παρακαλώ περιμένετε...

ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ !

  • blueview @ 21.02.2010 12:12
    εγω ηπια τον δευτερο ... και ως γνωστον το χιουμορ και ο Αιγοκερως δεν συναντηθηκαν ΠΟΤΕ
  • mme @ 21.02.2010 12:52
    τίποτα... τα χειρότερα! τα χει ρο τε ρα .... εχω να πω για τα ΙΙμι....
    Καλε τι άτομα ειναι αυτα? Αίσχοοοοοςςςςς....
    Σεξομανείς, εγωκεντρικοι, ωραιοπαθείς.... κι εχουν και την αίσθηση οτι δεν περνά ο χρονος γι αυτους!!!!...
    Απαπαπαπαπαπααααααα....
    προτείνω να καταργηθει παντως το ζωδιο τους απο τον Αστρολογικο Κυκλο!

    κι επειδή κινδυνεύω τωρα (σωματικως)... να με πετύχει πουθενα ο Blue και να μου κάνει τα χειρότερα, απ αυτά που εκανε το ΙΙμι στο σηριαλ στην παχουλη Παρθένο... (θα σταματήσω να μπαινω σε ασανσερ...)
    τα παίρνω όλα πίσω....
    Blue... πλακίτσα κανω βρε (αλλα ποιος εχασε το χιουμορ για να το βρουν οι παρθένοι....)...
    Τα καλυτερα παιδια ειναι τα ΙΙμια.... δίνουν μια πικάντικη νότα στον Ζωδιακο Κύκλο...
    και μπορεί να παίζει το ματακι τους γενικως, αλλά τις περισσοτερες φορες ειναι θεωρητικου επιπεδου!
    Ασε που ειναι και πολυ περιποιητικα ατομα με τους αλλους...
    Βεβαια εχουν πολυ ευκολα τα "λογια" αλλα νταξει μωρε... κάποιος πρεπει να φλυαρει....
  • mme @ 21.02.2010 13:10
    ...μπανιερα speaking!!!!
  • blueview @ 21.02.2010 13:28
    mme ... σε σταση λεωφορειου στο Συνταγμα θα σε πετυχω
  • TIGRINA @ 21.02.2010 13:32
    Eπικοινωνούν με έναν δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, εξαιρετικό θα έλεγα, είναι σεξουαλικοί, δημοφιλείς, εφυείς , εργατικοί, με πολλά όνειρα στόχους φιλοδοξίες, αισθηματίες και συναισθηματικοί ( με ΕΜΦΑΣΗ αυτό ),έχουν μια μοναδική γλυκύτητα. νοιάζονται για τον διπλανό τους, είναι μποεμ, έχουν humor είναι κυρίως εγκεφαλικοί αλλά.. αλλά...χμχμχμχμχμ η κυκλοθυμία τους δεν περιγράφεται με τίποτε!!!!!!!
    με πατέρα και γιο ΙΙ έχω πείρα βλέπετε
  • MissHavisham @ 21.02.2010 13:47
    Maggy looollll!!! Κι εγώ προτού τελειώσω την πρώτη γαβάθα καφέ είδα το ποστ!
    Blue, μαζέψου, ε? Όχι και δεν έχουν χιούμορ τα κατσίκια! (Κι ο Μολιέρος κατσίκι ήτανε!)

    Θα καταθέσω κι εγώ άποψη για τους Διδύμους, έχουν μια τεχνική στο μαρκάρισμα που δεν την έχω παρατηρήσει σε άλλο ζώδιο (ή τουλάχιστον κανείς δεν το κάνει τόσο καλά όσο αυτοί!) και διασκεδάζω αφόρητα όταν τους παρατηρώ in action:

