παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.04.2014 10:45
  Bloum Bloum όπως είπα και στη προηγούμενη απάντηση μου: "Προφανώς ο Πλούτωνας δίνει τα σημάδια του από τη πρώτη κιόλας στιγμή της εισόδου του, όμως και μόνο το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία που προωθεί τις απολαύσεις, κάνει πολύ δύσκολη αυτή τη σπαρτιατική μετάβαση που απαιτεί ο Πλούτωνας. Και όταν το άτομο δεν παίρνει αυτή τη πρωτοβουλία, τότε ναι, ενδεχομένως προκύπτουν θέματα υγείας που το αναγκάζουν να μπει σε μια πολύ πειθαρχημένη και στερούμενη απολαύσεων καθημερινότητα.".Το αίτημα φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει από τη πρώτη στιγμή και θα σου το εξηγήσω.
   
  Ο 6ος οίκος σου βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο και αυτό το ζώδιο προφανώς υποδηλώνει μια φυσική ροπή προς καταχρήσεις (κάθε ζώδιο είναι επιρρεπές σε συγκεκριμένες καταχρήσεις, κανένας μας δεν είναι ελεύθερος προκλήσεων...). Με τον Πλούτωνα αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να εκδυθείς αυτή τη φυσική ροπή. Επιπλέον, η ίδια ηλικία για την οποία μιλάμε είναι πολύ σημαντική γιατί πρόκειται για τη μετάβαση από την παιδική στην εφηβική ηλικία και το ξύπνημα της σεξουαλικότητας (ο Πλούτωνας κυβερνά τέτοιες μεταβάσεις). Οπότε σε μια ηλικία που ξεκινάς να ανακαλύπτεις τη σεξουαλικότητα καλείσαι επιπλέον να καλιεργήσεις και μια πολύ προσεκτική και πειθαρχημένη σχέση με το σώμα σου. Επέλεξες για τον οποιοδήποτε λόγο να παραδωθείς στη κατάχρηση και πλέον βρισκόμαστε μάλλον σε μια καμπή της διέλευσης του Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σου. Όταν μιλάμε για εκ βάθρων και ριζική μεταμόρφωση με τον Πλούτωνα ακριβώς αυτό εννοούμε: ότι καλείσαι να εγκαταλείψεις μοτίβα και επιλογές μιας ολόκληρης ζωής. Με επίκεντρο το σώμα σου καλείσαι να δώσεις μια μάχη επιβίωσης που αφορά κυρίως και πρωτίστως τον εαυτό σου.
   
  Ο Κρόνος είναι η αρχή του ρεαλισμού. Ό, τι συμβαίνει σε βαθύτερο επίπεδο το φέρνει με πολύ απτό τρόπο στη πραγματικότητα. Οπότε ακούγεται επίσης λογικό να φέρνει στην επιφάνεια την πραγματικότητα του σώματος σου. Δεν ελέγχεις τις λειτουργίες του σώματος σου, είναι ένας τέλειος μηχανισμός που δουλεύει μόνος του. Προφανώς με τις καταχρήσεις έχεις μπει εμπόδιο σε αυτή τη λειτουργία και τώρα χρειάζεται επιτακτικά αποτοξίνωση. Είναι λογικό να φοβάσαι αυτή τη πραγματικότητα όμως αυτή είναι η μόνη αληθινή πραγματικότητα και όχι αυτή που επέτρεπες στον εαυτό σου να ζει αυτά τα χρόνια. Το σώμα μας χρειάζεται σεβασμό αλλιώς αποδιοργανώνεται. Και ο σεβασμός αυτός είναι και σεβασμός πρωτίστως προς το χαρακτήρα μας, τα ταλέντα μας, την ικανότητα μας να προσφέρουμε στη ζωή (όλα τα θέματα που χαρακτηρίζουν τον 6ο οίκο).
   
  Τώρα τι θα συμβεί όταν βγει από τον 6ο οίκο; Το μόνο βέβαιο που έχω να σου πω είναι ότι τη προηγούμενη σχέση που είχες με το σώμα σου θα πρέπει να την ξεχάσεις. Θα πρέπει να μάχεσαι εναντίον των καταχρήσεων και όλο αυτό το διάστημα είναι μια πρώτη γεύση του πως πρέπει να χαλιβδώσες το χαρακτήρα σου.
   
