παρακαλώ περιμένετε...

sxesh

  • BrokenDreams @ 21.02.2010 04:34
    koita proswpikh mu apopsh san zwdia teriazete isws gia auto na uparxoun k oi kodres meta3u sas..to 9ema ine apo pou phgazoun kai poios eu9unetai gia autes..
    to na paleueis monh c se mia sxesh de ofelei..
    to 9ema ine na prospa9hsete k oi 2 na lusete auto pou sas kanei na kabgadeizete..
  • michail1981 @ 21.02.2010 06:33
    frontise meta apo kathe tsakomo na kanetai erota einai poli afrodisiako!!!
  • piggy137 @ 21.02.2010 10:26
    καταφευγεις κι εσύ στην εύκολη λύση αγαπητέ μιχάλη. Κουκουλώνουμε το πρόβλημα με λίγο σεξ κι όλα καλα. Κι τι θα γίνει Μιχάλη όταν το πρόβλημα γίνει τοσο μεγάλο απο το πολυ κουκουλωμα που θα σου κόβεται η όρεξη για σεξ; Τι θα γίνει όταν τα χρονια περάσουν κι ο συντροφος σου δεν θα σε ανάβει αμα τη εμφανίσει του ή το δικο σου εργαλείο θα εχει γίνει δυσλειτουργικο λόγω ηλικίας ή ασθένειας; Πως θα λύνεις τότε τα προβληματα και τους τσακωμούς; Και πιστεψε με η μέρα που δεν θα μπορεις ναλύνεις τους καυγάδες και τα προβληματα με το σεξ ειναι πολύ πιο κοντά απ' όσο φαντάζεσαι.
  • blueview @ 21.02.2010 11:26
    ΟΧΙ
  • Stardome* @ 21.02.2010 15:57
    roditsa, κανένας δεν πρόκειται να σου πει αν θα πρέπει να παλέψεις ή όχι για έναν έρωτα. Είναι προσωπική σου απόφαση και όποιος προσπαθήσει να σε κατευθύνει για ζητήματα της δικής σου καρδιάς είναι τουλάχιστον ανόητος.
    Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι ποιες θα είναι οι δικές σου διακυμάνσεις και απαιτήσεις στο επόμενο διάστημα...
    Πρώτα από όλα υπάρχει από την μεριά σου μια απογοήτευση που δεν μπορείς ακόμη να την διαχειριστείς. Αυτή έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν βιώνεις (όπως ίσως συνέβαινε στο παρελθόν) ικανοποίηση από τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα αυτό που ζητάς αυτή την εποχή είναι ίσως να πιστέψεις πως το συναίσθημα πραγματικά υπάρχει, ότι μπορείς να αγαπηθείς όπως παλιά, ότι δεν είναι όλα μια φάρσα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο Κρόνου - Πλούτωνα σε κάνει να βιώνεις την σχέση σου με ένα σχεδόν τρομακτικό γκάζι - φρένο. Από τη μια ο Κρόνος σε σύνοδο με την Αφροδίτη σου έρχεται και σου δείχνει πως η σχέση στην οποία βρίσκεσαι δεν έχει στέρεες βάσεις ή δεν είναι μια σχέση που μπορείς να οικοδομήσεις μακροχρόνια όμως ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Κρόνο σου και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σου σε κάνει να νιώθεις τρόμο στην ιδέα ενός χωρισμού. Είναι λες και όλη η ισορροπία της ζωής σου εξαρτάται από το αν θα επιβιώσει η σχέση σου.
    Αίσθηση μου είναι πως το ζήτημα αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά στο διάστημα Μαΐου - Ιουνίου 2010 γιατί εκεί θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις και τον δύο σας. Μέχρι τότε χρειάζεσαι υπομονή και να επιδείξεις αντοχή.
    Ελπίζω να σε βοήθησα να ξεκαθαρίσεις λίγο το τι μέλη γενέσθαι. Καλό απόγευμα και για οποιαδήποτε άλλη απορία επανέρχεσαι με ποστ...

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...