παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 30.07.2013 17:04
  Επειδή δε θέλω να διαγράψω το νήμα της Playmobilaki νομίζω ότι μπορεί να σταματήσει εδώ όλο αυτό το "σου τη λέω και μου τη λες" που δε συνεισφέρει κάτι στην ερώτηση της.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (29.07.2013)
  Stardome* @ 30.07.2013 12:39
  Oh Saturn... My Saturn..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 29.07.2013 15:26
  Μια μέρα θα γίνουμε πανεπιστήμιο, να μου το θυμηθείτε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 29.07.2013 13:56
  UNDERCOVER, δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις! Υπάρχουν μόνο ερωτήσεις προς απάντηση!
   
  Σε ευχαριστώ για το ευχαριστώ σου. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε περισσότερο από όλα για να ανανεώνεται η διάθεση μας να απαντάμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 29.07.2013 12:39
  Καλησπέρα karagianni georgia!
   
  Κατ' αρχήν να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Πανόπουλος έχει σταματήσει να συνεργάζεται με το Stardome.gr εδώ και 2 περίπου χρόνια. Συνεπώς, όλο αυτό το καιρό δεν ήταν οι δικές του προβλέψεις που σας δημιουργούν την αίσθηση ότι κάποιος σας παρακολουθεί και θα το εκλάβουμε ως κομπλιμέντο αυτό!
   
  Σε σχέση με την ερώτηση σας, και αν ο χάρτης που έχετε στο προφιλ σας είναι ο σωστός η περίοδος Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου φαίνεται να είναι αρκετά σημαντική για την ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος θα βρεθεί σε σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη σας και παράλληλα η έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στο Σκορπιό σας επηρεάζει επίσης άμεσα καθώς είναι σύνοδο με το Δία σας. Και οι δύο πλανήτες αυτοί βρίσκονται στον οίκο που αφορά τις στενές συναισθηματικές σχέσεις σας, ειδικά δε η Αφροδίτη που είναι και δείκτης των σχέσεων σας. Με την επιρροή του Κρόνου να είναι έντονη, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι μια σχέση μπορεί να επιβιώσει μόνο όταν και τα δύο μέλη την αντιμετωπίζουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης...
   
  Ευχές για ένα υπέροχο υπόλοιπο καλοκαιριού.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (29.07.2013)
  Stardome* @ 29.07.2013 11:16
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (29.07.2013)
  Stardome* @ 29.07.2013 11:06
  Astropeleki
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 29.07.2013 11:04
  phonique, πριν την άποψη μου επέτρεψε μου ένα σχόλιο για αυτές τις τελευταίες μέρες. Χθές είχαμε το ακριβείας τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου το οποίο είναι και το τελευταίο του ετήσιο κύκλου Ήλιου/Κρόνου. Ο ετήσιος κύκλος Ήλιου/Κρόνου ξεκινά κάθε χρονιά με την σύνοδο των δύο πλανητών και οι πιο κρίσιμες περίοδοι του και οι πιο αποφασιστικές σε επίπεδο γεγονότων, συνειδητοποιήσεων και προκλήσεων. Ο κύκλος που διανύουμε ξεκίνησε πέρυσι στις 26 Οκτωβρίου και πλέον, με το χθεσινό τετράγωνο οδηγούμαστε στο κλείσιμο του και προς το άνοιγμα του επόμενου. Και όλα αυτά τα προσθέτω για τον απλούστατο λόγο ότι εδώ και 4 μέρες όλες οι ερωτήσεις που δεχόμαστε εδώ και στο fb όλες έχουν να κάνουν με τον Κρόνο! Όλες! Ούτε μια δεν ξεφεύγει από το μοτίβο. Σχέσεις που λήγουν απότομα, συνειδητοποιήσεις που είναι τόσο προφανείς εδώ και καιρό και μόλις τώρα παγιώνονται, δύσκολες αποφάσεις και προκλήσεις. Όλα τα μοτίβο των Κρόνιων διελεύσεων σε πλήρη ανάπτυξη...
   
