παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 10.05.2021 έως 16.05.2021
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει σε επαφή με αρκετό κόσμο γύρω σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς λεκτικά με πρόσωπα που έχουν την άποψη τους και προσπαθούν να την κάνουν σεβαστή ή αποδεκτή από εσένα. Καλείσαι να επιδείξεις διαλλακτικότητα, να συζητήσεις χωρίς να φοράς παρωπίδες και να επιδείξεις ψυχραιμία απέναντι σε φωνές που μοιάζουν να θέλουν να προκαλέσουν τη λογική σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με γνώμονα το γεγονός πως χρειάζεται να εκπαιδεύσεις κάποιους ως προς τον τρόπο που χρειάζεται να σκέφτονται, αναλογιζόμενος/η πως μπορεί να έχεις απέναντι σου ανθρώπους που δε διαθέτουν βάθος γνώσης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να προκύπτουν νέα δεδομένα στον εργασιακό χώρο και να χρειαστεί να συμμετάσχεις σε μία ομαδική προσπάθεια στην οποία καλείσαι να καταπιέσεις τις ηγετικές σου φιλοδοξίες, να αναδείξεις το ομαδικό όφελος και όχι την ατομική πρωτοβουλία. Αν πάλι έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία απόδραση από την καθημερινότητα, τότε φρόντισε να το κάνεις πράξη επιλέγοντας ως συντροφιά ένα πρόσωπο που έχετε κοινό τρόπο σκέψης.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 05.05.2021 έως 11.05.2021
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα έχει βαλθεί να καταπλήξει τα πλήθη και μαζί της θέλει να τα καταπλήξεις κι εσύ. Βρίσκεται για λίγες ακόμα ημέρες στο ζώδιο του Ταύρου, από όπου σχηματίζει τις γιορτινές ημέρες ένα λαμπερό, θαυμάσιο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Το ζώδιο του Ταύρου είναι για σένα ο τομέας του έρωτα και της χαράς ενώ οι Ιχθείς όπου ...
 • Αιγόκερε, έχεις ένα εκπληκτικό χάρισμα: μπορείς να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπληρώσεις όλες τις απαιτήσεις των άλλων. Όμως στην προσωπική σου ζωή αυτό γίνεται η θηλιά που μόνος/η σου σφίγγεις σε σημείο ασφυξίας. Σήμερα λύσε το λαιμοδέτη σου και κάνε αυτό που θες ΕΣΥ!
 • Μάιος

  Ο Μάιος ξεκινά γόνιμα και πολύ ρομαντικά, Αιγόκερε. Όσον αφορά στο «γόνιμα», καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις πρώτες, πολύ θετικές, ημέρες του μήνα για συζητήσεις που θα προωθήσουν τη δουλειά σου και γενικότερα σημαντικές υποθέσεις σου. Θα διαπιστώσεις πως οι συζητήσεις είναι αποτελεσματικές και σου προσφέρουν πέρα από τα αποτελέσματα που θέλεις και μία ευρύτερη πληροφόρηση και εικόνα των καταστάσεων. Η Αφροδίτη και το υπέροχο, ονειρικό και πολύ ρομαντικό εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα φέρνει έρωτα και αγάπη, ρομαντισμό, ιδεαλισμό και πολύ τρυφερή έκφραση συναισθημάτων. Φέρνει επίσης ιδιαίτερη έμπνευση και δημιουργικότητα! Να θυμάσαι όμως, ιδίως εάν είσαι ελεύθερος, ότι όποια σχέση ξεκινήσει ή εδραιωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα είναι καρμική.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου δημιουργεί μεν ένταση αλλά δεν έχει τη δύναμη να φέρει πραγματική αναστάτωση ενώ στις 11 του μήνα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί κι αυτή νέες καταστάσεις και φλογερή διάθεση στον έρωτα και στη χαρά. Έτσι, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι ακόμα και οι συγκρούσεις θα αποβούν προς όφελος ενός γάμου ή μίας σχέσης! Ο Δίας που περνά στους Ιχθύς θα μεγαλώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου, θα φέρει καλοτυχία και επέκταση στο άμεσο περιβάλλον σου και θετικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, ξαδέλφια και συγγενείς. Η νέα του θέση ευνοεί πολύ όσους έχουν να κάνουν με τις εκδόσεις, τον γραπτό λόγο, το διαδίκτυο ή το εμπόριο. Μια κάποια προσοχή σε θέματα υγείας θέλει η Πανσέληνος/Έκλειψη του μήνα, διότι ενδέχεται να αναδειχθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που αγνοείς ή να βγει στην επιφάνεια μία υπερκόπωση ή ανάγκη για περαιτέρω άσκηση ή καλύτερη διατροφή – και ποιος δεν το χρειάζεται αυτό άλλωστε, έπειτα από τόση καραντίνα!

