παρακαλώ περιμένετε...

και αξαφνα ολα γυριζουν αλλιως.....

  • fatsaki @ 29.04.2010 22:59
    lyggea san na milas gia mena???den xero ti symvenei fetos me ta katsikakia kai anypomono na do poy tha ftasei oli ayth h tromeri allagh.giati gia mas ta ''kathosprepei''katsikakia olo ayto moiazei me thriler!
    h gnomh mou einai na afiseis ton xrono na deixei ta simadia toy karmatos sou kai sigoura na arpaxeis apo ta mallia aythn tin empiria ki as pliroseis meta!toulaxiston tha peis oti to ezises!
    epitelous na spasoume ta tampou mas emeis oi aigokeroi kai na vgaloume tis paropides pou to mono pou mas dhmiourgoun einai ametrhta APOTHIMENA!!!!
  • vikaki88 @ 30.04.2010 01:11
    aaaa tha se malwsw!!!pote den afinoun mia liontarina gia mia partheno!!!einai adianoito auto p les!!!
  • vikaki88 @ 30.04.2010 01:27
    sovarotata!!!    siganopapadies hahahaha
  • vikaki88 @ 30.04.2010 01:47
    k gw ston diko mou karmiko aigokairw fireworks!!!filakiaaa
  • nohope @ 30.04.2010 09:36
    egw 8a elega oti ta dillimata s den einai k polu aigokerisia.emeis panta kseroume ti 8eloume, asxeta an 8a to kanoume...aporw dld pou sou exei sfinw8ei sto mualo kapoia alli k eisai akoma me thn mellousa prwhn sou! it's not like us at all!
    egw lew na tin afiseis tin liontarina, poy einai kalo paidi, den sou ftaiei se tpt na exeis tetoio 8ema sto kefali s k na min to kserei, k afou akoma den exeis valei mualo k 8es k alla xtupimata apo to idio zwdio pou se talaipwrei, exeis xreos ston eauto sou na ormikseis sti fwtia-akoma mia fora skotwse me-k na deis mipws twra 8a vgaleis akri.den kserw isws na prepei na tritwsei to kako gia na sunel8oume.oso gia to dis eksamartein, sigoura to exoume kseperasei...kaloi mazoxes eimaste....aman! alla epanalamvanw i liontarina den sou ftaei tpt na tin serneis sta automastigwtika tripakia sou!
    k egw eimai se ayti ti fasi pou niw8w tin allagi k perimenw me anypomonisia ti 8a ginei meta, alla den nomizw oti einai swsti stasi i moirolatreia, pali monoi mas 8a vgaloume to fidi apo tin trupa-klassika- opote mi xaneis kairo kai analave drasi! carpe diem!k perastika (mas)
    ma kala, poses fores eipa "egw"?! egw-egw-egw-egwkerws, aaaa wraio einai ayto egw k erws -ax den eimai kala me sungises-a...ayuto!
  • lyggeas @ 30.04.2010 11:39
    apo Apothimena allo tipota fatsaki.
    Exw kai oroskopo leonta poy den boithaei kai poly....
     
     
  • Stardome* @ 30.04.2010 13:47
    lyggeas, θα μπορούσαμε να κάνουμε εδώ ποοοολύ μεγάλη κουβέντα αλλά θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατό πιο περιεκτικός και σύντομος.
