παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.05.2024 έως 02.06.2024
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει σε διαδικασία εγρήγορσης και να ζητά από εσένα να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε ζητήματα που προκύπτουν. Από τη μία πλευρά, έχεις την ανάγκη να προχωρήσεις κάποια θέματα της δουλειάς σου ή της ευρύτερης καθημερινότητας, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να δημιουργήσεις εξελίξεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως βέβαια κάτι τέτοιο να μοιάζει ιδιαίτερα κουραστικό και απαιτητικό για εσένα, να αποτελεί μία διαδικασία που θα σε αναγκάσει να έρθεις σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που κάτω από άλλες περιστάσεις θα προσπαθούσες να αποφύγεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι απαραίτητο να δώσεις κάποιες εξηγήσεις σε ένα πρόσωπο που παίζει ρόλο στην ερωτική σου ζωή, να σηκώσεις το γάντι μίας πρόκλησης που έχεις μπροστά σου και να αποδείξεις πως είσαι διατεθειμένος/η να πάρεις μέρος σε ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά. Σε μία τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να θυμάσαι πως υπάρχουν και κίνδυνοι τους οποίους αναλαμβάνεις πλήρως να αντιμετωπίσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 22.05.2024 έως 28.05.2024
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Μία  πανσέληνος στον Τοξότη, στην καρδιά του 12ου οίκου σου, ανεβάζει την ψυχολογία και τη διάθεσή σου και φέρνει φως και αέρα αλλαγής στον τρόπο που σκέπτεσαι και αντιδράς. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα ...
 • Μπαίνουμε σε μια περίοδος που η συναισθηματική σου πείνα γίνεται εμμονική, η μοναξιά του μονομάχου απλά δεν αντέχεται και αναζητάς μια αγκαλιά για να σε κρατήσει και ένα ζεστό κρεβάτι για να δώσει νόημα στον αγώνα αντοχής που λαμβάνεις μέρος. Τώρα ακριβώς είναι που κινδυνεύεις να επιλέξεις τον λάθος άνθρωπο. Πρόσεχε!
 • Μάιος

  Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και οι πλανητικές όψεις που φιλοξενεί είναι εξαιρετικός για εσάς τους Αιγόκερους! Η εκπληκτική σύνοδος μεταξύ του Δία και του Ουρανού, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, στέλνει ακόμα τους πλέον θετικούς κραδασμούς βάζοντας αρκετούς Αιγόκερους σε διαδικασία έναρξης μιας ερωτικής ιστορίας, απόκτησης ίσως ενός παιδιού ή ακόμα και ενός δημιουργικού πλάνου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Γενικά, και αντίθετα με τη συνήθη φύση σας, είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και, από ότι φαίνεται, δεν θα λείψουν. Ήλιος και Αφροδίτη ως τις 20 και τις 23 αντίστοιχα θα παραμείνουν στο πολύ ερωτικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και θα σχηματίζουν αλλεπάλληλες ευνοϊκότατες όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα: καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο Μάιος ίσως είναι ο πιο ερωτικός και ο πιο δημιουργικός, επίσης, μήνας του 2024. Οι πιθανότητες είναι πολλές: ένας γάμος, μια συμβίωση, ένας νέος ρομαντικός, συναρπαστικός έρωτας… Ο Κρόνος στους Ιχθύς πάντα σας βοηθά να κάνετε σταθερά βήματα προς την κορυφή, προς τον στόχο σας και δεν έχει καμία σημασία αν τα βήματα αυτά είναι μικρά, αρκεί να γίνονται. Δεν αποκλείεται και επαγγελματικά κάποια μεγάλη δουλειά, κάποια πολύ επωφελής συμφωνία, μια πολύ σημαντική υπογραφή εκ μέρους σας… Με τον Ερμή να βρίσκεται ακόμα στον Κριό, θα χρειαστεί λίγη προσοχή στις εξαπατήσεις, αλλά και σε φίλους ή συγγενείς που ενδέχεται να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά. Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο μετά τις 15 φέρνει όμορφες μετακινήσεις, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ευχάριστες και επωφελείς συζητήσεις, φλερτ και εκδρομές. Με το πέρασμα Ήλιου και Αφροδίτης στους Διδύμους προς το τέλος του μήνα αλλά και με τη νέα θέση του Δία εκεί, να ετοιμαστείτε για μεγάλες και πολύ θετικές αλλαγές στην επαγγελματική σας καθημερινότητα. Γενικά μιλώντας, έχετε μπροστά σας έναν μήνα επιεικώς θεαματικό!