  Ούτε εύκολη πορεία θα είναι, ούτε θα γίνουν όλα καλά από τη μια στιγμή στην άλλη. Όμως αν κάτι εγγυάται ο Κρόνος είναι ότι αν συνειδητοποιήσεις τη κατάσταση και την αντιμετωπίσεις με συνέπεια και σοβαρότητα, θα σε αποζημιώσει, θα δεις αποτελέσματα. Όμως πρέπει να το πάρεις σοβαρά. Πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου όχι μόνο με στερήσεις αλλά και με ουσιαστική υποστήριξη του σε ψυχολογικό επιπέδο.
  Προσωπικά σου εύχομαι τα καλύτερα και καλή δύναμη στη μάχη σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 31.03.2014 14:04
  eternalvoyager, αν και το μόνο που μας παρέχεις είναι η ημερομηνία γέννησης του αδερφού σου, μπορούμε να κάνουμε ένα-δύο σχόλια, γνωρίζοντας βέβαια πάντα ότι η απόφαση είναι δική του και αυτός θα τη μετουσιώσει όσο καλύτερα μπορεί στο μοτίβο της ζωής του όπως περιγράφεται από το χάρτη του.
   
  Ο αδερφός έχει μια ιδιαίτερη έμφαση σε σταθερά ζώδια - πιο συγκεκριμένα έχει Ήλιο, Αφροδίτη και Δία στο Ταύρο, έχει Σελήνη στον Υδροχόο και Άρη στο Λέοντα - αυτό στην αστρολογική γλώσσα σημαίνει ότι θέλει να έχει τον έλεγχο των επιλόγων του και έχει μια ροπή σε περιβάλλοντα που είναι εύκολο να ελέγξει αλλαγές, αποφάσεις και καταστάσεις. Αισθάνεται πιο οικεία εκεί που ο λόγος του μετράει και μπορεί να ζει σύμφωνα με τους ρυθμούς του και όχι με βάση ρυθμούς και αποφάσεις που του επιβάλλουν άλλοι. Υπό αυτό το πρίσμα, και επειδή είσαι αδερφός του, μια καλή ερώτηση που θα μπορούσες να του κάνεις είναι που ακριβώς αισθάνεται ότι θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο των αποφάσεων; Που μπορεί να έχει ένα plan B που θα ορίσει ο ίδιος στην περίπτωση που υπάρξει μια αποτυχία ή δυσκολία; Αυτά θα μετρήσουν πολύ στο χαρακτήρα του.
   
  Επιπλέον, να επιστήσω τη προσοχή σου στο γεγονός ότι ο αδερφός δεν προβαίνει αυτή τη περίοδο σε μια μεταβατική επιλογή αλλά προβαίνει σε μια επιλογή ζωής, καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο δυνατών διελεύσεων και εκλείψεων που πρωταγωνιστής ήταν ο Κρόνος. Στην αστρολογική ορολογία ο Κρόνος συμβολίζει επιλογές που καθορίζουν την ταυτότητα μας, που μας ακολουθούν για χρόνια και που οι συνέπειες τους διαμορφώνουν τη ζωή μας. Με απλά λόγια, όποια από τις πόρτες κλείσει τώρα, θα κλείσει οριστικά. Όποια ανοίξει, θα είναι και η επιλογή που θα καθορίσει το μονοπάτι του και την πορεία του για περισσότερο από μια δεκαετία.
   
  Όποια και αν είναι η επιλογή του, ευχόμαστε ολόψυχα να την υποστηρίξει ως τέλους και επιπλέον να απολαύσει και τη δική σου στήριξη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 31.03.2014 13:48
  STARLIGHT1980 με άλλα λόγια θέλετε κανονική μαντική.
   
  Να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα αρχικά για να μη θεωρούμε ότι η μελέτη ενός αστρολογικού χάρτη είναι εξίσωση και όταν ο Χ πέσει πάνω στον Υ θα γίνει γάμος, παιδιά κοκ...
   
