παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 15.08.2022 έως 21.08.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Το μυαλό σου φαίνεται να ταξιδεύει κάπου μακριά, να βρίσκεται σε μέρη και καταστάσεις που δημιουργούν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στην καθημερινότητα που σου έχουν φορτώσει, με αποτέλεσμα να επιλέγεις να ταξιδέψεις πνευματικά, να βρεθείς σε έναν τόπο που θα μπορούσε να αποτελέσει το ασφαλές σου καταφύγιο. Ίσως πάλι να προσπαθείς να αδειάσεις το μυαλό σου από τις κουβέντες και τις πληροφορίες της τελευταίας περιόδου, να δοκιμάζεις να πάρεις απόσταση από τα λεγόμενα που σε έχουν επηρεάσει και δε σου επιτρέπουν να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα σου σύμφωνα με τις προσωπικές σου προθέσεις και διαθέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα συνειδητοποιήσεις όμως πως η καθημερινότητα μοιάζει να επανέρχεται στο προσκήνιο και να σε καλεί να είσαι προετοιμασμένος/η για μία σειρά από μικρά αλλά ενοχλητικά θέματα που θα σε επηρεάσουν από εδώ και πέρα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 10.08.2022 έως 16.08.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος αφορά στον πολύ υλικό, γήινο και αισθησιακό 2ο ηλιακό σου οίκο, και έχει τόσες υποστηρικτικές και θετικές όψεις να την πλαισιώνουν που σίγουρα θα μπορούσε να σημαίνει 1) θαυμάσια αίσθηση επαφής με το Σώμα σου και τα θέλω του 2) εξαιρετικό, αισθησιακό, θεραπευτικό σεξ, αλλά και 3) μία ιδέα επιχειρηματική που θα μπορούσε να αποφέρει κέρδη στο ...
 • Είσαι από τους λίγους/τις λίγες εκεί έξω από αντιλαμβάνεται το πραγματικό νόημα της λέξη θυσία (κι ας χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη οι Ιχθύες σε κάθε δεύτερη πρόταση τους). Αυτή την περίοδο καλείσαι να θυσιάσεις χρόνο που θα περνούσες με τους/τις οικείους/ες σου (είτε λέγονται φίλοι/ες, είτε οικογένεια, είτε σύντροφος) για να βάλεις σε τάξη την επαγγελματική σου ζωή. Και σήμερα σε πονάει τόσο που εκείνοι/ες δεν μπορούν να καταλάβουν πόση σημασία έχει για εσένα αυτό…
 • Αύγουστος

  Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ο κατεξοχήν μήνας του καλοκαιριού και των διακοπών, Αιγόκερε, χαρακτηρίζεται από το πολύ μεγάλο άγχος και τον προβληματισμό για τα οικονομικά σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Είναι ένας μήνας αρκετά περίπλοκος ως προς το θέμα αυτό, όπου – πράγμα πρωτοφανές για Αιγόκερω – δυσκολεύεσαι να μαζέψεις τα χέρια σου, να οργανώσεις το budget που διαθέτεις και να αποφύγεις τις άστοχες αγορές και τις σπατάλες. Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπολογίσεις το αποτέλεσμα αγορών και κινήσεων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Αυτό οφείλεται στην δύσκολη ενεργοποίηση της πανίσχυρης συνόδου Άρη, Ουρανού και Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από τον κυβερνήτη σου, τον Κρόνο. Ο Ουρανός, πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών προετοιμάζεται ήδη για την ανάδρομη πορεία του και ενεργοποιείται τακτικά, θυμίζοντάς σου πως τίποτα δεν είναι σταθερό συναισθηματικά ενώ και επιχειρηματικά, οικονομικά και δημιουργικά έρχεσαι αντιμέτωπος με πολλά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Συναντώντας λοιπόν σε σύνοδο ο Άρης και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης τον Ουρανό, δημιουργεί κλίμα εκρηκτικό και σε οδηγεί σε έντονες και επαναστατικές αντιδράσεις οι οποίες είναι πολύ πιθανό να είναι και εντελώς αψυχολόγητες. Οι οικονομικές ανάγκες κι εκκρεμότητες δημιουργούν και αυτές με τη σειρά τους συναισθηματικές εμπλοκές και το αποτέλεσμα είναι η ψύχρα και η απόσταση μεταξύ ανθρώπων που σε άλλο πλαίσιο θα είχαν να πουν και να κάνουν πολλά. Η Αφροδίτη στον Λέοντα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει ωστόσο ο Άρης με τον Πλούτωνα (που παραμένει στο ζώδιό σου) είναι πολύ πιθανό να φέρει στη ζωή σου μια σχέση η οποία να πρέπει να  μείνει αρχικά μυστική. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μιλάμε για ένα αγαπημένο, φιλικό σου πρόσωπο το οποίο αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα ζητήσει τη βοήθειά σου, παρασύροντάς σε σε συναισθήματα που δεν μπορείς να κρύψεις και πράξεις που δεν μπορείς να ελέγξεις (πόσο μάλλον να δικαιολογήσεις…) Αν είσαι ένα single Αιγοκεράκι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην πολύ ρομαντική αυτή ιστορία – αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους ή παντρεμένους του ζωδίου σου, καταλαβαίνεις φυσικά τι μπορεί να πυροδοτήσει μια τέτοια εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, ο διαχωρισμός φιλικών σχέσεων – οικογενειακών status – οικονομικών δοσοληψιών δεν θα είναι εύκολος αυτό το μήνα, είναι όμως εντελώς απαραίτητος.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Αυγούστου 2022
