παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.11.2023 έως 03.12.2023
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, τουλάχιστον όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι μίας υπόθεσης, με στόχο να προσφέρεις λύσεις και να οδηγήσεις μία κατάσταση προς την κατεύθυνση των εξελίξεων.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς με σύνεση τις αντιρρήσεις τρίτων γύρω σου και να επιδείξεις δυνατότητα ώστε να πείσεις και να προσφέρεις κομμάτια εμπιστοσύνης. Ίσως να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με γνώμονα τη διπλωματία και να προσπαθήσεις να φέρεις προς το μέρος σου πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν ως μία μορφή ομάδας για εσένα, να ασφαλίσεις τον εαυτό σου μέσα σε ένα φιλικό προς εσένα περιβάλλον. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να αρνείσαι να εμπλακείς ουσιαστικά σε μία υπόθεση που δείχνει να έχει κολλήσει στις λεπτομέρειες και να χρειαστεί να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου, έχοντας όμως αρχικά την υποχρέωση να θέσεις κάποιους όρους που θα πρέπει να γίνουν σεβαστοί από όλους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 29.11.2023 έως 05.12.2023
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Ο Δεκέμβριος είναι προ των πυλών και τα ζωδιακά σου γενέθλια πλησιάζουν, τη νύχτα του Ηλιοστασίου, την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου – μέχρι τότε, ο δρόμος στρώνεται με ευνοϊκότατες αστρολογικές συγκυρίες καθώς μας χαιρετά ο Νοέμβριος, ένας μήνας – βάλσαμο έπειτα από τη λαίλαπα των εκλείψεων του Οκτωβρίου. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις ...
 • Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει όσο τίποτα να τολμήσει σήμερα το κρίσιμο βήμα σε μια στενή σχέση (αν φλερτάρεις να προτείνεις το πολυπόθητο ραντεβού, αν είσαι σε σχέση να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση και να προχωρήσετε χωρίς προβληματισμούς, αν υπάρχει παρεξήγηση με γονέα να επιλυθεί άμεσα). Έλα όμως υπάρχει το άλλο κομμάτι που σου λέει πως πρέπει και ο/η άλλος/η να κάνει μια φορά το πρώτο βήμα. Αποφάσισε μόνο πριν τα μεσάνυχτα…
 • Δεκέμβριος

  Το τελευταίο μήνυμα του 2023 προς εσένα, Αιγόκερε, είναι πως θα σου είναι πολύ χρήσιμο να επιβάλλεις στον κόσμο σου και στους γύρω σου ευγενικά την ησυχία, ώστε εσύ να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω, να δεις και να αξιολογήσεις τη μεγάλη εικόνα που έχεις μπροστά σου και να κρίνεις με ησυχία και σοφία τι πραγματικά χρειάζεσαι. Όχι τι θέλεις, ίσως, αλλά τι χρειάζεσαι.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   


  Η παρουσία του δυναμικού και μαχητικού Άρη στον πιο κρυφό και εσωτερικό οίκο του ωροσκοπίου σου, τον 12ο Οίκο σου, είναι μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα θέση. Ο Άρης από εκεί σού λέει ότι είναι ώρα να κοντοσταθείς και να αφουγκραστείς τι συμβαίνει γύρω σου. Επιδίωξε να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σου. Με τη γνώση αυτή, όταν  με την αυγή της νέας χρονιάς απελευθερωθεί η δράση σου (διότι ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου) θα έχεις τον τρόπο και την ευκαιρία όχι μόνο να κινηθείς και να πράξεις, αλλά και να κάνεις καλύτερες επιλογές. Οι φίλοι σου σε όλο αυτό παίζουν σημαντικό ρόλο και αποτελούν φωτεινό σημείο στη ζωή σου. Σε ενθαρρύνουν και τονίζουν τα χαρίσματα σου ενώ δεν αποκλείεται καθόλου μια φιλία από το παρελθόν να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό.  Στο δεύτερο ήμισυ του μήνα και αρχής γενομένης από την ημέρα όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, στις 13 του μήνα, ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τα Χριστούγεννα θα παρεμποδίζει την επικοινωνία με τους άλλους και θα νιώθεις α) ότι πράγματα που θα έπρεπε να τρέχουν μένουν ακίνητα αλλά και β) ότι η σκέψη σου είναι λιγότερο συγκροτημένη και εστιασμένη  από ό,τι συνήθως. Η Πανσέληνος του μήνα στις 27/12 που γίνεται στο ζώδιό σου αναμοχλεύει παρελθοντικές καταστάσεις και καλά κρυμμένα συναισθήματα και σε κάνει πιο ευαίσθητο και ευάλωτο από ποτέ.

