παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 06.09.2010 13:46
  chocolataki, πράγματι ο Κρόνος διελαύνει από τον Ήλιο σου αυτή την εποχή, αλλά αυτή είναι η τρίτη φορά που επαναλαμβάνεται αυτή η διέλευση. Τα πρώτα δύο περάσματα έγιναν το διάστημα Δεκεμβρίου 2009 - Φεβρουαρίου 2010. Ίσως εκείνα τα περάσματα να ήταν πιο σημαντικά με αλλαγές/πίεση/ανακατατάξεις σε θέματα καριέρας. Αυτός ο κόμπος στο λαιμό ίσως είναι ο απόηχος εκείνων των γεγονότων - η χώνεψη ας πούμε των αλλαγών...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 02.09.2010 00:38
  Το θέμα λύθηκε... Ο ανάδρομος χορεύει τσιφτετέλι πάνω από το κεφάλι μου... Ζητώ χίλια συγνώμη ξανά για την καθυστέρηση.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 02.09.2010 00:22
  Βλέπω ο ανάδρομος το έκανε το θαύμα του... Δώστε μου λίγα λεπτά να δω τι φταίει... Χίλια συγνώμη!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 30.08.2010 21:58
  Όλα θα γίνουν... Μη μου αγχώνεστε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stargazer @ 18.08.2010 10:50
  krikri31, ο χάρτης σου δεν λέει Σκορπιό. Η ακμή του 2ου οίκου σου είναι στον Ζυγό, αλλά στο τέλος αυτού και συγκεκριμένα στις 29ο και 10΄ του Ζυγού. Ο 2ος οίκος σου, δηλαδή, ξεκινάει από τον Ζυγό, αλλά από την τελευταία μοίρα του κι έτσι το ζώδιο του Σκορπιού που ξεκινάει αμέσως μετά, καταλαμβάνει το μεγαλύτερο κομμάτι του 2ου οίκου σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 05.08.2010 19:03
  Μπράβο Διδύμι μου! Πήρε στροφές ο κινητήρας!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 05.08.2010 18:34
  Η ανοχή για γενέθλια όψη είναι 8 μοίρες... Η ανοχή για διελεύσεις του Πλούτωνα είναι το πολύ δύο μοίρες... Μόλις περάσει την 4η μοίρα του Αιγόκερω η Αφροδίτη σου έχει καθαρίσει με τα βαρβάτα πλουτώνια θέματα. Καλό νέο, non?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 05.08.2010 17:26
  Σε ένα ποστ θα ήταν καλύτερα για να μην χαθεί εδώ πέρα η απάντηση της GICRI... Αλλά κράτα το από εβδομάδα να το ανεβάσεις αν είσαι εδώ... Δύσκολα θα προλάβω μέσα στο ΠΣΚ να συμμετάσχω...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 05.08.2010 17:08
  kokopuff, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει εκ των προτέρων με τεράστια ακρίβεια τις δυσκολίες (μόνο πολύ έμπειροι αστρολόγοι, κι αν θες την άποψη μου, που θα έχουν και μεγάλο ένστικτο/διαίσθηση) - αλλά διαφωνώ πως όλα είναι δυστυχία για την δυστυχία. Και αυτή είναι μια προσωπική στάση πέρα από την αστρολογία. Είναι το τι μου έχει δείξει η ίδια η ζωή.
  Τώρα σχετικά με το τι πληρώνει κάποιος/α και αν όλα αυτά διαβλέπονται εκ των προτέρων από το χάρτη. Εδώ έρχεται ένα μεγάλο ζήτημα.
  Για παράδειγμα η Gicri έχει κυβερνήτη 2ου οίκου την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύς και μάλιστα η στενότερη όψη της είναι με Ποσειδώνα. Δύο φορές έχει την ίδια ενέργεια σ' αυτόν τον πλανήτη. Σημαίνει λοιπόν πως έχει μεγάλη τάση να παρασύρεται οικονομικά, να δανείζει σ' όλο τον κόσμο, να προσφέρει οικονομική βοήθεια που δεν επιστρέφεται ποτέ κοκ ή πιθανόν να έχει υψηλές προσδοκίες και να οικοδομεί την οικονομική της πραγματικότητα μ' αυτές τις προσδοκίες. Ταυτόχρονα έχει 8ο οίκο στον Κριό, που σημαίνει ότι λειτουργεί μάλλον παρορμητικά στις οικονομικές της συμφωνίες ή συνεργασίες. Και έχει και Άρη στον Κριό. Έξτρα παρορμητικότητα και απουσία προγράμματος/οργάνωσης... Εγώ τα βλέπω αυτά από το χάρτη. Και είναι πράγματι όλες οι αρνητικές ερμηνείες αλλά είναι εκεί! Και όταν υπάρχει Κρόνος, βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα αρνητικά για να τα διορθώσεις. Θα μπορούσα προφανώς να δώσω και αντίστοιχα παραδείγματα για τις υπόλοιπες διελεύσεις πάνω από γωνίες ή προσωπικούς πλανήτες αλλά νομίζω πιάνεις το νόημα χωρίς να κάνω ανάλυση 15 σελίδων...