  -Σύνοδος Άρη με Ουρανό 18° 43’ Ταύρου
  -Ήλιος 08° 42’ Λέοντα τρίγωνο με Δία 08° 42’ Κριού
  2 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 18° 43’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 18° 43’ Ταύρου
  3 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 19° 24’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 19° 24’ Ταύρου
  7 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 25° 01’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 01’ Ιχθύων
  -Άρης 22° 25’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 22° 25’ Υδροχόου
  9 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 26° 53’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 26° 53’ Αιγόκερω
  11 Αυγούστου 2022
  - Ήλιος 18° 51’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 18° 51’ Ταύρου
  12 Αυγούστου 2022
  -Άρης 24° 57’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 24° 57’ Ιχθύων
  14 Αυγούστου 2022, Ήλιος 21° 54’ Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 21° 54’ Υδροχόου
  15 Αυγούστου 2022
  - Άρης 26° 45’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 45’ Αιγόκερω
  16 Αυγούστου 2022
  -Ερμής 18° 53’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 18° 53’ Ταύρου 18 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 8° 02’ Λέοντα τρίγωνο με Δία 8° 02’ Κριού
  21 Αυγούστου 2022
  -Ερμής 24° 44’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 24° 44’ Ιχθύων
  22 Αυγούστου 2022
  -Ερμής 26° 36’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 36’ Αιγόκερω
  27 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 18° 55’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 18° 55’ Ταύρου
  -Ήλιος 3° 57’ Παρθένου τετράγωνο με Άρη 3° 57’ Διδύμων
  28 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 20° 52’ Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 20° 52’ Υδροχόου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  12/08/2022 και ώρα Ελλάδας 04:35, στις 19° 21’ του Υδροχόου (Supermoon)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  27/08/2022 και ώρα Ελλάδας 11:16, στις 04° 03’ της Παρθένου

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Κάπως πιο ανάλαφρα

   

  Το 2022 είναι μία χρονιά που μοιάζει να μη σε θέλει πρωταγωνιστή/ρια των εξελίξεων, που έχει βαλθεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες μετά από μία προηγούμενη δεκαετία κατά τη διάρκεια της οποίας ολόκληρη η ζωή σου άλλαξε. Με τον Δία να κινείται μεταξύ Ιχθύων και Κριού, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στον τομέα του μυαλού σου, να εκπαιδευτείς ώστε να μπορέσεις να εκφραστείς στο νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και να μπορέσεις να συντονιστείς με τις καινούργιες πληροφορίες που υπάρχουν γύρω σου. Ίσως να χρειαστεί να μάθεις μία νέα γλώσσα ή να ταξιδέψεις σε μέρη στα οποία θα μπορέσεις να ανοίξεις του οπτικούς σου ορίζοντες ώστε να δεις το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Ίσως πάλι να θελήσεις να γίνεις ενεργό μέλος της κοινωνίας της προσφοράς, να συμμετάσχεις σε δράσεις βοήθειας και στήριξης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, με στόχο να νιώσεις χρήσιμος/η και αποδοτικός/η για την κοινωνία. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εστιάσεις και στην προσωπική σου ζωή και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να βγεις από το συναισθηματική σου μοναξιά, μέσω μία γνωριμίας που είναι σε θέση να ταράξει τα στάσιμα νερά της ζωής σου. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού θα φέρουν γνωριμίες στη ζωή σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να επιτρέψεις στο πάθος να εκφραστεί και όχι να παραμένει κρυμμένο μέσα σου. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε η επαφή με τα παιδιά σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα της σχέσης σου, αφού μπορείς να μάθεις αρκετά από τις δικές τους επιλογές και προθέσεις.