παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 20.11.2010 23:38
  ombra, ενεργοποίησε στο χάρτη σου το κουμπάκι με τη θερινή ώρα, και μετά δες τι ωροσκόπο σου βγάζει. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 20.11.2010 08:29
  gb488, αρκετά από τα ερωτήματα που θέτεις απασχολούν γενικότερα τους αστρολόγους και έχουν προταθεί διάφορες ερμηνείες.
  Κατά την προσωπική μου άποψη, οι διελεύσεις από μόνες τους δεν φαίνονται ικανές να προκαλέσουν γεγονότα. Ότι αλλάζει το κλίμα, αλλάζει. Αλλά τις περισσότερες φορές, χρειαζόμαστε και κάτι άλλο που θα λειτουργήσει προσθετικά, που θα δώσει ένα νόημα στη διέλευση. Όπως αντιλαμβάνεσαι, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο με σημαντικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών, αλλά δεν μπορεί να ισχυριστεί κανεις ότι όλοι αυτοί ζουν τη μία συγκλονιστική εμπειρία πίσω από την άλλη.
  Αν εξετάσουμε πιο διεξοδικά τις διελεύσεις σου, θα δούμε ότι δεν μιλάμε απλά για μια διέλευση Κρόνου, αλλά για επιστροφή Κρόνου. Από μόνη της αυτή η διέλευση δεν υπονοεί κάτι δραματικό, απλά είναι η περίοδος που το άτομο καλείται να αποχαιρετήσει οριστικά την παιδική ηλικία και να εισέλθει συνειδητά στον κόσμο των ενηλίκων. Αν έχει φτάσει το άτομο ομαλά μέχρι αυτό το σημείο, δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα.
  Ο Άρης σου όμως είναι σε σένα ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου, που τον καθιστά και τον πιο προσωπικό σου πλανήτη. Και ο Άρης αυτός βρίσκεται στον Καρκίνο, άρα αντιπαθεί σφόδρα τον Κρόνο και δεν καλωσορίζει τις διελεύσεις του. Είναι λογικό λοιπόν αυτό που αισθάνεσαι.
  Γιατί όμως τώρα, στο τετράγωνο, και όχι στη σύνοδο ή την αντίθεση που πράγματι είναι πιο ισχυρές όψεις; Εξάλλου, είπαμε ότι ακόμα και η σύνοδος δεν φαίνεται ικανή να φέρει τα πάνω-κάτω.
  Την απάντηση θα μας τη δώσει η ηλιακή σου επιστροφή. Καταρχάς, έχεις ίδιο ωροσκόπο με τον γενέθλιο χάρτη. Και μόνο αυτό το στοιχείο μας λέει πολλά, καθώς όντως αυτές οι χρονιές συνήθως είναι χρονιές "γεγονότων" για πολλούς ανθρώπους. Είναι χρονιές δηλαδή, που μπορεί να εκδηλωθεί πιο άνετα ο γενέθλιος χάρτης με ό,τι αυτός συμπεριλαμβάνει, πολλώ δε μάλλον όταν υπάρχουν και ισχυρές διελεύσεις.