  Τι κερδίζουμε από όλο αυτό; Είναι λάθος κατά την άποψη μου να μιλάμε για γενικούς κανόνες κέρδους ή ζημίας. Το τι κερδίζει κάθε άνθρωπος από τις εμπειρίες του είναι κάτι μοναδικό και επιδέχεται ερμηνείας μόνο μέσα από τα μάτια αυτού που το ζει. Εγώ κι εσύ μπορούμε μόνο να εικάζουμε τι συμβαίνει κάθε στιγμή στο μυαλό και την ψυχή κάποιου του οποίου βλέπουμε τον χάρτη του. Τι έχει να κερδίσει θα τα καταλάβει ο ίδιος και μάλιστα σε βάθος χρόνου και είναι δικός του θησαυρός και όχι δικός μας - όλα σε ένα χάρτη ανήκουν σ' αυτόν/η που τον έχει και το ίδιο συμβαίνει για τα οφέλη και τις ζημίες του. Την στιγμή που μιλάμε υπάρχουν μόνο οι μάχες και η συμβουλή που ζητάει από εμάς.
  Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού kokopuff και κανείς δεν είπε ότι είναι ευχάριστοι. Άσε δε που τη προσωπική έννοια δικαιοσύνης που έχει ο καθένας μας μέσα του, μάλλον τη χωρίζει ένα χάσμα από το τι θεωρεί η ίδια η ζωή δίκαιο ή όχι. Ο ρόλος μου ως αστρολόγου δεν είναι να κρίνω αν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι καν ο ρόλος μου να κρίνω την ίδια τη ζωή των ανθρώπων που διαβάζω το χάρτη τους. Αυτό που κάνω εγώ είναι να δώσω κάποιες συμβουλές με βάση την πραγματικότητα που σκιαγραφείτε μέσα από τον χάρτη, να δώσω ίσως ώθηση σε κάποια προσωπικά στοιχεία του καθενός που διαβλέπω πως μπορούν να τον βοηθήσουν αν και εφόσον τα χρησιμοποιήσει. Εκεί όμως ο ρόλος μου τελειώνει. Εκεί είναι τα όρια χρήσης αυτής της γλώσσας/τεχνικής. Αλλιώς θα καταλήξω να χρησιμοποιώ την αστρολογία σαν ένα μέσο χειραγώγησης των άλλων ή ικανοποίησης των ναρκισσιστικών μου τάσεων. Έχω πέσει σ' αυτή την παγίδα. Δεν οδηγεί πουθενά.
  Ελπίζω να κατανοείς τη στάση μου και η εξήγηση που σου δίνω είναι και το επιχείρημα μου γιατί δεν πρέπει να εμπλέκεται η αστρολογία σε κουβέντες απόδοσης δικαιοσύνης ή τιμωρίας. Τουλάχιστον δεν θα το κάνω εγώ αυτό. Αν κάποιος/α άλλος/η αντιμετωπίζει διαφορετικά την αστρολογία μπορεί να καταθέσει την άποψη του/της και να το συζητήσετε υπό αυτό το πρίσμα.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 05.08.2010 16:25
  GICRI, ας βάλουμε σε μια σωστή προοπτική το τι συμβαίνει και ας μην αποδίδουμε τα πάντα στον Πλούτωνα...
  Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβρη του 2009 μέχρι και τον Μάιο φέτος ο Κρόνος πέρασε από στον πρώτο οίκο σου και έκανε τρεις φορές σύνοδο με τον ωροσκόπο σου. Μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα καθόρισε και το πλαίσιο των δυσκολιών που έχεις ν' αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο για την επόμενη διετία. Γενικά να ξέρεις πως ο Κρόνος δεν είναι άδικος πλανήτης και ποτέ δεν σου φέρνει μη αντιμετωπίσιμα εμπόδια. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλες οι δύσκολες πτυχές της πραγματικότητας εισβάλουν στην ζωή μας ταυτόχρονα και μας πανικοβάλει η προοπτική ότι έχουμε να δώσουμε άγριες μάχες σε πολλά επίπεδα. Στον Κρόνο (συγκυβερνήτης του 4ου οίκου της οικογένειας και του 5ου οίκου που περιλαμβάνει και τις σχέσεις με τα παιδιά μας) αποδίδονται εν μέρη τα προβλήματα που αναφέρεις σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες αλλά και το πρόβλημα υγείας. Ειδικά για το δεύτερο θα επανέλθω πιο αναλυτικά παρακάτω.
