παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 13.01.2011 21:32
  1. Η επιρροή θα είναι πιο έντονη αν υπάρχουν πλανήτες στο ζώδιο που έπεται. Ο κανόνας είναι πως το ζώδιο που συναντάμε στην ακμή είναι εκείνο που θα καθορίζει τι περιμένουμε ενστικτωδώς από τη σφαίρα της ζωής που σχετίζεται με τον εκάστοτε οίκο και το ζώδιο που ακολουθεί τι επιπροσθέτως θα μας προκύπτει.
  2. Στο πνεύμα αυτού που απάντησα στο (1) θα έλεγε κανείς πως ως ωροσκόπος Λέοντας αισθάνεσαι πως οφείλεις να πρωταγωνιστείς στη ζωή σου και να ορίζεις εσύ τις αποφάσεις σου και μάλιστα να σε αναγνωρίζουν ως ξεχωριστή προσωπικότητα ακριβώς γι' αυτή τη φύση σου. Με την Παρθένο να ακολουθεί, επιπροσθέτως θα είσαι μάλλον αρκετά αυστηρός με τον εαυτό σου, ειδικά αν κάνεις λάθη ή παίρνεις λάθος αποφάσεις, αφού η ζωή σε μαθαίνει πως τα λάθη δεν συγχωρούνται αλλά πρέπει να διορθώνονται. Έτσι λοιπόν, στη σφαίρα των σχέσεων, αρχικά με τον Υδροχόο, ενστικτωδώς χρειάζεσαι από τις σχέσεις σου ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να σε βοηθούν να αποστασιοποιείσαι από τις καταστάσεις τις ζωής σου, να μην συνδέεις την προσωπικότητα σου με ό,τι επιχειρείς. Έπειτα με τους Ιχθύς να ακολουθούν στον 7ο οίκο σου, χρειάζεσαι ανθρώπους που είναι ανεκτικοί, που μπορούν να αποδεχτούν τα λάθη και τα σφάλματα και ξέρουν να συγχωρούν. Η λέξη κλειδί των Ιχθύων είναι η ενσυναίσθηση. Άρα χρειάζεσαι ανθρώπους που μπορούν να σε συναισθανθούν και να σου παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη κυρίως και όχι κριτική.
  3. Εγώ προσωπικά, όσο καιρό ασχολούμαι με την αστρολογία, δεν έχω δει να καθυστερούν ή να μην εκφράζονται έγκαιρα οι εμπεριεχόμενοι πλανήτες. Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι πως αργούμε να ελέγξουμε τις ενέργειες τους, είναι σαν να μας γραπώνουν και να μην μπορούμε να πατήσουμε φρένο. Αλλά αυτό πρέπει να το δει κανείς πάνω στο συγκεκριμένο χάρτη, συζητώντας με τον άνθρωπο που έχει απέναντι του. Δεν μπαίνουν σ' αυτό το θέμα γενικοί κανόνες...
   
  Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σου...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 13.01.2011 21:19
  mantha, με την Αφροδίτη σου στις πρώτες μοίρες του Κριού, σίγουρα θα έχεις μια ώθηση στην προσωπική σου ζωή, αλλά να θυμάσαι πως "συν Δία και χείρα κίνει".. Με άλλα λόγια, πρέπει και εσύ να δραστηριοποιηθείς, να κοινωνικοποιηθείς, να πάρεις ρίσκα, να μην περνάς από το μικροσκόπιο τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα σου παρουσιάζονται. Πάντως με τον Ουρανό να σε επηρεάζει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο άμεσα και πολύ πιο έντονα από τον Δία, σίγουρα να περιμένεις πως το target group και ο τρόπος που σχετίζεσαι ερωτικά θα αλλάξει ριζικά. Πιθανόν θα σε ελκύουν πλέον άλλοι τύποι/χαρακτήρες ανθρώπων ή θα αντιμετωπίζεις τις σχέσεις με πολύ πιο ανοιχτό μυαλό και ίσως όχι με διάθεση δέσμευσης. Α και μην ξεχνάς πως ακόμη ο Πλούτωνας παίζει παιχνίδι με την Αφροδίτη σου, οπότε θα αναγκαστείς να έρθεις αντιμέτωπη με πολλές φοβίες και αναστολές που είχες ως τώρα.
  Αυτά για την ώρα. Να μας δώσεις και κανένα feedback ως το καλοκαίρι τι έχει συμβεί.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 13.01.2011 14:32
  Αν και σιχαίνομαι τον όρο "καρμικό ζώδιο", ειδικά σε συναστρίες, να υπολογίζετε πάντα το 6ο και 8ο ζώδιο μετά το δικό σας αν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη λογική. Με αυτά τα ζώδια η σχέση είναι πάντα έντονη και συγκρουσιακή γιατί δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό (ούτε στοιχείο ίδιο, ούτε ποιότητα ίδια).
  Έτσι το 6ο ζώδιο μετά το Δίδυμο είναι ο Σκορπιός και το 8ο ο Αιγόκερως.
  Αντίστοιχα το 6ο μετά την Παρθένο είναι ο Υδροχόος και το 8ο ο Κριός.
   
