παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 16.10.2010 22:13
  aniaania, ποτέ σε έναν αστρολογικό χάρτη δεν κοιτάζουμε κάτι μεμονωμένα, γι'αυτό μίλησα για ένδειξη. Όχι, δεν έχουν πάρει διαζύγιο όλοι οι παντρεμένοι με Άρη στον 7ο. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα, θα ήταν η δουλειά μας πολύ ευκολότερη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 16.10.2010 20:40
  Ξανά εδώ λοιπόν. Τι τό'θελα και απάντησα σε ερώτημα για την Αφροδίτη; Ιδού τα αποτελέσματα!
   
  Πάμε πάλι... Όταν έχουμε τον κυβερνήτη ενός οίκου μέσα στον οίκο αυτόν, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, τότε τα θέματα αυτού του οίκου θα λειτουργήσουν όπως αυτά επιθυμούν και σύμφωνα με τη φύση τους. Ως εδώ καλά. Πολλές φορές όμως αυτό δεν μας αρκεί. Θέλουμε επιπλέον ο πλανήτης αυτός να βρίσκεται σε φιλική σχέση και με κάποιους άλλους πλανήτες. Στον τομέα των σχέσεων π.χ. δεν μας ενδιαφέρει μόνο αυτές να είναι ευχαριστημένες, θέλουμε να ευχαριστηθούμε κι εμείς. Να αναφέρω ένα παράδειγμα, γιατί δεν μου αρέσει να φιλολογώ.
   
  Ας πούμε ότι ο άξονας 1ου/7ου βρίσκεται στα ζώδια Τοξότης/Δίδυμοι. Κυβερνήτης του 7ου επομένως ο Ερμής κι ο Ερμής μας βρίσκεται στους Διδύμους μέσα στον 7ο οίκο. Πάρα πολύ ωραία, θαυμάσια, θεσπέσια. Για να χρησιμοποιήσω κι ένα "χοντρό" παράδειγμα, θα λέγαμε ότι οι σχέσεις μου έχουν την εικόνα της Μόνικα Μπελούτσι. Ασφαλώς και δεν έχει να κάνει αυτό που λέω με την εξωτερική εμφάνιση, απλά χρησιμοποιώ αυτό το παράδειγμα για να συνεννοηθούμε. Εμένα όμως με ενδιαφέρει μόνο να έχω απέναντί μου τη Μόνικα Μπελούτσι; Ασφαλώς όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να καταδεχτεί η Μόνικα να μου ρίξει μια ματιά, να με προσέξει. Τι να το κάνω αν η Μόνικα σήμερα είναι με τον Βενσάν Κασέλ κι αύριο με κάποιον άλλον; Με μένα θα είναι ποτέ;
   
  Επίσης, η Μόνικα, ακριβώς επειδή είναι η Μόνικα (Ερμής στους Διδύμους), έχει κάθε μέρα γύρω της 40 μνηστήρες. Αυτομάτως, δυσχεραίνει η δική μου θέση, που πρέπει να καταβάλω πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από το συνηθισμένο για να της τραβήξω την προσοχή. Η Μόνικα είναι χορτασμένη από θαυμασμό και έρωτα, επομένως δεν πρόκειται να με κυνηγήσει αυτή, εγώ πρέπει να την κυνηγήσω. Τώρα, αν εγώ ως Δίας (κυβερνήτης του 1ου οίκου) βρίσκομαι ακριβώς απέναντι μέσα στο σπίτι της Μόνικα, στους Διδύμους, είμαι αναπόφευκτα σε αδύναμη θέση. Βρίσκομαι στο πιο "εχθρικό" για μένα ζώδιο, έχω χάσει δηλαδή τη δύναμή μου. Τι σημαίνει αυτό; Ναι, η Μόνικα με έχει προσέξει, ξέρει ότι υπάρχω, αλλά έχω κάνει τα πάντα για να το πετύχω αυτό. Έχω θυσιάσει τις ατομικές μου επιθυμίες, έχω συρθεί στα πόδια της, έχω κλάψει, την έχω παρακαλέσει και της είπα: "Αν δεν κάνεις σχέση μαζί μου, θα πεθάνω, στο λέω να το ξέρεις".
   
