. Το ένστικτο ενός Ιχθύ ακροβατεί ανάμεσα στην απόλυτη αφοσίωση και ενσυναίσθηση, έως τη μανία, τη παραίτηση αλλά και την φυγή. Υπάρχει λοιπόν μια δυναμική σε αυτή τη σχέση που ο Ζυγός προσπαθεί να ρίξει φως στα κίνητρα του Ιχθύ (κάτι που δημιουργεί μυστήριο και ένταση στη σχέση) και ο Ιχθύς μπορεί να προσαρμοστεί και να απολαύσει πότε τα πλαίσια που μπορεί να θέσει ο Ζυγός και πότε την ικανότητα να ξεγλιστρά από αυτά.
   
  Οπότε όπως βλέπεις, μπορεί δύο ζώδια να μην ταιριάζουν ως χαρακτήρες, αλλά η μεταξύ τους χημεία να δημιουργεί μια σχέση που έχει και ενδιαφέρον και πολλά να διδάξει και τους δύο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 08.07.2014 16:23
  Sassy16, εκτός του Ήλιου και της Σελήνης (που ονομάζονται πλανήτες στην αστρολογία μόνο καθώς αστρονομικά είναι άλλα σώματα), όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες έχουν ανάδρομες περιόδους. Πιο συγκεκριμένα όλοι οι πλανήτες από τον Δία και πέρα (δηλ. Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσείδωνας και Πλούτωνας) εμφανίζονται ως ανάδρομοι για περίπου 6 μήνες το χρόνο. Ερμής γυρίζει ανάδρομος 3 φορές το χρόνο για περίπου 3 εβδομάδες. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη περίπου κάθε 20 μήνες για μια περίοδο 40 ημερών. Τέλος ο Άρης γυρίζει ανάδρομος περίπου κάθε 24-26 μήνες και για μια περίοδο που μπορεί να κυμένεται από 60 μέχρι και 80 ημέρες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 08.07.2014 16:16
  icebee, η λογική των διελεύσεων του Δία είναι ότι δίνουν έκταση και ένταση σε ό, τι αγγίζουν. Στη περίπτωση του Ουρανού, έχουμε μια ενέργεια η οποία συμβολίζει τη διάθεση μας να αλλάξουμε τη φυσική ροή της καθημερινότητας μας, να σπάσουμε πλαίσια και ό, τι είναι κατεστημένο στη ζωή μας. Παράλληλα ο Ουρανός μας κάνει φανατικούς και συχνά ζητάμε ομοϊδεάτες και ακολούθους που έχουν την ίδια πνευματική/νοητική στάση με εμάς στα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, ίσως το πιο σημαντικό, ειδικά μιλώντας για εξωκρόνιο πλανήτη,είναι οι στενές όψεις που συμμετέχει με προσωπικούς πλανήτες. Όσο πιο στενή όψη, τόσο πιο στενή και επιρροή (αφού ο Δίας θα κάνει γωνιακή όψη, και με όποιους πλανήτες έχει στενή σχέση ο Ουρανός).
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 08.07.2014 16:11
   

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...