παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 28.11.2022 έως 04.12.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται προσοχή από εσένα για να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα λεγομένων που δεν ταιριάζουν με τις σκέψεις σου, που δε συνάδουν με το συμφέρον σου, που έχουν απόσταση από αυτά που πραγματικά επιθυμείς να κάνεις πράξη.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να πάρεις μέρος σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου και να προσπαθήσεις να βρεις την άκρη σε ζητήματα που μοιάζουν αρκετά μπερδεμένα. Καλείσαι να ακούσεις την άλλη πλευρά, να προσπαθήσεις να δεις την εικόνα της όλης κατάστασης μέσα από τη ματιά τρίτων ανθρώπων και να παλέψεις ώστε να συμμετάσχεις σε μία ομαδική δράση στην οποία δεν μπορείς να έχεις τον πρώτο ρόλο. Όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην πνευματική και ψυχική σου υγεία, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις προσηλωμένος/η στο στόχο σου και όχι στον τρόπο που θα κάνεις τους άλλους να δουν τα λάθη τους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 30.11.2022 έως 06.12.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Μία πολύ θετική, ξεκούραστη και όμορφη εβδομάδα σού επιφυλάσσουν τα άστρα, Αιγόκερε! Η Αφροδίτη, ο Ερμής κι ο Ήλιος από τον Τοξότη κάνουν θαύματα για την γαλήνη και τη χαρά μέσα σου. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και ...
 • Έχουμε κρίση, δεκτό. Έχεις και την τσαντίλα σου με τους λογαριασμούς που σου ρουφάνε το αίμα, πάσο. Ναι, και με το (επίδοξο;) αμόρε είσαι μια στην κατάψυξη και μια στο Βεζούβιο. Πες μου όμως σε τι θα καλυτερέψει τη ζωή σου να κυκλοφορείς σήμερα, είτε σαν ψυχολογικό ράκος, είτε σαν τραμπούκος έτοιμος για καυγά;
 • Νοέμβριος

  Σε όλη τη διάρκεια του μήνα είναι ενεργό ένα τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα, το οποίο ενσαρκώνει την ρήση easy come easy go στα οικονομικά σου!

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ναι, χρήματα θα έρχονται και ίσως έρχονται και αρκετά – αλλά είτε μια βιαστική, αγχωμένη διαχείριση, είτε η υποχώρησή σου στα καπρίτσια των αγαπημένων σου είτε πρακτικές και πολύ πραγματικές έκτακτες ανάγκες θα σε αφήνουν πάλι με άδειες τσέπες σε χρόνο dt. Με τον Ποσειδώνα παρόντα και τον Άρη επίσης στο πλάνο και δη ανάδρομο δεν έχετε τα συνηθισμένα σας σπαρτιάτικα και αυτάρκη Κρόνια μυαλά! Έχετε όμως τύχη κι ενδιαφέρεται πολύς και σημαντικός κόσμος για τη δουλειά σας, Αιγόκεροι – οπότε αυτό μην το αφήνετε ανεκμετάλλευτο. Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία και πάλι στον 2ο ηλιακό σου οίκο μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια και το δυναμικό σου εκεί ακριβώς που χρειάζεται. Επίσης, με τις θαυμάσιες όψεις της Αφροδίτης οι σχέσεις γίνονται σημαντικές, ευχάριστες, πηγή χαράς, ικανοποίησης και κοινωνικής συναναστροφής και προβολής. Ομορφαίνεις, είναι μια πολύ κατάλληλη περίοδος να φροντίσεις την εμφάνιση και την υγεία σου αλλά και να  επισημοποιήσεις κάτι που έχει εξελιχθεί ανέλπιστα καλά. Υπάρχει μία αναγέννηση, ένα σημαντικό γεγονός ζωής ή μια απόφαση από αυτές που σβήνουν ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και χαράζουν νέα πορεία στα πάντα. Ενστερνίσου την αλλαγή – θα είναι προς το  καλό, τη βελτίωση και την εξέλιξή σου!
  Πανσέληνος στον Ταύρο: Ημέρες έντασης με ένα σου παιδί, ίσως – αλλά είναι πολύ πιθανό η πανσέληνος αυτή να μιλά για έλευση νέου μέλους στην οικογένεια!