  Και πράγματι η Μόνικα κάνει σχέση μαζί μου. Επειδή όμως είναι ισχυρή, θέλει κι έναν ισχυρό άντρα δίπλα της. Μπορεί να είναι μαζί μου, αλλά δεν με εκτιμά. Της έχω τόσο απόλυτα παραδοθεί που ξέρει ότι μαζί μου δεν πρόκειται ποτέ να κάνει ισότιμη σχέση, γιατί εγώ θα ικανοποιώ κάθε της καπρίτσιο. Κι όσο κι αν την κολακεύει αυτό, στο βάθος ξέρει ότι δίπλα της θέλει έναν άντρα με δική του προσωπικότητα κι όχι ένα σκυλάκι να την ακολουθεί κατά πόδας. Πιθανότατα λοιπόν, με έχει για καβάτζα και μόλις βρει κάτι καλύτερο, θα μου δώσει μια κλωτσιά κι από δω παν κι οι άλλοι. 
   
  Το πρόβλημα λοιπόν με το παραπάνω παράδειγμα είναι ότι εγώ πιθανότατα θα κάνω πολύ περισσότερες θυσίες από όσες πρέπει, προκειμένου να σιγουρευτώ ότι η Μόνικα θα παραμείνει μαζί μου και δεν θα αναζητήσει άλλη αγκαλιά. Μπορεί η Μόνικα να γυρίσει και να μου πει: "Πάμε ένα ταξιδάκι στην Κίνα; Από μικρή ήθελα να περπατήσω στο Σινικό τείχος!" Θα πρέπει να βρω το κουράγιο να της πω: "Κάτσε ρε συ Μόνικα, ποιο Σινικό τείχος, 592 ευρώ το μήνα βγάζω, εδώ δεν μου φτάνουν για τσιγάρα!" Θα το πω όμως ή θα τρέξω να ληστέψω καμιά τράπεζα για να μη χαλάσω το χατίρι της Μόνικα;
   
  Το ιδανικό λοιπόν θα ήταν οι δύο αυτοί κυβερνήτες να βρίσκονται σε φιλική σχέση και κανείς τους να μην είναι σε ιδιαίτερη αδυναμία. Και να μπορούν να συνεννοηθούν και οι υποχωρήσεις να είναι αμοιβαίες. Να σχηματίζουν αρμονική όψη ή να είναι σε ζώδια φιλικά μεταξύ τους π.χ. Το ιδανικό βέβαια, δεν το συναντάς συχνά, οπότε δεν υπάρχει λόγος στενοχώριας. Στους τομείς που μας ενδιαφέρουν, όλοι, λίγο-πολύ, κάτι κουτσοκαταφέρνουμε.
   
  Τώρα, αν υπάρχει κάποιος πλανήτης μέσα στον 7ο οίκο, αυτός θα βοηθήσει ή θα δυσχεράνει τον τομέα των σχέσεων. Ένας Άρης εκεί π.χ. θα μπορούσε να είναι και μία ένδειξη διαζυγίου, ως ο φυσικός κυβερνήτης αυτού. Κυρίως όμως θα κοιτάξουμε ποιους οίκους κυβερνά.
   
  Εσύ Journey, έχεις εκεί την Αφροδίτη και εκ πρώτης όψεως δεν είναι καθόλου άσχημο αυτό. Ο φυσικός κυβερνήτης των σχέσεων στον οίκο των σχέσεων. Στον χάρτη σου όμως κυβερνά και τον 6ο οίκο και κουβαλάει κάτι από την "αρρώστια" του οίκου αυτού στον 7ο. Δηλαδή, καλό μεν, αλλά... Αν ήταν μόνο αυτό, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Ως Δίας στον Καρκίνο φαίνεται να είσαι ένα άτομο που ζητάς πολλά, αλλά είσαι και σε θέση να δώσεις πολλά. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό φαίνεται στους άλλους, αφενός μεν λόγω 8ου, αφετέρου δε λόγω του ότι αυτός ο Δίας δεν φαίνεται να βρίσκει και ιδιαίτερη στήριξη από τους άλλους πλανήτες. Από την άλλη, "οι άλλοι", που εδώ συμβολίζονται από τη σύνοδο Ερμή/Κρόνου στον Κριό, πόσο είναι σε θέση να καταλάβουν έναν Δία στον Καρκίνο;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 15.10.2010 19:27
  kostas89, ας εφαρμόσουμε λοιπόν αυτά που λέω στον δικό σου χάρτη. Μην αρχίσει όμως τώρα ο καθένας σας να ζητάει διευκρινήσεις για τον δικό του χάρτη, ΟΚ;
   