  Εμείς εδώ, όλη η ομάδα του Stardome σού ευχόμαστε κάθε δυσκολία που κρύβει ο Δεκέμβριος να είναι χρυσό κλειδί για τις σωστές πόρτες και να υποδεχθείς το 2024 με αγάπη, υγεία και πολλή, πολλή χαρά!

   

   Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  2 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 1° 13’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 1° 13’ Ιχθύων
  3 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 28° 34’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 28° 34’ Αιγόκερω
  5 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 1° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Κρόνο 1° 22’ Ιχθύων
  7 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 06° 29’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 06° 29’ Ταύρου
  9 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 6° 20’ Σκορπιού αντίθεση με Δία 6° 20’ Ταύρου
  11 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 8° 18’ Αιγόκερω εξάγωνο με Αφροδίτη 8° 18’ Σκορπιού
  16 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 24° 55’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 24° 55’ Ιχθύων
  18 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 5° 51’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 51’ Ταύρου
  21 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 19° 40’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 19° 40’ Ταύρου
  Ανάδρομος Ερμής 2° 23’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 23’ Ιχθύων
  22 Δεκεμβρίου 2023
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή ανάδρομου 00° 40’ Αιγόκερω
  24 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 2° 38’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 38’ Ιχθύων
  25 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 25° 00’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 00’ Ιχθύων
  27 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 25° 01’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 01’ Ιχθύων
  Ήλιος 5° 36’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 36’ Ταύρου
  28 Δεκεμβρίου 2023
  Άρης 25° 02’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 02’ Ιχθύων
  29 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 29° 16’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 16’ Αιγόκερω
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  13/12/2023, στις 13:31 ώρα Ελλάδας στις 20° 40’ του Τοξότη
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  27/12/2023, στις 02:33 ώρα Ελλάδας στις 04° 58’ του Καρκίνου

 • 2023
  Εσύ και ο εαυτός σου

  Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε βάλει και πάλι σε διαδικασία να εξετάσεις τη ζωή σου σφαιρικά και να έρθεις σε επαφή με προσωπικές σου αγκυλώσεις τις οποίες κρύβεις με περίτεχνο τρόπο και δε σου επιτρέπουν να κάνεις κινήσεις που θα ήθελες να τολμήσεις. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ριζώσεις σε μία σχέση και να δημιουργήσεις οικογένεια. Από την άλλη όμως πλευρά, χρειάζεται πρώτα να διώξεις τις μνήμες και τα κατάλοιπα προβλημάτων της δικής σου οικογένειας και μετά να τολμήσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Από τη μία πλευρά, μπορεί να σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα παιδί ή να ρίξεις όλο το βάρος στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σου, από την άλλη όμως πλευρά είσαι σίγουρος/η πως έχεις βρει το ιδανικό έτερο ήμισυ για κάτι τέτοιο; Από τη μία πλευρά, μπορεί η δύναμη της συνήθειας να δημιουργεί καλές συνθήκες σταθερότητας στη σχέση σου, από την άλλη όμως πλευρά μία ερωτική πρόκληση που θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις είναι σε θέση να σε βάλει σε σκέψεις ώστε να τινάξεις στον αέρα όλα όσα έχεις χτίσει.