    1.Κοζάρουν το υποψήφιο θύμα.
    2. Το στριμώχνουν σε μια γωνία και το αρχίζουν στο πίρι πίρι. Και έτσι πάει για κανένα δίωρο. Πίρι πίρι πίρι πίρι πίρι πίρι πίρι πίρι...non stop...
    3. Είτε το θύμα νυστάξει είτε είναι έτοιμο να πέσει έτσι κι αλλιώς, δε σταματούν μέχρι να το ΥΠΝΩΤΙΣΟΥΝ. (Απίστευτη ενέργεια στο μπλα μπλα, αφού κι εγώ μπροστά τους ωχριώ! -Τι να σου κάνει μόνο ένας ωροσκόπος...-)
    4. Μετά οδηγούν το υπνωτισμένο κατάκοπο θύμα στο σπίτι.
    5. Τα υπόλοιπα, εξαρτάται...Το μέσο feedback πάντως για τους Διδύμους δεν τους δίνει και πολλά points...
  • MissHavisham @ 21.02.2010 14:05
    Κάποιες τσιμπάνε πάντως Maggy, το έχω δει live, και δεν είναι μία και δύο είναι πολλές -εγώ πάλι όχι βέβαια, τι να τον κάνω εγώ τον άντρα τον ομιλητικό, ο άντρας δε χρειάζεται να μιλάει πολύ -είναι παρατηρημένο μετά το πρώτο τέταρτο αρχίζουν και τσαμπουνάν βλακείες και συγχίζομαι και θέλω να τους πω σώνειειειει, σώνειειειειειει!!! Καταλαβαίνεις, άμα μιλούν πολύ μου κάνουν παρεμβολές δε μπορώ να συντονιστώ για να βάλω μπροστά τους Ποσειδώνες να κάνουνε δουλειά! Κι επιπλέον, δόξα τον ωροσκόπο μου, μπορώ να μιλήσω εγώ και για δύο και για τρεις άμα χρειαστεί!
  • MissHavisham @ 21.02.2010 14:34
    Looolll!!! Χαιρετώ, LaGnosienne! Εγώ δεν πλήττω ποτέ με τα "διανοητικά" (γενικώς δεν υποφέρω από πλήξη, δεν ξέρω τι είναι πλήξη, να βαριέμαι να κάνω κάτι συγκεκριμένο, ναι, αλλά να βαριέμαι γενικώς, αορίστως και συμπαντικώς ποτέ!), οπότε δε θα φύγω. Αλλά να με ιντριγκάρουν δύσκολο...ως και απίθανο...τι να πω, είναι που είμαι επιρρεπής σε άλλου τύπου "γυμναστικές"!
  • newflame @ 21.02.2010 14:45
    "Ειμαστε σοβαροφανεις"
    ...δηλαδή blue...ούτε λίγο ούτε πολύ μας συμβουλεύεις να μην παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά τα όσα γράφεις ???
  • Stardome* @ 21.02.2010 15:13
    Αυτή η συζήτηση είναι η τρανή απόδειξη για πιο λόγο Αιγόκερως και Δίδυμοι κάνουν χιαστί όψη στο ζωδιακό...
  • AriesLeo @ 21.02.2010 15:22
    Πήγα να ποστάρω κάτι κ δε βγήκε όλο... τσκ. Κρίμα. Άντε τώρα να ξαναγράφεις...
  • MissHavisham @ 21.02.2010 15:25
    Αχ, πού πήγε AriesLeo? Εγώ το πρόλαβα!!! Ήταν τόσο καλό!!! Το σημείο no2, περί kinky συμπεριφοράς, loooooollllll!!!!

    Βλέπετε που έχω δίκιο, όταν αποκαλώ τον συνδυασμό Ηλίου και Ωροσκόπου μου, σχιζοφρένεια...
  • AriesLeo @ 21.02.2010 15:30
    Miss το ξαναποστάρω σε 2 λεπτά. ΔΕΝ κάνουμε τόσο κόπο οι Κριοί τσάμπα, ειδικά αν μπούμε στον κόπο. χαχαχ
  • AriesLeo @ 21.02.2010 15:35
    Πολύ ωραία όλα αυτά...
    αν και σ'αυτό το "διανοητικό αερόμπικ" οι μισοί δίδυμοι χρειάζονται πολλή προπόνηση για να σε φτάσουν. Οι παρλαπίπες ούτε πειστικοί ακούγονται ούτε σέξυ -εκτός αν έχουν προικιστεί από τη Μητέρα Φύση με πολλά κάλλη.

    Παραλείφθηκε ότι εκτός από αυτήν την "cool" πλευρά των διδύμων, υπάρχει και μια άλλη που την παίρνεις χαμπάρι μετά το αερόμπικ.

