παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 22.10.2012 12:32
  queen of hearts το Ταυ - Τετράγωνο είναι ένα και ζόρικο...
   
  Τους τρεις πλανήτες στο τέλος Διδύμων/αρχή Καρκίνου τους πιάνεις σαν ένα σχηματισμό Ερμής/Αφροδίτη/Χείρων. Αυτοί κάνουν αντίθεση με τη δεύτερη ομάδα Κρόνου/Ουρανού σε σύνοδο από απέναντι (τέλος Τοξότη - αρχή Αιγόκερω). Το ταυ κλείνει με τη Σελήνη στη πρώτη μοίρα του Ζυγού.
   
  Η Σελήνη, ως κοντό πόδι του Ταυ (ο πλανήτης που τετραγωνίζει τις αντιθέσεις) είναι αυτή που δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση. Τέλος θεωρώ ότι οι αντιθέσεις γίνονται τόσο κοντά στις ακμές του άξονα 2ου-8ου που το ταυ είναι καθαρά στους σταθερούς οίκους 2ο - 5ο - 8ο.
   
  Για πες μας εσύ πως ανταπεξέρχεσαι μ' αυτό το ταυ αρχικά να σου πω κι εγώ στη συνέχεια. Δώσε πληροφορία και θα πάρεις πληροφορία Δίδυμε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 22.10.2012 12:24
  Αν βρεις τον ενδιαφερόμενο (ή τον έχεις ήδη) καλή περίοδος είναι το διάστημα Μαρτίου - Απριλίου 2013 και μετά το διάστημα Νοέμβριος - Δεκέμβριος της ίδιας χρονιάς.
  Αν δεν υπάρχει ο ενδιαφερόμενος βέβαια, είσαι σε καλή φάση και για νέες γνωριμίες τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο 2013, όποτε βουρ! Ξεκίνα την αναζήτηση!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 22.10.2012 12:20
  vickaki112, μακάρι αυτή να είναι όλη η ατυχία σου και να μην εμφανιστεί καμία άλλη. Θα ζήλευα μια τέτοια "ατυχία"...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 22.10.2012 12:17
  ramonaki, η διέλευση του Πλούτωνα από τον Άρη σου συμβολίζει μια αργή διαδικασία μεταμόρφωσης συνολικού προσανατολισμού ζωής που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ξεκινώντας πρακτικά από το Φεβρουάριο του 2011 θα ολοκληρωθεί οριστικά τον Σεπτέμβριο του 2013 με την τελευταία στάση του Πλούτωνα στις μοίρες του Άρη σου.
   
  Ο Άρης στο χάρτη μας συμβολίζει με ποιο τρόπο και σε ποια αρένα της ζωής βρίσκουμε τη δύναμη, το κουράγιο, την ένταση και τον τσαμπουκά για να αντιμετωπίσουμε τη ζωή και όταν ο ίδιος ο Άρης δέχεται μια ισχυρή διέλευση, πιεζόμαστε να αναπτύξουμε νέους τρόπους και μεθόδους για να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτά τα χαρακτηριστικά.
   
  Στη δική σου περίπτωση ο Άρης βρίσκεται στον 9ο οίκο σου και στο ζώδιο του Αιγόκερω, δηλαδή σε θέση έξαρσης (θεωρείται δηλαδή πολύ σημαντικός πλανήτης και η ενέργεια του ιδιαίτερα τονισμένη στη ζωή σου). Παράλληλα είναι και ο κυβερνήτης του χάρτη σου, αφού έχεις ωροσκόπο Κριό, άρα διπλά πιο σημαντικός και η όποια επίδραση πάνω του επηρεάζει άμεσα τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή συνολικά.
   