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να ασχοληθείς με την καλλιέργεια του μυαλού σου, να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Με το Δία στους Ιχθείς μαθαίνεις να αποδέχεσαι και τις διαφορετικές σκέψεις και γνώσεις σε σχέση με τις δικές σου, να είσαι περισσότερο δεκτικός/η στην αποδοχή της γνώμης των τρίτων. Θα μπορούσες επίσης να συμμετάσχεις σε μία εκπαιδευτική δράση στην οποία θα μπορέσεις να γίνεις μέλος μίας ομάδας και όχι να είσαι εσύ αυτός/η που ηγείται και καθοδηγεί. Ίσως πάλι να εμπλακείς σε αρκετές μετακινήσεις, να χρειαστεί να ταξιδέψεις για να φέρεις εις πέρας τις επαγγελματικές προκλήσεις που έχεις αναλάβει ή επειδή χρειάζεται να επισκέπτεσαι μέλη του συγγενικού σου κύκλου που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση σε σχέση με τον τόπο που ζεις. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να αντιληφθείς πως καλείσαι να κάνεις βήματα εξέλιξης της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής. Θα κληθείς να αποδείξεις πως μπορείς να σχεδιάσεις τον τομέα της καριέρας σου, να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας μία αποστολή στην οποία θα έχεις το πάνω χέρι και θα χρειαστεί να πείσεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ξεκινήσεις τη δική σου δουλειά, να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δεν περνάς καλά και θεωρείς πως βαλτώνεις. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να αποφασίζεις να μετακομίσεις και να βρεθείς μακριά από την οικογένεια στην οποία μεγάλωσες, αποφασίζοντας να αποδείξεις πως μπορείς να αναλάβεις το βάρος της δικής σου ζωής στους ώμους σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που έχει βαλτώσει, μπορείς να προτείνεις κάποιες δράσεις που θα προσφέρουν νέα πνοή σε αυτή, εκτός και αν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, οπότε η παρουσία ενός τρίτου προσώπου στον ορίζοντα θα σε οδηγήσει στην έξοδο από αυτή τη σχέση που έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα θελήσει να δοκιμάσει τον οικονομικό τομέα, έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να κάνεις τα κατάλληλα βήματα στον επαγγελματικό τομέα ώστε να θέσεις τις βάσεις για κάτι σταθερό στη ζωή σου. Ίσως να δοκιμάζεις να κινηθείς μέσα σε μία ομάδα με κοινό επαγγελματικό όραμα, να χρειάζεται να μειώσεις τον εγωισμό σου και να λειτουργήσεις ομαδικά και συντηρητικά. Θα χρειαστεί να βρεις κοινούς κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίας, να θέσεις σε δεύτερη μοίρα την έμφυτη τάση σου να κινείς τα νήματα, ώστε να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που έχεις βρεθεί. Ίσως πάλι να βρίσκεις καταφύγιο σε έναν όμιλο εργασίας, αφού δοκίμασες τα προηγούμενα χρόνια την τύχη σου σε μία επαγγελματική προσπάθεια που δε σε οδήγησε εκεί που είχες κατά νου, οπότε καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να φροντίσεις να βάλεις σε σειρά τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις δημιουργήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν πάλι ζορίζεσαι οικονομικά, τότε προσπάθησε να λειτουργήσεις περισσότερο συντηρητικά από όσο συνηθίζεις, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα κόψεις κάποιες συνήθειες που θεωρούσες ως δεδομένα της ζωής σου, να συμμαζέψεις περιττά έξοδα τα οποία δε χρειάζεται να υπάρχουν στη ζωή σου. Αν πάλι θεωρείς πως είσαι ένας/μία χαμηλόμισθος/η, τότε φρόντισε να αλλάξεις τη γνώμη των αφεντικών σου μέσα από την απόδοση σου και όχι μέσα από μεγάλα λόγια και υπερβολικές θεωρίες. Αυτό που χρειάζεται να αποδείξεις είναι πως μπορείς να ξεχωρίσεις από τους γύρω σου, όχι επειδή έχεις αρχηγικές ικανότητες και ηγετικές φιλοδοξίες, αλλά επειδή μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου αυτά που οι άλλοι επιμένουν να θέτουν στο περιθώριο γιατί φοβούνται να διαχειριστούν.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα μπορούσε να ταράξει ευχάριστα την προσωπική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να ρισκάρεις και να πάψεις να λειτουργείς με το γνώριμο ήπιο και αργό τρόπο. Ίσως να ενθουσιαστείς με το άτομο που συναντάς, με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος/η να μιλήσεις με τρόπο που δεν έχεις μιλήσει μέχρι σήμερα. Ίσως να παρασυρθείς από το πάθος και να αφήσεις τα πάντα στην άκρη, για έναν έρωτα που ξυπνά τις αισθήσεις σου. Αν πάλι έχεις μία σταθερή σχέση, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα ενδεχόμενο που αλλάζει την οπτική σου και θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να δεις τη ζωή μέσα από μία εντελώς νέα ματιά, θέτοντας διαφορετικές προτεραιότητες. Στον επαγγελματικό τομέα, θέλεις να δοκιμάσεις να εργαστείς πάνω σε κάτι που αποτελεί το πάθος και το μεράκι σου, αλλά να θυμάσαι πως θα πρέπει να έχεις σταθερές οικονομικές βάσεις για το κάνεις πράξη. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε καλεί να ακούσεις τη γνώμη ατόμων του φιλικού σου περιβάλλοντος πριν να προχωρήσεις σε παρακινδυνευμένες αποφάσεις. Σχεδίασε πολύ προσεκτικά το επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις και φρόντισε να έχεις σταθερές οικονομικές βάσεις, που δε στηρίζονται σε λόγια αλλά σε πράξεις και σε απτά δεδομένα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να βασιστείς πάνω σε συγγενικά άτομα, εκτός και αν έχετε κοινή οπτική απέναντι στα πράγματα, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπογράφεις ένα συμβόλαιο με πρόσωπα που στην πορεία θα διεκδικήσουν περισσότερα από όσα αφήνουν να φανούν αυτή τη χρονική στιγμή. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που δοκιμάζει την εμπιστοσύνη σου στη συμμετοχή σε μία ομάδα ή στο να ξεκινήσεις κάτι βασιζόμενος/η στον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις κουραστεί να προσφέρεις και να δίνεις, να μοιράζεσαι και να συμμετάσχεις, να εμπιστεύεσαι άλλους, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως είναι καιρός να κάνεις την κίνηση που δείχνει πως θα αποδράσεις από όλο το σύστημα. Ίσως πάλι να κουράστηκες να μοιράζεις το χρόνο σου σε πολλά πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να επιλέγεις να αφοσιωθείς σε ένα άτομο ή στην οικογένεια σου, επενδύοντας περισσότερο χρόνο και δυνάμεις. Ίσως να θελήσεις να αποσυρθείς από τα φώτα της κοινωνίας και να επιλέξεις να περάσεις χρόνο με το/η σύντροφο ή με τα παιδιά σου ή να διαλέξεις να επενδύσεις το χρόνο σου σε μία σχέση που θα μπορούσε να αποτελέσει το μονοπάτι προς τη δημιουργία οικογένειας. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό δοκιμάζει κατά πόσο θα ακολουθήσεις τις παραπάνω σκέψεις που έχεις κάνει και σε οδηγούν σε επιλογές που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου βούληση. Αν επιλέγεις να προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή παρακάτω, τότε να γνωρίζεις πως το άτομο που έχεις κοντά σου μπορεί να αποτελέσει το έτερο ήμισυ που σε οδηγεί στην απόκτηση παιδιού. Αν πάλι αποφασίζεις να αποδράσεις από τις κοινωνικές αγκυλώσεις που σε αναγκάζουν να παραμένεις δέσμιος/α συμβάσεων που δεν αντέχεις, τότε να γνωρίζεις πως θα αντιμετωπίσεις τα σχόλια από τον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να δυσκολευτείς να φέρεις εις πέρας τις οικονομικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορείς να λειτουργείς με γνώμονα τον εαυτό σου και μόνο.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με την προσωπική και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη δόση εγωισμού ώστε να αναζητήσεις την προσωπική ικανοποίηση και απόλαυση μέσα από την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να επιλέξεις να ακολουθήσεις το πάθος σου, να πάρεις αποστάσεις από τα κοινωνικά στερεότυπα και να αποφασίσεις να ζήσεις σύμφωνα με τις ερωτικές σου διαθέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δε δεσμεύεσαι, πως δε θέλεις να δεθείς συναισθηματικά, αλλά αναζητάς την ερωτική και σεξουαλική απόλαυση. Ίσως πάλι να προκύπτει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου, που θα κυλήσει πολύ γρήγορα και μπορεί να φέρει εξελίξεις τις οποίες δεν είχες στο μυαλό σου. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε καλείσαι να σταθείς δίπλα στα παιδιά σου και να συνειδητοποιήσεις πως έχεις να μάθεις αρκετά από αυτά, καθώς θα τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να προχωρούν σε επιλογές που εσύ θα δίσταζες να κάνεις στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να στηριχτείς στα δικά σου πόδια και να κάνεις κινήσεις που δείχνουν εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η συμμετοχή σου σε ομάδες μπορεί να δοκιμαστεί και να θυμάσαι πως είναι δύσκολο να δημιουργήσεις φιλίες μέσα από τον επαγγελματικό κύκλο. Έχεις ανάγκη να αισθανθείς πως χτίζεις κάτι που στηρίζεται στις δικές σου δυνάμεις παρά να συνεχίσεις να λειτουργείς μέσα σε ένα σύνολο που μπορεί να σου παρέχει μία δόση ασφάλειας, αλλά παράλληλα σε εγκλωβίζει.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Rowan Atkinson

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διομήδης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...