    1) Είμεθα συζητίσιμοι πάνω σε όλα τα θέματα, για τα οποία βέβαια δε γνωρίζουμε και πολλά σε βάθος, αλλά είμαστε πολύ καλοί στο να το παριστάνουμε. Όταν η συζήτηση φτάσει σε αυτό το βάθος, αρχίζω να χασκογελώ, να σου απαντώ με «ναι» ή «όχι», να κουνώ το κεφάλι, να κοιτάζω καμιά γκόμενα και να ξύνω τη μύτη μου γιατί παραείμαι κουλ για να σου απαντήσω. Γενικά, αν φαίνεσαι εξυπνότερος από μένα με ξενερώνεις? τι να κάνω που βαριέμαι και το διάβασμα; Την άλλη φορά θα μιλήσω μόνο γι αυτά που ξέρω.0
    2) Είμαι τέλειος στο κρεβάτι γιατί «τα κάνω όλα». Αν υπονοήσεις το αντίθετο, δε θα τα ξαναπούμε γιατί κατάλαβα πως έχεις δίκιο.
    (Είστε kinky αλλά όταν τον άλλον το μαυρίζεις στο ξύλο, όσο kinky κι αν είναι, ίσως να μην το ευχαριστηθεί. Επίσης, το λεοπάρ στις χειροπέδες με επιπρόσθετα τούλια και φούντες είναι λίγο too much, δε νομίζεις;;
    3) Το κατά τ'άλλα "ελαφρύ" και "αέρινο" χιούμορ των διδύμων μπορεί να φυσήξει με πολλά μποφόρ... ας πούμε ότι γονιδιακά ίσως να κληρονομήσεις ένα μέτριο προς καλό χιούμορ (μυαλό), ή ένα μέτριο προς κακόγουστο χιούμορ... Αν γεννηθείς ΙΙ θα αποκτήσεις τη δυνατότητα να φτάνεις στα όρια του εκάστοτε χιούμορ... *δηλαδή ή θα είσαι πολύ αστείος ή καθόλου, αλλά μην ανησυχείς, εσύ πάντα θα βρίσκεις τον εαυτό σου αστείο ούτε γάτα ούτε ζημιά! Απλά πρόσεχε γιατί ίσως προσβάλεις κάποιον άλλο...
    4) «Έχω αγαπήσει, ναι? είχα πολλές αποτυχημένες σχέσεις, ω ναι. Κι όμως τους/τις αγάπησα όλους/όλες? αλλά για μένα κανείς δε νοιάστηκε.»
    (Άνοιξε πέτρα, σε προτιμώ χαζοχαρούμενο γιατί το δράμα δε σου πάει. Μετά από μια βδομάδα θα έχεις ξεχάσει τι έλεγες γι αυτή την 666η αποτυχημένη σχέση σου. :Ρ)
    5) ΙΙ: Δε μιλάω πίσω από την πλάτη σου, ρώτα όποιον θες!! Από την άλλη, όλοι ξέρουν πως εσύ μιλάς πίσω από τη δική μου!!
    6) ?Multitasking? είναι η ειδικότητά μου, αγάπη. ?Μισό λεπτό, κάτι καίγεται.

    Και μη με παρεξηγείτε, παίζει πολύς Αέρας στο σόι και τους αγαπώ όλους,
    προσπαθώ να τους εκπαιδεύσω για να μάθουν τι ενοχλεί τον κόσμο και τι όχι . Με λίγα λόγια, τα όρια σας λείπουν. Πολύ kitsch ρε παιδί μου...
  • AriesLeo @ 21.02.2010 15:36
    Παρέλειψα τα emoticons γιατί το κάνανε άνω-κάτω.
    Πάω να κάνω 1-2 δουλίτσες γιατί όλα μαζί δεν τα μπορώ, δεν είμαι και δίδυμος...
  • Stardome* @ 21.02.2010 15:36
    Miss Havisham, πάντα ένας Ήλιος στον 8ο δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς αναδύεται (υδάτινος ο 8ος, μην ξεχνιόμαστε) μέσα από τις κρίσεις... Άλλωστε αίτημα του είναι οι σχέσεις που εμβαθύνουν και όχι απρόσωπη κοινωνικότητα. Μπορεί να κουράζει συχνά ο προορισμός, όμως μέσα από το ταξίδι σας κερδίζετε σε βάθος και ουσία - και αυτό πρέπει να είναι μεγάλη ανταμοιβή...
  • MissHavisham @ 21.02.2010 15:53
    AriesLeo, best ατάκα!!!!!: "(Είστε kinky αλλά όταν τον άλλον το μαυρίζεις στο ξύλο, όσο kinky κι αν είναι, ίσως να μην το ευχαριστηθεί. Επίσης, το λεοπάρ στις χειροπέδες με επιπρόσθετα τούλια και φούντες είναι λίγο too much, δε νομίζεις;"

