παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 05.06.2023 έως 11.06.2023
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει εξελίξεις στον προσωπικό τομέα, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις ξεμπλέξει ή ξεκαθαρίσει μία υπόθεση που θεωρούσες πως έχει πάρει το δρόμο της.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο/η σύντροφος σου μπορεί να σε εκπλήξει ή αιφνιδιάσει με τον τρόπο που θα λειτουργήσει σε μία υπόθεση που σας αφορά, μπορεί να αποφασίσει να κάνει μία κίνηση που θέλει να ανακαλύψει κατά πόσο συνεχίζει να παραμένει αναμμένη η σπίθα ανάμεσα σας. Ίσως να χρειαστεί να δώσεις μία απάντηση που δεν είναι η αναμενόμενη, που κουβαλά αρκετά στοιχεία προσωπικής ματιάς απέναντι σε μία ισορροπία που βρίσκεται σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν είναι καθόλου εύκολη, που κουβαλά κομμάτια που σε κάνουν να ρισκάρεις, τότε χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός/η, αφού κάποιοι μπορεί να θέλουν να σε εκθέσουν στα μάτια τρίτων. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να κινηθείς στα πλαίσια και όρια της νομιμότητας και να αποφύγεις να εμπλακείς σε ρίσκα που δεν είναι καθόλου εύκολα διαχειρίσιμα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 07.06.2023 έως 13.06.2023
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Μία θαυμάσια και άκρως ερωτική εβδομάδα ανατέλλει, Αιγόκερε αγαπημένε. Καταρχάς, την εδβομάδα μας χρωματίζουν υπέροχα οι θετικές όψεις του Ερμή. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε ...
 • Αιγόκερε, με την αυτοεκτίμηση σου να μπαλατζάρει σε ανύποπτους χρόνος από το ζενίθ στο ναδίρ και πάλι πίσω, προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις σημαντικές συναντήσεις, συνομιλίες ή επαγγελματικά ραντεβού. Όχι, καμιά δικαιολογία δεν είναι απαγορευτική, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη.
 • Ιούνιος

  Το καλοκαίρι ξεκινά και ο Ιούνιος ανοίγει αυλαία με μία υπέροχη όψη του κυβερνήτη σου, του Κρόνου, με τον Δία από τον Ταύρο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η επικοινωνία και ο έρωτας, το φλερτ, η χαρά της ζωής κι ο ενθουσιασμός βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Σε μία συγκυρία εξαιρετικά σπάνια, ηρεμία και ισορροπία βρίσκεται αυτή την εποχή και η επαγγελματική σου ζωή. Δίας και Κρόνος φροντίζουν τα της καριέρας σου, της δημόσιας εικόνας σου και των κοινωνικών ρόλων που επιλέγεις να ενδυθείς ενώ ταυτόχρονα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα ομορφαίνει την καθημερινότητά σου, αλλάζει μορφή στη ρουτίνα και την εργασία και φέρνει υπέροχες γνωριμίες και συγκυρίες, ευκαιρίες για εξέλιξη και άνοδο, εύνοια από τους ισχυρούς του περιβάλλοντός σου και αναγνώριση των κόπων και των έργων σου. Η Αφροδίτη στη θέση αυτή θα παραμείνει τέσσερις περίπου μήνες τους οποίους και πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να αναγνωριστείς και να παρουσιάσεις τη δουλειά σου και τις θέσεις σου.  Είναι θαυμάσια θέση επίσης για τη σεξουαλική χροιά της σχέσης σου, αλλά και για τα κοινά οικονομικά σου με το σύντροφό σου καθώς και για τις πάσης φύσεως δοσοληψίες με τράπεζες και το δημόσιο. Στις αρχές κιόλας του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, στις 4 έχουμε μία θαυμάσια πανσέληνο στον Τοξότη, στον 12ο οίκο σου – η άνοδός σου, η προβολή σου αυτή και η αυτοπεποίθηση κι η καλή σου διάθεση είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 18 μιλά για  ενδέχεται να φέρει κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και να σου αλλάξει άρδην τη ρουτίνα σου, κάτι που δεν είναι απαραιτήτως κακό.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 27° 28’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 28’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2023    Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 20° 24’ Ταύρου
  5 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 00° 05’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 05’ Υδροχόου
  8 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 34’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 05° 38’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 05° 38’ Ταύρου