  Νέα Σελήνη στον Τοξότη: «Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες δεν θα τους συναντήσεις αν δεν τους κουβαλάς εντός σου». It’s all in your head. Κυριολεκτικά – όλοι οι φόβοι σου είναι αποκυήματα του μυαλού σου.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  5 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 17° 03’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 17° 03’ Ταύρου
  7 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 18° 47’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 18° 47’ Υδροχόου
  8 Νοεμβρίου 2022 Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 16° 15’ Σκορπιού
  9 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 16° 55’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό στις 16ο 54’ του Ταύρου                                    Ήλιος 16° 54’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 16° 54’ Ταύρου
  10 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 18° 52’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 18° 52’ Υδροχόου
  Αφροδίτη 22° 48’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 48’ Ιχθύων
  11 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 18° 54’ Σκορπιό τετράγωνο με Κρόνο 18° 54’ Υδροχόου
  12 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 22° 46’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 46’ Ιχθύων
  13 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 26° 25’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 25’ Αιγόκερω
  14 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 26° 27’ Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 27’ Αιγόκερω
  Ήλιος 22° 45’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 45’ Ιχθύων
  15 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 28° 55’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 55’ Ιχθύων
  16 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 28° 53’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 53’ Ιχθύων
  18 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 26° 31’ Σκορπιού εξάγωνο Πλούτωνα 26° 31’ Αιγόκερω
  19 Νοεμβρίου 2022 Άρης (ανάδρομος) 22° 42’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 42’ Ιχθύων
  20 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 28° 49’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 49’ Ιχθύων
  21 Νοεμβρίου 2022 Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 7° 06’ Τοξότη
  28 Νοεμβρίου 2022 Άρης (ανάδρομος) 19° 43’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 19° 43’ Υδροχόου
  29 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 19° 18’ Τοξότη αντίθεση με Άρη (ανάδρομο) 19° 18’ Διδύμων
  Ερμής 19° 48’ Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 19° 48’ Υδροχόου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  08/11/2022 13:02 ώρα Ελλάδας, στις 16° 00’ του Ταύρου (Blood Moon και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  24/11/2022, 00:57 ώρα Ελλάδας, στις 01° 37’ Τοξότη

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Κάπως πιο ανάλαφρα

   

  Το 2022 είναι μία χρονιά που μοιάζει να μη σε θέλει πρωταγωνιστή/ρια των εξελίξεων, που έχει βαλθεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες μετά από μία προηγούμενη δεκαετία κατά τη διάρκεια της οποίας ολόκληρη η ζωή σου άλλαξε. Με τον Δία να κινείται μεταξύ Ιχθύων και Κριού, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στον τομέα του μυαλού σου, να εκπαιδευτείς ώστε να μπορέσεις να εκφραστείς στο νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και να μπορέσεις να συντονιστείς με τις καινούργιες πληροφορίες που υπάρχουν γύρω σου. Ίσως να χρειαστεί να μάθεις μία νέα γλώσσα ή να ταξιδέψεις σε μέρη στα οποία θα μπορέσεις να ανοίξεις του οπτικούς σου ορίζοντες ώστε να δεις το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Ίσως πάλι να θελήσεις να γίνεις ενεργό μέλος της κοινωνίας της προσφοράς, να συμμετάσχεις σε δράσεις βοήθειας και στήριξης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, με στόχο να νιώσεις χρήσιμος/η και αποδοτικός/η για την κοινωνία. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εστιάσεις και στην προσωπική σου ζωή και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να βγεις από το συναισθηματική σου μοναξιά, μέσω μία γνωριμίας που είναι σε θέση να ταράξει τα στάσιμα νερά της ζωής σου. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού θα φέρουν γνωριμίες στη ζωή σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να επιτρέψεις στο πάθος να εκφραστεί και όχι να παραμένει κρυμμένο μέσα σου. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε η επαφή με τα παιδιά σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα της σχέσης σου, αφού μπορείς να μάθεις αρκετά από τις δικές τους επιλογές και προθέσεις.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να ασχοληθείς με την καλλιέργεια του μυαλού σου, να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Με το Δία στους Ιχθείς μαθαίνεις να αποδέχεσαι και τις διαφορετικές σκέψεις και γνώσεις σε σχέση με τις δικές σου, να είσαι περισσότερο δεκτικός/η στην αποδοχή της γνώμης των τρίτων. Θα μπορούσες επίσης να συμμετάσχεις σε μία εκπαιδευτική δράση στην οποία θα μπορέσεις να γίνεις μέλος μίας ομάδας και όχι να είσαι εσύ αυτός/η που ηγείται και καθοδηγεί. Ίσως πάλι να εμπλακείς σε αρκετές μετακινήσεις, να χρειαστεί να ταξιδέψεις για να φέρεις εις πέρας τις επαγγελματικές προκλήσεις που έχεις αναλάβει ή επειδή χρειάζεται να επισκέπτεσαι μέλη του συγγενικού σου κύκλου που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση σε σχέση με τον τόπο που ζεις. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να αντιληφθείς πως καλείσαι να κάνεις βήματα εξέλιξης της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής. Θα κληθείς να αποδείξεις πως μπορείς να σχεδιάσεις τον τομέα της καριέρας σου, να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας μία αποστολή στην οποία θα έχεις το πάνω χέρι και θα χρειαστεί να πείσεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ξεκινήσεις τη δική σου δουλειά, να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δεν περνάς καλά και θεωρείς πως βαλτώνεις. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να αποφασίζεις να μετακομίσεις και να βρεθείς μακριά από την οικογένεια στην οποία μεγάλωσες, αποφασίζοντας να αποδείξεις πως μπορείς να αναλάβεις το βάρος της δικής σου ζωής στους ώμους σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που έχει βαλτώσει, μπορείς να προτείνεις κάποιες δράσεις που θα προσφέρουν νέα πνοή σε αυτή, εκτός και αν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, οπότε η παρουσία ενός τρίτου προσώπου στον ορίζοντα θα σε οδηγήσει στην έξοδο από αυτή τη σχέση που έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα θελήσει να δοκιμάσει τον οικονομικό τομέα, έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να κάνεις τα κατάλληλα βήματα στον επαγγελματικό τομέα ώστε να θέσεις τις βάσεις για κάτι σταθερό στη ζωή σου. Ίσως να δοκιμάζεις να κινηθείς μέσα σε μία ομάδα με κοινό επαγγελματικό όραμα, να χρειάζεται να μειώσεις τον εγωισμό σου και να λειτουργήσεις ομαδικά και συντηρητικά. Θα χρειαστεί να βρεις κοινούς κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίας, να θέσεις σε δεύτερη μοίρα την έμφυτη τάση σου να κινείς τα νήματα, ώστε να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που έχεις βρεθεί. Ίσως πάλι να βρίσκεις καταφύγιο σε έναν όμιλο εργασίας, αφού δοκίμασες τα προηγούμενα χρόνια την τύχη σου σε μία επαγγελματική προσπάθεια που δε σε οδήγησε εκεί που είχες κατά νου, οπότε καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να φροντίσεις να βάλεις σε σειρά τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις δημιουργήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν πάλι ζορίζεσαι οικονομικά, τότε προσπάθησε να λειτουργήσεις περισσότερο συντηρητικά από όσο συνηθίζεις, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα κόψεις κάποιες συνήθειες που θεωρούσες ως δεδομένα της ζωής σου, να συμμαζέψεις περιττά έξοδα τα οποία δε χρειάζεται να υπάρχουν στη ζωή σου. Αν πάλι θεωρείς πως είσαι ένας/μία χαμηλόμισθος/η, τότε φρόντισε να αλλάξεις τη γνώμη των αφεντικών σου μέσα από την απόδοση σου και όχι μέσα από μεγάλα λόγια και υπερβολικές θεωρίες. Αυτό που χρειάζεται να αποδείξεις είναι πως μπορείς να ξεχωρίσεις από τους γύρω σου, όχι επειδή έχεις αρχηγικές ικανότητες και ηγετικές φιλοδοξίες, αλλά επειδή μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου αυτά που οι άλλοι επιμένουν να θέτουν στο περιθώριο γιατί φοβούνται να διαχειριστούν.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα μπορούσε να ταράξει ευχάριστα την προσωπική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να ρισκάρεις και να πάψεις να λειτουργείς με το γνώριμο ήπιο και αργό τρόπο. Ίσως να ενθουσιαστείς με το άτομο που συναντάς, με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος/η να μιλήσεις με τρόπο που δεν έχεις μιλήσει μέχρι σήμερα. Ίσως να παρασυρθείς από το πάθος και να αφήσεις τα πάντα στην άκρη, για έναν έρωτα που ξυπνά τις αισθήσεις σου. Αν πάλι έχεις μία σταθερή σχέση, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα ενδεχόμενο που αλλάζει την οπτική σου και θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να δεις τη ζωή μέσα από μία εντελώς νέα ματιά, θέτοντας διαφορετικές προτεραιότητες. Στον επαγγελματικό τομέα, θέλεις να δοκιμάσεις να εργαστείς πάνω σε κάτι που αποτελεί το πάθος και το μεράκι σου, αλλά να θυμάσαι πως θα πρέπει να έχεις σταθερές οικονομικές βάσεις για το κάνεις πράξη. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε καλεί να ακούσεις τη γνώμη ατόμων του φιλικού σου περιβάλλοντος πριν να προχωρήσεις σε παρακινδυνευμένες αποφάσεις. Σχεδίασε πολύ προσεκτικά το επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις και φρόντισε να έχεις σταθερές οικονομικές βάσεις, που δε στηρίζονται σε λόγια αλλά σε πράξεις και σε απτά δεδομένα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να βασιστείς πάνω σε συγγενικά άτομα, εκτός και αν έχετε κοινή οπτική απέναντι στα πράγματα, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπογράφεις ένα συμβόλαιο με πρόσωπα που στην πορεία θα διεκδικήσουν περισσότερα από όσα αφήνουν να φανούν αυτή τη χρονική στιγμή. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που δοκιμάζει την εμπιστοσύνη σου στη συμμετοχή σε μία ομάδα ή στο να ξεκινήσεις κάτι βασιζόμενος/η στον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις κουραστεί να προσφέρεις και να δίνεις, να μοιράζεσαι και να συμμετάσχεις, να εμπιστεύεσαι άλλους, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως είναι καιρός να κάνεις την κίνηση που δείχνει πως θα αποδράσεις από όλο το σύστημα. Ίσως πάλι να κουράστηκες να μοιράζεις το χρόνο σου σε πολλά πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να επιλέγεις να αφοσιωθείς σε ένα άτομο ή στην οικογένεια σου, επενδύοντας περισσότερο χρόνο και δυνάμεις. Ίσως να θελήσεις να αποσυρθείς από τα φώτα της κοινωνίας και να επιλέξεις να περάσεις χρόνο με το/η σύντροφο ή με τα παιδιά σου ή να διαλέξεις να επενδύσεις το χρόνο σου σε μία σχέση που θα μπορούσε να αποτελέσει το μονοπάτι προς τη δημιουργία οικογένειας. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό δοκιμάζει κατά πόσο θα ακολουθήσεις τις παραπάνω σκέψεις που έχεις κάνει και σε οδηγούν σε επιλογές που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου βούληση. Αν επιλέγεις να προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή παρακάτω, τότε να γνωρίζεις πως το άτομο που έχεις κοντά σου μπορεί να αποτελέσει το έτερο ήμισυ που σε οδηγεί στην απόκτηση παιδιού. Αν πάλι αποφασίζεις να αποδράσεις από τις κοινωνικές αγκυλώσεις που σε αναγκάζουν να παραμένεις δέσμιος/α συμβάσεων που δεν αντέχεις, τότε να γνωρίζεις πως θα αντιμετωπίσεις τα σχόλια από τον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να δυσκολευτείς να φέρεις εις πέρας τις οικονομικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορείς να λειτουργείς με γνώμονα τον εαυτό σου και μόνο.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με την προσωπική και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη δόση εγωισμού ώστε να αναζητήσεις την προσωπική ικανοποίηση και απόλαυση μέσα από την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να επιλέξεις να ακολουθήσεις το πάθος σου, να πάρεις αποστάσεις από τα κοινωνικά στερεότυπα και να αποφασίσεις να ζήσεις σύμφωνα με τις ερωτικές σου διαθέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δε δεσμεύεσαι, πως δε θέλεις να δεθείς συναισθηματικά, αλλά αναζητάς την ερωτική και σεξουαλική απόλαυση. Ίσως πάλι να προκύπτει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου, που θα κυλήσει πολύ γρήγορα και μπορεί να φέρει εξελίξεις τις οποίες δεν είχες στο μυαλό σου. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε καλείσαι να σταθείς δίπλα στα παιδιά σου και να συνειδητοποιήσεις πως έχεις να μάθεις αρκετά από αυτά, καθώς θα τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να προχωρούν σε επιλογές που εσύ θα δίσταζες να κάνεις στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να στηριχτείς στα δικά σου πόδια και να κάνεις κινήσεις που δείχνουν εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η συμμετοχή σου σε ομάδες μπορεί να δοκιμαστεί και να θυμάσαι πως είναι δύσκολο να δημιουργήσεις φιλίες μέσα από τον επαγγελματικό κύκλο. Έχεις ανάγκη να αισθανθείς πως χτίζεις κάτι που στηρίζεται στις δικές σου δυνάμεις παρά να συνεχίσεις να λειτουργείς μέσα σε ένα σύνολο που μπορεί να σου παρέχει μία δόση ασφάλειας, αλλά παράλληλα σε εγκλωβίζει.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Elvis Presley

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...