  Πάμε στη διέλευση του Πλούτωνα τώρα. Για όλο αυτό το διάστημα που ανέφερα πιο πάνω, αυτή την σχεδόν τριετία, κυριαρχεί ίσως ένα συναίσθημα της μορφής "Βιώνω τη ζωή ως πόλεμο και πρέπει να γίνω πιο σκληρός/η, περισσότερο δυναμικός/ή και να επιβιώσω!". Αυτό είναι το κίνητρο της διέλευσης όπως το περιέγραψα. Όμως οι αλλαγές που θα κάνεις (ή θα αναγκαστείς να κάνεις) που θα σε επηρεάσουν; Ο Άρης βρίσκεται στον 9ο οίκο που συμβολίζει τους μακροπρόθεσμους στόχους μας, τη φιλοσοφία ζωής μας και το αξιακό μας σύστημα. Ίσως αισθάνεσαι πως πρέπει να αλλάξει αντιμετώπιση ζωής γενικά. Ο Πλούτωνας σε καλεί να μην πιστεύεις πια στις καλές προθέσεις, να φυλάς το νώτα σου ακόμη και από τους οικείους σου (αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί σου λέει γιατί είσαι συναισθηματικά ευάλωτος/η μπροστά τους) και να πολεμάς μέχρι και για την τελευταία σπιθαμή του χώρου και της ελευθερίας που σου αναλογεί στις σχέσεις σου. Ναι, ειδικά στο κομμάτι των σχέσεων θα δοκιμαστείς και ήδη ενδέχεται να είσαι σε διαδικασία αναθεώρησης ή απομάκρυνσης από σημαντικότατες και συναισθηματικά φορτισμένες σχέσεις (επαγγελματικές ή προσωπικές) πολλών ετών καθώς, είτε δε σε καλύπτουν πια, είτε ανακάλυψες σε αυτές ένα παρασκήνιο που αποβαίνει εναντίον σου και σε τρενάρει εδώ και χρόνια. Ο Πλούτωνας συμβολίζει λοιπόν την καταστροφή των παλιών (Πλούτωνας) αξιών (9ος οίκος) που χαρακτήριζαν την εμπλοκή σου με τον κόσμο και τη συμπεριφορά σου (ωροσκόπος) ώστε να νιώσεις ξανά ανεξάρτητη, αυτόνομη και διεκδικητική (Άρης).
   
  Επαναλαμβάνω, αυτή η διεργασία είναι αργή (κρατά συνολικά τρία χρόνια σχεδόν), μεταμορφωτική (δηλαδή μιλά για πλήρη αλλαγή στάσης σε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου) και σε μεγάλο βαθμό έχει τις βάσεις της σε ασυνείδητες συναισθηματικές συνιστώσες που έρχονται στην επιφάνεια. Με απλά λόγια, αν ο Άρης είναι ο τρόπος που προσωπικά έχω μάθει να επιβιώνω Εγώ για Εμένα, τότε με τον Πλούτωνα, η Επιβίωση Μου γίνεται ζήτημα ζωής και θανάτου, Ύψιστη ανάγκη. Και δεν θα υπολογίσω συνέπειες και αποτελέσματα που θα επηρεάσουν άλλους αν αυτοί στέκονται απέναντι μου και όχι δίπλα μου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 22.10.2012 11:55
  vickaki112 πηγαίνεις στη σελίδα αλλαγής στοιχείων σου στο ακόλουθο link
   