  Επιστρέφοντας στις δικές σου ερωτήσεις/τοποθετήσεις, νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό αλήθειας στις συνειδητοποιήσεις σου αν τις μελετήσει κανείς από μια Κρόνια (sic) σκοπιά. Ναι, προφανώς και το "πάμε και όπου πάει" από τη σκοπιά του αποτελέσματος δεν μπορεί ποτέ να αποδώσει τα αναμενόμενα αν μείνει ως έχει. Τι θέλω να πω; Προφανώς κάθε σχέση, κάθε εγχείρημα στον ερωτικό στίβο, κάθε προσπάθεια να έρθουμε κοντά σε έναν άνθρωπο είναι ένα άλμα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Δεν γίνεται να μην πεις στον εαυτό σου "πάμε κι όπου πάει" στην αρχή, ας μην είμαστε τόσο ιδεαλιστές με τις επιλογές μας. Όμως στη πορεία χρειάζεται να κάνουμε μια αναπροσαρμογή στόχων και απόψεων. Γνωρίζουμε τον Άλλο όσο εμπλεκόμαστε μαζί του. Ακόμη κι αν αυτό που μας δείχνει είναι ένα μαγκωμένο πρόσωπο, άμυνες και τ' απόνερα των πληγών του, κι αυτό συνιστά γνωριμία. Οπότε ναι, είναι απαραίτητο προς τον εαυτό μας, προς τα συναισθήματα που έχουμε, προς τη τρυφερότητα και την αγάπη που μπορούμε εν δυνάμει να χαρίσουμε να μάθουμε αν αυτός που βρίσκεται δίπλα μας μπορεί να τα δεχθεί όλα αυτά. Κι αν δε μπορεί, τότε κάποια στιγμή εκείνο το κομμάτι που εξυπηρετεί την ολότητα της ψυχής, ο Κρόνος δηλαδή, θα έρθει με τη μορφή της συνειδητοποίησης και θα μας προσγειώσει. Και θα πει: "ΟΚ, και τώρα ρεαλισμός! Δε μπορείς να κυνηγάς συνέχεια ανεμόμυλους. Ειδικά αν δεν είναι δικοί σου.".
   
  Όμως ευτυχώς ή δυστυχώς ο Κρόνος δεν είναι ο μόνος παίχτης της ψυχής... Ή για να το θέσω πιο σωστά, η ρεαλιστική, πραγματιστική πτυχή του δεν είναι η μόνη που έχει αξία. Γιατί, μπορεί αυτή τη στιγμή, στο τέλος αυτού του κύκλου και στο τέλος αυτής της σχέσης να σου φαίνεται ασήμαντη η γνώση του εαυτού σου που έχεις, ή χωρίς αξία, αλλά θεωρώ (προσωπική άποψη εκφράζω αυτή τη στιγμή) πως σε βάθος χρόνου θα αντιληφθείς πόσο σημαντική ήταν η πράξη σου απέναντι σ' αυτό το σύντροφο. Έμαθες μέσα από αυτή την ιστορία ότι μπορείς να στηρίξεις για μεγάλο διάστημα κάποιον που έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στις σχέσεις. Πως μπορείς κόντρα στη λογική και τις απτές αποδείξεις ενδιαφέροντος να είσαι εκεί. Και ίσως, σε μια μελλοντική σχέση που θα ξεκινήσει με πιο ρεαλιστικούς και σοβαρούς οιωνούς, να προκύψει ένα διάστημα που θα καλεστείς να παίξεις τον ίδιο ακριβώς ρόλο - μόνο εκείνη τη στιγμή για έναν άνθρωπο που έχεις πιο δυνατά και παγιωμένα συναισθήματα. Θα το ξέρεις τότε και δε θα χάσεις τη Γη κάτω από τα πόδια σου. Θα ανταποκριθείς και ίσως να δώσεις νέα ελπίδα σε κάτι που, υπό άλλες συνθήκες, να κατέρρεε.
   
