παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 21.10.2010 19:33
  Να προσθέσω ένα στοιχείο που δεν το έχεις προσμετρήσει και το θεωρώ σημαντικό. Ο Πλούτωνας περνά αυτή τη στιγμή για τρίτη φορά από τον άξονα των Δεσμών σου και πιο συγκεκριμένα από το Νότιο Δεσμό σου, ενώ βρίσκεσαι και σε χρονιά αναστροφής Δεσμών (δηλαδή ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Νότιο Δεσμό κι αντίστροφα). Η ενεργοποίηση του Νότιου Δεσμού από τον Πλούτωνα μας εξωθεί να ξεγυμνώσουμε το παρελθόν μας, να το φέρουμε στα μάτια του κόσμου και να δούμε ξεκάθαρα πόσο πολύ ορίζει το παρόν και εγκλωβίζει το μέλλον μας.
   
  Αν θέλεις ακόμη πιο βαθιά προοπτική στο θέμα, η καλοκαιρινή Σεληνιακή έκλειψη έγινε σε σύνοδο με το Νότιο δεσμό σου άρα ήδη από το καλοκαίρι (αρχές Ιουλίου) το συγκεκριμένο ζήτημα τραντάχτηκε εσωτερικά, βγήκε εκτός ισορροπίας! Αυτό σημαίνει πως για την επόμενη διετία, με τις περιοδικές ενεργοποιήσεις αυτής της Σεληνιακής έκλειψης, θα επανέρχεται συχνά πυκνά αυτό το ζήτημα ώσπου να βρεις ένα τρόπο να το ξεπεράσεις.
   
  Συνεπώς χρόνο έχεις μπροστά να ανακαλύψεις πως θα το αντιμετωπίσεις, το γεγονός ότι το αναγνωρίζεις είναι μια εξαιρετική αρχή. Δώσε στον εαυτό σου το περιθώριο ενός χρονικού διαστήματος να χωνέψει πως έχεις μπει σε τροχιά αντιμετώπισης του πλέον και θα δεις πως μόλις ξεπεράσεις το αρχικό σοκ που προξενεί η επιτακτική ανάγκη επίλυσης του, όλα θα προχωρήσουν φυσικά. Το σημαντικό είναι να μην αντιδράσεις στο σοκ με άρνηση, άτακτη φυγή και προσπάθεια να θάψεις το πρόβλημα ή να το υποτιμήσεις.
   
  Μακάρι να είχα λίγο περισσότερο χρόνο αυτή τη στιγμή να το συζητήσουμε αλλά πραγματικά τον τελευταίο μήνα πνίγομαι, γι' αυτό και έχω ψιλοχαθεί!
  Σας χαιρετώ όλους!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 21.10.2010 15:37
  ice, ναι σαν όψη αντίθεσης δεν ισχύει, αλλά επειδή μιλάμε για συναστρία, μας ενδιαφέρει σε ποια θέση βρίσκεται η Σελήνη μας και η Σελήνη του άλλου. Έτσι, ακόμα κι αν δεν κάνουν όψη αντίθεσης, το ότι είναι σε αντίθετα ζώδια από μόνο του σημαίνει μία πρόκληση, να ανακαλύψουμε ο ένας τον άλλο μέσα από την καθημερινή μας επαφή και επομένως αυτή η αντίθεση στα ζώδια είναι άξια προσοχής. Για περισσότερα, δες ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 21.10.2010 12:34
  η φάτσα είναι λάθος... είχα βάλει ερωτηματικό και έκλεινα παρένθεση...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 21.10.2010 12:34
  sgouromallousa, ο Πλούτωνας απομακρύνεται από την όψη αντίθεση με την Αφροδίτη σου ήδη. Αυτό αποσύρει ένα τρομακτικό ψυχολογικό βάρος από πάνω σου μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε όψη με τον Άρη σου (κυβερνήτης του ωροσκόπου σου) αυτές τις μέρες δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει καθώς πλήττει ευθέως το δυναμισμό σου (αφού τίποτα δεν μου αρέσει γιατί να πολεμήσω για οτιδήποτε...
  Πρακτικά, το δύσκολο αυτό διάστημα ολοκληρώνεται μετά τα μέσα Ιανουαρίου (και την έκλειψη Σελήνης του Δεκεμβρίου σε σύνοδο με τον Ήλιο σου) όπου ο Δίας μπαίνει στον Κριό. Αν και πρακτικά η βοήθεια του Δία θα γίνει εμφανής αργότερα μέσα στη χρονιά, ήδη από τα τέλη Ιανουαρίου αρχίζεις να επανέρχεσαι σταδιακά.
  Ως τότε κράτα κοντά σου τους φίλους σου που σε βοηθούν και για ό,τι άλλο χρειαστείς, με λίγη υπομονή, θα σου απαντήσουμε...
  Καλή συνέχεια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 21.10.2010 10:26
  marmalade, μέχρι και το τέλος του 2013 θα είναι στις πρώτες δέκα μοίρες του Αιγόκερου. Βαστάτε γερά, παίδες! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 21.10.2010 10:16
  ice, όχι δεν θα ισχύει πλέον η αντίθεση. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 21.10.2010 10:15
  @aniaania: 8 χρόνια μετά από σένα, όλοι οι πλανήτες είχαν αλλάξει θέση! Επίσης, μπορεί να γεννήθηκε διαφορετική ώρα από σένα, και επομένως να αλλάζει ο ωροσκόπος της. Ακόμα και την ίδια μέρα να είχατε γεννηθεί, η ώρα και ο τόπος γέννησης κάνουν μεγάλη διαφορά! 
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 21.10.2010 00:37
  Rov, τα ετησια quincunx είναι δυο... Δεν έχει τρίτο... Το επόμενο πλέον τον Αύγουστο του 2011...
  Καληνύχτα σας (μας)...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 20.10.2010 20:20
  Για την Πανσέληνο πληροφορίες στα tip of the day του Σαββατοκύριακου που έρχεται...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 20.10.2010 15:57
  aniaania, ας είμαστε ρεαλιστές. Τι να πω για τα αιγοκεράκια ειδικά του πρώτου δεκαημέρου που έχουν τον Πλούτωνα πάνω από το κεφάλι τους; Υπομονή; Κουράγιο; Ό,τι και να πω είναι λίγο. Για σένα ειδικά, όμως, έχω να πω ότι κάπως βελτιώνεται το κλίμα με τον ωροσκόπο Ιχθύ που έχεις, κι έτσι ο Δίας θα είναι μέσα στον 1ο οίκο σου μέχρι και τον Ιούνιο! Μέχρι τότε, μπορεί να σου κάνει αρκετές αντιθέσεις (Άρη, Δία, Πλούτωνα, Κρόνο) και τετράγωνο (Ποσειδώνα, Ήλιο, Έρμη), θα έχεις και τον Κρόνο στον 7ο, γι' αυτό οφείλεις να προσέχεις γύρω σου έτσι ώστε να εκμεταλλευτείς τις πραγματικές ευκαιρίες σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο, και να αποφύγεις τις φούσκες! Η πρόκληση είναι μεγάλη, πολλά πράγματα θα αλλάξουν σε αυτό το διάστημα, αλλά μετά το πέρασμα του Πλούτωνα και του Κρόνου θα είσαι brand new και super δυνατή, σαν τον Hemo! 

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...