παρακαλώ περιμένετε...

Mperdema ston wroskopo?!

  • Stardome* @ 20.02.2010 03:50
    JenHart σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνετε έχετε ξεκάθαρα ωροσκόπο Δίδυμο. Επομένως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπλέκουμε το ζώδιο του Ταύρου στην κουβέντα. Ίσως ο λόγος που δεν σας ταιριάζουν απόλυτα τα χαρακτηριστικά του Διδύμου είναι η ακριβείας σύνοδος του Ερμή (που είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου σας) με τον Πλούτωνα στον Σκορπιό - μια σύνοδος που προσθέτει μεγάλο συναισθηματικό βάθος, δυναμισμό και ένα τόνο μυστικοπάθειας και συστολής στον τρόπο που αντιμετωπίζεται την ζωή (το βασίλειο μου για τις σκέψεις σας....! Ναι, ναι ξέρω, δεν θα πάρω απάντηση).
    Όσο για το "θεματάκι" που σας απασχολεί, τα ζευγαρώματα Άρη - Αφροδίτης είναι εξαιρετική συνταγή για ερωτική συναστρία και το συν στην υπόθεση είναι πως έχετε και Σελήνη στον Τοξότη. Όμως και εσείς και εκείνος με αυτές τις πλανητικές θέσεις που περιγράφετε, έχετε ένα μείζων ζήτημα ιδιωτικότητας και ανεξαρτησίας. Όσο υπάρχει σεβασμός στην ελευθερία των απόψεων και των επιλογών του άλλου, τότε όλα λειτουργούν ρόλοι. Μόλις όμως η σχέση γίνει πολύ κοντινή ή ένας από τους δύο προσπαθήσει να ελέγξει ή να πιέσει τον άλλο, τότε ο ουρανός σκοτεινιάζει και αρχίζουν τα αστραπόβροντα. Όπως και να έχει εύχομαι καλή επιτυχία..
  • JenHart @ 20.02.2010 10:38
    Efxaristw para poly gia thn diafotistikh ermhneia, nomizw pws xekatharisan ola dioti o synaisthimatikos mou kosmos pragmati moiazei apolyta ephrreasmenos ap'ton Skorpio

    Oso gia to themataki kai pali pesate mesa! Kai an sas elega pws exw th Selhnh, ton Ourano kai ton Krono mou ston 7o oiko kai ston Toxoth kai ekeinos exei ton Boreio Desmo tou ston Skorpio tote nomizw pws tha mou efxosastan kai kalo kouragio e? Xaxa!
    Efxaristw opws kai na'xei!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...