   

  1 Μαΐου 2024
  Αφροδίτη 2° 06’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 06’ Υδροχόου
  3 Μαΐου 2024
  Άρης 2 ° 06’ Κριού εξάγωνο με Πλούτωνα 2° 06’ Υδροχόου
  7 Μαΐου 2024
  Ήλιος 17° 10’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 17° 10’ Ιχθύων
  13 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Ήλιου και Ουρανού 23° 06΄Ταύρου
  Αφροδίτη 17° 40’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 17° 40’ Ιχθύων
  17 Μαΐου 2024
  Ερμής 2° 03’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 03’ Υδροχόου
  18 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης και Ουρανού 23° 24΄Ταύρου
  Σύνοδος Ήλιου και Δία 28° 18’ Ταύρου
  19 Μαΐου 2024
  Ήλιος 29° 26’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 29° 26’ Ιχθύων
  23 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης και Δία 29° 23’ Ταύρου
  Αφροδίτη 29° 30’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνας 29° 30’ Ιχθύων
  25 Μαΐου 2024
  Αφροδίτη 1° 59’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 1° 59’ Υδροχόου
  27 Μαΐου 2024
  Ερμής 18° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 18° 34’ Ιχθύων
  31 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Ερμή και Ουρανού 24° 08’ Ταύρου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  08/05/2024, ώρα Ελλάδας 06:22, στις 18° 02’ Ταύρου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ                                                                 
  23/5/2024 , ώρα Ελλάδας 16:53, στις 02° 57’ Τοξότη (πανσέληνος των λουλουδιών)    

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024
  Προτεραιότητες
  Το 2024 είναι μία χρονιά που μοιάζει να έχει βαλθεί να δοκιμάσει τις τελευταίες σου αντοχές απέναντι σε προκλήσεις αλλαγής που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου για πάνω από μία δεκαετία. Από τη μία πλευρά, μπορεί να θέλεις να παραμείνεις προσηλωμένος/η στους επαγγελματικούς σου στόχους και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να πάρεις στους ώμους σου τις ευθύνες που κάποιοι άλλοι δεν αποδέχονται. Από την άλλη πλευρά, προκύπτουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα που είναι σε θέση να αλλάξουν τις προτεραιότητες στη ζωή σου εφόσον αποφασίσεις να βουτήξεις στην ευκαιρία που έχεις μπροστά σου. Το μεγάλο όμως ζητούμενο είναι να καταφέρεις να ισορροπήσεις πάνω και στις δύο βάρκες και να μην αναγκαστείς να αφήσεις τη μία να απομακρυνθεί από τη ζωή σου, επιλέγοντας να τελειοποιήσεις την παραμονή σου στη βάρκα που κρατάς δίπλα σου.
  Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, να προσθέσεις παραμέτρους που διατηρούν στην αντίληψη τους νεότεροι άνθρωποι, άτομα που έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται στις καταστάσεις χωρίς να δυσκολεύονται ιδιαίτερα. Αν αυτό σημαίνει πως θα πάρεις μέρος σε μία εκπαιδευτική δραστηριότητα που έρχεται ως μία ευκαιρία, είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσεις εσύ ο/η ίδιος/α, κατά πόσο διαθέτεις το χρόνο να τον επενδύσεις σε κάτι τέτοιο. Από την άλλη πλευρά, μπορείς απλά να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που φέρνουν κάτι νέο στον τρόπο που σκέφτεσαι ή τέλος μπορεί να γίνεις γονιός και όλα τα παραπάνω να αρχίσουν να εφαρμόζονται στη ζωή σου με τον πλέον φυσικό τρόπο.