παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 15.04.2011 19:43
  Όχι, δεν κάνει σύνοδο. Άπό μία μοίρα και κάτω θα αρχίσει να μας ενδιαφέρει.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starfemina @ 14.04.2011 22:48
  Η σταθερή φύση του ωροσκόπου και του Ήλιου σου δεν αλλάζει. Από και και πέρα, ο Ουρανός στον 1ο οίκο δηλώνει ίσως μια δυσκολία στο να κατασταλλάξεις σε μία απόλυτη εικόνα του εαυτού σου. Οι άλλοι μπορεί να το εκλαμβάνουν αυτό ως κάτι το συναρπαστικό, ή ως κάτι εντελώς ενοχλητικό. Επίσης, δεν θέλεις να βιώνεις τη ζωή συμβατικά και αρνείσαι να συμβιβαστείς με κάτι συνηθισμένο. Για τον Ουρανό στον 1ο, υπάρχει πάντα κάτι πιο ενδιαφέρον εκεί έξω και γι'αυτό χρειάζεται ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων ώστε να αναζητήσει και να πειραματιστεί. Γι' αυτό και έχουμε να κάνουμε συνήθως με ανήσυχα πνεύματα που λειτουργούν με όραμα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να παρουσιάζονται στους άλλους ως απότομα, απρόβλεπτα ή ψυχρά άτομα. Και αυτό συμβαίνει γιατί έχουν την ικανότητα να αποκτούν προοπτική των γεγονότων γύρω τους, να αποστασιοποιούνται εύκολα από ανθρώπους και καταστάσεις που θεωρούν ότι παρεμποδίζουν με κάποιο τρόπο την εξέλιξη τους.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 14.04.2011 18:50
  Παιδιά, όσο για τις προσωπικές ερωτήσεις, σας είπα το σκεπτικό για το πώς προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε μία πρόοδο. Δοκιμάστε το, κι αν δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, ανεβάστε ξεχωριστό ποστ για να το δουν όλοι και να μπορεί να απαντήσει ο καθένας.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 14.04.2011 18:44
  Siria, χωρίς προσωπικό χάρτη δεν μπορώ να πω περισσότερα, πάντως μη ξεχνάς ότι μιλάμε για Κρόνο. Εδώ δεν παίζουμε. Όσον αφορά στο ερώτημα αν έχει το ίδιο αποτέλεσμα όσο μια διέλευση από τον ωροσκόπο, όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Μια διέλευση στον ωροσκόπο μας είναι κοινή για όλο τον κόσμο που έχει τον ίδιο ωροσκόπο με μας. Μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο. Στην πρόοδο όμως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μόνο εσύ θα "έχεις Κρόνο" ή αν θέλεις και όσοι έχουν την ίδια ακριβώς με σένα μοίρα στον ωροσκόπο και γεννήθηκαν την ίδια χρονική περίοδο.
  Αν δεχτούμε ότι αλλάζουν τα χαρακτηριστικά μας με τις αλλαγές των ζωδίων, τότε είναι σαν να καταργούμε τον γενέθλιο χάρτη. Η Σελήνη είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα, που αλλάζει ζώδιο κάθε 2,5 χρόνια. Κάθε 2,5 χρόνια δηλαδή αλλάζει ο συναισθηματικός μας κόσμος, αλλάζει η σχέση μας με τη μητέρα κ.ο.κ; Όχι βέβαια. Εκείνο που κοιτάμε είναι αν το κάθε φορά ζώδιο της προοδευμένης Σελήνης "ταιριάζει" με το γενέθλιο ζώδιό της. Η βάση μας είναι η γενέθλια Σελήνη που παραμένει σταθερή στο πέρασμα των χρόνων και κοιτάμε κατά πόσο το κάθε φορά νέο της περιβάλλον δένει με αυτό στο οποίο γεννήθηκε.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 14.04.2011 18:28
  Sofilia, αν τα στοιχεία στο προφίλ σου είναι τα σωστά, είσαι Ζυγός στην τελευταία μοίρα με Δία στην Παρθένο και Κρόνο στις πρώτες μοίρες του Ζυγού. Επομένως στον γενέθλιο χάρτη σου, οι Δίας και Κρόνος δεν κάνουν σύνοδο με τον Ήλιο σου.