  Να θυμάστε ότι "κάρμα" σημαίνει "αίτιο και αποτέλεσμα"... Στη σχέση μ'
  αυτά τα ζώδια τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς μας (που καθορίζεται
  φυσικά από τις επιλογές μας σε μεγάλο βαθμό) γίνονται άμεσα και έντονα προφανή στον/στην Άλλο/η, προξενώντας κρίσεις και εντάσεις με σκοπό να γίνουμε πιο
  συνειδητοί. Οπότε αν στο μυαλό σας, "καρμική σχέση" σημαίνει "τέλεια
  σχέση" τότε καλά θα κάνετε να το ξεγράψετε once and for all.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 13.01.2011 14:25
  Αν τα στοιχεία που έχεις στο χάρτη σου είναι σωστά, έχεις γενέθλιο Ήλιο στις 19 μοίρες Λέοντα. Άρα είσαι στο 2ο δεκαήμερο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 12.01.2011 14:20
  Η απόσταση Ήλιου - Ποσειδώνα είναι 8 μοίρες. Η ανοχή των όψεων του Ήλιου είναι μέχρι 10 μοίρες. Άρα είναι σύνοδος εκτός ζωδίου Ήλιου - Ποσειδώνα. Τι σε μπερδεύει σ' αυτό;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 12.01.2011 14:19
  Παράδειγμα:
  Έχω Κρόνο στις 22 μοίρες της Παρθένου και Ήλιο στις 17 της Παρθένου. Επειδή ο Ήλιος είναι πιο γρήγορος από τον Κρόνο, τον πλησιάζει και θα τον φτάσει σε πέντε μέρες μετά τη γέννηση μου. Η σύνοδος είναι συγκλίνουσα.
  Αν είχα Ήλιο στις 27 της Παρθένου θα απομακρυνόταν πια από τον Κρόνο και θα ήταν εκτός ανοχής συνόδου πολύ σύντομα. Αυτή η σύνοδος είναι αποκλίνουσα.
  Ο ίδιος κανόνας ισχύει για όλες τις όψεις.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 12.01.2011 13:08
  Οι διελεύσεις γίνονται πάνω σε γενέθλιο χάρτη.
  Ο προοδευμένος χάρτης έχει άλλη λογική και άλλη μεθοδολογία. Δεν τον αφορούν οι διελεύσεις.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 12.01.2011 11:53
  Όχι δεν είναι σύνοδος. Επίσης και να συνέβαινε η σύνοδος Πλούτωνα - Πλούτωνα δεν είναι τόσο σημαντική σαν όψη αφού ο Πλούτωνας είναι πλανήτης γενιάς, καθότι τόσο αργός. Από άλλου θα ξεκινούσαμε τη ανάλυση μας, πχ αν ο Πλούτωνας του ενός σχημάτιζε κάποια δυναμική όψη με προσωπικό πλανήτη του άλλου.
  Και για να μην ξαναμπερδευτείς:
   
  Ανοχή συνόδου για όλους τους πλανήτες εκτός Ήλιου και Σελήνης: 8 μοίρες
  Ανοχή συνόδου για Ήλιο και Σελήνη: μπορεί να φτάσει και τις 10 μοίρες
   