  Ο Άρης όμως της ηλιακής επιστροφής δέχεται ισχυρότατη πίεση από παντού. Είναι στο ζώδιο της αδυναμίας του και σε πολύ έντονο ταυ τετράγωνο με Κρόνο, Πλούτωνα, Ουρανό και Δία. Είναι λοιπόν μια χρονιά που αστρολογικά χρειάζεται παρακολούθηση. Όχι βέβαια κάθε μέρα αυτού του χρόνου, έτσι; Εφόσον λες ότι τα χειρότερα πέρασαν, ας ελπίσουμε πως ό,τι "ζόρια" φαίνονταν γι'αυτή τη χρονιά, να έχουν ήδη εκδηλωθεί. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starface @ 18.11.2010 00:22
  Μέχρι 11 Ιουνίου του 2012
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starface @ 17.11.2010 23:51
  Συνήθως μένει περίπου για ένα χρόνο, αλλά όχι πάντα, καθώς ένα ζώδιο σε κάθε δωδεκάχρονη τροχιά του "αδικείται" και έχει την εύνοιά του για περίπου μισό χρόνο. Αυτή τη χρονιά ο "αδικημένος" είναι ο Κριός, όπου και θα μείνει από 23 Ιανουαρίου μέχρι 4 Ιουνίου. (Στον προηγούμενο κύκλο του, "αδικήθηκε" ο Ταύρος)  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 17.11.2010 13:09
  krikri31, με τον Πλούτωνα στον 1ο και τον Κρόνο στον 10ο, αυτό που μπορώ να πω για τους Αιγόκερους είναι ότι όσο λιγότερο αντιστέκονται στις αλλαγές που επέρχονται τόσο πιο ανώδυνα θα περάσουν αυτές τις δύο διελεύσεις. Ο Πλούτωνας στον 1ο αφορά τους γεννημένους των πρώτων πρώτων ημερών (εσένα δε σε έχει πιάσει ακόμα, από Ιαν '12 και μετά να ανησυχείς). Όμως ο Κρόνος που κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο σου σε πιέζει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και περιορίζει τη ζωντάνια σου. Όμως μπορεί αυτές οι ευθύνες που αναλαμβάνεις να είναι εκείνες που θα σε καταξιώσουν στα μάτια των άλλων, οπότε αν είναι για καλό, μάλλον πρέπει να τις υπομείνεις! 
   
  Σε δυο μήνες περίπου θα μπει και η Αφροδίτη στον 1ο ηλιακό σας οίκο, οπότε θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ανανέωση του ερωτικού ενδιαφέροντος, οικονομικές εκπλήξεις, και σε συνδυασμο με τον Δία που θα μπαίνει στον 4ο οίκο σας, τα πράγματα στο σπίτι και την οικογένεια παίρνουν μία θετική εξέλιξη (είτε με αλλαγή σπιτιού είτε με "διεύρυνση" της οικογένειας) η οποία βοηθάει και την επαγγελματική πορεία. 
   
  Τα καλά πράγματα πάντοτε βρίσκουν χώρο να συμβούν, φτάνει εσείς τα Αιγοκεράκια να τα βλέπετε και να αφήσετε τον εαυτό σας να τα απολαύσει. Ναι, όντως η ζωή είναι σκληρή, αλλά γίνεται ακόμα πιο σκληρή όταν δεν δίνουμε στον εαυτό μας το "μπράβο" που του αξίζει και τις ευκαιρίες να χαλαρώσει και να απολαύσει τις ωραίες στιγμές και -γιατί όχι;- και τα λάθη του!  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 17.11.2010 11:52
  evelie, φαντάζομαι ότι δεν είναι τόσο η οικονομική κατάσταση που σε πιέζει, όσο η ψυχολογική πίεση που νιώθεις καθώς καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε πολλές υποχρεώσεις και να επιλέγεις κάθε φορά το σωστό δρόμο, γιατί αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχουν πια περιθώρια λάθους. Είναι όντως πολύ αγχωτική η κατάσταση αν σκεφτείς ότι πίστευες ότι γλίτωσες όταν έφυγε ο Κρόνος από την Παρθένο το καλοκαίρι. Κι όμως αν ρίξεις μία ματιά στο χάρτη σου, θα δεις ότι έχεις Πλούτωνα, Σελήνη, Άρη και Αφροδίτη στο Ζυγό, άρα ο Κρόνος συνεχίζει να σε επηρεάζει για 2-3 χρόνια ακόμα. Και μάλιστα,δεδομένου ότι διελαύνει τον 6ο οίκο σου, τον οίκο της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας, σε επιφορτώνει με εξτρά ευθύνες και δουλειές, πολύ κούραση και άγχος, αλλά και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τις εώς τώρα επιλογές σου: άξιζαν τον κόπο; αν ναι, γίνε αυθεντία σε αυτές - αν όχι, κλείσε αυτό το κεφάλαιο και προχώρα σε ένα καινούργιο, που θα σε γεμίζει περισσότερο και θα αισθάνεσαι περισσότερο χρήσιμη. Σε όλο αυτό το διάστημα, θα νιώθεις ότι η συναισθηματική και η επαγγελματική σου ασφάλεια είναι τόσο στέρεη και συμπαγής όσο ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα, χάνεις κάθε όρεξη για διασκέδαση και παιχνίδια, προσέχεις λίγο παραπάνω την υγεία σου, νιώθεις τα αποθέματα ενέργειας σιγά σιγά να εξαντλούνται και συνεχώς κυκλοφορείς με ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι σου: αξίζει τον κόπο όλο αυτό; 
   
  Η απάντηση είναι σαφώς ΝΑΙ. Όταν περάσει η διέλευση του Κρόνου, θα νιώθεις σαφώς πιο ώριμη και πιο δυνατή, καθώς δοκίμασες τα όριά σου και πέταξες ότι σαθρό υπήρχε στη ζωή σου. Θα ασχολείσαι πλέον με αντικείμενα που σε ικανοποιούν και θα απολαμβάνεις τους κόπους των έργων σου και το αντίτιμο της προσπάθειάς σου. 