    Stardome dear, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, από βάθος και ουσία άλλο τίποτα, βάθη απύθμενα...μεγάαααλη ανταμοιβή, την ίδια πήρε κι ένας γνωστός μου όταν έγραψε την "Ιθάκη", Κωνσταντίνο τον λέγανε...!!!!
    Είναι κουραστικό όμως, φίλτατε, να είσαι στο πλοίο του πιο δυνατού Τιτάνα και κάθε βράδυ να στο καταπίνει ο βυθός με soundtrack Celin Dion...
  • Stardome* @ 21.02.2010 15:59
    Κανείς δεν εγγυάται ευτυχία ή ευκολία σε αυτή τη ζωή MissHavisham - να μην τα λέω εγώ, είστε και Αιγόκερως!
    Όμως το σίγουρο είναι η εμπειρία και η σοφία αν έχει κανείς ανοιχτά τα μάτια του, non?
  • MissHavisham @ 21.02.2010 16:17
    Κατσίκι, είμαι Stardome dear, θα τολμούσα ποτέ να ζητήσω εγώ ευκολίες? (Και να μου τις δίνανε δηλαδή, δε θα ήξερα τι να τις κάνω!)

    Αλλά πού και πού -όχι συχνά, πού και πού λέω- να παίρνουμε και καμιά ανάσα από τα βάθη, είμαστε και καπνιστές, ξέρετε, και τα πνευμόνια μας είναι πεπερασμένης αντοχής... Γιατί, τώρα που το σκέφτομαι, και τι ακριβώς να την κάνεις την εμπειρία και τη σοφία? Τρώγεται? Πίνεται? Είναι απτή? Μπορεί να σ' αγκαλιάσει? Πίνει καφέ μαζί σου το πρωί? Σου τραβάει τα σκεπάσματα το βράδυ? Σου φέρνει bitter σοκολάτες για έκπληξη? Πάτε μαζί διακοπές σε μικρούτσικα νησάκια το καλοκαίρι?

    (Μη μου δίνετε σημασία, δεν έχω πάει για τζόκινγκ ακόμα να κάνω release ενδορφίνες...!!!! Καλού κακού όμως, επειδή ψυχανεμίζομαι ότι και η πολύ εμπειρία και η πολύ σοφία δε θα ωφελήσουν, λέω ν' αρχίσω να φοράω μαύρα γυαλιά και το χειμώνα, όσο λιγότερα βλέπει κανείς τόσο καλύτερα...)
  • AriesLeo @ 21.02.2010 16:18
    thanks, κορίτσια

    τώρα βλέπω 1-2 ορθογραφικά, κ ότι το copy-paste που έκανα από το "σημειωματάριο" είχε ως αποτέλεσμα κάποια προβλήματα στη στίξη. Αλλά νομίζω είναι κατανοητό.

    http://www.youtube.com/watch?v=JZ2tYoBfnlw
    ... δεν ξέρω κατά πόσο κολλάει το τραγούδι, πάντως ο τύπος στην αρχή μιλάει σαν Δίδυμος. χαχα
  • Stardome* @ 21.02.2010 16:24
    Φυσικά ούτε τρώγεται, ούτε πίνεται, ούτε απαλύνει την ανάγκη για συντροφικότητα, κοινωνικότητα και ζωή... Όμως προφανώς ούτε την καταδικάζει κανείς, ούτε την θεοποιεί.
    Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για εσάς, όπως προκύπτει από τον χάρτη σας. Και όσο πολεμούμε τον εαυτό μας, τόσο εγκλωβιζόμαστε σε φαύλους κύκλους. Όπως πάντα, έχουμε να κάνουμε με ένα ζήτημα ισορροπίας ανάμεσα στην γνώση και την απόλαυση. Ο διχασμός σώματος/αισθήσεων (Γη) και πνεύματος/σκέψης (Αέρας).
  • MissHavisham @ 21.02.2010 16:49
    Κανέναν διχασμό δε βλέπω, αγαπητέ, και κανένα θέμα ισορροπίας (τι μας περάσατε? Τίποτις ανισόρροπους Ζυγούς? ).

