παρακαλώ περιμένετε...
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 08.04.2011 15:44
  Καλή ανάγνωση σε όσους ενδιαφέρονται, μόνο να προτείνω κάτι. Αν έχετε τη δυνατότητα, φτιάξτε και μόνοι σας τους παραπάνω χάρτες και αν το επιτρέπει το λογισμικό σας βάλτε τους σε bi-wheel ή και tri-wheel, τον έναν πάνω στον άλλον δηλαδή. Μπορεί στο διάβασμα να φαίνεται πολύπλοκη η ανάλυση, αν έχετε όμως τους χάρτες μπροστά σας θα βοηθηθείτε πολύ.
  Α και να κάνω μια μικρή διόρθωση. Στο κεφάλαιο Συνδυασμός δευτερεύουσας προόδου,
  ηλιακού τόξου και γενέθλιου χάρτη κάπου λέει "στον παρών χάρτη". Στον παρόντα χάρτη βεβαίως. Μη μας διαβάζει κανένας γλωσσολόγος και εκτεθούμε
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starfemina @ 07.04.2011 21:10
  Πρώτα απ'όλα, με τον Ποσειδώνα σε αντίθεση με τον Άρη σου, ίσως να νιώθεις κάπως πιο αποδυναμωμένη και πεσμένη ενεργειακά αυτό το διάστημα. Ο Ποσειδώνας δεν σε βοηθάει να κατακτήσεις τους στόχους σου με επιτυχία, είτε γιατί στερεί την ανταγωνιστικότητα και την θέληση σου, είτε γιατί οι στόχοι αυτοί δεν είναι ξεκάθαροι στο μυαλό σου. Γενικά με τον αυτή την όψη μπαίνεις σε μια διαδικασία σύγχυσης όπου δεν μπορείς να διακρίνεις τι είναι πραγματικά αυτό που θέλεις και τι όχι και με ποιό τρόπο θα πας εκεί έξω να το διεκδικήσεις. 
  Επιπλέον, η αντίθεση του με τη Σελήνη σου προξενεί έντονη κυκλοθυμία, ευαισθησία ως προς τα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον σου καθώς και μια αίσθηση ότι δε μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε έχει να κάνει με πρακτικά ζητήματα. Αντιθέτως, υπάρχει η τάση να θέλεις να αποδράσεις από όλα αυτά και ψάχνεις απεγνωσμένα για διεξόδους (ποτό, φαγητό, τέχνη συνδέονται με τέτοιου είδους όψεις). Επίσης, πρόκειται για μια περίοδο που βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα τις ανάγκες των οικείων σου και βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Δεν αποκλείεται να πέσεις στην παγίδα του να εξιδανικεύσεις καταστάσεις και πρόσωπα με αποτέλεσμα να καταλήξεις απογοητευμένη όταν όλα αυτά δεν θα έχουν την έκβαση που περίμενες και τελικά διέψευσαν τις προσδοκίες σου. Ο Ποσειδώνας θέλει να μας μάθει να αφηνόμαστε και να θυσιαζόμαστε για κάτι ανώτερο από εμάς έστω και αν χρειαστεί να υποφέρουμε και να βιώνουμε την απώλεια. Γενικώς, με τις διελεύσεις αυτές πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί πριν παραδωθούμε απόλυτα σε κάτι που θεωρούμε ότι είναι ασφαλές αφού τα πράγματα δεν είναι πάντα ακριβώς όπως φαίνονται.
 • Τα τέσσερα στοιχεία
  Starfemina @ 06.04.2011 22:25
  Όχι δεν λαμβάνουμε υπόψιν τους Δεσμούς, τον Ωροσκόπο ή άλλο σημείο του χάρτη. Ακριβώς όπως και στις ποιότητες καταμετράμε τους πλανήτες μέχρι και τον Κρόνο (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Δία, Κρόνο)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 06.04.2011 21:50
  Freya85, αυτό που ενδέχεται να συμβεί είναι να νιώθεις μεγαλύτερη ορμή και παρορμητισμό για να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Αλλά πάλι πρέπει να ξέρουμε τι λέει ο γενέθλιος χάρτης γι' αυτό. Δεν ερμηνεύουμε έναν χάρτη ηλιακής επιστροφής χωρίς να τον συσχετίζουμε με το γενέθλιο χάρτη μας. Πριν από μέρες, είχα απαντήσει σε παρόμοια ερώτηση. Δες στο παρακάτω link τις οδηγίες για το πως κινούμαστε με έναν χάρτη ηλιακής επιστροφής, κι αν έχεις επιπλέον απορίες, εδώ είμαστε. 
