παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 07.06.2014 12:31
  andreas_zepos Εφόσον μελέτησες την πρόταση και  ζύγισες την απόφαση με τον Ερμή ορθόδρομο πιθανότατα έχεις αποφύγει τις 'κακοτοπιές' που σχετίζονται με την ανάδρομη πορεία. Απο εκεί και πέρα, μπορεί να πας και λόγου χάρη το σπίτι που νοίκιασες και σου 'παν πως θα έχουν μπογιατισμένο να μην το 'χουν τελειώσει και να καθυστερήσεις λίγες μέρες Μη το γρουσουζεύουμε, τέτοια πράγματα όμως μπορεί να παίξουν. Τίποτα ιδιαίτερο!
   
  Όλα θα είναι καλά! Συγχαρητήρια για τη δουλεια (σε πολύ δύσκολες εποχές) και καλή αρχή στη νέα σου ζωή!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargunner @ 07.06.2014 12:09
  Nova101, δεν ξέρω αν γνωρίζεις αυτό που θα πω, αλλά μπορεί κανείς να τηλεφωνεί στο 1502 και να του στελνουν το πιστοποιητικό γέννησης στο σπίτι. Συνήθως, ιδίως για εκείνους που εχουν γεννηθεί σε νοσοκομεία, τα πιστοποιητικά αναγράφουν την ώρα γέννησης. Ισως να το προσπαθήσεις εκτός αν για κάποιο λόγο ξέρεις ότι δε θα βρεις άκρη!
   
 • Κατάλληλες Ημερομηνίες για Μάρτιο 2014
  Stargunner @ 07.06.2014 11:31
  Ωραία, να ρωτήσω κ τον operator ας πως μπορούμε να το κάνουμε. Εν τω μεταξύ μπορείτε να βλέπετε τους χάρτες 2 και 3 του μέρους 7 στη σειρά των άρθρων για τους γάμους. Για τους δύο αυτούς γάμους έχουμε αναφέρει ότι θεωρούνται 'καλοί', δηλαδή θα μπορούσαν να προταθούν. Δεν έχουν όμως κάτσει να δούμε σημείο-σημείο τα θετικά και τα αρνητικά τους με βάση τους κανόνες. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πρώτη άσκηση.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (04.06.2014)
  Starhicker @ 07.06.2014 00:58
  @dubia, Joffrey Baratheon 7 κλαίωωωωωωωω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 05.06.2014 15:15
  Ασφαλώς και δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα τέλεια κι αυτό το λέω για να το ακούω κι εγώ γιατί ΄συνήθως είμαι πολύ ψείρα - και δε σε παίρνει με την επιλεκτική
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 05.06.2014 09:24
  alice, μπορείς να ρίξεις πάλι μια ματιά στους χάρτες του μέρους 7. Ούτως ή άλλως αυτό το άρθρο έμεινε λίγο στη μέση κι ίσως η άσκηση που θες να κάνουμε να μπορούσε να ξεκινήσει και απο αυτό το άρθρο ώστε να συμπληρωθεί. Αυτοί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είχαν προκριθεί ως 'καλοί' χάρτες. Νομίζω βέβαια ότι καλύτερη επιλογή δεν ήταν ο 3ος τελικά, αλλά να που το σύμπαν τα φέρνει κάπως τα πράγματα πάντα...και ενίοτε γίνονται διαφορετικά απο ό,τι σχεδιάζεις, ίσως , για κάποιους, όπως πρέπει να γίνουν.
   
  Οπως και να'χει, θα δεις ότι κάποιοι απο τους χάρτες έχουν ωροσκόπο Υδροχόο. Ο ωροσκόπος Υδροχόος per se δεν έχει πρόβλημα, το να μη σου αρέσει το καταλαβαίνω. Δεν θυμάμαι αν αναφέρεται ότι και στον σύνθετο του ζευγαριού ο ωροσκόπος ήταν Υδροχόος, οπότε εδώ είχαμε κάτι που κολλούσε. Το λέω αυτό γιατί ίσως πρέπει να ρίξεις μια ματιά αφού έχεις φτάσει ως εδώ και στους προσωπικούς τους χαρτες και να δεις. Αν αυτοι έχουν 'πολύ Υδροχόο' πχ αυτό που βλέπεις εσύ ως πρόβλημα εκείνοι μπορεί να μη το βλέπουν.
   