  Λοιπόν... Αφήνουμε προς το παρόν την Αφροδίτη στην άκρη, καθώς δεν είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου σου. Αυτός είναι ο Ερμής και ξεκινάμε από αυτόν. Ο Ερμής είναι στο σπίτι του και στο ζώδιό του. Μάλιστα, Είναι πολύ δυνατός λοιπόν. Αυτό μας λέει όμως ότι οι σχέσεις σου είναι δυνατές και μας λέει επίσης ότι οι σχέσεις σου είναι θαυμάσια εκεί που είναι και δεν είναι από θέσης τουλάχιστον διατεθειμένες να κάνουν βήματα προς τα σένα. Για να δούμε εσύ πού κολλάς σε όλο αυτό, θα κοιτάξουμε τον κυβερνήτη του 1ου και τι σχέση έχει με τον κυβερνήτη του 7ου. Αχα! Δίας επίσης στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή αυτόν. Τι μας λέει αυτό; Οι σχέσεις σου θα κυνηγούν εσένα ή εσύ θα κυνηγάς τις σχέσεις σου; Το δεύτερο. Εσύ είσαι στο σπίτι τους. Αυτές θα κάθονται σε μια καρέκλα και θα τα περιμένουν όλα από εσένα. Αν λοιπόν θέλεις να πετύχεις τη δημιουργία της σχέσης, που το θέλεις, γιατί αλλιώς δεν θα βρισκόσουνα εκεί που βρίσκεσαι, εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να κάνεις τις περισσότερες υποχωρήσεις.
   
  Γεννήθηκες όμως μια περίοδο με Αφροδίτη στον Λέοντα, το κατεξοχήν ζώδιο του εγώ και μια δύσκολη θέση για την Αφροδίτη, και μάλιστα σε σύνοδο με τον Άρη, που την κάνει ακόμη περισσότερο "εγωίστρια" Και δεν το εννοώ αυτό με την κακή έννοια, έτσι; Εξήγησα πιο πριν τι εννοώ. Η δική μου εκτίμηση είναι η εξής: Επειδή η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη είναι πιο αδύναμη από την σύνοδο Ερμή/Δία λόγω θέσης, το πιθανότερο είναι ότι τελικά θα τις κάνεις τις απαιτούμενες υποχωρήσεις. Θα καταπνίγεις τον εγωισμό σου, προκειμένου να "σώσεις" ή να δημιουργήσεις μια σχέση.
   
  Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν χωρίς να λάβω υπόψη μου το ότι είσαι γεννημένος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σε αντίθεση με Κρόνο/Ποσειδώνα στον Αιγόκερω! Τι να αφήσει και τι να πιάσει κανείς σε αυτόν τον χάρτη (lol)! Εστίασα στα σημεία που μας ενδιαφέρουν επί του παρόντος για να δώσω ένα παράδειγμα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 15.10.2010 18:56
  AriesLeo, καλό είναι να βγάλουμε τη δική μας ιδεολογία και τις προσωπικές μας αντιλήψεις από την αστρολογία. Δεν είπα εγώ ότι ο Άρης είναι επιφανειακός ή κρίνει τον άλλον από την εμφάνιση κλπ. Όταν λέω ότι δεν ενδιαφέρεται για την προσωπικότητα του άλλου δεν σημαίνει ότι δεν τη σέβεται. Ο Άρης λέει: "Έχεις εσύ την προσωπικότητά σου, έχω εγώ τη δική μου και πολύ καλά κάνουμε κι οι δυο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχωνευτούμε και να γίνουμε ένα. Εγώ στον κόσμο αυτό ήρθα για να μάθω εμένα, τι θέλω εγώ από τη ζωή, όχι τι θέλει ο κάθε τρίτος. Αν κάθε φορά προσαρμόζω την προσωπικότητά μου στα γούστα ενός τρίτου ανθρώπου, ζήτω που καήκαμε. Ποτέ δεν θα μάθω ποιες είναι οι δικές μου επιθυμίες. Ποτέ δεν θα είμαι αυτόνομος".
   