  15 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 13’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 7° 13’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2023    Ερμής 10° 50’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 10° 50’ Λέοντα
  18 Ιουνίου 2023     Ήλιος 27° 39’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 39’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2023    Ερμής 18°40’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 18°40’ Λέοντα
  25 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 41’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 41’ Ιχθύων
  26 Ιουνίου 2023    Άρης 21° 30’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 21° 30’’ Ταύρου
  28 Ιουνίου 2023     Ήλιος 7° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 07’ Ιχθύων
  30 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 05’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 05’ Ιχθύων

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023
  Εσύ και ο εαυτός σου

  Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε βάλει και πάλι σε διαδικασία να εξετάσεις τη ζωή σου σφαιρικά και να έρθεις σε επαφή με προσωπικές σου αγκυλώσεις τις οποίες κρύβεις με περίτεχνο τρόπο και δε σου επιτρέπουν να κάνεις κινήσεις που θα ήθελες να τολμήσεις. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ριζώσεις σε μία σχέση και να δημιουργήσεις οικογένεια. Από την άλλη όμως πλευρά, χρειάζεται πρώτα να διώξεις τις μνήμες και τα κατάλοιπα προβλημάτων της δικής σου οικογένειας και μετά να τολμήσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Από τη μία πλευρά, μπορεί να σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα παιδί ή να ρίξεις όλο το βάρος στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σου, από την άλλη όμως πλευρά είσαι σίγουρος/η πως έχεις βρει το ιδανικό έτερο ήμισυ για κάτι τέτοιο; Από τη μία πλευρά, μπορεί η δύναμη της συνήθειας να δημιουργεί καλές συνθήκες σταθερότητας στη σχέση σου, από την άλλη όμως πλευρά μία ερωτική πρόκληση που θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις είναι σε θέση να σε βάλει σε σκέψεις ώστε να τινάξεις στον αέρα όλα όσα έχεις χτίσει.
  Το 2023 σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα που είναι γύρω σου. Αυτό θα γίνει με ερεθίσματα που δέχεσαι και δοκιμάζουν τις βάσεις του οικοδομήματος της ζωής σου, που έχουν ως στόχο να τεστάρουν κατά πόσο είσαι συνειδητοποιημένος/η σχετικά με τις αποφάσεις που έχεις λάβει. Η αναμέτρηση που έχεις να δώσεις είναι με τον ίδιο σου τον εαυτό και όχι με ανθρώπους που είναι γύρω σου και αποτελούν εκδοχές ενός κομματιού της προσωπικότητας σου που θα ήθελες να έχεις, αλλά δυσκολεύεσαι να αποκτήσεις.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου θέλοντας να σε κινητοποιήσει ώστε να προχωρήσεις σε κινήσεις αλλαγής και εξέλιξης σε θέματα οικογενειακού και επαγγελματικού περιεχομένου. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης σου, να κάνεις το σπίτι σου ένα χώρο που σε ευχαριστεί να βρίσκεσαι, να προχωρήσεις ακόμα και σε μία μετακόμιση. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα απομακρυνθείς από γνώριμα και κοντινά σου πρόσωπα, πως αποφασίζεις να σπάσεις τον προστατευτικό κλοιό που υπάρχει γύρω σου και σου εξασφαλίζει κάποια ασφάλεια. Ίσως πάλι να θελήσεις να μεγαλώσεις την οικογένεια σου και αυτό να σημαίνει πως καλείσαι να σκεφτείς περισσότερο αλτρουιστικά, να γίνεις πιο ομαδικός/η και να συνειδητοποιήσεις πως οι προσωπικές σου ανάγκες μπορεί να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις να θέσεις σε εφαρμογή τα προσωπικά σου πλάνα σχετικά με τη δουλειά που θα ήθελες να κάνεις, να τολμήσεις να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που σε απομακρύνει σε σχέση με όσα έκανες μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως χρειάζεται να επενδύσεις σε μία εκπαιδευτική διαδικασία, να προχωρήσεις σε ένα σετ από ταχύρρυθμα μαθήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις τη νέα εικόνα που θα ήθελες να παρουσιάσεις στους γύρω σου. Ίσως πάλι να αλλάζεις δουλειά και να βρίσκεσαι σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, να αναλαμβάνεις ένα διαφορετικό ρόλο ο οποίος σε ιντριγκάρει αλλά παράλληλα δοκιμάζει και την ικανότητα σου να λειτουργείς με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να λειτουργήσεις με τρόπο που ταιριάζει με την προσωπικότητα σου. Θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου, να βρεις κοινό τόπο συνεννόησης και συμπόρευσης, να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που μπορεί να ταιριάζει στις διαθέσεις σου. Μία γνωριμία μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, να αρχίσει να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως έχεις μπροστά σου μία πρόκληση που σου ζητά να δοκιμάσεις να ρισκάρεις. Ίσως πάλι να έχεις μία σχέση που φαίνεται να μπορεί να κάνει τα επόμενα βήματα, να είναι σε θέση να ριζώσει και να κάνει και το επόμενο βήμα της απόκτησης ενός παιδιού. Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε είναι πιθανό να συνειδητοποιείς πως οι ανάγκες τους είναι παρούσες και σε καλούν να θέσεις σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες. Στον επαγγελματικό τομέα, ασχολήσου με επιμονή και υπομονή με ένα αντικείμενο που είναι κοντά στα ταλέντα σου, θέλοντας να προχωρήσεις σε αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου, σε μία θέση που φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να προχωρήσεις σε οικονομικές ρυθμίσεις με στόχο να αποφύγεις περιττά έξοδα και να τακτοποιήσεις ανοικτές εκκρεμότητες. Καλείσαι να μάθεις να ιεραρχείς τις προτεραιότητες σου με διαφορετικό τρόπο, να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα και να αποφεύγεις να λειτουργείς κοντόφθαλμα και βραχυπρόθεσμα. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις τα απόνερα μίας κατάστασης που χρειάστηκε να ασχοληθείς μαζί της την τελευταία τριετία και να κλείνεις αυτό κεφάλαιο μέσω της εξόφλησης της οφειλής σου ή μέσα από τη λήψη των χρημάτων που σου οφείλονται και αποτελούν τη δικαίωση που αναμένεις. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως έχεις πλέον μάθει πόσο μπορείς να εμπιστεύεσαι ανθρώπους που κινούνται γύρω σου και δε γνωρίζεις πολύ καλά και πόσο θα πρέπει να θέτεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους, φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να χτίσεις ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης της κοινωνίας γύρω σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις στα θρανία, να εκπαιδευτείς πάνω σε ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να σε οδηγήσει μετά από μερικά χρόνια στην αλλαγή της καριέρας σου. Κάτι τέτοιο βέβαια σημαίνει πως αποφασίζεις να επενδύσεις σε μακροχρόνια βάση σε αυτό το πλάνο, πως δεν κοιτάζεις το άμεσο μέλλον αλλά εστιάζεις σε μία περίοδο του μέλλοντος που θα μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις που σήμερα αποτελούν αχαρτογράφητα νερά για εσένα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με συγγενικά σου πρόσωπα και να επιλύσεις ζητήματα που παραμένουν στον αέρα τόσο καιρό, που είναι καλό να προσγειωθούν και να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις κάτι καινούργιο στον προσωπικό τομέα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα προκύψουν συγκρούσεις που οδηγούν όμως σε μία βαθύτερη δική σου απελευθέρωση από δικές σου αγκυλώσεις και δυσκαμψίες. Τέλος, είναι πιθανό να ξεκινά μία περίοδος με αρκετές επαγγελματικές μετακινήσεις, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως μειώνεται ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις για την προσωπική σου ζωή.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, επηρεάζοντας κατά κύριο τους/ις εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου. Μπορεί να πιεστείς ώστε να αποφασίσεις αν θα παραμείνεις σε μία επαγγελματική συνεργασία ή ερωτική σχέση που σε περιορίζει ή την οποία δεν μπορείς να ελέγξεις. Μπορεί πάλι να γίνεσαι πιο δύσκαμπτος/η ως προς τη λήψη αποφάσεων και τη χαρτογράφηση της κατάστασης που έχεις μπροστά σου, να δυσκολεύεσαι ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Η ανάγκη να ελέγχεις τους γύρω σου είναι παρούσα και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που δυσχεραίνουν τη σχέση σου με ανθρώπους που εμπλέκονται στις αποφάσεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να θέλει να προσθέσει περισσότερο συναίσθημα στις σκέψεις και τις αποφάσεις σου, να προσφέρει βάθος στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα νοήματα των καταστάσεων στις οποίες εμπλέκεσαι. Ίσως να προσπαθήσεις να φέρεις σε επαφή με τη λογική με το συναίσθημα, να τολμήσεις να προσεγγίσεις ένα άτομο με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει από εσένα, να θελήσεις να βουτήξεις βαθιά μέσα σου και να σκάψεις για να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που παραμένουν ανοικτά. Τέλος, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με άτομα του φιλικού κύκλου, εκτός και αν είσαι έτοιμος/η να διακόψεις δεσμούς που σε περιορίζουν.