παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 14.09.2010 13:02
  Η διέλευση του Δία από τον ωροσκόπο/ 1ο οίκο έχει όντως την έννοια της ανάπτυξης και της εύνοιας. Τα θέματα στα οποία ευνοείται κανείς αφορούν ένα μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς σου καθώς σε γεμίζει με αισιοδοξία και νιώθεις πολύ πιο σίγουρος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Επομένως, κάνεις βήματα σε τομείς που αφορούν τα επαγγελματικά, την οικογένεια ή τα ερωτικά (ας μην ξεχνάμε ότι απέναντι από τον ωροσκόπο είναι ο 7ος οίκος, ο οίκος των σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών), βήματα τα οποία μέχρι τώρα είχες μόνο κατά νου και δεν είχες τον ενθουσιασμό να τα τολμήσεις. Εσένα επειδή ο Δίας είναι κυβερνήτης του 9ου, 10ου και 1ου οίκου, η εύνοια θα αφορά εκτός από ζητήματα καριέρας και οικογένειας, και σε θέματα σπουδών και ταξιδίων. 
  Όμως αυτή η αισιοδοξία που συνιστά καλό από μέρους του Δία έχει και την άλλη πλευρά της. Από υπέρμετρο ενθουσιασμό μπορεί κανείς να αναλάβει μεγάλα ρίσκα και να μην μπορέσει να κρίνει αν κάτι είναι καλό ή φαίνεται καλό. Προσοχή λοιπόν στις φούσκες! 
   
  Α! και επειδή ο πρώτος οίκος σου περιλαμβάνει και Ιχθύ, και Κριό και Ταύρο, θα έχεις την εύνοια του Δία μέχρι τέλος Απριλίου του 2012!!!!!! 
   
  Απόλαυσέ το λοιπόν και ενημέρωσέ μας για τα "δώρα" του Δία μετά τη διέλευσή του! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 14.09.2010 10:27
  Άμα δεν έχεις πιει καφέ.... Στο προηγούμενο μήνυμα εννοούσα ότι ο χάρτη σου σε δείχνει Υδροχόο με ωροσκόπο Υδροχόο, ενώ εσύ λες στο μήνυμά σου ότι έχεις ωροσκόπο Αιγόκερω. Που βρίσκεται η αλήθεια;;;..... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 14.09.2010 10:19
  Τα στοιχεία του χάρτη σου δείχνουν ότι είσαι Ιχθύς με ωροσκόπο Ιχθύ και ο Δίας θα περάσει από τον 1ο σου οίκο. Είναι σίγουρα σωστά; Αν μπορείς έλεγξέ τα, για να μπορέσω να σου απαντήσω. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 13.09.2010 19:10
  Το Ask the stars έχει πάνω από 900 ερωτήσεις σε αναμονή και καθώς ασχολούμαστε με κάθε χάρτη ξεχωριστά και δεν απαντάμε μηχανικά, μπορούμε να απαντάμε 3-4 ερωτήσεις τη μέρα. Αν έχεις τα στοιχειά σου σωστά καταχωρημένα (δηλαδή αν ο χάρτης δεν είναι λάθος), τότε με λίγη υπομονή θα ανέβει και η δική σου απάντηση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stargazer @ 13.09.2010 18:57
  malama1972, οι επιστροφές πλανητών πέρα από αυτή του Κρόνου, δεν φαίνεται να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία κι ούτε είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται ευρέως. Ο Άρης χρειάζεται δύο χρόνια περίπου για να κάνει τον κύκλο του ζωδιακού, οπότε δεν μιλάμε για καποιο σπάνιο φαινόμενο. Χωρίς πολλές κουβέντες, θα μπορούσε να πει κανείς πως με την επιστροφή Άρη το άτομο "ξαναθυμάται" τις εγωιστικές (και με την καλή και με την κακή έννοια) επιθυμίες του, σε περίπτωση που οι συνθήκες της ζωής του τον έχουν κάνει να τις έχει ξεχάσει. Είναι μια περίοδος που λες: "Είμαι εδώ και ΕΓΩ θέλω ΑΥΤΟ". 
   
  Στην ψυχολογική αστρολογία δίνεται μια έμφαση στην πρώτη επιστροφή Άρη, όπου το πολύ μικρό ακόμα παιδί δίνει για πρώτη φορά σημάδια αναγνώρισης ότι είναι ξεχωριστό και έχει κάνει ένα βήμα για να αποσυνδεθεί από τη μητέρα. Είναι η φάση που το παιδί διαπιστώνει ότι έχει επιθυμίες διαφορετικές από αυτές του περιβάλλοντός του. 
   