  Το 2023 σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα που είναι γύρω σου. Αυτό θα γίνει με ερεθίσματα που δέχεσαι και δοκιμάζουν τις βάσεις του οικοδομήματος της ζωής σου, που έχουν ως στόχο να τεστάρουν κατά πόσο είσαι συνειδητοποιημένος/η σχετικά με τις αποφάσεις που έχεις λάβει. Η αναμέτρηση που έχεις να δώσεις είναι με τον ίδιο σου τον εαυτό και όχι με ανθρώπους που είναι γύρω σου και αποτελούν εκδοχές ενός κομματιού της προσωπικότητας σου που θα ήθελες να έχεις, αλλά δυσκολεύεσαι να αποκτήσεις.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου θέλοντας να σε κινητοποιήσει ώστε να προχωρήσεις σε κινήσεις αλλαγής και εξέλιξης σε θέματα οικογενειακού και επαγγελματικού περιεχομένου. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης σου, να κάνεις το σπίτι σου ένα χώρο που σε ευχαριστεί να βρίσκεσαι, να προχωρήσεις ακόμα και σε μία μετακόμιση. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα απομακρυνθείς από γνώριμα και κοντινά σου πρόσωπα, πως αποφασίζεις να σπάσεις τον προστατευτικό κλοιό που υπάρχει γύρω σου και σου εξασφαλίζει κάποια ασφάλεια. Ίσως πάλι να θελήσεις να μεγαλώσεις την οικογένεια σου και αυτό να σημαίνει πως καλείσαι να σκεφτείς περισσότερο αλτρουιστικά, να γίνεις πιο ομαδικός/η και να συνειδητοποιήσεις πως οι προσωπικές σου ανάγκες μπορεί να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις να θέσεις σε εφαρμογή τα προσωπικά σου πλάνα σχετικά με τη δουλειά που θα ήθελες να κάνεις, να τολμήσεις να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που σε απομακρύνει σε σχέση με όσα έκανες μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως χρειάζεται να επενδύσεις σε μία εκπαιδευτική διαδικασία, να προχωρήσεις σε ένα σετ από ταχύρρυθμα μαθήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις τη νέα εικόνα που θα ήθελες να παρουσιάσεις στους γύρω σου. Ίσως πάλι να αλλάζεις δουλειά και να βρίσκεσαι σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, να αναλαμβάνεις ένα διαφορετικό ρόλο ο οποίος σε ιντριγκάρει αλλά παράλληλα δοκιμάζει και την ικανότητα σου να λειτουργείς με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να λειτουργήσεις με τρόπο που ταιριάζει με την προσωπικότητα σου. Θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου, να βρεις κοινό τόπο συνεννόησης και συμπόρευσης, να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που μπορεί να ταιριάζει στις διαθέσεις σου. Μία γνωριμία μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, να αρχίσει να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως έχεις μπροστά σου μία πρόκληση που σου ζητά να δοκιμάσεις να ρισκάρεις. Ίσως πάλι να έχεις μία σχέση που φαίνεται να μπορεί να κάνει τα επόμενα βήματα, να είναι σε θέση να ριζώσει και να κάνει και το επόμενο βήμα της απόκτησης ενός παιδιού. Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε είναι πιθανό να συνειδητοποιείς πως οι ανάγκες τους είναι παρούσες και σε καλούν να θέσεις σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες. Στον επαγγελματικό τομέα, ασχολήσου με επιμονή και υπομονή με ένα αντικείμενο που είναι κοντά στα ταλέντα σου, θέλοντας να προχωρήσεις σε αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου, σε μία θέση που φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να προχωρήσεις σε οικονομικές ρυθμίσεις με στόχο να αποφύγεις περιττά έξοδα και να τακτοποιήσεις ανοικτές εκκρεμότητες. Καλείσαι να μάθεις να ιεραρχείς τις προτεραιότητες σου με διαφορετικό τρόπο, να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα και να αποφεύγεις να λειτουργείς κοντόφθαλμα και βραχυπρόθεσμα. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις τα απόνερα μίας κατάστασης που χρειάστηκε να ασχοληθείς μαζί της την τελευταία τριετία και να κλείνεις αυτό κεφάλαιο μέσω της εξόφλησης της οφειλής σου ή μέσα από τη λήψη των χρημάτων που σου οφείλονται και αποτελούν τη δικαίωση που αναμένεις. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως έχεις πλέον μάθει πόσο μπορείς να εμπιστεύεσαι ανθρώπους που κινούνται γύρω σου και δε γνωρίζεις πολύ καλά και πόσο θα πρέπει να θέτεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους, φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να χτίσεις ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης της κοινωνίας γύρω σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις στα θρανία, να εκπαιδευτείς πάνω σε ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να σε οδηγήσει μετά από μερικά χρόνια στην αλλαγή της καριέρας σου. Κάτι τέτοιο βέβαια σημαίνει πως αποφασίζεις να επενδύσεις σε μακροχρόνια βάση σε αυτό το πλάνο, πως δεν κοιτάζεις το άμεσο μέλλον αλλά εστιάζεις σε μία περίοδο του μέλλοντος που θα μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις που σήμερα αποτελούν αχαρτογράφητα νερά για εσένα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με συγγενικά σου πρόσωπα και να επιλύσεις ζητήματα που παραμένουν στον αέρα τόσο καιρό, που είναι καλό να προσγειωθούν και να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις κάτι καινούργιο στον προσωπικό τομέα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα προκύψουν συγκρούσεις που οδηγούν όμως σε μία βαθύτερη δική σου απελευθέρωση από δικές σου αγκυλώσεις και δυσκαμψίες. Τέλος, είναι πιθανό να ξεκινά μία περίοδος με αρκετές επαγγελματικές μετακινήσεις, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως μειώνεται ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις για την προσωπική σου ζωή.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, επηρεάζοντας κατά κύριο τους/ις εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου. Μπορεί να πιεστείς ώστε να αποφασίσεις αν θα παραμείνεις σε μία επαγγελματική συνεργασία ή ερωτική σχέση που σε περιορίζει ή την οποία δεν μπορείς να ελέγξεις. Μπορεί πάλι να γίνεσαι πιο δύσκαμπτος/η ως προς τη λήψη αποφάσεων και τη χαρτογράφηση της κατάστασης που έχεις μπροστά σου, να δυσκολεύεσαι ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Η ανάγκη να ελέγχεις τους γύρω σου είναι παρούσα και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που δυσχεραίνουν τη σχέση σου με ανθρώπους που εμπλέκονται στις αποφάσεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να θέλει να προσθέσει περισσότερο συναίσθημα στις σκέψεις και τις αποφάσεις σου, να προσφέρει βάθος στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα νοήματα των καταστάσεων στις οποίες εμπλέκεσαι. Ίσως να προσπαθήσεις να φέρεις σε επαφή με τη λογική με το συναίσθημα, να τολμήσεις να προσεγγίσεις ένα άτομο με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει από εσένα, να θελήσεις να βουτήξεις βαθιά μέσα σου και να σκάψεις για να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που παραμένουν ανοικτά. Τέλος, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με άτομα του φιλικού κύκλου, εκτός και αν είσαι έτοιμος/η να διακόψεις δεσμούς που σε περιορίζουν.