   
  Εν τω μεταξύ, για να μη νομίζεις ότι όλα είναι μαύρα, έχω να σου πω ότι μιας κι έχεις ωροσκόπο Ταύρο, ο Δίας, ο πλανήτης των ευκαιριών και της εύνοιας, περνάει στον Ταύρο τον Ιούνιο και μένει εκεί για ένα χρόνο. Μέσα σ' αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να ανασάνεις λίγο, να δεις τη θετική πλευρά της ζωής, καθώς πολλά καλά θα σου συμβαίνουν, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή είναι ανάδρομος στους Ιχθείς, οπότε από αύριο που γυρίζει ορθόδρομος και μόλις μπει στον Κριό τον Ιανουάριο θα αρχίζει να σε βοηθάει λίγο στο κομμάτι της εργασίας, και σε οικονομικό επίπεδο θα δώσει μεγάλη χείρα βοήθειας όταν μπει στο 2ο οίκο σου, από τον Ιούνιο του 2012. 
  Αναφορικά, με την εκπαίδευση που παρακολουθείς, είναι κάτι πολύ σημαντικό για σένα και η πορεία της και η εξέλιξή της θα σε επηρεάσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 
  Επομένως, έχεις μία διετία γεμάτη τόσο από προσπάθεια και εργασία όσο και από ευκαιρίες. Μην το βάζεις κάτω! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 17.11.2010 10:41
  vikaki88, και επίσης, οι διελεύσεις οποιωνδήποτε πλανητών από τον 1ο οίκο μας! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 17.11.2010 01:04
  PennyL, ειδικά οι Ταύροι να μη λένε πολλά για το 2011 γιατί θα είναι αρκετά ευνοημένοι με τον Δία να βρίσκεται σαν φύλακας άγγελος στο 12ο οίκο τους μέχρι το καλοκαίρι και από Ιούνιο και μετά να μπαίνει με φόρα στον 1ο τους οίκο για έναν ολόκληρο χρόνο! Ακόμα κι αν δεν πολλαπλασιάσει το ψωμί και το ψάρι όπως στο γάμο της Κανά, σίγουρα θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας, να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και -γιατί όχι;- να βρεθείτε στο πλευρό ενός καινούργιου συντρόφου. 
  Τώρα ο Δίας σε 12ο/1ο σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον 6ο, είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι ο κόπος σου και οι προσπάθειές σου θα συνεχίζονται για πολύ καιρό ακόμα, αλλά η επιβράβευση και η ικανοποίηση είναι η ανταμοιβή που δεν θα αργήσει να έρθει. 
  Καντε λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό θα έρθουν και οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις. Μέχρι τότε, δεν θέλω απαισιοδοξία!!! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 16.11.2010 20:03
  vairsifire, ναι ο Ερμής επιβραδύνει από τη μέση ταχύτητα του 2-3 μέρες πριν την ανάδρομη πορεία και 2-3 μέρες πριν επιστρέψει σε ορθή...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 16.11.2010 15:18
  athanasios, καταχωρήστε παρακαλώ τα στοιχεία του χάρτη σας για να μπορώ να σας απαντήσω.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...