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο  και 5ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσφέροντας την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με την παιδική σου πλευρά. Μία τέτοια πρόταση μπορεί να σε προβληματίζει ή ακόμα και να σε αγχώνει ή θυμώνει, αλλά καλό θα ήταν να είσαι περισσότερο ευέλικτος/η απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα. Θα μπορούσες να έρθεις σε επαφή με άτομα που φέρνουν στην επιφάνεια τον ερωτισμό σου, να καταφέρεις να ξεφύγεις από ένα στενό πλαίσιο σκέψης και δράσης που δημιουργεί ακαμψία στις κινήσεις σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία μπορεί να έχει την προοπτική να προχωρήσει παρακάτω, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της απόκτησης ενός παιδιού. Αν πάλι αυτή η θέση του Δία επηρεάσει τα επαγγελματικά σου, τότε έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κινήσεις που αποδεικνύουν πως είσαι σε θέση να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, να προχωρήσεις σε κινήσεις που δείχνουν τη διάθεση σου να εργαστείς με επιμονή και υπομονή απέναντι σε συνθήκες που θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό τον Απρίλιο θα μπορούσε να τρέξει τις παραπάνω εξελίξεις και να δημιουργήσει τις συνθήκες μεγάλων αλλαγών, να γίνει η αφορμή για να ξεσπάσουν εντάσεις οι οποίες όμως είναι χρήσιμες για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους και 6ο Ηλιακό σου οίκο από τις 25 Μαΐου και μέχρι το τέλος του έτους μοιάζει να ρίχνει όλο το βάρος στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς με ταχύτητα και ικανότητα κριτικής σκέψης απέναντι σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και μπορεί να αποτελούν έναν παράγοντα που καλείσαι να ξεπεράσεις. Ίσως να είναι απαραίτητο να εργαστείς πάνω σε δύο παράλληλα αντικείμενα, να συνδέσεις ανθρώπους και καταστάσεις μεταξύ τους, να πάρεις μέρος σε συζητήσεις και συνομιλίες που δοκιμάζουν την αντοχή σου απέναντι στη διαφορετικότητα αυτών που έχεις απέναντι σου. Μπορεί να βλέπεις κάποιες απόψεις ιδιαίτερα παιδιάστικες και ανάλαφρες και να θέλεις να συγκρουστείς με τα συγκεκριμένα άτομα, αλλά παράλληλα καλείσαι να σκεφτείς μήπως είναι η δική σου σειρά να σκεφτείς έξω από το καθορισμένο πλαίσιο που έχεις μάθει να λειτουργείς.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 3ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να διαμορφώσεις έναν περισσότερο στέρεο και σίγουρο τρόπο σκέψης πάνω σε θέματα που περιλαμβάνουν ασάφεια και αμφιβολία. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε εκπαιδευτικές κινήσεις που θα εμβαθύνουν τον τρόπο σκέψης σου, που θα σε βοηθήσουν να γίνεις περισσότερο ουσιαστικός/η στον τρόπο που προσεγγίζεις τα προβλήματα που φέρνουν άλλοι στη ζωή σου. Μπορεί να αναλάβεις να καθοδηγήσεις συγγενικά σου πρόσωπα σχετικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση που έχουν μπροστά τους, να γίνεις αυτός/η που δίνει τις χρήσιμες και απαραίτητες συμβουλές για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που είναι παρόντα και δυσκολεύουν τη λήψη αποφάσεων. Ίσως να χρειαστεί να βάλεις σε τάξη το μυαλό σου, να διώξεις από μπροστά σου τα συναισθήματα που κουβαλάς και σε εμποδίζουν από το να λάβεις μία ουσιαστική και ξεκάθαρη απόφαση σχετικά με τον τρόπο που θα κινηθείς παρακάτω. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε δυσκολέψει, αφού δε θέλεις να γίνεις αυστηρός/η κριτής καταστάσεων και να λειτουργήσεις τιμωρητικά, αλλά παράλληλα καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς από γεγονότα που σε επηρεάζουν και να προσπαθήσεις να δεις την αλήθεια μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία.