  Όπως εσύ λοιπόν θεωρείς ενδεχομένως τον Άρη επιφανειακό, ένας άλλος θα θεωρούσε την Αφροδίτη ευνουχιστική. Αυτή η ώθηση που δίνει για σχέσεις πάση θυσία, αυτή η σχεδόν καταναγκαστική εμμονή με τη συντροφικότητα που όταν φτάσει στα άκρα χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης, στερεί από τον άνθρωπο ένα μεγάλο μερίδιο της ατομικότητάς του. Διότι, κάποια στιγμή αυτός ο άνθρωπος μπορεί να μείνει για διάφορους λόγους χωρίς σχέση στη ζωή του. Και τότε παθαίνει πανικό. Δεν μπορεί να σταθεί μόνος του, στα δυο του πόδια. Γιατί έχει μάθει να ζει με την εξάρτηση από τον "άλλον".
   
  Όσο για το πώς θα συμφιλιώσουμε τους πλανήτες μας... Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται πάντα ή αν πρέπει κιόλας να το κάνουμε αυτό Ο χάρτης μας θα μας δείξει αν δύο πλανήτες μας μπορούν να συνεργαστούν, μέσω των ζωδιακών τους θέσεων. Αλλά, μία Αφροδίτη στον Ταύρο δεν θα την συμφιλιώσεις ΠΟΤΕ με έναν Άρη στον Κριό. Εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι ΕΣΥ να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι αυτοί οι δύο δεν θα συμφιλιωθούν ποτέ. Να συνειδητοποιήσεις δηλαδή ότι έχεις δύο πλευρές στο χαρακτήρα σου που βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση. Αν το κάνεις αυτό, τότε, όταν ξεκινάς μια σχέση, δεν θα τάζεις λαγούς με πετραχήλια. Δεν θα λες" Θα είμαστε μαζί για πάντα, θα παντρευτούμε και θα κάνουμε τέσσερα παιδιά, θα κάνουμε ταξίδια και θα γυρίσουμε όλον τον κόσμο μαζί κλπ" . Γιατί θα ξέρεις ότι έχεις έναν Άρη στον Κριό. Και θα λες: "ΣΗΜΕΡΑ σε λατρεύω, ΣΗΜΕΡΑ θέλω να κάνουμε τέσσερα παιδιά, ΣΗΜΕΡΑ θέλω να γυρίσουμε τον κόσμο μαζί, υπάρχει όμως και το αύριο. Και δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα αισθάνομαι το ίδιο ΚΑΙ αύριο".  Κι έτσι τουλάχιστον δεν θα κοροϊδεύεις κανέναν.
 • Η Ανάδρομη Αφροδίτη
  Starface @ 14.10.2010 22:04
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 14.10.2010 21:13
  Να πω λοιπόν μερικά πράγματα παραπάνω.
   
  Όταν κάνουμε μια ανάλυση χάρτη, μας ενδιαφέρει να είμαστε όσο πιο προσωπικοί γίνεται. Δεν γίνεται να έχω ΕΝΑΝ άνθρωπο απέναντί μου και να συμπεριλαμβάνω στην ανάλυσή μου και τη μισή ανθρωπότητα. Ασφαλώς και η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης αφορά και αυτόν τον άνθρωπο, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να αναζητήσω το ξεχωριστό που έχει αυτός ο άνθρωπος.
   
  Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τη διαφορά την κάνουν οι όψεις. Άλλες όψεις κάνει η φετινή Αφροδίτη στον Σκορπιό και άλλες η περσινή. Πράγματι, οι όψεις εξειδικεύουν αρκετά τα πράγματα, αλλά και πάλι, τις ίδιες μέρες με μας (λαμβάνοντας υπόψη και την ανοχή) γεννήθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Θέλουμε κάτι ακόμα πιο προσωπικό.
   