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

  ▸2 Μαΐου 2021

  Ερμής 26° 48’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 48’ Αιγόκερω

  Αφροδίτη 22° 26’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° 26’   Ιχθύων 

   

  ▸3 Μαΐου 2021

  Ερμής 28° 42 Ταύρου τετράγωνο με Δία 28° 42 Υδροχόου

  Ήλιος 13° 12’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 13° 12’ Υδροχόου

   

  ▸6 Μαΐου 2021

  Αφροδίτη 26° 47’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 47’ Αιγόκερω

   

  ▸8 Μαΐου 2021

  Αφροδίτη 29° 22’ Ταύρου τετράγωνο με Δία 29° 22’ Υδροχόου

   

  ▸11 Μαΐου 2021

  Άρης 11° 20’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 11° 20’ Ταύρου

   

  ▸12 Μαΐου 2021

  Ερμής 13° 26’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° 26’ Υδροχόου

   

  ▸13 Μαΐου 2021

  Ήλιος 22° 42’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° 42’ Ιχθύων

   

  ▸17 Μαΐου 2021

  Ήλιος 26° 43’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 43’ Αιγόκερω

   

  ▸19 Μαΐου 2021

  Αφροδίτη 13° 30’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° 30’ Υδροχόου

   

  ▸21 Μαΐου 2021

  Ήλιος 00° 47’ Διδύμων τετράγωνο με Δία 00° 47’ Ιχθύων

   

  ▸22 Μαΐου 2021

  Ερμής 22° 53’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 53’ Ιχθύων

   

  ▸27 Μαΐου 2021

  Αφροδίτη 22° 59’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 59’ Ιχθύων

   

  ▸29 Μαΐου 2021

  Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 24° 42 Διδύμων

   

  ▸31 Μαΐου 2021

  Άρης 23° 01’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 23° 01’ Ιχθύων 

   

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  11/05/2021, στις 22:58 ώρα Ελλάδας, στις 21° 17’ Ταύρου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  26/05/2021 στις 14:13 ώρα Ελλάδας, στις 05° 25’ Τοξότη (Super moon - έκλειψη)     


   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • 2021

  Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

   

  Το 2021 είναι μία χρονιά που δε φαίνεται να σε πιέζει ή να σε προκαλεί ιδιαίτερα, εκτός και αν ανήκεις στις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου/ωροσκόπου οπότε και αντιμετωπίζεις την παρουσία του Πλούτωνα που έχει αποφασίσει να σε μεταμορφώσει δομικά και σε βάθος. Η συγκεκριμένη χρονιά έχει κινητικότητα στον οικονομικό τομέα, αφού θα κληθείς να εξαργυρώσεις τις προσπάθειες προηγουμένων ετών στον επαγγελματικό τομέα και να τολμήσεις να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που μπορεί να έχει απόσταση από όσα συνήθισες να βρίσκεσαι. Ίσως πάλι να παλεύεις να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που σε αναγκάζουν να βρεθείς, να χρειαστεί να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου, κάτι που σε δυσκολεύει, αλλά παράλληλα είναι μία πράξη που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

  Παράλληλα όμως καλείσαι να επιδείξεις ικανότητα ένταξης σε ένα νέο μοντέλο σκέψης, να καταφέρεις να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να πετάξεις από τη ζωή σου ότι είναι περιττό και άχρηστο. Αν αρνείσαι να προχωρήσεις σε τέτοιες πράξεις, τότε μπορεί να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις θέματα με την υγεία σου, ώστε να καταλάβεις πως το σώμα σου δεν αντέχει τους ρυθμούς που του επιβάλεις να ζει, με αποτέλεσμα να επαναστατεί. 

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 2ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

  Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να βελτιωθούν τα οικονομικά σου. Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να εμπιστευτείς τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα και να λειτουργήσεις μέσα στα συγκεκριμένα πλαίσια, ώστε να νιώσεις την ευχαρίστηση της συμμετοχής και της συνεισφοράς σε ένα μεγάλο σκοπό. Το κέρδος σου δεν είναι μόνο υλικό και χρηματικό, δε θα μείνει μόνο σε αυστηρά προσωπικά πλαίσια, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τις γνωριμίες που θα κάνεις, το άνοιγμα των πνευματικών σου οριζόντων αλλά και τη συνειδητοποίηση πως συνεισφέρεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον τομέα της καθημερινότητας. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να διώξεις από πάνω σου κάποια αντικείμενα που κρατάς αρκετό καιρό και έχουν αρχίσει να σε βαραίνουν, να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο στην προσωπική σου ζωή και αυτό να είναι το μεγαλύτερο κέρδος για εσένα.

  Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να εντάξεις στην καθημερινότητα και κάποιες μετακινήσεις τις οποίες έχεις ανάγκη. Ίσως να αποφασίσεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα και να προσθέσεις στη ζωή σου μικρές αλλά τονωτικές εκδρομές, που σε βοηθούν να αλλάζεις τις παραστάσεις σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εντάξεις στη ζωή σου κάποιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, να αποφασίζεις να επενδύσεις σε νέες γνώσεις που θα λάβεις και θα σε βοηθήσουν να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που αρχίζει να σε στενεύει. Να θυμάσαι βέβαια πως θα χρειαστεί να επιλύσεις ανοικτά θέματα με άτομα του συγγενικού κύκλου και μετά να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μία απόδραση. 

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το έτος αποτελεί μία ένδειξη πως βρίσκεσαι σε διαδικασία αναθεώρησης των βασικών σου αξιών, ξεκινώντας βέβαια από τον οικονομικό τομέα. Είναι πιθανό να βιώσεις μία οικονομική στενότητα, να αισθανθείς πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων όπως μπορούσες μέχρι σήμερα, αφού καλείσαι να σκεφτείς τις επιθυμίες και τη βούληση και άλλων προσώπων. Ίσως να πρέπει να σχεδιάσεις τα βήματα σου έχοντας κατά νου πως δεν μπορείς να κρατάς το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου και αν μη ρωτάς τη γνώμη των υπολοίπων, ίσως να είναι η εποχή να συνειδητοποιήσεις πως συμμετέχεις ως ισότιμο μέλος σε ένα σχήμα που δεν έχει αρχηγική δομή. Ίσως να αντιληφθείς πως καλείσαι να κάνεις κάποιες εκπτώσεις στα έξοδα σου, να μειώσεις κάποια από αυτά, να συμβιβαστείς με λιγότερα από όσα είχες στο μυαλό σου και να συντονιστείς με αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία που βρίσκεσαι.

  Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να χτίσεις ένα πιο ασφαλές οικονομικό πλαίσιο, εφόσον έχεις συνειδητοποιήσει πως καλείσαι να επενδύσεις τα μαθήματα που έλαβες την τελευταία τριετία. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να λειτουργήσεις ομαδικά, πως διαθέτεις πλέον τη διαύγεια ώστε να κοιτάζεις το μέλλον και όχι να μένεις προσηλωμένος/η σε ένα παρόν που σβήνει και να πάψεις επιτέλους να μιλάς για το παρελθόν. Θα κληθείς να αποδείξεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι το αύριο ως άνθρωπος, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις αξίες σου. Αν μπορείς να αισθανθείς ασφάλεια μέσα σε μία επαγγελματική ομάδα, τότε φρόντισε να το αποδείξεις και να τολμήσεις να μιλήσεις για ομαδική προσπάθεια, αντί να συνεχίζεις να βασίζεσαι στον εαυτό σου και σε πρακτικές που βρίσκονται σε ισχύ παλιότερα, αλλά έχουν πλέον περάσει στο περιθώριο. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, που σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις τι είναι αυτό που καλείσαι να πετάξεις, να αφήσεις στην άκρη ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις ελεύθερο χώρο στο μυαλό και την καρδιά σου. Θα χρειαστεί να πάψεις να ασχολείσαι με κάποια θέματα εργασιακού περιεχομένου που καταφέρνουν να καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια από τη ζωή σου, να αφήσεις στην άκρη περιττές δράσεις που έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση τρίτων. Μπορεί αυτό να ακούγεται κάπως εγωιστικό, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως ξοδεύεσαι σε πολλές κατευθύνσεις χωρίς αυτή η δραστηριότητα να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα για εσένα. Ίσως πάλι να βλέπεις πως αντιμετωπίζεις πλέον κάποια θέματα υγείας τα οποία για να λύσεις, θα πρέπει να μπορέσεις να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά, χωρίς όμως να είναι εύκολο να ανακαλύψεις τα βήματα της νέας αυτής φιλοσοφίας. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να μπερδεύει την καθημερινότητα σου αφού προσθέτει παραμέτρους που είναι δύσκολο να ελέγξεις. Οι πληροφορίες που καλείσαι να συνθέσεις είναι πολλές και σε αποσυντονίζουν, σε κάνουν να μην μπορείς να διαχειριστείς τους πάντες, με αποτέλεσμα να νιώθεις την ανάγκη να επιτεθείς σε πρόσωπα της καθημερινότητας σου. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, που περιλαμβάνει όμως μεγάλη δόση ασάφειας και σε κάνει να αμφιβάλεις κατά πόσο θα καταφέρεις να το βάλεις σε μία σειρά, κατά πόσο είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας κάτι που δεν προχωρά με γνώμονα κανόνες και ξεκάθαρα βήματα. Αν η όλη κατάσταση σε αρρωσταίνει, τότε προσπάθησε να πάρεις αποστάσεις και να αλλάξεις παραστάσεις, ώστε να καθαρίσεις το μυαλό σου από τις σκιές και την ομίχλη που έχει συσσωρευτεί.

  Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο, θέλοντας να σου τονίσει πως έχεις ανάγκη από τη γέννηση κάτι νέου στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, να προχωρά η σχέση σου και να υπάρχει στο προσκήνιο ακόμα και η δημιουργία οικογένειας. Μπορεί να προκύπτει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, την οποία όμως καλείσαι να δείξεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι, αφού μπορεί η όλη διαδικασία απόκτησης οικειότητας μεταξύ σας να εμπεριέχει την έννοια του ρίσκου. Τέλος, θα χρειαστείς καθαρό μυαλό ώστε να αποσαφηνίσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς μία επαγγελματική πρόταση, αφού θα χρειαστεί να συνεργαστείς με άτομα που δε γνωρίζεις ή να λειτουργήσεις μέσα σε μία ομάδα της οποίας οι κανόνες δεν είναι και τόσο απλοί για εσένα. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να διαχειριστείς όλα όσα έχεις προσθέσει στη ζωή σου και καλείσαι να προχωρήσεις σε πράξεις αποκρυστάλλωσης και διαχωρισμού. Κάποιες εξελίξεις που προκύπτουν στην προσωπική σου ζωή μπορεί να προκαλούν αναταράξεις και να σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Είναι όμως αυτό ένα βήμα να δηλώσεις πως κάποιες φορές πρέπει να εμπιστεύεσαι το χρόνο όπως αυτός αποφασίζει να κινηθεί και όχι το μυαλό σου που προσπαθεί να τον χωρέσει μέσα στα κουτάκια σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παρουσία του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη για όλο το 2021, μοιάζει με την ευκαιρία σου ώστε να μάθεις να κινείσαι περισσότερο ευέλικτα μέσα σε μία καθημερινότητα που έχει αρκετές παραμέτρους. Θα χρειαστεί να αποκτήσεις καλύτερη πνευματική διαύγεια, να μάθεις να επικοινωνείς με κόσμο που μιλά μία διαφορετική από τη δική σου γλώσσα, να αποδείξεις πως μπορείς να αλλάζεις τον τρόπο σκέψης και απόκρισης σου ανάλογα με το περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι. Ίσως να είναι απαραίτητο να γίνεις και πάλι μαθητής σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν μπορείς να λειτουργείς σαν το άτομο που γνωρίζει τα πάντα. Ασφαλώς και μπορείς να κουβαλάς γνώσεις που είναι χρήσιμες για όφελος της ομάδας, αλλά δεν μπορείς να διαχωρίζεις τον εαυτό σου από τους υπολοίπους, θέλοντας να αναλάβεις ρόλους που είναι βέβαιο πως θα διαταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες. Αν πάλι αναλαμβάνεις να εργαστείς σε ένα νέο περιβάλλον ή κατέχοντας ένα ρόλο που δε σου έχει ξαναδοθεί, τότε φρόντισε να αποδείξεις πως είσαι δεκτικός/η στην εκπαίδευση και έχεις την ευχέρεια και διάθεση να κάνεις ερωτήσεις, χωρίς να φοβάσαι μήπως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να στραπατσάρει την εικόνα σου απέναντι στους άλλους.

  Ένας άλλος τομέας που θα σε απασχολήσει είναι αυτός της υγείας σου, κυρίως μέσα από την εφαρμογή νέων τεχνικών που αποσκοπούν σε αυτή. Θα κληθείς να εξετάσεις εκ νέου τη διατροφή σου και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να την εκσυγχρονίσεις. Ίσως πάλι να συσχετίσεις τη σωματική σου υγεία με την πνευματική σου οξυδέρκεια, κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να συμμετάσχεις σε εκπαιδευτικά δρώμενα τα οποία είναι σε θέση να σε κρατήσουν σε γενικότερη φόρμα. Καλό θα ήταν να θυμάσαι πως ένας νεανικός εγκέφαλος είναι σε θέση να φέρει σωματική υγεία, οπότε μη μένεις μόνο στις σωματικές ασκήσεις στα πλαίσια των ασκήσεων που επιλέγεις να ακολουθήσεις. 

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Kimberley Locke

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...