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού και Ηλιακό σου μεσουράνημα, φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου μέσα από επαγγελματικές προκλήσεις. Θα χρειαστεί να δοκιμάσεις τις αντοχές της ισορροπίας της σχέσης σου με πρόσωπα του εργασιακού χώρου που κινείσαι, να δοκιμάσεις τις αντοχές της σχέσης σας. Ίσως να χρειαστεί να δώσεις εντολές που δεν ακούγονται από τους υφισταμένους σου ή να χρειαστεί να προχωρήσεις σε δράσεις που δεν είναι εύκολο να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να υποβιβάσεις τον εγωισμό σου για να μπορέσεις να συμμετάσχεις μέσα σε μία ομαδική προσπάθεια, να θέσεις ως προτεραιότητα το αποτέλεσμα της προσπάθειας και όχι την ατομική σου επιβράβευση. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να σκέφτεσαι διάφορες δυσκολίες που υπάρχουν μπροστά σου, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου εφόσον λειτουργήσεις με γνώμονα την αλήθεια και τη σαφήνεια. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού και 4ο Ηλιακό σου οίκο, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Θα χρειαστεί να αναλογιστείς αν είναι καιρός να συγκρουστείς με πρόσωπα του στενού οικογενειακού ή επαγγελματικού περιβάλλοντος ώστε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις να λειτουργήσεις αυτόνομα και να αποχωρήσεις από ένα περιβάλλον που σε περιορίζει και δυσκολεύει. Παρόλα αυτά, μία τέτοια απόφαση σε οδηγεί σε μία πορεία που δεν είναι εύκολη και βατή, αλλά παράλληλα σε βάζει στη διαδικασία να θέσεις καλύτερα θεμέλια για τον εαυτό σου. Μπορεί να υπάρξουν αποφάσεις που τρομάζουν τα κοντινά σου πρόσωπα, αφού μοιάζεις έτοιμος/η να διαλύσεις υπάρχουσες δομές για να ακολουθήσεις μία υπόσχεση ή ένα σχέδιο που φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον και ελκυστικό, αλλά μπορεί να σε βγάζει από τα γνώριμα νερά σου. Τέλος, αν προκύπτει μία απρόσμενη αλλαγή στη σχέση σου, τότε φρόντισε να αποδείξεις πως μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην αφήσεις το/η σύντροφο σου ξεκρέμαστο/η.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων και 3ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να θολώνει τα νερά στις αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις μεγάλες υποσχέσεις από την πραγματικότητα και να μείνεις σταθερός/η στις απόψεις σου εφόσον είσαι πεπεισμένος/η για αυτές. Κάποιοι θα θελήσουν να δημιουργήσουν αμφιβολίες στον τρόπο σκέψης σου, αλλά παράλληλα μπορείς εσύ ο/η ίδιος/α να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς τις σκέψεις και παραινέσεις τους. Τέλος, προσπάθησε να αποφύγεις τις επιφανειακές συζητήσεις και τα λόγια που μπορούν να παρερμηνευτούν από τρίτους, αφού κάποιοι είναι πρόθυμοι να σε εκθέσουν. Μία εκδρομή αυτή την εποχή θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τα πράγματα που σε δυσκολεύουν. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού και 10ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει ιδιαίτερη καθοριστική για τους/ις εκπροσώπους του τέλους του πρώτου και των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Θα βρεθείς μπροστά σε παραινέσεις των ανθρώπων με τους οποίους έχεις μία άμεση διαπροσωπική σχέση σχετικά με τον τρόπο που θα χειριστείτε τις προκλήσεις που είναι μπροστά σας. Μπορεί να πιέζεσαι να κάνεις μία κίνηση που δεν είσαι έτοιμος/η να αποφασίσεις ή να καλείσαι να δεχτείς μία πρόταση που δεν έχεις ακόμα ζυγίσει όσο θα ήθελες. Ίσως να χρειαστεί να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό ρόλο που σε κάνει να σκέφτεσαι μήπως εκτεθείς ή μήπως δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας αφού δεν είσαι βέβαιος/η πως μπορείς να στηριχτείς σε ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου. Στον οικογενειακό τομέα, προσπάθησε να αποφασίσεις αν εμπιστεύεσαι ή όχι το/η σύντροφο σου και να μην μπαίνεις στη διαδικασία αμφιβολιών που στηρίζονται σε σχόλια τρίτων.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 4ο Ηλιακό σου οίκο φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με οικεία σου πρόσωπα τα οποία είναι έτοιμα να θέσουν τους δικούς τους κανόνες και νόμους, τα οποία προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους τρόπο δράσης. Ίσως να υπάρχουν συγκρούσεις μέσα στο χώρο του σπιτιού σου, με αποτέλεσμα να αναζητάς την ευκαιρία να αποδράσεις, να πάρεις κάποια μέτρα απόσταση από καταστάσεις που μοιάζουν να σε δυσκολεύουν ως προς τη διαχείριση. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να αποχωρήσεις από ένα επαγγελματικό σχήμα που σε εγκλωβίζει και δυσκολεύει, που σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως δεν αντέχεις να παραμένεις μέσα σε ένα περιβάλλον που καλείσαι να ακολουθήσεις οδηγίες τρίτων. Αν πάλι βρίσκεσαι στο ξεκίνημα μίας νέας σχέσης, θα ήταν χρήσιμο να εξετάσεις κατά πόσο καταφέρνεις να διατηρήσεις την προσωπική σου οντότητα μέσα σε αυτή τη σχέση ή μήπως χάνεσαι μέσα σε μία κατάσταση την οποία ορίζει η άλλη πλευρά. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να σκάψεις μέσα σου και να αναζητήσεις το λόγο για τον οποίο αναζητάς συντρόφους που θα έχουν το πάνω χέρι, το λόγο για τον οποίο δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να επιβάλεις τους κανόνες. Αν αυτό έχει να κάνει με μία παλιότερη εμπειρία που είχες και σου άφησε ένα κατάλοιπο, τότε προσπάθησε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τις μνήμες που κουβαλάς και σε δυσκολεύουν να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου.

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Σάκης Ρουβάς

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...