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Καλείσαι να γίνεις περισσότερο ενωτικός/η με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινούς επαγγελματικούς στόχους, να λειτουργήσεις δημιουργώντας γέφυρες και όχι γκρεμίζοντας συνδέσμους που έχουν δημιουργηθεί μετά από αρκετό κόπο. Ίσως πάλι να έχουν προκύψει επαγγελματικές προκλήσεις και να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα που είναι δύσκολο να επιλύσεις χωρίς να φροντίσεις να μπεις στη θέση της άλλης πλευράς. Αυτό που έχει ανάγκη είναι να λειάνεις τις γωνίες των σχέσεων σου και να αποφύγεις να ανοίξεις νέα μέτωπα που θα μπορούσαν να βάλουν φωτιά στα θεμέλια της ζωής σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να βάζει στο παιχνίδι την προσωπική σου ζωή και να σε κάνει να παραδεχτείς πως η έλξη προς ένα άτομο είναι παρούσα και δεν μπορείς να την αποφύγεις έτσι απλά. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να αποκτήσεις περισσότερη σωματική επαφή με το/η σύντροφο ή με το άτομο που το φλερτ ανάμεσα σας είναι παρόν, να αναρωτηθείς μήπως θα μπορούσες να προχωρήσεις παρακάτω αυτή τη γνωριμία και τη σχέση. Τέλος, προσπάθησε μέσα από την επαφή με τα παιδιά σου ή με ανθρώπους με νεανικό τρόπο σκέψης να βρεις απαντήσεις σε πρακτικά ζητήματα τα οποία σε εγκλωβίζουν σε μία πραγματικότητα που θα ήθελες να επιλύσεις.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό προσφέροντας ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα στην ερωτική σου ζωή. Ένα ενδεχόμενο που είναι πιθανό να τεθεί είναι η απόκτηση ενός παιδιού στην υπάρχουσα σχέση σου, κάτι που θεωρείς πως μπορείς πλέον να υποστηρίξεις. Αυτό που χρειάζεται βέβαια να θυμάσαι είναι πως θα πρέπει να το υποστηρίζεις τόσο υλικά και πρακτικά, όσο και συναισθηματικά, αφού θα κληθείς να φέρεις στην επιφάνεια τον εσωτερικό σου κόσμο που διατηρείς σε ύπνωση. Ίσως να υπάρχουν όμως πλέον συναισθήματα που σχετίζονται με το έτερο ήμισυ, τα οποία σε οδηγούν στην απόφαση να εξετάσεις την απόκτηση ενός παιδιού χωρίς να φοβάσαι μήπως κάτι τέτοιο είναι μία ανεύθυνη πράξη. Αν πάλι προκύψει η επαφή με ένα άτομο που ξυπνά κρυμμένα ερωτικά συναισθήματα, τότε αυτή η γνωριμία μπορεί εύκολα να προχωρήσει παρακάτω και να δημιουργήσει μία σχέση που θα μπορούσε να αποτελεί μία κατάσταση που είχες ονειρευτεί. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως χρειάζεται να εξετάσεις τη σωματική σου επαφή με το συγκεκριμένο άτομο, να προσπαθήσεις να βρεις κώδικες επικοινωνίας ανάμεσα σας και να θυμάσαι πως το σεξουαλικό στοιχείο είναι κάτι που δεν μπορείς να αφήνεις στην άκρη. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ωθείσαι ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα πλάνα που κάνεις και αφορούν την έναρξη μίας απασχόλησης που σχετίζεται με τα ταλέντα σου.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό αντίστοιχα στις 17 Ιουλίου θα επηρεάσει καταρχάς τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου μέσα από προκλήσεις ώστε να αλλάξεις καταστάσεις που έχουν πάψει να είναι λειτουργικές. Θα ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου και θα προσπαθήσεις να επιλύσεις προβλήματα που κουβαλάς μαζί σου αρκετό καιρό. Αυτό βέβαια σημαίνει πως καλείσαι να γίνεις περισσότερο άμεσος/η στις αποφάσεις σου, να αναλάβεις δράσεις που δείχνουν τη διάθεση να μην περιμένεις για πολύ καιρό και να φέρεις στην επιφάνεια μνήμες και γεγονότα από την παιδική σου ηλικία. Αν πάλι σε απασχολεί ο τομέας της καριέρας, τότε προσπάθησε να πάρεις μαθήματα από ανθρώπους που τόλμησαν να ακολουθήσουν το όνειρο τους και να χτίσουν κάτι που βασίστηκε πάνω στην προσωπική τους προσπάθεια. Τέλος, να θυμάσαι πως θα έρθεις σε επαφή με θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με γονείς ή μέλη της οικογένειας και τα οποία φανερώνουν ουσιαστικές δυσκαμψίες στη σχέση σου μαζί τους.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Shirley Bassey

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...