  Γενικά οι άνθρωποι είμαστε ανυπόμονοι. Κοιτάμε μόνο σε μικρά χρονικά εύρη τα κέρδη και τις απώλειες μας ακριβώς γιατί η ζωή, οι σχέσεις, οι άνθρωποι κινούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα στη καθημερινότητα μας. Όμως αν υπάρχει ένα μάθημα από το Κρόνο, αυτό είναι πως η αληθινή συνειδητοποίηση και πραγματική σόφια του εαυτού μας κρύβεται στο να βλέπουμε ότι ζούμε υπό το πρίσμα της συνολικής ζωής που ζούμε και όχι από το εδώ και το τώρα μόνο.
   
  Αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις, καθαρά υποκειμενικές φυσικά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 29.07.2013 10:24
  UNDERCOVER, πρώτα από όλα η Αφροδίτη δεν έχει καμία σχέση με το συναισθηματικό μας κόσμο. Αυτή είναι μια κλασική παρανόηση. Η Αφροδίτη συμβολίζει την επιθυμία να απολαμβάνουμε τη ζωή, να αντλούμε ικανοποίηση, να εκτονώνουμε τη ερωτική μας λίμπιντο. Οι συναισθηματικοί δεσμοί δεν είναι προτεραιότητα όταν είμαστε κάτω από την επιρροή της, μόνο ο κατοπτρισμός του καλύτερου κομματιού του εαυτού μας στους ανθρώπους και τα αντικείμενα που έχουμε γύρω μας. 
  Υπό αυτό το πρίσμα η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ήλιο μας (το ζώδιο μας δηλαδή) μιλά περισσότερο για μια επιλογή να απολαμβάνω (Αφροδίτη) τις συνειδητές επιλογές μου και τον Εαυτό μου (Ήλιος). Είναι μια ανανέωση της αγάπης προς το χαρακτήρα μου και μια εποχή που βάζω τον εαυτό μου πρώτη προτεραιότητα.
  Αντίθετα η διέλευση της από τον ωροσκόπο μου (1ο οίκο) είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Καθώς ο ωροσκόπος συμβολίζει τόσο αυτό που δείχνω στο εξωτερικό περιβάλλον όσο και αυτό που θέλω να (ή εντελώς φυσικά) βλέπω στο κόσμο, η Αφροδίτη σ' αυτή τη θέση μιλά για την επιθυμία να καταστήσω πιο όμορφο αισθητικά το περιβάλλον της ζωής μου. Είναι μια περίοδος που προσελκύω ανθρώπους που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και την ίδια αισθητική και απολαμβάνω όσο ποτέ μέσα στη χρονιά την συντροφικότητα (είτε φιλική, είτε ερωτική). Και πάλι ο συναισθηματισμός και οι ανάγκες ασφάλειας και συναισθηματικής πληρότητας δεν έχουν σχέση με την Αφροδίτη που είναι μια πιο συνειδητή συνιστώσα της ψυχής μας.
  Να τονίσω, πριν κλείσω αυτό το κομμάτι, ότι προφανώς η Αφροδίτη δεν είναι μόνη της στο χάρτη. Προφανώς παράλληλα μ' αυτές τις επιθυμίες που περιγράφω θα υπάρχουν και πανταχού παρούσες σκέψεις, αναμνήσεις και συναισθηματικές ανάγκες που θα προσπαθούν να διεισδύσουν και να ενωθούν μ' αυτή τη δυναμική. Όμως για να καταλάβουμε σε βάθος όλα όσα συμβαίνουν στο χάρτη οφείλουμε να κάνουμε αυτούς τους διαχωρισμούς αρχικά.
  Ελπίζω να δώσω μια προοπτική στο θέμα Αφροδίτη! Καλή εβδομάδα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 29.07.2013 10:02
  Galaxy, καλημέρα και καλή εβδομάδα! Να σου ζήσει το αγοράκι και να είναι πάντα υγιές και τυχερό!  
   
  Ο Ωροσκόπος του είναι στις 21 μοίρες του Λέοντα. 

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...