παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 16.05.2022 έως 22.05.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να ωθεί το μυαλό σου να δημιουργήσει σκέψεις και εικόνες που σε απομακρύνουν από την καθημερινότητα, που σε βοηθούν να πάρεις αποστάσεις από καταστάσεις που σε πιέζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση, να βρεθείς σε ένα μέρος που σε βοηθά να αφήνεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει και ενοχλεί. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να ταξιδέψεις πνευματικά και να βρεθείς σε έναν τόπο που γνωρίζεις πως ταιριάζει με τις ανάγκες και επιθυμίες σου, κάτι που σε κάνει αφηρημένο/η σχετικά με τις υποχρεώσεις σου. Ίσως πάλι να είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, αφού δε φαίνεται να έχετε τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας, αφού δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις λεκτικές συνδέσεις. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να επιλέξεις και να επιδιώξεις να βρεθείς μακριά τους, να πάρεις αποστάσεις και να ζήσεις σε μία εσωστρέφεια η οποία όμως στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι που επιδιώκεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 18.05.2022 έως 24.05.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Η πανσέληνος της 16/5 πραγματοποιήθηκε  στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ παράλληλα διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή και έχουμε αρκετά δύσκολες όψεις του κυβερνήτη σου, του Κρόνου. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας ...
 • Ξαφνικά αγχώνεσαι με όλα. «Είμαι αρκετά καλός/η; Θα προλάβω το deadline στη δουλειά; Μήπως δεν αφιερώνω χρόνο στον άνθρωπο μου; Μήπως να κοιμάμαι λιγότερο;» Αιγόκερε στοπ! Μήπως να ρίξεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου για να επανέλθεις στην πραγματικότητα; Ναι, αυτή που λέει πως πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου παρά τις δυσκολίες!
 • Μάιος

  Ο Μάιος ξεκινά γόνιμα και πολύ ρομαντικά, Αιγόκερε. Όσον αφορά στο «γόνιμα», καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις πρώτες, πολύ θετικές, ημέρες του μήνα για συζητήσεις που θα προωθήσουν τη δουλειά σου και γενικότερα σημαντικές υποθέσεις σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Θα διαπιστώσεις πως οι συζητήσεις είναι αποτελεσματικές και σου προσφέρουν πέρα από τα αποτελέσματα που θέλεις και μία ευρύτερη πληροφόρηση και εικόνα των καταστάσεων. Η συνύπαρξη του Δία με τον Ποσειδώνα φέρνει έρωτα και αγάπη, ρομαντισμό, ιδεαλισμό και πολύ τρυφερή έκφραση συναισθημάτων. Φέρνει επίσης ιδιαίτερη έμπνευση και δημιουργικότητα! Να θυμάσαι, ιδίως εάν είσαι ελεύθερος, ότι όποια σχέση ξεκινήσει ή εδραιωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα είναι καρμική. Ο Άρης δημιουργεί μεν ένταση αλλά δεν έχει τη δύναμη να φέρει πραγματική αναστάτωση ενώ στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί κι αυτή νέες καταστάσεις και φλογερή διάθεση στον έρωτα και στη χαρά. Έτσι, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι ακόμα και οι συγκρούσεις θα αποβούν προς όφελος ενός γάμου ή μίας σχέσης! Ο Δίας στους Ιχθύς θα μεγαλώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου, θα φέρει καλοτυχία και επέκταση στο άμεσο περιβάλλον σου και θετικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, ξαδέλφια και συγγενείς. Αυτή του η θέση ευνοεί πολύ όσους έχουν να κάνουν με τις εκδόσεις, τον γραπτό λόγο, το διαδίκτυο ή το εμπόριο. Μια κάποια προσοχή σε θέματα υγείας θέλει η Πανσέληνος/Έκλειψη του μήνα, διότι ενδέχεται να αναδειχθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που αγνοείς ή να βγει στην επιφάνεια μία υπερκόπωση ή ανάγκη για περαιτέρω άσκηση ή καλύτερη διατροφή – και ποιος δεν το χρειάζεται αυτό άλλωστε!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 28° 36’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 36’ Αιγόκερω
  3 Μαΐου 2022
  Δίας 28° 36’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 36’Αιγόκερω
  4 Μαΐου 2022
  Άρης 14° 45’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 14° 45’ Ταύρου
