παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.03.2012 20:14
  Ξέρω ότι δεν σημαίνει και πολλά αυτή τη στιγμή αυτό που θα πω: αλλά μετά το τέλος αυτής της περιόδου (υπολόγισε τέλος καλοκαιριού) θα έχεις μια πιο σαφή και αποκρυσταλλωμένη άποψη του ποια είσαι, τι θέλεις και κυρίως τι ΔΕΝ ανέχεσαι από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ως τότε όμως στρέφεις το μικροσκόπιο σε εσένα και προσπαθείς να δημιουργήσεις άμυνες και οριοθετήσεις τη ζωή σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει το τέλος της αθωότητας στις σχέσεις, αλλά αυτό το έχεις καταλάβει ήδη, σωστά;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 11.03.2012 20:03
  Αν ο προοδευμένος ωροσκόπος έχει αλλάξει ζώδιο (ήσουν Κριός στο γένεθλιο) τότε είναι σημαντική από πολλές απόψεις η χρονιά που γίνεται η αλλαγή. Αν έχεις ακόμη ίδιο ωροσκόπο και στο γενέθλιο και στο προοδευμένο, τότε μόνο οι όψεις του ωροσκόπου με άλλους πλανήτες είναι σημαντικές.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.03.2012 19:56
  Το σημαντικό θέμα για την ώρα είναι η επιστροφή Κρόνου (αν ο χάρτης σου είναι σωστός).  Οδυνηρές ίσως διακοπές σχέσεων και απομάκρυνση/απώλεια προσώπων αλλά και ωρίμανση λίγων αλλά σημαντικών σχέσεων (μιλάμε για το τελευταίο χρόνο πάντα) αλλά και αίσθηση πως πρέπει να πάψεις να στηρίζεσαι στην καλοσύνη των ξένων/γνωστών και να αναλάβεις προσωπικές ευθύνες. Παίζουν τέτοια γεγονότα;
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (23.01.2012)
  Stardhomme @ 23.01.2012 20:13
  Σωστά αναφέρετε πως ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο... Η πρόβλεψη πάντως με αυτή την παραδοχή έχει γραφτεί, και όχι με ανάδρομο Άρη στον Κριό. Τυπογραφικό δικό μου το λάθος...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 11.01.2012 17:53
  O καθορισμός του ταμπεραμέντου (ιδιοσυγκρασία) είναι πολύ σημαντικός και όσο περνάει ο καιρός πείθομαι ολοένα και περισσότερο για τη σπουδαιότητά του. Αφενός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ιατρική αστρολογία, καθώς δείχνει ποιες ασθένειες είναι πιθανόν να προσβάλλουν το άτομο, ακολουθώντας τις αρχές του Ιπποκράτη και του Γαληνού, αφετέρου μπορεί να δώσει εξηγήσεις σε κλασικά ερωτήματα τύπου "γιατί αυτός ο Κριός δεν λειτουργεί καθόλου ως Κριός". Ένας Ήλιος στον Λέοντα π.χ. θα δείξει όλη την αξία του σε ένα χολερικό περιβάλλον (και με κάποιες υπερβολές πιθανότατα), αλλά σε ένα φλεγματικό περιβάλλον θα έχει μεγάλο πρόβλημα έκφρασης. Το ταμπεραμέντο παίζει επίσης σημαντικότατο ρόλο στη συναστρία, ίσως πολύ μεγαλύτερο από το αν ο Ήλιος σου κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη μου κλπ.
  Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι οι διάφοροι συγγραφείς δεν συμφωνούν στον τρόπο καθορισμού του ταμπεραμέντου. Κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ εύκολες και με όποιον τρόπο και να το υπολογίσεις θα φτάσεις στο ίδιο αποτέλεσμα, άλλες όμως περιπτώσεις παρουσιάζουν αρκετές ιδιαιτερότητες και οι διάφορες μέθοδοι υπολογισμού είναι πιθανόν να δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα ως προς το ποια είναι η κυρίαρχη ποιότητα.
  Ευχαριστούμε Journey για το πολύ ενδιαφέρον αυτό ποστ.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 02.12.2011 17:28
  Νομίζω έχει απαντηθεί επανειλημμένως αυτή η ερώτηση, αλλά ας το ξαναπούμε. Αν κάποιος επισκεφτεί έναν αστρολόγο, η οποιαδήποτε πρόβλεψη θα γίνει βάσει του γενέθλιου χάρτη του, με εκείνη την οικοθεσία δηλαδή που ξεκινά από τον ωροσκόπο. Στις προβλέψεις όμως που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό, έχει καθιερωθεί να γίνονται βάσει του Ήλιου, τόσο λόγω της σπουδαιότητάς του όσο και λόγω του γεγονότος ότι όλοι μας γνωρίζουμε τη θέση του, χωρίς να χρειάζεται να ξέρουμε αστρολογία, ενώ ο ωροσκόπος είναι κάτι που δεν γνωρίζουν όλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ηλιακές προβλέψεις δεν έχουν αξία. Ο Άρης στην Παρθένο έχει πράγματι μια σχέση 12ου οίκου σε σχέση με έναν Ήλιο στον Ζυγό. Μόνο που αυτός ο 12ος είναι 12ος μόνο όσον αφορά στον Ήλιο. 
   