  Τι δοκιμάζετε λοιπόν μ' αυτή τη διέλευση μέσα στην επόμενη διετία; Πρώτον κατά πόσον ανθεκτικός είναι ο γάμος σου στην αντιμετώπιση ρεαλιστικών δυσκολιών. Ειδικά με τον Ουρανό στον 7ο οίκο σου ο σύζυγος σου είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στον επόμενο χρόνο να μπαίνει και να βγαίνει από την αγορά εργασίας. Συνεπώς καλείσαι εσύ (με τον Κρόνο στον 1ο οίκο) από την μεριά σου να αντέξεις το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος και εκείνος να μην ξεσπά την προσωπική του ένταση μέσα στη σχέση σας. Δεύτερον δοκιμάζετε η προσωπική σου ικανότητα να αντέχεις περισσότερες ευθύνες απ' όσες σου αναλογούν σε συνήθεις συνθήκες. Ο Κρόνος μας δείχνει ότι αν θέλουμε και αν σκύψουμε το κεφάλι και εργαστούμε συστηματικά μπορούμε ν' αντέξουμε πολύ περισσότερα απ' όσα νομίσαμε. Θα το κάνεις. Θα το ζήσεις για το επόμενο ενάμιση χρόνο και να είσαι σίγουρη πως θα τ' αντέξεις αρκεί να διώξεις τον πανικό. Μην ξεχνάς πως είσαι Αιγόκερως - δείγμα πως γεννήθηκες για να ανταπεξέρχεσαι στις προκλήσεις με μόνο σύμμαχο το προσωπικό σου αγώνα.
  Στο θέμα των οικονομικών τώρα, ο Χείρωνας μέσα στην επόμενη χρονιά θα περάσει πάνω από τον κυβερνήτη των οικονομικών σου, την Αφροδίτη. Αυτό σημαίνει πως είσαι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να περιορίσεις δραστικά την ποιότητα ζωής σου και τα έξοδα σου. Ακόμη κι αν δεν χάσεις άλλα χρήματα (δεν το βλέπω πιθανό για την ώρα), η υπάρχουσα κατάσταση δεν είναι καθόλου ευνοϊκή όπως την περιγράφεις και μόνη σου. Συνεπώς οργανώσου άμεσα, δες τι μπορείς να κόψεις κι από που, μην περιμένεις άμεση ανάκαμψη οπότε σχεδίασε το άμεσο μέλλον με όσα έχεις και μόνο. Όχι με όσα ελπίζεις ή προσμένεις. Δεν είναι αυτή μια εποχή για ελπίδες αλλά για ρεαλιστικές περικοπές.
  Τέλος στο θέμα υγείας του παιδιού σου, προέκυψε εξαιτίας και του Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σου που είναι λίγο πριν την έξοδο του. Ο Ποσειδώνας φημίζεται για προβλήματα υγείας που η γνωμάτευσή τους ή αγωγή τους έχουν ένα χαρακτήρα ασάφειας - δεν προσδιορίζεται χρονικά η θεραπεία. Επίσης λόγω Ποσειδώνα υπάρχει συχνά και μια υπόνοια πως είναι κάτι που ακόμη κι αν ατονίσει τώρα μπορεί να ξαναπροκύψει στο μέλλον. Άσχετα όμως απ' το αν είναι έτσι τα πράγματα ή όχι, το θέμα είναι ότι η επιφυλακή θα παραμείνει για ακόμη μερικούς μήνες... Λογικά μέχρι και τον Μάιο του 2011. Εξίσου σημαντικές όμως ως τότε είναι και οι δικές σου αντοχές. Μην το ξεχνάς αυτό! Πρόσεχε και τη δική σου υγεία εξαιτίας του στρες σου.
  Δεν μου αρέσει να δίνω άσχημα νέα όμως από την άλλη δεν είμαι άνθρωπος που θα δώσει αβάσιμες ελπίδες. Απλά και ρεαλιστικά πρέπει να οργανώσεις, συμμαζέψεις και περιορίσεις το στυλ ζωής σου σε όλους τους βασικούς τομείς. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο χειρισμού των οικονομικών σου, τουλάχιστον μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι αλλά και να είσαι προετοιμασμένη για σκαμπανεβάσματα στη ψυχολογία και την επαγγελματική ρουτίνα του συζύγου σου.
  Για οτίδηποτε άλλο είμαστε εδώ για κάθε απορία. Λίγη υπομονή μόνο και θα απαντηθεί η ερώτηση σου.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...