  Απο εκεί και πέρα έχουμε εδώ κι άλλα κοινά με αυτά που αναφέρεις. Το ένα είναι ο Αρης στον 10ο. Τον αφήσαμε και πέρασε γιατί ΟΚ, κάπου έπρεπε να είναι, είχαμε περιορισμούς όπως πάντα, μπήκε εκεί. Αν δημιουργησε πρόβλημα, μαλλον ναι. Είχαμε δηλαδή μια σύγκρουση αναφορικά με τους στόχους του ενός και τους στόχους του άλλου. Νομίζω ότι και αυτό το point αναφέρεται, το ποιο δηλαδή είναι το 'ρίσκο' του χάρτη.
   
  Ενας τέτοιος Ποσειδώνας, μακριά απο τον ωροσκόπο και σε ζώδιο διαφορετικό απο εκείνον, για μένα δεν είναι τεράστιο πρόβλημα. Τηρουμένου ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα, κάπου πρέπει να μπουν κτλ κτλ. Με κάθε επιφύλαξη πάντα
 • Κατάλληλες Ημερομηνίες για Μάρτιο 2014
  Stargunner @ 05.06.2014 09:10
  Να είναι πραγματικοί χάρτες με κρυμμένα στοιχεία ας πούμε για να έχουμε και κάποιες ενδείξεις για την πορεία;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 05.06.2014 07:31
  Είναι σαφώς πολύ καλή η τοποθέτηση της Σελήνης στον 4ο, ωραία και η συνοδος με Δια αν και αποκλίνουσα, μια χαρά η Αφρο στον 5ο, αλλά ο Κρόνος στον 7ο είναι πρόβλημα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 05.06.2014 07:19
  alice16, με μια ώρα 21.20 στην Αθήνα, πράγματι ο Κρόνος είναι στον 7ο οίκο. Αυτό είναι ΟΧΙ για την επιλεκτική σε ό,τι αφορά τους γάμους.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 05.06.2014 07:05
  Infernal, θα συμφωνήσω μαζί σου στο να αφήσουμε τις όψεις 5ης αρμονικής απ' έξω. Όπως είχα πει απο τα πρώτα άρθρα πάνω στην επιλεκτική΄, δουλεύουμε με τις πτολεμαϊκές όψεις. Καλώς-κακώς είναι μια 'παραδοσιακή' τεχνική, αν σε ενδιαφέρει να την εφαρμόζεις θα πας και πιο 'παραδοσιακά' , έτσι τα αντιλαμβάνομαι τα πράγματα. Εκτός αυτού όμως νομίζω ότι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να εκφέρω οποιαδήποτε αποψη διότι δευτερεύουσες όψεις δε χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ γενικά, ουτε σε αναλύσεις δηλαδή, και δεν έχω δουλέψει και πολύ πάνω σε αυτές ώστε να μπορώ να πω κάτι επι της ουσίας. Γενικά 'κινούμαι λίγο πιο παραδοσιακά'. Όχι απόλυτα! Και ενας κανονας που έχω  είναι ότι θα προσπαθω να βάζω τις δευτερευουσες οψεις μες την αναλυση σε περιπτώσεις χαρτών (υπάρχουν) που έχουν πολλές δευτερεύσουσες όψεις και λίγες κύριες (με κάθε επιφύλαξη λέω πως μπορεί η Lady D να είναι ένα καλό τέτοιο παράδειγμα, είχα κάνει μια προσπάθεια κάποτε να δουλέψω τις δευτερεύουσες όψεις της, ελπίζω να τα βρω όλα αυτά γιατί η τεχνολογία δε με πάει φανερά).
   
  Και για να διευκρινήσω τι εννοω, δε θα  πω ότι δεν έχω ιδέα τι είναι το quintile, απλά δεν μπορώ να εχω άποψη για το πόσο σημαντικό είναι γενικά στους χάρτες. 
   
  Απο εκεί και πέρα βέβαια, όπως είπα λίγο ως πολύ και στην AriesLeo, μπορεί να μη θες να εφαρμόσεις την επιλεκτική γιατί σε κουράζει ή σου φαίνεται σα μια μάταιη προσπάθεια να ξεγελάσεις το σύμπαν ή ο,τιδήποτε. Αυτό που ισχύει είναι ότι με οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξεις να κάνεις το γάμο σου εκείνη η ώρα και μέρα που θα επιλέξεις θα σου δώσουν το χάρτη του κι αυτό το χάρτη θα μπορείς να τον ερμηνεύσεις με όποιο τρόπο θες. Κι αν θες να λάβεις υπόψη και δευτερεύουσες όψεις και πλανητοειδείς και αστεροειδείς κι ο,τιδήποτε.

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...