  Αν τώρα επιμένεις, θα μπορούσες να φτιάξεις τον χάρτη της επιστροφής Άρη (της στιγμής δηλαδή που επιστρέφει ΑΚΡΙΒΩΣ στη γενέθλια θέση του) και να ρίξεις μια ματιά σε ποιον οίκο βρίσκεται, τι όψεις κάνει, αν είναι γωνιακός κλπ. Τα πολύ βασικά. Θα μπορούσε να είναι η εικόνα του Άρη σου για τα επόμενα δύο χρόνια. Μη δώσεις όμως και μεγάλη βαρύτητα.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 13.09.2010 16:12
  Elena55, πρέπει να κατανοήσεις πως οι προβλεψεις συνιστούν μια σημαντική μεν, αλλά γενική δε, σκιαγράφηση του τοπίου της τρέχουσας καθημερινότητας. Όμως ένας γενέθλιος χάρτης μας δίνει πολύ περισσότερες και πιο λεπτομερείς αποχρώσεις. Για παράδειγμα, με Κρόνο και Πλούτωνα σε δύσκολες όψεις με τη Σελήνη σου (συναισθηματικός κόσμος, αίσθηση ασφάλειας, ενστικτώδεις αντιδράσεις, σχέσεις με οικείους) είναι λογικό να βιώνεις μια ψυχοβγαλτική εσωτερική κατάσταση, μια έντονη πίεση και αίσθηση απογοήτευσεις απο τους ανθρώπους. Από μόνη της μια τέτοια διελευση όπως καταλαβαίνεις διαφοροποιεί πάρα πολύ το πως βιώνεις εσύ την πραγματικότητα. Προφανώς κάτω από τέτοια πίεση δεν μπορείς να αισθανθείς απόλυτα ο εαυτός σου ή να ρισκάρεις/κυνηγήσεις/διεκδικήσεις κάτι που σε ενδιαφέρει.
  Η έτνονη διέλευση του Πλούτωνα ξεκίνησε πριν περίπου ενάμιση χρόνο και ολοκληρώνεται ως το Δεκέμβριο ενώ και ο Κρόνος που επηρεάζει τον τελευταίο χρόνο τη Σελήνη σου απομακρύνεται προοδευτικά απ' αυτή. Λίγη υπομονή ακόμη. Έφαγες το γάιδαρο κι έμεινε η ουρά που λένε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 13.09.2010 02:03
  Ίσως γιατί τα στοιχεία του προφίλ σου είναι ελλιπή. Εκτός από ώρα, ημερομηνία χρειάζεται και ο τόπος γέννησης για να μπορούμε να δούμε το χάρτη σου. (τρίτο κουμπάκι κατω αριστερά)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 13.09.2010 01:59
  ReneVala, καλύτερα να μην προδικάζεις την εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά να ακούς προσεκτικά τα μηνύματα που προσπαθεί να σου δείξει η ζωή και αν χρειαστεί να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. 
   
  Ο Κρόνος όντως είναι τώρα στο 12ο οίκο σου και από αρχές Νοεμβρίου θα αρχίζει να επηρεάζει τον ωροσκόπο σου, αφού θα μπει στον 1ο οίκο αρχές Δεκεμβρίου. Από αυτό το διάστημα λοιπόν και μετά, οι αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σου θα αφορούν κυρίως τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο (γι' αυτό άλλωστε θα νιώθεις αρκετά μελαγχολικά και θα μειωθεί η αυτοπεποιθησή σου), θα βρεθείς στη δύσκολη θέση να απομακρυνθείς από μία σχέση, αλλά μπορεί και να νιώσεις την ανάγκη να πας ένα βήμα παρακάτω και να την επισημοποιήσεις, και στα οικονομικά σου μπορεί να βιώσεις ένα μεγάλο κενό που θα σε οδηγήσει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά ή να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για βελτίωση (μην ξεχνάς ότι ο Δίας θα διανύει μέχρι και τέλος Μαρτίου τον 6ο οίκο σου -εργασία και καθημερινότητα).
  Άρα ο Κρόνος όπως έχουμε πει και σε άλλο post δεν είναι κανένας μπαμπούλας. Είναι ο χρόνος που περνάει προκειμένου να μας ωριμάσει και να μας βάλει να σκεφτούμε με τι από αυτά που έχουμε τώρα θέλουμε να πορευτούμε στο μέλλον, και ό,τι μας βαραίνει να το αφήσουμε πίσω. 
  Πώς σου φαίνεται αυτή η εκδοχή; καλή, ε; 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 13.09.2010 01:37
  Ο Stardome* ποτέ δεν θα μπορέσει να το πει έτσι, απλούστατα γιατί θα επιχειρήσει να περιγράψει τον 12ο, ενώ εσύ βιώνεις τι σημαίνει 12ος.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (06.09.2010)
  Stardome* @ 13.09.2010 00:38
  Παιδιά σε λίγο θα εμφανιστεί η κανονική πρόβλεψη του Υδροχόου. Το τελευταίο χτύπημα του ανάδρομου ήταν αυτό φαίνεται...

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...