  http://www.stardome.gr/account.html
   
  Πληκτρολογείς
  νέο κωδικό και τον επιβεβαιώνεις και στο τέλος πατάς αποστολή. Επειδή
  αυτή τη στιγμή όμως κάνουμε μια συντήρηση στη συγκεκριμένη σελίδα
  (φοβερό timing ρε παιδί μου κι εσύ), κάνε την αλλαγή σε παρακαλούμε λίγο
  αργότερα, μετά το μεσημέρι αν γίνεται για να αποφύγεις πιθανά
  προβλήματα.
  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 19.10.2012 21:33
  ava, καταρχήν καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για το κόμπλιμεντ! Όμως ας πάμε στις ερωτήσεις σου που προέχουν...Ο Κρόνος έφυγε λες... Και που πήγε; Εξαφανίστηκε; Σε καμία περίπτωση δεν έχει εξαφανιστεί και μάλιστα θα δεχθείς με πολύ γενναία δόση Κρόνου λίαν συντόμως. Εξηγούμαι. Με τη Σελήνη σου να βρίσκεται στην 8η μοίρα του Ταύρου ο Κρόνος από το Σκορπιό θα σχηματίζει μια όψη αντίθεσης που δεν τη λες και από τις πιο εύκολες που υπάρχουν. Πρακτικά από τον Δεκέμβριο φέτος, μέχρι και το Σεπτέμβρη του 2013 οι συναισθηματικές σου αντοχές θα δοκιμαστούν δυνατά. Και ο τομέας που φαίνεται να επηρεάζεται περισσότερο είναι σημαντικές οικονομικές σχέσεις (επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις που αφορούν κοινά οικονομικά όπως με σύζυγο ή με συγγενείς). Επίσης σε ψυχολογικό επίπεδο αυτή είναι μια από τις πιο ζόρικες διελεύσεις και απαιτείται προσοχή ιδιαίτερα σε θέματα υγείας. Αρκετά με τον Κρόνο.Προσωπικά δεν θα με ανησυχούσε καθόλου το θέμα της Αφροδίτης (δεν θα επηρεαστεί από το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού σύντομα... Γενικά μέχρι να την ακουμπήσει ο Πλούτωνας, ο Ουρανός θα έχει ήδη περάσει και θα έχει αλλάξει και ζώδιο...). Το θέμα του Ήλιου όμως είναι φλέγον και θα σε επηρεάσει την επόμενη διετία (πρακτικά πιο έντονα από Φεβρούαριο του 2013 μέχρι και μέσα του 2014). Τι αλλάζει; (α) Γενικός προσανατολισμός ζωής και όνειρα και (β) το μοτίβο των διαπροσωπικών σχέσεων. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε ακόμη για συνθήκες που ενδέχεται να οδηγήσουν σε διαφορετικές επιλογές καριέρας ή μακροπρόθεσμων στόχων. Στη δεύτερη όμως, η ταχύτητα του Ουρανού και τα σοκ του θα μπορούσαν να αλλάξω πλήρως το τοπίο της προσωπικής σας ζωής.Χωρίς να επεκταθώ άλλο για την ώρα, θα μας ήταν πολύτιμο το οποιοδήποτε feedback έχετε να μας δώσετε από την αρχή της χρονιάς και με χαρά θα απαντήσω μελλοντικά και σε άλλες ερωτήσεις αν έχεις.Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 18.10.2012 19:31
  Ενεργοποιείς τον ωροσκόπο του άλλου, σημαίνει ότι τον κινητοποιείς να ενδιαφερθεί για εσένα.
  Μιλάμε για τον Ήλιο σου και την Αφροδίτη σου, δηλαδή για το χαρακτήρα σου και την γοητεία, το στυλ σου κτλ...
  Τώρα φιλικά ή ερωτικά, δεν είμαι στο μυαλό του να ξέρω. Αυτό πρέπει να το ανακαλύψεις μόνη σου. Sorry...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 18.10.2012 19:28
  Οι συλλογικοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) δεν υπολογίζονται στον υπολογισμό της κατανομής των πλανητών. Κυρίως γιατί χαρακτηρίζουν γενιές και δεν ανήκουν με αυτή την έννοια στο ίδιο το άτομο.
  Αν υπάρχει ισοπαλία στοιχείων, πολλές φορές μετράμε και τον ωροσκόπο για να αποφανθούμε και αν δεν δίνει το τελικό αποτέλεσμα κι αυτός, τότε κοιτάμε και το μεσουράνημα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 18.10.2012 18:39
  Άριστον!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 18.10.2012 15:25
  Τα νεύρα κρόσσια? Το σεξ κόλαση? Τη ζωή πατίνι? Διαλέγεις και παίρνεις!

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...