  Περνάμε λοιπόν στην οικοθεσία και στις μοίρες που βρίσκονται στις ακμές των οίκων. Εδώ είμαστε όσο πιο προσωπικοί μπορούμε να γίνουμε. Ναι, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις των αστρολογικών διδύμων, ιδιαίτερα στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, αλλά η οικοθεσία είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουμε. Με την οικοθεσία όμως δημιουργείται το πρόβλημα του συγκεκριμένου ρόλου που θα έχει αυτή η Αφροδίτη στον χάρτη μας. Δηλαδή, ενώ ποτέ η Αφροδίτη δεν παύει να είναι ο φυσικός κυβερνήτης των σχέσεων (σε συνδυασμό και με τη Σελήνη για πιο ολοκληρωμένη εικόνα), στον χάρτη μας μπορεί να έχει άλλες προτεραιότητες. Αν η Αφροδίτη είναι ΚΑΙ ο κυβερνήτης του 7ου οίκου μας, κανένα πρόβλημα. Αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το θέμα "σχέσεις". Αν όμως, που είναι και το σύνηθες, είναι κυβερνήτης π.χ. του 6ου και 11ου οίκων μας; Τι γίνεται τότε; Η Αφροδίτη αυτή θα έχει το μυαλό της αλλού, άλλα πράγματα θα την απασχολούν περισσότερο.
   
  Επομένως, θα αναζητήσουμε εκείνον τον πλανήτη, που στον συγκεκριμένο χάρτη φαίνεται να έχει τον ρόλο-κλειδί στο θέμα "σχέσεις". Και αυτός είναι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου. Η Αφροδίτη θα παίξει σε ένα δεύτερο επίπεδο.
   
  Π.χ. VI1980, αναφέρεις το παράδειγμα της δικής σου σχέσης, έχουσα Αφροδίτη στον Σκορπιό. Ο κυβερνήτης όμως του 7ου οίκου σου είναι ο Δίας στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Κρόνο. Και η σχέση σου, όπως την περιγράφεις, ταιριάζει απόλυτα με αυτό που λέμε "ζυγίσια" σχέση με έντονο το κρόνιο στοιχείο, που έτσι κι αλλιώς περιλαμβάνει ο Ζυγός. Ο Δίας στον Ζυγό λοιπόν έχει και θα έχει τον πιο σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σου.
   
  Δεν παύεις όμως να έχεις και μία Αφροδίτη στον Σκορπιό. Αυτή η Αφροδίτη, απόλυτα παραδομένη στον Άρη, δεν συμφωνεί με την ερωτική επιλογή που έχεις κάνει. Σε ένα δεύτερο επίπεδο πια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι, όταν ενεργοποιείται αυτή η Αφροδίτη, μπορεί να έχεις αμφιβολίες για την επιλογή σου αυτή ή κι αν δεν έχεις εσύ η ίδια, το περιβάλλον σου να σου δείχνει την αντίθεσή του προς αυτήν την σχέση. Σχόλια του τύπου: "Καλά, πώς μπορείτε και είστε μαζί μετά από 12 χρόνια; Δεν έχετε σκυλοβαρεθεί ο ένας τον άλλον; Ήσουν και 18 χρονών και πήγες και δεσμεύτηκες, χωρίς να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους, να μάθεις τι πραγματικά θέλεις... Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι είσαι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο όταν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης; " Κι άλλα τέτοια. Δεν αποκλείεται μάλιστα και η ίδια η ζωή να σου προκαλέσει κάποια στιγμή παρόμοια διλήμματα, μέσω ενός τρίτου προσώπου π.χ. Η βάση σου όμως δεν είναι αυτή η Αφροδίτη, αλλά ο Δίας στον Ζυγό.
   
  xanthia14, καθώς η Αφροδίτη σου είναι στους Ιχθύς, βρίσκεται σε ζώδιο τριγώνου με τον Άρη στον Σκορπιό, επομένως δεν έχουμε να κάνουμε με κλασικό τετράγωνο, είναι πιο φιλική η σχέση τους. Επίσης, τρίγωνα και εξάγωνα με εξωκρόνιους πλανήτες, τα θεωρώ όψεις ήσσονος σημασίας
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 13.10.2010 18:07
  mag9, για την ανάδρομη Αφροδίτη μπορείς να διαβάσεις το σχετικό άρθρο στη βιβλιοθήκη, όπως σου υπέδειξε το μέλος faychio. Θα ήθελα μόνο να αναφερθώ γενικά στην Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού.
   