  Με βάση τη μέθοδο του ηλιακού τόξου, δηλαδή όπου όλοι οι πλανήτες κινούνται πολύ χοντρικά μία μοίρα τον χρόνο, πράγματι ο προοδευμένος Δίας βρίσκεται περίπου πάνω στον γενέθλιο Ήλιο. Γενικά πώς προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε μία πρόοδο; Εξετάζοντας με τι πλανήτες έχουμε να κάνουμε. Τι είναι ο Δίας; Αφενός τι σημαίνει γενικά, για όλους μας, αφετέρου τι σημαίνει για σένα, δηλαδή ποιους οίκους κυβερνάει στον χάρτη σου. Για όλα αυτά υπάρχουν άρθρα στη βιβλιοθήκη. Προσωπικά πάντως, θα θεωρούσα πιο σημαντική την πρόοδο του Ήλιου πάνω στον Δία κι όχι του Δία πάνω στον Ήλιο.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 13.04.2011 21:19
  Vi1980, το θέμα της αλλαγής των ζωδίων είναι ολόκληρη ιστορία. Κατά την προσωπική μου άποψη, πάνω απ'όλα είναι ο γενέθλιος χάρτης, δηλαδή δεν αλλάζουμε χαρκτηριστικά λόγω των προοδευμένων θέσεων. Ένας Ήλιος στον Λέοντα δεν θα αλλάξει επειδή προόδευσε στην Παρθένο και μετά στον Ζυγό. Εκείνο που ενδεχομένως αλλάζει είναι η μετατόπιση του ενδιαφέροντος του πλανήτη σε άλλες σφαίρες ζωής, τις οποίες όμως θα προσεγγίζει με τα γενέθλια χαρακτηριστικά του. Αυτό θα συμβεί ιδιαίτερα αν υπάρχουν πλανήτες στο νέο ζώδιο που εισέρχεται ο Ήλιος, διότι αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη σφαίρα ζωής έτσι κι αλλιώς είχε θέση στον χάρτη.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 13.04.2011 21:09
  siria, δεν έχεις τα στοιχεία σου στο προφίλ σου, πάντως απ'ό,τι καταλαβαίνω, δεν νομίζω να σε αφορά για φέτος αυτή η πρόοδος.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 13.04.2011 21:03
  evisc, εγώ θα πρότεινα όχι. Κράτησε τον τόπο γέννησής σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 13.04.2011 14:28
  Pisces1112, μην ανησυχείς κάτι θα γίνει και για σένα. Άλλωστε ο Δίας δεν έχει μπει ακόμα στον 1ο οίκο σου, είναι μία ανάσα πριν... Και μάλιστα επειδή ο γενέθλιος Δίας σου είναι στον Αιγόκερω σε σύνοδο με το Μεσουράνημά σου, τότε να περιμένεις εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, νέες συνεργασίες, μία σχέση με σοβαρές προοπτικές ή μία πρόταση από το εξωτερικό. Αλλά και όταν θα είναι στον Ταύρο θα σε επηρεάζει καθώς το μεγαλύτερο μέρος του 1ου οίκου σου το έχεις στον Ταύρο, και μάλιστα μέσα στη χρονιά Ιούνιος 2011-Ιούνιος 2012, θα κάνει και αντίθεση με γενέθλιο Πλούτωνα, Κρόνο και Άρη. Οπότε, τα καλύτερα έπονται... 
   
  (Μην τα περιμένεις όλα αυτά μαζί ούτε τον Άγιο Βασίλη να πέσει από την καμινάδα με τα δώρα. Αν μέχρι τώρα οι επιλογές σου δεν σε κάλυπταν, ο Δίας θα σε βοηθήσει να αποκοπείς από συνήθειες του παρελθόντος, κι αν αυτό πονάει θα είναι για καλό... Αλλά μην ξεχνάς: συν Αθηνά και χείρα κίνει... )
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 13.04.2011 14:04
  locop, συμφωνώ με Μιχάλη και επαυξάνω με τη σειρά των αστρολογικών μαθημάτων της Liz Greene και του Sasportas, Seminars in Psychological Astrology Vol. 1,2,3,4... Εγώ μ'αυτά έφαγα μεγάλο σκάλωμα με την αστρολογία. Είναι βέβαια λίγο "βαριά" γιατί εμβαθύνουν σε συγκεκριμένα θέματα της Ψυχολογικής Αστρολογίας, αλλά είναι must have για όποιον θέλει να ψάξει το θέμα λίγο περισσότερο! 

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...