  Μια σύνοδος είναι πιο σημαντική αν είναι συγκλίνουσα (δηλαδή αν οι πλανήτες πλησιάζουν με την πάροδο του χρόνου ο ένας τον άλλο).
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 08.01.2011 18:57
  Η ανάδρομη κίνηση κάθε πλανήτη συμβολίζει την περίοδο προσαρμογής και προσωπικής δράσης το καθένα από εμάς στις αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ορθής πορείας του πλανήτη.
  Πιο συγκεκριμένα, όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε ορθή πορεία δημιουργεί γεγονότα και νέα δεδομένα στη σφαίρα της ζωής (οίκο) που τον συναντάμε να διελαύνει στο γενέθλιο χάρτη μας. Σ' αυτά τα γεγονότα συνήθως δεν έχουμε άμεσα ούτε ο προοπτική ούτε ξέρουμε που θα οδηγήσουν. Λίγο πριν την ανάδρομη πορεία συνήθως έχουμε αποκτήσει γνώση της νέας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και στην ανάδρομη πορεία αναλαμβάνουμε προσωπική δράση για να προσαρμοστούμε όσο το δυνατό καλύτερα στις νέες συνθήκες. Με το τέλος της ανάδρομης κίνησης έχουμε πλέον πάρει αποφάσεις και έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες που θα δοκιμαστούν στην επόμενη ορθή πορεία και καθώς ο πλανήτης περνά από τις ίδιες μοίρες που ήταν ανάδρομος.
  Για παράδειγμα, αν ο Κρόνος είναι τώρα στον 7ο οίκο μου των σχέσεων, ίσως με την ορθή πορεία εμφανιστεί στη ζωή μου ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει. Επειδή τον γνωρίζω σε περίοδο Κρόνου, ακόμη κι αν μου αρέσει υπερβολικά η σχέση μας θα προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς. Όταν ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος θα δω πως εξελίσσεται η καθημερινότητα μου μαζί του και θα έχω αμφιβολίες αν πρέπει να παραμείνω ή όχι. Όταν ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία συνήθως παίρνω μια απόφαση αν θα συνεχίσω ή όχι. Η απόφαση μου θα αποδειχθεί αν ήταν σωστή ή όχι όταν ο Κρόνος θα περάσει ξανά από την μοίρα που γύρισε ανάδρομος πριν από 5 μήνες και προχωρήσει παρακάτω στο ζωδιακό.
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 24.12.2010 11:25
  sunmay, ναι, δεν είναι ασυνήθιστο, απλά επέλεξες να θέσεις το ερώτημα το συγκεκριμένο δίωρο που ο ωροσκόπος είναι στον Λέοντα, δεν σημαίνει αυτό κάτι από μόνο του. Θα μπορούσε ίσως, αν θέλουμε να το "τραβήξουμε" λίγο,  να θεωρηθεί ως ένα επιχείρημα υπέρ της "radicality" του ΄χάρτη, δηλαδή ότι είναι ένας χάρτης που μπορεί να διαβαστεί.
   
  Το Regiomantanus και το Placidus έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ιδιαίτερα σημαντικές διαφορές. Συμβαινει όμως η ακμή του οίκου που μας ενδιαφέρει να βρίσκεται πάνω στην αλλαγή του ζωδίου, οπότε σε αυτήν την περίπτωση δείξε μια προτίμηση στην οικοθεσια του Regiomantanus, καθώς είναι ένα περισσότερο "γήινο" και τοπικό σύστημα.
   
  Το ότι έχει προηγηθεί έκλειψη, μας δίνει πληροφορίες για την κατάσταση της Σελήνης, που είναι ο δεύτερος δείκτης του ερωτώντα. Είτε θα είναι αυτή σε σύνοδο με τον Ήλιο, άρα καμμένη, είτε σε αντίθεση κι ότι επίσης θα είναι σε σύνοδο με κάποιον από τους δεσμούς. ΝΔ εξασθενεί, ΒΔ ενισχύει. Σε ερώτημα σχέσης όμως, ο Ήλιος είναι δευτερεύων δείκτης του άντρα, οπότε σε περίπτωση συνόδου Ήλιου/Σελήνης, αυτή δεν θα θεωρηθεί καμμένη, γιατί αυτό είναι και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν η Σελήνη βεβαίως απομακρύνεται από τον Ήλιο,αυτό δεν είναι θετική ένδειξη.
   
  Επομένως, για να απαντήσω στο τελευταίο ερώτημά σου, στον άντρα δεν θα δώσεις τον Άρη, αλλά τον Ήλιο και τον Κρόνο ασφαλώς, ως κυβερνήτη του 7ου οίκου. Εδώ, εφόσον ο Ήλιος είσαι εσύ, θα του δώσεις μόνο τον Κρόνο. Αυτό βεβαίως με την προϋπόθεση ότι είσαι της άποψης ότι για οποιοδήποτε ερώτημα σχέσης, κοιτάμε πάντα τον 7ο οίκο.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...