  Πρώτον, για πιο εξειδικευμένες πληροφορίες για τις σχέσεις μας, πρώτα θα κοιτάξουμε τον άξονα 1ου/7ου οίκων (κυβερνήτες αυτών και πλανήτες που τυχόν βρίσκονται εκεί) και κατά δεύτερο λόγο την Αφροδίτη. Η θέση της Αφροδίτης μας δίνει το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε την περίοδο που γεννηθήκαμε και είναι κάτι που έχουμε κοινό με πάρα πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως. Το πώς εμείς θα συμπεριφερθούμε μέσα σε αυτό το κλίμα, θα μας το πει ο άξονας που ανέφερα παραπάνω.
   
  Για να δούμε τι θέλει επιτέλους η Αφροδίτη και για το τι σημαίνει ο όρος "σχέση" στην αστρολογία, είναι καλό να εξετάσουμε τα δύο ζώδια που η Αφροδίτη κυβερνά, τον Ταύρο και τον Ζυγό. Μέσα από τον Ταύρο, η Αφροδίτη θέλει ηρεμία, απόλαυση, ηδονή και ευχαρίστηση και μέσα από τον Ζυγό, το κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων, θέλει μία συνύπαρξη δύο ατόμων με τη χάραξη μιας κοινής πορείας που θα διέπεται από ΚΑΝΟΝΕΣ. Η Αφροδίτη λοιπόν χρησιμοποιεί τη σωματική έλξη για να μας οδηγήσει σε μία ένωση ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ κι όχι απλώς σωμάτων. Έτσι ορίζεται λοιπόν η "σχέση" στην αστρολογία.
   
  Ο Άρης από την άλλη μεριά είναι το αστρολογικό αντίθετο της Αφροδίτης. Ο Άρης, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την προσωπικότητα του άλλου ανθρώπου και πολύ καλά κάνει, από τη μεριά του. Ο Άρης εκ φύσεως βαριέται εύκολα και πρέπει να βαριέται για να μας σπρώχνει συνεχώς σε νέες εμπειρίες. Ο Άρης λοιπόν δεν θέλει και δεν πρόκειται να κάτσει να ασχοληθεί με τι άνθρωπο έχει να κάνει. Στον τομέα του έρωτα, ο Άρης συνδέεται με το ΠΑΘΟΣ. Το πάθος λοιπόν, ως άρειο πράγμα, έχει περιορισμένη διάρκεια. Μόλις βγουν στην επιφάνεια οι ξεχωριστές προσωπικότητες, ο Άρης θα την κάνει με ελαφρά. Ο Άρης λέει, έτσι είμαι κι αν σ'αρέσω, δεν θα με αλλάξεις τώρα εσύ.
   
  Τι κάνει λοιπόν συνήθως μια Αφροδίτη στον Σκορπιό, στο ζώδιο του Άρη; Όσο είμαστε ακόμα νέοι και δεν έχουμε εξοικειωθεί με τον χαρακτήρα μας και τους περιορισμούς που αναγκαστικά αυτός μας θέτει, νομίζουμε ότι έχουμε απεριόριστες δυνατότητες και πως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Βλέπει λοιπόν η μικρή ανόητη Αφροδίτη στον Σκορπιό διάφορες σχέσεις γύρω της και λέει: "Α, κι εγώ το θέλω αυτό, ωραίο μου φαίνεται". Ξεκινάει μια σχέση, αλλά μόλις αυτή ξεφύγει κάποια στιγμή από τα στενά όρια του πάθους, αρχίζει και τρώγεται με τα ρούχα της. "Πρέπει να κάνουμε αυτό και πρέπει να κάνουμε εκείνο, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, δεν φέρεσαι σωστά, με ενοχλεί το ένα, με ενοχλεί το άλλο κλπ". Ο άλλος άνθρωπος μένει με το στόμα ανοιχτό, γιατί σου λέει, τώρα τα θυμήθηκε όλα αυτά; Τον ίδιο χαρακτήρα δεν είχα και πριν, τώρα σε πείραξε; Κι όλα αυτά γιατί δεν θέλει να παραδεχτεί τη ΜΟΝΗ αλήθεια. Ότι της πέρασε το πάθος και αυτομάτως ο άλλος άνθρωπος έπαψε να παρουσιάζει το παραμικρό ενδιαφέρον γι'αυτήν.
   