  Σχετικά με τα περί γάμου: έχετε ωροσκόπο Ζυγό, έχετε Αφροδίτη σε θέση κυβερνήτη (στο Ταύρο) και σε οίκο σχετικό με τις διαπροσωπικές σχέσεις (8ο) και επιπλέον έχετε και τη Σελήνη στο οίκο των σχέσεων (7ο). Με άλλα λόγια όλος ο χάρτης σας δίνει μια αίσθηση ότι οι σχέσεις ήταν, είναι και θα είναι το επίκεντρο της ζωής για εσάς. Πρακτικά στη ζωή βλέπετε σχέσεις (Ωροσκόπος Ζυγός), η ασφάλεια σας και οι ανάγκες σας σχετίζονται με τις σχέσεις (Σελήνη στον 7ο οίκο) και η απόλαυση στη ζωή σας (Αφροδίτη) έχει άμεση σχέση με το συναισθηματικό μοίρασμα που παρέχει μια σχέση (8ος οίκος). Συνεπώς όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο γάμος δεν είναι απλά ζητούμενο σας, φαντάζει ως αποστολή ζωής. Συνεπώς ναι, από μια προκαταρκτική και μόνο ανάγνωση του χάρτη σας εγώ θα πόνταρα τα λεφτά μου ότι θα παντρευτείτε αν το επιθυμείτε. Επίσης, νομίζω είναι προφανές ότι από τη στιγμή που το επιθυμείτε θα κάνετε και παιδιά και οικογένεια. Συνεπώς αυτό που μένει είναι να βρεθεί ο κατάλληλος; Η "γνωριμία" όπως είπατε..
   
  Από τη στιγμή που είστε ενεργή στη ζωή και βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, ευκαιρίες για γνωριμία υπάρχουν άφθονες. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή ο γενέθλιος χάρτης όλων μας, και ο δικός σας συνεπώς, είναι ανοιχτός σε δεκάδες ενέργειες - το κίνητρο υπάρχει πάντα. Όμως κάθε φορά διαφέρει προφανώς ο τρόπος που εκφράζεται. Έτσι για παράδειγμα, με το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού στους οίκους που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον και το συναισθηματικό σας υπόβαθρο αλλά και με το τι ελκύεται, τραβάτε στις σχέσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε για το παρελθόν των σχέσεων σας. Ή μάλλον πιο σωστά, υπάρχει ανάγκη εσωτερική από εκείνα τα κομμάτια της ψυχής σας στα οποία δεν έχετε έλεγχο (από εκεί που πηγάζουν οι διαθέσεις και τα συναισθήματα), να επιλύσετε πληγές του παρελθόντος και να σκύψετε πάνω από τον εαυτό σας με φροντίδα και υπομονή. Βλέπετε όσα ανέφερα πιο πάνω σχετικά με την έντονη επιθυμία σας για σχέσεις δημιουργεί μια τρομακτική παγίδα: να πιστεύετε ότι μια σχέση μπορεί να είναι η λύση σε όλα τα ερωτήματα, να είναι ο απόλυτος προορισμός. Αν προσθέσει κανείς σε αυτό το μίγμα χαρακτηριστικό μια έντονη τάση για εξιδανίκευση των αντρών και των συντρόφων (ο Ήλιος στους Ιχθύες δίνει συχνά τέτοιες ροπές) αλλά και την σύνοδο Άρη - Δία και τη Σελήνη στο Κριό (ζώδιο του Άρη) που σας κάνει ιδιαιτέρως θερμή/παρορμητική κάθε φορά που εγείρονται θέματα σεξουαλικότητας, δημιουργείται ένα δυναμικό πακέτο χαρακτηριστικών που μπορεί να σας οδηγεί να επιθυμείτε τόσο σφόδρα, με τόση ένταση και παραφορά τον έρωτα, που σχεδόν γίνεται απρόσωπος. Συνεπώς, αυτή την εποχή (και ειδικά με τις εκλείψεις που σας επηρεάζουν μέχρι το τέλος της χρονιάς στον άξονα των σχέσεων) θα σας συνιστούσα να είστε ιδιαίτερα προσεκτική καθώς μπορεί να πέσετε θύμα της ίδιας σας της παρόρμησης. Επιπλέον, ο Δίας στον 10ο οίκο σας, όλη τη χρονιά δείχνει ότι η πίεση του κοινωνικού σας περίγυρου και ίσως κάποιου γονέα που σας προτρέπει να "Φτιάξεις τη ζωή σου" ή ρωτά "Εσύ ποτέ θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις οικογένεια;" λειτουργεί ακόμη περισσότερο φορτικά στην ήδη προϋπάρχουσα ψυχολογία σας. Και αυτό επίσης γίνεται παγίδα λάθος επιλογών.
   