   
  http://www.stardome.gr/tribes/aquarius/23361.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Starface @ 06.04.2011 21:44
  maria.g, η πανσέληνος αφορά την περίοδο που ολοκληρώνεται μία δράση ή μία σκέψη μας, και προχωράμε στο αποτέλεσμά της. Είναι η ώρα όπου κατανοούμε τις συνέπειες μίας προηγούμενης πράξης μας, προκειμένου να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Αν λοιπόν η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με κάποιον πλανήτη μας στο γενέθλιο χάρτη μας τότε εστιάζει πολύ στην ενέργεια του πλανήτη αυτού. Ο Δίας αφορά τις επεκτατικές μας προσπάθειες, τις σπουδές μας, την αισιοδοξία μας και τα όνειρά μας, όπου στην προκειμένη περίπτωση βρίσκουν διέξοδο μέσα από τη δημιουργικότητά σου, τον ελεύθερο χρόνο, τον έρωτα ή τα παιδιά, οτιδήποτε σημαίνει τη δική σου αυτοέκφραση. Μία πανσέληνος λοιπόν πάνω στο Δία στον 5ο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σχεδίου ή ενός μέρους του σχεδίου σου για διεύρυνση σου μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Μην ξεχνάς ότι παίζουν μεγάλο ρόλο και οι όψεις που κάνει ο Δίας άλλους πλανήτες, αν θες να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 06.04.2011 21:18
  vicky23, κάθε πλανήτης που είναι ανάδρομος μεταφέρει την ενέργειά του σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο και δεν νιώθει μεγάλη ασφάλεια με την έκφρασή της. Στην περίπτωση του Πλούτωνα, ο θυμός καταπιέζεται, η επιθυμία παλινδρομεί, η αναζήτηση της εμπιστοσύνης στις σχέσεις στρέφεται προς τον εαυτό μας, οι εμμονές γίνονται πιο έντονες, η δίψα για εξουσία και έλεγχο βρίσκουν διέξοδο μέσα από υπόγειες οδούς και τα πάθη αναζητούν ικανοποίηση μέσα από το "σκάψιμο" στα βάθη της ψυχής μας και στο παρελθόν μας. Ειδικά για τον Πλούτωνα, που είναι ανάδρομος για μεγάλο μέρος του χρόνου, η επίδρασή του ως προς τη θέση του αφορά περισσότερο σε συλλογικό παρά σε ατομικό επίπεδο (εξατομικεύεται όταν μιλάμε για οίκους και όψεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη μας). Παρόλα αυτά, μας ενδιαφέρει όταν αλλάζει από ορθόδρομος σε ανάδρομος και το αντίθετο, καθώς και το διάστημα που μένει στάσιμος, ειδικά στον προοδευμένο χάρτη, καθώς αυτές οι περίοδοι είναι ενδεικτικές μίας σημαντικής περιόδου για το άτομο. Ο οίκος που έχει ακμή στο σκορπιό επηρεάζεται κάθε φορά που ο Πλούτωνας σχηματίζει όψεις με πλανήτες του γενέθλιου χάρτη μας. 
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 1ο: Οι Διελεύσεις
  Stargazer @ 06.04.2011 20:04
  tessy1969, δεν θα εξαιρούσα ειδικά τον Ουρανό. Συμβαίνει όντως οι διελεύσεις ενός πλανήτη να μας αφορούν περισσότερο από τις διελεύσεις των άλλων, κυρίως όμως γιατί αυτός είναι πολύ ενεργοποιημένος στον γενέθλιο χάρτη μας. Για σένα μπορεί να είναι ο Ουρανός, για άλλον ο Κρόνος και για έναν τρίτο ο Δίας.
 • Ο Ποσειδώνας στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
  Stardome* @ 06.04.2011 19:16
  Δεν είπα ότι θα φτάσουν ποτέ να σε αντιπροσωπεύουν απόλυτα τα χαρακτηριστικά του 9ου. Είπα ότι στην πορεία πιθανόν θα αναπτυχθούν κάποια από αυτά. Ας καταλάβουμε επιτέλους όλοι ότι ο χάρτης μας δεν είναι μια στατική εικόνα. Σε 5 χρόνια από σήμερα μπορεί να δεις πράγματι κάποια από αυτά να έχουν βγει στην επιφάνεια.
  Ακόμη κι όταν συμβεί αυτό όμως, δεν αλλάζει το γεγονός πως ο γενέθλιος Ποσειδώνας σου είναι στον 8ο και έχεις διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτή τη θέση. Άλλο τι με έχει διαμορφώσει ήδη (Ποσειδώνας στον 8ο) και άλλο τι μπορώ να μάθω στην πορεία της ζωής μου.
 • Ο Ποσειδώνας στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
  Stardome* @ 06.04.2011 19:04
  Δεν έχει να κάνει με ωρίμανση. Απλά στον προοδευμένο χάρτη σου κάποια στιγμή περνάει οριστικά στον 9ο οίκο σου οπότε και λειτουργεί σε ένα καινούργιο πλαίσιο...
 • Ο Ποσειδώνας στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
  Stardome* @ 06.04.2011 18:37
  august, ανέφερα σχετικά με τον ανάδρομο γιατί στην περίπτωση της valiaadion ο Ποσειδώνας ήταν πολύ κοντά στην ακμή του επόμενου οίκου και μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση.
  Όμως, δεν αλλάζει κάτι στη δική σου θέση του Ποσειδώνα, είτε είναι ανάδρομος, είτε όχι, από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρα μέσα στον 3ο οίκο του χάρτη σου.

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...