   
  Στην ελληνιστική αστρολογία, η οικοθεσία δεν άρχιζε μόνο από τον ωροσκόπο, αλλά και από άλλα σημαντικά σημεία, όπως Ήλιος, Κλήρος της Τύχης κλπ., αλλά δεν έχει ακόμα καταστεί σαφές πώς διαβάζονταν αυτοί οι χάρτες. Έτσι κι αλλιώς όμως, η οικοθεσία που ξεκινά από τον ωροσκόπο θεωρείται ως η πιο σημαντική και ισχυρή.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 01.12.2011 15:33
  Μπορεί να του αρέσεις ως γυναίκα. Όμως ως προσωπικότητα, ως άτομο, δεν του αρέσεις καθόλου. Κρόνος στην πτώση του Ήλιου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 01.12.2011 15:13
  Δεν μας ενδιαφέρει, γιατί θα προηγηθούν άλλες όψεις, οπότε δεν ασχολούμαστε. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη, κάνε νέο ερώτημα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 01.12.2011 15:03
  Επομένως, με βάση αυτά που λες, η άποψη Frawley φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα. Καμία σχέση οι δείκτες σας, μέχρι την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, στο ζώδιο του Κρόνου, που εξηγεί τη μεταστροφή σου. Είχαμε και το πολύ πρόσφατο εξάγωνο Σελήνης/Κρόνου. Η αμοιβαία υποδοχή είναι μεν καλή, αλλά η σχέση Κρόνου/Ήλιου δεν δίνει πολλές ελπίδες επί της ουσίας.Η Σελήνη κενή πορείας δείχνει επίσης μια στασιμότητα. Βέβαια, περνώντας στον Αιγόκερω, θα έχουμε και δεύτερο δείκτη σου σε ζώδιο του Κρόνου, οπότε μπορεί να σου "φουντώσει" ακόμα περισσότερο. Για να γίνει κάτι όμως θα θέλαμε όψη. Κι αυτή αργεί πάρα πολύ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 01.12.2011 14:32
  Magneto, σύμφωνα με την άποψη Frawley (όπως γράφω και στο άρθρο της βιβλιοθήκης), η Αφροδίτη είναι ένας ακόμη δείκτης για τη γυναίκα. Παρόλ'αυτά, το τελευταίο διάστημα δεν είμαι τόσο σίγουρος γι'αυτή την άποψη. Δεν λέω ότι έχει άδικο ο Frawley, λέω απλά ότι ίσως να μη θεωρούμε δεδομένη την άποψή του.
   
   
  Την απάντηση στην ουσία θα πρέπει να την δώσεις εσύ. Αν η Αφροδίτη είναι δικός σου σημειοδότης τότε πρόσφατα είχες μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση μ'αυτόν. Μέχρι τώρα, όλοι σου οι δείκτες (και η Αφροδίτη) ήταν στον Τοξότη και λάτρευες απόλυτα τον Δία. Οπότε, τίθεται το ερώτημα, γιατί ρωτάς, όταν κι εσύ η ίδια δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα γι'αυτόν; ΄Αν δεν είχες κάποια αλλαγή, τότε η Αφροδίτη θα μπορούσε να είναι ένα άλλο πρόσωπο που ο άλλος ήθελε από την αρχή, αλλά εκείνη δεν ανταποκρινόταν και ξαφνικά άρχισε να τον βλέπει διαφορετικά. Αν η Αφροδίτη είσαι εσύ κι αυτός είναι ο Κρόνος, τότε αυτός σε θέλει εδώ και καιρό, αλλά ως γυναίκα μόνο.
   
  Άλλα θέματα του χάρτη: Γιατί τέτοια κινητικότητα στον 5ο οίκο; Τι σε ενδιαφέρει; Σε ενδιαφέρουν μάλλον το σεξ, το να περνάς καλά, να βγαίνεις έξω, να διασκεδάζεις κλπ. Κυβερνήτης όλων αυτών είναι ο Δίας που είναι στο ψηλότερο σημείο του χάρτη, στο Μεσουράνημα. Ένας λόγος παραπάνω για προσέξουμε ιδιαίτερα τον Δία. 
   
  Τι μπορεί να είναι; Πρώτον είναι ο κυβερνήτης του 5ου κι εσένα όλοι οι δείκτες σου είναι στον 5ο. Αν αφήσουμε τον Frawley στην άκρη, και δώσουμε σ'αυτόν τον Δία, τα πράγματα αλλάζουν κάπως. Πάλι είναι σε ζώδιο της Αφροδίτης ο σημειοδότης του, αλλά λόγω Ταύρου είναι στην έξαρση της Σελήνης. Όμως δεν σχηματίζει καμία όψη με τους δείκτες σου. Μόνο με την Αφροδίτη ετοιμάζεται να σχηματίσει τρίγωνο, αλλά εδώ έχουμε κάτι πολύ σημαντικό. Ενώ με την Αφροδίτη ο Δίας είχε αμοιβαία υποδοχή, ξαφνικά η Αφροδίτη άλλαξε ριζικά γνώμη για τον Δία. Είναι στο ζώδιο της πτώσης του. Αν είσαι εσύ η Αφροδίτη, μπορείς να το επιβεβαιώσεις αυτό;
   
  Είναι επίσης κυβερνήτης 8ου. Αν του δώσουμε τον Κρόνο κι εσύ θέλεις Δία, μήπως αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να σε θέλει; Ενώ δηλαδή δεν έχεις κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον, για κάποιο λόγο αποζητάς την εκτίμησή του, οπότε αν σε θέλει τελικά, η αυτοεκτίμησή σου θα ανέβει.
   
  Τι ισχύει από όλα αυτά; Δώσε σε παρακαλώ περισσότερες λεπτομέρειες. Υπάρχει σχέση και ανησυχείς; Δεν υπάρχει σχέση και θέλεις να γίνει; Ποια είναι η στάση σου απέναντί του; Τι ακριβώς ζητάς; 

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...