  Για να κλείσω λοιπόν εδώ: φυσικά και ως το τέλος της χρονιάς είστε ανοιχτή σε γνωριμίες. Και φυσικά και επιθυμείτε μια ερωτική σχέση με προοπτική. Όμως προσέξτε γιατί αυτή η επιθυμία μπορεί να είναι τόσο παράφορη που η λάθος επιλογή να είναι προ των πυλών. Και για να μην είναι λάθος η οποιαδήποτε επιλογή, είναι απαραίτητο να γίνει πολύ προσεκτική και σε βάθος δουλειά με το παρελθόν σας, τις ανάγκες σας και το μοτίβο των σχέσεων σας ως τώρα.
   
  Καλή συνέχεια σας εύχομαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 31.03.2014 13:17
  BloumBloum, αν και έχουμε επανέλθει πολλές φορές στη ζήτημα του θανάτου, ας το επαναλάβουμε: δεν υπάρχει μοναδική διέλευση, πρόοδος ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική που να λέει ότι θα πεθάνουμε. Ο αστρολογικός χάρτης και ο αστρολόγος δεν είναι κύριοι της ζωής και του θανάτου.
   
  Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας κοιτάξουμε λίγο τον 6ο οίκο. Ο 6ος οίκος είναι η περιοχή του ωροσκοπίου μας που δείχνει πως σχετιζόμαστε με το αρχέτυπο της διαφοροποίησης. Με απλά λόγια, στον 6ο οίκο φαίνεται με πιο τρόπο ζητάμε να διαφοροποιηθούμε από τους ανθρώπους με επίκεντρο τα ταλέντα μας, τις δεξιότητες μας και το χαρακτήρα μας. Στον 6ο οίκο δεν αποζητούμε πλέον καμία εξωτερική επιβεβαίωση (όπως συνέβαινε στον 5ο οίκο που προηγείται και βάζει στο επίκεντρο τον έπαινο και την αποδοχή) αλλά μια εσωτερική, προσωπική επιβεβαίωση η οποία στηρίζεται στην κριτική που εμείς κάνουμε στον εαυτό μας και στηρίζεται σε απτά αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε. Με απλά λόγια στον 6ο οίκο δε μας αρκεί να ξέρουμε ότι είμαστε καλοί σε κάτι, ότι έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψη και αντίληψης και ότι είμαστε αγαπητοί και μας θαυμάζουν. Στον 6ο οίκο θέλουμε να αποδείξουμε στο άμεσο κοινωνικό μας περιβάλλον και στον εαυτό μας ότι όλα όσα γνωρίζουμε/είμαστε/μπορούμε έχουν τη προοπτική να γίνουν καλύτερα, να τεθούν στην υπηρεσία του ευρύτερου καλού. Και υπηρεσία και η βελτίωση απαιτούν οργάνωση, συνέπεια και προγραμματισμό. Εξ ου και η συσχέτιση του 6ου οίκου με τη καθημερινότητα και τη ρουτίνα μας. Υπό αυτό το πρίσμα, ο 6ος οίκος, ως γήινος οίκος, που σχετίζεται δηλαδή με το σώμα και την ύλη, δείχνει και τη σχέση μας με την οργάνωση της υγείας μας. Το σώμα είναι στον 6ο οίκο είναι κυριολεκτικά ναός της προσωπικότητας και της ψυχής. Μέσω του σώματος μπορούμε να προσφέρουμε, να εργαστούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Οπότε όταν μιλάμε για θέματα υγεία στον 6ο οίκο, μιλάμε για παραλείψεις ή αμέλειες που έχουν γίνει σε επίπεδο τόσο σωματικό όσο και ψυχολογικό (γι' αυτό είναι και δείκτης ψυχοσωματικών συμπτωμάτων).
   