  Τώρα, κάποιοι μπορούν να πουν ότι αυτό θέλουν, ότι προτιμούν το πάθος από τη σχέση. Δεκτόν και απόλυτα κατανοητόν. Πολύ καλά κάνουν. Όμως δεν θα πρέπει, αστρολογικά τουλάχιστον, να χρησιμοποιούν τον όρο "σχέση" .
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stargazer @ 13.10.2010 17:16
  krikri31, τον Πλούτωνα μπορείς να τον χαρακτηρίσεις με διάφορα επίθετα, πάντως, πίστεψέ με, μίζερο δεν τον λες. Ο Πλούτωνας δεν φέρνει μιζέρια, φέρνει πόνο. Βαθύ, οξύτατο πόνο. Αυτό το "Πρώτη φορά θέλω κάτι τόσο πολύ και δεν μπορώ να το έχω" συνοδεύεται από απίστευτη έκρηξη αδρεναλίνης. Από αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που θέλουμε τόσο πολύ, πιστεύουμε ότι εξαρτάται η ζωή μας ολόκληρη. Τι κάνουμε λοιπόν όταν "απειλείται" η ζωή μας; Γινόμαστε άγρια θηρία, κυνηγάμε λυσσαλέα αυτό το κάτι, γιατί δεν μπορούμε να διανοηθούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό. Συνήθως τρώμε τα μούτρα μας βέβαια, γιατί έτσι πρέπει. Σε ένα πρακτικό επίπεδο, τρώμε τα μούτρα μας γιατί πρέπει να μάθουμε να επιβιώνουμε και κάτω από δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Το να το παίζουμε γενναίοι και ατρόμητοι περιχαρακωμένοι μέσα στην ασφάλεια και την προστασία, δεν λέει τίποτα. Ο Πλούτωνας έρχεται και σου δηλώνει: "Ακόμα και η πιο πολιτισμένη κονωνία εμπεριέχει στοιχεία ζούγκλας. Μπορείς να ζήσεις στη ζούγκλα; Απόδειξέ το". Σε ένα πιο μεταφυσικό-θρησκευτικό επίπεδο, αν θέλουμε ως είδος να προχωρήσουμε προς το Πνεύμα, τότε θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τις εγωιστικές μας επιθυμίες. Όχι να μην έχουμε, γιατί δεν γίνεται, αλλά να μην τις αφήνουμε να καθορίζουν απόλυτα τη ζωή μας.
  Επομένως, αν αισθάνεσαι μιζέρια, αυτή δεν οφείλεται στον Πλούτωνα. Πιθανότατα, βλέποντας τον χάρτη σου, οφείλεται στη σύνοδο διαρκείας του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σου, που είναι και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου, άρα ο πιο προσωπικός σου πλανήτης.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 12.10.2010 13:00
  maimou80, με τον Άρη (ταχύτητα) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ερμή σου (μετακινήσεις) αλλά και τον Ποσειδώνα (μειωμένα αντανακλαστικά, αφηρημάδα) σε χιαστί όψη με τον Κρόνο σου (συγκέντρωση, προσοχή, αυτοπροστασία), διανύεις όντως μέρες που είσαι επιρρεπείς σε ατυχήματα. Παρόλ' αυτά, αυτός ο όγκος πληροφοριών δεν μπορεί να φανεί σε ένα τιπ 2 γραμμών όπως καταλαβαίνεις, και ούτε όλοι οι Ιχθύες με ωροσκόπο Αιγόκερω θα έχουν ατυχήματα σήμερα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 10.10.2010 23:06
  newflame, να είσαι καλά και ό,τι θες εδώ είμαστε.
   
  Απλά να τονίσω ξανά ότι δεν θέλω με τα παραπάνω να δηλώσω με βεβαιότητα ότι έχεις de facto ωροσκόπο Ζυγό, αλλά να σου δείξω ότι η διόρθωση της ώρας γέννησης είναι πιο σύνθετο πράγμα από ό,τι φαίνεται.

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...