  5 Μαΐου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 14° 47’ Ταύρου
  6 Μαΐου 2022
  Ερμής 4° 05’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 4° 05’ Κριού
  7 Μαΐου 2022
  Ήλιος 16° 50’ Ταύρου εξάγωνο με Άρη 16° 50’ Ιχθύων
  15 Μαΐου 2022
  Ήλιος 24° 55’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 24° 55’ Υδροχόου
  Ήλιος 24° 56’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 24° 56’ Ιχθύων
  18 Μαΐου 2022
  Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα 24°59’ Ιχθύων
  19 Μαΐου 2022
  Ήλιος 28° 30’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 30’ Αιγόκερω
  Ερμής (ανάδρομος) 1° 42’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 1° 42’ Κριού
  21 Μαΐου 2022
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομου) 00° 43’ Διδύμων
  22 Μαΐου 2022
  Άρης 28° 28’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 28’ Αιγόκερω
  23 Μαΐου 2022
  Ήλιος 02° 18’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 02° 18’ Κριού
  Ερμής (ανάδρομος) 29° 23’ Ταύρου εξάγωνο με Άρη 29° 23’ Ιχθύων
  24 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 25° 09’ Κριού εξάγωνο με Κρόνο 25° 09’ Υδροχόου
  25 Μαΐου 2022
  Ερμής (ανάδρομος) 28° 26’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 26’ Αιγόκερω
  27 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 28° 26’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνας 28° 26’ Αιγόκερω
  29 Μαΐου 2022
  Άρης σύνοδο με Δία 03° 20’ Κριού
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  16/05/2022 07:13 ώρα Ελλάδας, στις 25° 17’ του Σκορπιού (Blood Moon και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  30/05/2022 14:30 ώρα Ελλάδας, στις 09° 03’ των Διδύμων

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Κάπως πιο ανάλαφρα

   

  Το 2022 είναι μία χρονιά που μοιάζει να μη σε θέλει πρωταγωνιστή/ρια των εξελίξεων, που έχει βαλθεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες μετά από μία προηγούμενη δεκαετία κατά τη διάρκεια της οποίας ολόκληρη η ζωή σου άλλαξε. Με τον Δία να κινείται μεταξύ Ιχθύων και Κριού, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στον τομέα του μυαλού σου, να εκπαιδευτείς ώστε να μπορέσεις να εκφραστείς στο νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και να μπορέσεις να συντονιστείς με τις καινούργιες πληροφορίες που υπάρχουν γύρω σου. Ίσως να χρειαστεί να μάθεις μία νέα γλώσσα ή να ταξιδέψεις σε μέρη στα οποία θα μπορέσεις να ανοίξεις του οπτικούς σου ορίζοντες ώστε να δεις το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Ίσως πάλι να θελήσεις να γίνεις ενεργό μέλος της κοινωνίας της προσφοράς, να συμμετάσχεις σε δράσεις βοήθειας και στήριξης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, με στόχο να νιώσεις χρήσιμος/η και αποδοτικός/η για την κοινωνία. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εστιάσεις και στην προσωπική σου ζωή και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να βγεις από το συναισθηματική σου μοναξιά, μέσω μία γνωριμίας που είναι σε θέση να ταράξει τα στάσιμα νερά της ζωής σου. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού θα φέρουν γνωριμίες στη ζωή σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να επιτρέψεις στο πάθος να εκφραστεί και όχι να παραμένει κρυμμένο μέσα σου. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε η επαφή με τα παιδιά σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα της σχέσης σου, αφού μπορείς να μάθεις αρκετά από τις δικές τους επιλογές και προθέσεις.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να ασχοληθείς με την καλλιέργεια του μυαλού σου, να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Με το Δία στους Ιχθείς μαθαίνεις να αποδέχεσαι και τις διαφορετικές σκέψεις και γνώσεις σε σχέση με τις δικές σου, να είσαι περισσότερο δεκτικός/η στην αποδοχή της γνώμης των τρίτων. Θα μπορούσες επίσης να συμμετάσχεις σε μία εκπαιδευτική δράση στην οποία θα μπορέσεις να γίνεις μέλος μίας ομάδας και όχι να είσαι εσύ αυτός/η που ηγείται και καθοδηγεί. Ίσως πάλι να εμπλακείς σε αρκετές μετακινήσεις, να χρειαστεί να ταξιδέψεις για να φέρεις εις πέρας τις επαγγελματικές προκλήσεις που έχεις αναλάβει ή επειδή χρειάζεται να επισκέπτεσαι μέλη του συγγενικού σου κύκλου που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση σε σχέση με τον τόπο που ζεις. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να αντιληφθείς πως καλείσαι να κάνεις βήματα εξέλιξης της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής. Θα κληθείς να αποδείξεις πως μπορείς να σχεδιάσεις τον τομέα της καριέρας σου, να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας μία αποστολή στην οποία θα έχεις το πάνω χέρι και θα χρειαστεί να πείσεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ξεκινήσεις τη δική σου δουλειά, να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δεν περνάς καλά και θεωρείς πως βαλτώνεις. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να αποφασίζεις να μετακομίσεις και να βρεθείς μακριά από την οικογένεια στην οποία μεγάλωσες, αποφασίζοντας να αποδείξεις πως μπορείς να αναλάβεις το βάρος της δικής σου ζωής στους ώμους σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που έχει βαλτώσει, μπορείς να προτείνεις κάποιες δράσεις που θα προσφέρουν νέα πνοή σε αυτή, εκτός και αν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, οπότε η παρουσία ενός τρίτου προσώπου στον ορίζοντα θα σε οδηγήσει στην έξοδο από αυτή τη σχέση που έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα θελήσει να δοκιμάσει τον οικονομικό τομέα, έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να κάνεις τα κατάλληλα βήματα στον επαγγελματικό τομέα ώστε να θέσεις τις βάσεις για κάτι σταθερό στη ζωή σου. Ίσως να δοκιμάζεις να κινηθείς μέσα σε μία ομάδα με κοινό επαγγελματικό όραμα, να χρειάζεται να μειώσεις τον εγωισμό σου και να λειτουργήσεις ομαδικά και συντηρητικά. Θα χρειαστεί να βρεις κοινούς κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίας, να θέσεις σε δεύτερη μοίρα την έμφυτη τάση σου να κινείς τα νήματα, ώστε να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που έχεις βρεθεί. Ίσως πάλι να βρίσκεις καταφύγιο σε έναν όμιλο εργασίας, αφού δοκίμασες τα προηγούμενα χρόνια την τύχη σου σε μία επαγγελματική προσπάθεια που δε σε οδήγησε εκεί που είχες κατά νου, οπότε καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να φροντίσεις να βάλεις σε σειρά τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις δημιουργήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν πάλι ζορίζεσαι οικονομικά, τότε προσπάθησε να λειτουργήσεις περισσότερο συντηρητικά από όσο συνηθίζεις, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα κόψεις κάποιες συνήθειες που θεωρούσες ως δεδομένα της ζωής σου, να συμμαζέψεις περιττά έξοδα τα οποία δε χρειάζεται να υπάρχουν στη ζωή σου. Αν πάλι θεωρείς πως είσαι ένας/μία χαμηλόμισθος/η, τότε φρόντισε να αλλάξεις τη γνώμη των αφεντικών σου μέσα από την απόδοση σου και όχι μέσα από μεγάλα λόγια και υπερβολικές θεωρίες. Αυτό που χρειάζεται να αποδείξεις είναι πως μπορείς να ξεχωρίσεις από τους γύρω σου, όχι επειδή έχεις αρχηγικές ικανότητες και ηγετικές φιλοδοξίες, αλλά επειδή μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου αυτά που οι άλλοι επιμένουν να θέτουν στο περιθώριο γιατί φοβούνται να διαχειριστούν.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα μπορούσε να ταράξει ευχάριστα την προσωπική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να ρισκάρεις και να πάψεις να λειτουργείς με το γνώριμο ήπιο και αργό τρόπο. Ίσως να ενθουσιαστείς με το άτομο που συναντάς, με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος/η να μιλήσεις με τρόπο που δεν έχεις μιλήσει μέχρι σήμερα. Ίσως να παρασυρθείς από το πάθος και να αφήσεις τα πάντα στην άκρη, για έναν έρωτα που ξυπνά τις αισθήσεις σου. Αν πάλι έχεις μία σταθερή σχέση, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα ενδεχόμενο που αλλάζει την οπτική σου και θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να δεις τη ζωή μέσα από μία εντελώς νέα ματιά, θέτοντας διαφορετικές προτεραιότητες. Στον επαγγελματικό τομέα, θέλεις να δοκιμάσεις να εργαστείς πάνω σε κάτι που αποτελεί το πάθος και το μεράκι σου, αλλά να θυμάσαι πως θα πρέπει να έχεις σταθερές οικονομικές βάσεις για το κάνεις πράξη. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε καλεί να ακούσεις τη γνώμη ατόμων του φιλικού σου περιβάλλοντος πριν να προχωρήσεις σε παρακινδυνευμένες αποφάσεις. Σχεδίασε πολύ προσεκτικά το επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις και φρόντισε να έχεις σταθερές οικονομικές βάσεις, που δε στηρίζονται σε λόγια αλλά σε πράξεις και σε απτά δεδομένα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να βασιστείς πάνω σε συγγενικά άτομα, εκτός και αν έχετε κοινή οπτική απέναντι στα πράγματα, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπογράφεις ένα συμβόλαιο με πρόσωπα που στην πορεία θα διεκδικήσουν περισσότερα από όσα αφήνουν να φανούν αυτή τη χρονική στιγμή. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που δοκιμάζει την εμπιστοσύνη σου στη συμμετοχή σε μία ομάδα ή στο να ξεκινήσεις κάτι βασιζόμενος/η στον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις κουραστεί να προσφέρεις και να δίνεις, να μοιράζεσαι και να συμμετάσχεις, να εμπιστεύεσαι άλλους, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως είναι καιρός να κάνεις την κίνηση που δείχνει πως θα αποδράσεις από όλο το σύστημα. Ίσως πάλι να κουράστηκες να μοιράζεις το χρόνο σου σε πολλά πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να επιλέγεις να αφοσιωθείς σε ένα άτομο ή στην οικογένεια σου, επενδύοντας περισσότερο χρόνο και δυνάμεις. Ίσως να θελήσεις να αποσυρθείς από τα φώτα της κοινωνίας και να επιλέξεις να περάσεις χρόνο με το/η σύντροφο ή με τα παιδιά σου ή να διαλέξεις να επενδύσεις το χρόνο σου σε μία σχέση που θα μπορούσε να αποτελέσει το μονοπάτι προς τη δημιουργία οικογένειας. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό δοκιμάζει κατά πόσο θα ακολουθήσεις τις παραπάνω σκέψεις που έχεις κάνει και σε οδηγούν σε επιλογές που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου βούληση. Αν επιλέγεις να προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή παρακάτω, τότε να γνωρίζεις πως το άτομο που έχεις κοντά σου μπορεί να αποτελέσει το έτερο ήμισυ που σε οδηγεί στην απόκτηση παιδιού. Αν πάλι αποφασίζεις να αποδράσεις από τις κοινωνικές αγκυλώσεις που σε αναγκάζουν να παραμένεις δέσμιος/α συμβάσεων που δεν αντέχεις, τότε να γνωρίζεις πως θα αντιμετωπίσεις τα σχόλια από τον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να δυσκολευτείς να φέρεις εις πέρας τις οικονομικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορείς να λειτουργείς με γνώμονα τον εαυτό σου και μόνο.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με την προσωπική και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη δόση εγωισμού ώστε να αναζητήσεις την προσωπική ικανοποίηση και απόλαυση μέσα από την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να επιλέξεις να ακολουθήσεις το πάθος σου, να πάρεις αποστάσεις από τα κοινωνικά στερεότυπα και να αποφασίσεις να ζήσεις σύμφωνα με τις ερωτικές σου διαθέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δε δεσμεύεσαι, πως δε θέλεις να δεθείς συναισθηματικά, αλλά αναζητάς την ερωτική και σεξουαλική απόλαυση. Ίσως πάλι να προκύπτει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου, που θα κυλήσει πολύ γρήγορα και μπορεί να φέρει εξελίξεις τις οποίες δεν είχες στο μυαλό σου. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε καλείσαι να σταθείς δίπλα στα παιδιά σου και να συνειδητοποιήσεις πως έχεις να μάθεις αρκετά από αυτά, καθώς θα τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να προχωρούν σε επιλογές που εσύ θα δίσταζες να κάνεις στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να στηριχτείς στα δικά σου πόδια και να κάνεις κινήσεις που δείχνουν εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η συμμετοχή σου σε ομάδες μπορεί να δοκιμαστεί και να θυμάσαι πως είναι δύσκολο να δημιουργήσεις φιλίες μέσα από τον επαγγελματικό κύκλο. Έχεις ανάγκη να αισθανθείς πως χτίζεις κάτι που στηρίζεται στις δικές σου δυνάμεις παρά να συνεχίσεις να λειτουργείς μέσα σε ένα σύνολο που μπορεί να σου παρέχει μία δόση ασφάλειας, αλλά παράλληλα σε εγκλωβίζει.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Άνθιμος Ανανιάδης

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...