  Αφού λοιπόν έχουμε ξεκαθαρίσει τα θεωρητικά του 6ου οίκου, πάμε στα πρακτικά της διέλευσης που βιώνεις. Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 6ο οίκο υπονοεί πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το μέγεθος του οίκου μπορεί να υπερβαίνει και τα 10 χρόνια) καλείσαι να έρθεις σε επαφή με τις ουσιαστικές, πυρηνικές ανάγκες του σώματος σου. Ο Πλούτωνας δεν έχει καμία αγάπη για το περιττό, το φανταχτερό, το ανούσιο - είναι ο πλανήτης της καθαρής επιβίωσης και συντονίζει το σώμα σου σε αυτή τη διάσταση. Με τον Πλούτωνα η καλή κατάσταση του σώματος και της υγείας γίνεται ζήτημα επιβίωσης, όλες οι απολαύσεις πρέπει να κοπούν, όλες οι καταχρήσεις και οι κραιπάλες (αλκοόλ, γλυκά, λαιμαργία, επιθυμία για φαγητό όχι όταν το έχω ανάγκη αλλά ως μέσο αντιμετώπισης ανασφαλειών κτλ) πρέπει να κοπούν. Προφανώς ο Πλούτωνας δίνει τα σημάδια του από τη πρώτη κιόλας στιγμή της εισόδου του, όμως και μόνο το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία που προωθεί τις απολαύσεις, κάνει πολύ δύσκολη αυτή τη σπαρτιατική μετάβαση που απαιτεί ο Πλούτωνας. Και όταν το άτομο δεν παίρνει αυτή τη πρωτοβουλία, τότε ναι, ενδεχομένως προκύπτουν θέματα υγείας που το αναγκάζουν να μπει σε μια πολύ πειθαρχημένη και στερούμενη απολαύσεων καθημερινότητα. Με άλλα λόγια ο Πλούτωνας μας ανοίγει τα μάτια και μας λέει ότι κάτι κάναμε λάθος, κάπου δε σταθήκαμε στην ουσία, δεν εκτιμήσαμε την αξία που έχει το σώμα μας, το κακομεταχειριστήκαμε ή το αγνοήσαμε στο παρελθόν και τώρα καλούμαστε να δώσουμε μάχη για αυτό.
   
  Όσο για τον Κρόνο, η είσοδος του στον 6ο, από τη στιγμή που προηγείται μια άλλη διέλευση που θέτει τον τόνο των θεμάτων αυτού του οίκου, λειτουργεί σαν εξεταστής. Απαιτεί ακόμη περισσότερη πειθαρχία αλλά δίνει και μεγάλη δύναμη στη περίπτωση που κατανοήσουμε ότι και το σώμα μας και η βελτίωση του εαυτού μας, των ταλέντων μας και της προσωπικότητας μας είναι ευθύνες της ζωής μας.
   
  Πρακτικά, το μόνο που έχουμε στη ζωή μας δικό μας, το μόνο που φέρουμε συνεχώς και που μπορούμε να προσφέρουμε και να δωρίσουμε όπου επιλέγουμε είναι το σώμα μας - αυτό μας λέει ο 6ος οίκος. Στο σώμα μας κατοικεί και η καρδιά και η ψυχή μας όσο είμαστε εδώ. Κάθε διέλευση από τον 6ο οίκο αυτό θέλει να μας θυμίσει όσο σκληρό κι αν είναι το μάθημα.
   
  Ελπίζω να έβαλα σε μια πιο σωστή διάσταση τα πράγματα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 31.03.2014 12:18
  MacabreErotic, αν τις θέλεις σε έντυπη μορφή, υπάρχουν αστρολογικές εφημερίδες από τις εκδόσεις Πύρινος Κόσμος. Φαντάζομαι ότι μπορείς να τις παραγγείλεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο κοντά σου. Τα δύο βιβλία είναι:
   
  - Αστρολογικές Εφημερίδες για τον 20ό αιώνα (1900-2000), Νηλ Μίκελσερν, ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
   
  - Αστρολογικές Εφημερίδες για τον 21ο αιώνα (2001-2050), Νηλ Μίκελσεν, ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (19.03.2014)
  Starhicker @ 18.03.2014 20:31
  @Shark σεις δεν είστε πσάρι, ντάξ;
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (12.03.2014)
  Starhicker @ 12.03.2014 00:04
  Εγώ θυμάμαι (η θεία Λένα κλπκλπ)
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (12.03.2014)
  Starhicker @ 11.03.2014 23:07
  @Infernal, δεν πρόκειται για μπούρου, αλλά για στοιχειώδη πράγματα τύπου "μη με πηγαίνεις κάθε Κυριακη στη μάνα σου, θα αυτοκτονήσω αφού πρώτα σας λαμπαδιάσω οικογενειακώς", ένα παράδειγμα.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (12.03.2014)
  Starhicker @ 11.03.2014 23:05
  @manini, GOGOGOGOGOGO!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (12.03.2014)
  Starhicker @ 11.03.2014 23:04
  @mini2012, stay ALERT!

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ολυμπία, Άννα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...