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Καλείσαι να γίνεις περισσότερο ενωτικός/η με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινούς επαγγελματικούς στόχους, να λειτουργήσεις δημιουργώντας γέφυρες και όχι γκρεμίζοντας συνδέσμους που έχουν δημιουργηθεί μετά από αρκετό κόπο. Ίσως πάλι να έχουν προκύψει επαγγελματικές προκλήσεις και να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα που είναι δύσκολο να επιλύσεις χωρίς να φροντίσεις να μπεις στη θέση της άλλης πλευράς. Αυτό που έχει ανάγκη είναι να λειάνεις τις γωνίες των σχέσεων σου και να αποφύγεις να ανοίξεις νέα μέτωπα που θα μπορούσαν να βάλουν φωτιά στα θεμέλια της ζωής σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να βάζει στο παιχνίδι την προσωπική σου ζωή και να σε κάνει να παραδεχτείς πως η έλξη προς ένα άτομο είναι παρούσα και δεν μπορείς να την αποφύγεις έτσι απλά. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να αποκτήσεις περισσότερη σωματική επαφή με το/η σύντροφο ή με το άτομο που το φλερτ ανάμεσα σας είναι παρόν, να αναρωτηθείς μήπως θα μπορούσες να προχωρήσεις παρακάτω αυτή τη γνωριμία και τη σχέση. Τέλος, προσπάθησε μέσα από την επαφή με τα παιδιά σου ή με ανθρώπους με νεανικό τρόπο σκέψης να βρεις απαντήσεις σε πρακτικά ζητήματα τα οποία σε εγκλωβίζουν σε μία πραγματικότητα που θα ήθελες να επιλύσεις.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό προσφέροντας ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα στην ερωτική σου ζωή. Ένα ενδεχόμενο που είναι πιθανό να τεθεί είναι η απόκτηση ενός παιδιού στην υπάρχουσα σχέση σου, κάτι που θεωρείς πως μπορείς πλέον να υποστηρίξεις. Αυτό που χρειάζεται βέβαια να θυμάσαι είναι πως θα πρέπει να το υποστηρίζεις τόσο υλικά και πρακτικά, όσο και συναισθηματικά, αφού θα κληθείς να φέρεις στην επιφάνεια τον εσωτερικό σου κόσμο που διατηρείς σε ύπνωση. Ίσως να υπάρχουν όμως πλέον συναισθήματα που σχετίζονται με το έτερο ήμισυ, τα οποία σε οδηγούν στην απόφαση να εξετάσεις την απόκτηση ενός παιδιού χωρίς να φοβάσαι μήπως κάτι τέτοιο είναι μία ανεύθυνη πράξη. Αν πάλι προκύψει η επαφή με ένα άτομο που ξυπνά κρυμμένα ερωτικά συναισθήματα, τότε αυτή η γνωριμία μπορεί εύκολα να προχωρήσει παρακάτω και να δημιουργήσει μία σχέση που θα μπορούσε να αποτελεί μία κατάσταση που είχες ονειρευτεί. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως χρειάζεται να εξετάσεις τη σωματική σου επαφή με το συγκεκριμένο άτομο, να προσπαθήσεις να βρεις κώδικες επικοινωνίας ανάμεσα σας και να θυμάσαι πως το σεξουαλικό στοιχείο είναι κάτι που δεν μπορείς να αφήνεις στην άκρη. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ωθείσαι ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα πλάνα που κάνεις και αφορούν την έναρξη μίας απασχόλησης που σχετίζεται με τα ταλέντα σου.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό αντίστοιχα στις 17 Ιουλίου θα επηρεάσει καταρχάς τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου μέσα από προκλήσεις ώστε να αλλάξεις καταστάσεις που έχουν πάψει να είναι λειτουργικές. Θα ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου και θα προσπαθήσεις να επιλύσεις προβλήματα που κουβαλάς μαζί σου αρκετό καιρό. Αυτό βέβαια σημαίνει πως καλείσαι να γίνεις περισσότερο άμεσος/η στις αποφάσεις σου, να αναλάβεις δράσεις που δείχνουν τη διάθεση να μην περιμένεις για πολύ καιρό και να φέρεις στην επιφάνεια μνήμες και γεγονότα από την παιδική σου ηλικία. Αν πάλι σε απασχολεί ο τομέας της καριέρας, τότε προσπάθησε να πάρεις μαθήματα από ανθρώπους που τόλμησαν να ακολουθήσουν το όνειρο τους και να χτίσουν κάτι που βασίστηκε πάνω στην προσωπική τους προσπάθεια. Τέλος, να θυμάσαι πως θα έρθεις σε επαφή με θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με γονείς ή μέλη της οικογένειας και τα οποία φανερώνουν ουσιαστικές δυσκαμψίες στη σχέση σου μαζί τους.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Nicholas Cage

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...