    Έχει να κάνει με το πώς επιλέγει κανείς να ταξιδέψει. Από το σώμα πηγαίνει κανείς στο πνεύμα, όχι αντίθετα. Πώς το λέει ο Ελύτης (κοίτα να δεις που θα βρεθώ να συμφωνώ και με τον Ελύτη τώρα!), "Το σώμα ξέρει". Παρατηρήστε ότι διαλέγει cognitive ρήμα για να περιγράψει τι συμβαίνει, δε λέει, το σώμα νιώθει, λέει, "το σώμα ξέρει".
  • astropeleki @ 21.02.2010 18:48
    αστερια τα ΙΙ...κουβεντα δε θελω!Πεστα Blue-boy παιδι μου...
    προβλημα εχουν μαζι σας οσοι τα παιρνουν ολα κατακαρδα,σοβαρα και προσωπικα...και περνουν καλα εκεινοι που εκτιμουν τα παιχνιδια και την ελευθερια κινησεων χωρις να σου κουνανε καποιοι το δαχτυλο μεσα στη μουρη ως δασκαλοι που θελουν να σε μαλωσουν...
  • labtec @ 22.02.2010 11:36
    ....λοιπόν καλά θα κάνετε εσείς οι "από πάνω/κάτω/δεξιά/αριστερά/χιαστί/ξε-χιαστί και δεν συμμαζεύετε να μας αφήσετε στον "αέρα" μας, γιατί ρε παιδάκι μου, πολύ cool το "παίζετε" όλοι και τάχαμου-τάχαμου...και είμαστε οι πεταλουδιτσες και άμα ο Ηλιος είναι υδάτινος και είναι γή'ι'νος κλπ, και δε είμαι ΙΙμος να κάνω δύο τρεις δουλειές μαζί, και δεν είμαι τόσο χιουρίστας/α και πάει λέγοντας....
    Ολοι σας ΜΑ όλοι σας είς βάθος γουστάρετε να νιώθετε/εκφράζεστε/ζείτε σαν ΙΙμι, αλλά επειδή πολύ απλα δεν μπορείτε το φθονείτε/το ειρωνεύεστε/το διακομωδειτε....
    Αλλη δουλειά δεν είχαμε τώρα...να ασχολούμαστε με τετριμμένα κλισέ...
    Blue αδέρφι....μην χαλάς φαια ουσία για αυτά τα οποία οι άλλοι δεν μπορουν να "αντιληφθούν" ούτε σε εκατό χρόνια....άλλωστε μία παροιμία λέει..."νάταν η ζήλεια...ψώρα καλά θα ήταν..." όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες....!
  • zezette @ 22.02.2010 13:54
    xexexe xarismatika didumakia olou tou kosmou enotheite!!!
    euge kai pali ston blueview kali sou ora filtate, upostirikti tou eidous...
    mas tin peftoun apo pantou, ftaime gia ola kai gia tipota, kai erxomai na prostheso sta proanaferthenta oti auto to "diprosopoi" exo varethei na to akouo, to koufetaki, les kai exoume parei ergolavia ti diprosopia kai ta upoloipa zodia den exoun kan sustithei me tin en logo leksi...
    vre ksero ego diprosopous pou dustuxos den einai didumakia dioti an itan tha diethetan toulaxiston ta proterimata mas (xixixixi!)
    auta exo na diloso kai stin periptosi pou den egina katanoiti ...enistamai gia tin tautisi tis diprosopias me tous didumous- se ligo tha valoun to sumvolo II os ermineia tis ston mpampinioti...ENOUGH...
    euxaristo gia tin katanoisi sto ksespasma, einai pou... me pnigei to dikio kai kserete ta didumakia otan pnigontai...AEEERAAAA!!! ;c)
  • vandav @ 28.02.2010 16:51
    Καλε blueview τι ωραια που τα λες!Ετσι ακριβως ειστε!Και κοιτατε παντου και παντα,και θελετε να παρθειτε(μ αρεσε η επιλογη του καταλληλου ρηματος!)ΠΑΝΤΟΥ και σχεδον παντα,ασχολειστε με πολλα παντα-μια ποιοτητα βεβαια την εχετε,δεν μπορω να πω!-και εννοειται οτι δε θα βαλετε ΠΟΤΕ μυαλο γιατι πολυ απλα δεν εχετε και που να τρεχετε τωρα να το βρειτε!Προτιματε να κανετε ζαπινγκ γενικως!!(ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑ!!)
  • blueview @ 28.02.2010 17:20
    vandav .. respect

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...