    Βρίσκεστε σε μια περίοδο που καλείστε να αντιμετωπίσετε ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα, κρίσιμο για την ίδια σας την ταυτότητα. Αυτό το ζήτημα σε αστρολογικούς όρους το λέμε τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου όμως σε όρους ζωής παίρνει πολλές εκφάνσεις. Αλλά η αστρολογία είναι άχρηστη χωρίς να μιλάμε με όρους ζωής. Ένα τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου μιλάει για μια ιδιαίτερη και πιθανόν δύσκολη σχέση με τον πατέρα. Για έναν πατέρα που εργάζεται πολύ και είναι απών από το σπίτι, για έναν πατέρα που απουσιάζει κυριολεκτικά, για ένα παιδί που βιώνει τον πατέρα σκληρό ή υπερβολικά απαιτητικό. Αυτή η εμπειρία μπορεί να μην είναι ούτε καν συνειδητή σε κάποιες περιπτώσεις, το παιδί μεγαλώνοντας να την έχει μετατρέψει σε κάτι αναμενόμενο ή να έχει συμβιβαστεί. Όμως η πρώτη εμπειρία, το πρώτο συναισθηματικό αποτύπωμα μένει εκεί και περιμένει να βγει στην επιφάνεια με κάθε ευκαιρία.
    Αστρολογικά οι ευκαιρίες είναι οι διελεύσεις. Λέτε πως πριν 7 χρόνια είχε συμβεί το ίδιο με μια άλλη Παρθένο. Να θυμίσω πως έχετε Κρόνο στην Παρθένο και άνθρωποι που έχουν Ήλιο στην Παρθένο φωτίζουν τον Κρόνο σας, δηλ. το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου σας και τότε ξεκινά το παιχνίδι της αναβίωσης της αδιαφορίας ή της απόρριψης (κύρια χαρακτηριστικά του Κρόνου σε δύσκολες όψεις). Πριν 7 χρόνια ήταν ο Κρόνος στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων (τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο σας και έπειτα αντίθεση με τον Ήλιο σας) και βρεθήκατε φάτσα κάρτα με το πρόβλημα. Τώρα έχετε και επιστροφή Κρόνου (σύνοδο Κρόνου με τον Κρόνο σας) και τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ήλιο σας να είναι ανάδρομος και να επιστρέφει πάλι κοντά στις μοίρες σας. Πάλι έχουμε το ίδιο ζήτημα ξανά, με κάποια άλλη εκπρόσωπο του ζωδίου του Κρόνου σας.
    Αυτή τη φορά όμως η ένταση και εμμονή φαίνεται να είναι μεγαλύτερες (έτσι μου δίνετε να καταλάβω) και είναι λογικό αφού ο παράγοντας Πλούτωνας θα σας φέρει στα όρια της αγωνίας ώστε να κατανοήσετε το αληθινό πρόβλημα, όχι για να το λύσετε (δεν λύνονται αυτά) αλλά για να το συνειδητοποιήσετε και να το κάνετε κομμάτι σας. Και μάλιστα ό,τι και να σας πω εγώ, όσο και να το προσεγγίσετε διαλεκτικά τίποτα δεν θα λυθεί, απλούστατα γιατί ο Πλούτωνας είναι πλανήτης της βαθιάς και μεταμορφωτικής εμπειρίας.
    Για την ώρα το καταπιέζετε. Σε λίγο καιρό ούτε αυτό δεν θα είναι αρκετό είναι η άποψη μου. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας προχωρά σε σύνοδο με την Σελήνη σας, το πιο προσωπικό και ιδιαίτερο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που συμβολίζει τις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας. Μια Σελήνη στον Υδροχόο πάντα μπορεί να αποστασιοποιηθεί από τις καταστάσεις και να δει τα γεγονότα από απόσταση. Όχι πια. Για την επόμενη διετία δεν θα μπορείτε να λειτουργήσετε με αυτό τον τρόπο εύκολα. Σαν να έχετε ένα μαγνήτη που δεν μπορείτε να τον γυρίσετε στο οff ό,τι εμπειρία έρχεται στο διάβα σας δεν θα μπορείτε να της αντισταθείτε, θα εμπλέκεστε, θα αισθάνεστε με ένταση και θα πονάτε (ναι, ο Ποσειδώνας είναι ένας βαθύς υπαρξιακός πόνος) με ένταση.
    Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει προφανής λύση για αυτό το οποίο σας συμβαίνει. Υπάρχει ένα μάθημα εδώ για να πάρετε και ο κόσμος "αν δεν διαβαστεί με την αφή, τίποτα δεν γίνεται" όπως λέει και ο ποιητής. Ο Πλούτωνας έχει ρίξει το σπόρο του. Αν πλέον μείνετε  στη σχέση σας οι εμμονές σας δεν θα σας αφήνουν να την χαρείτε (αφήστε που ο Πλούτωνας θα σας έλεγε πως αν είσαστε τόσο ευτυχισμένος σε αυτή τη σχέση γιατί έχετε εμμονές για ένα άλλο πρόσωπο?). Αν την τερματίσετε κάνετε μια κίνηση υψηλού ρίσκου που μάλλον θα οδηγήσει σε ήττα ή και να οδηγήσει στη νέα σχέση εξ αρχής ξέρετε πως μπαίνετε σε αυτή για τα απωθημένα σας. Αυτό είναι ο Πλούτωνας αγαπητέ, μια μάχη που έχει στα πρώτα της στάδια μόνο ήττα για το Εγώ μας, ό,τι δρόμο και αν πάρουμε.
    Τελειώνοντας, αλήθεια εύχομαι να μπορούσα να σας δώσω διαφορετικές οδηγίες, μιας και ο τρόπος που περιγράψατε την κατάσταση σας δείχνει έναν άνθρωπο που έχει κάνει μια στοιχειώδη δουλειά με τον εαυτό του. Από την άλλη, όντας έξω από το πρόβλημα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι κρυστάλλινα ειλικρινής μαζί σας.
    Για οποιαδήποτε άλλη απορία είμαι πάντα στη διάθεση σας...
  • piggy137 @ 30.04.2010 16:27
    καλο μου stardome κι εγώ το ίδιο πνίξιμο αισθάνομαι μα το συνάδελφο που εβαλε το ποστ. Δεν εχω ΄τιποτα κοινό μαζί του  ομως κι εγώ αισθάνομαι αλλαγές μεσα μου που οδηγουν όμως μονο σε μοναξιά και ήττες. Δεν ξέρω αν επρεπε να μιλησω ή να σιωπήσω δεν πήρα απάντηση σε προηγουμενο ποστ. Οι ρίξεις κι οι αντιπαραθέσεις ήρθαν ειτε γιατί δεν εξαρτιοταν απο μένα είτε γιατί ήταν πάνω απο τις δυνάμεις μου να μεινω απαθης και σιωπηλή. Στο συναισθηματικό μου κομμάτι βιωνω καταστασεις που δεν ξέρω πως να τις χειριστώ. Αλλά αισθάνομαι ότι και να κάνω ότι θα είναι εις βάρος μου κι αναρωτιέμαι πιο είναι το μη χείρον που θα είναι βέλτιστον για μένα.
  • flamescreen73 @ 30.04.2010 22:36
    Πάνε με την καρδιά σου, με ειλικρίνεια και όπου σε βγάλει. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι έκανες αυτό που σου υπαγορεύει η καρδιά σου. Υπάρχει και άλλη εναλλακτική  βέβαια, αλλά αυτή είναι για Ταύρους και άρα δε θα σου κάνει, οπότε δε στη λέω.
  • melina85 @ 06.05.2010 20:11
    Νομιζω οτι όλοι του ζωδίου το ίδιο πνίξιμο αισθανόμαστε, την ίδια μοναξιά, τα ίδια διλήμματα... Βλέπω το πυροτέχνημα που είναι έτοιμο να σκάσει κ δεν ξέρω αν θα χειροκροτήσω χοροπηδώντας, απολαμβάνοντας τα χρώματά του ή αν τελικά θα σκάσει μέσα στα μούτρα μου... Μόλις μπήκε το 2010 άρχισα να πνίγομαι. Πριν ήμουν ανέμελη, νομίζω κ χαρούμενη... Τώρα είμαι ανυπόμονη. Ας γίνει ότι είναι να γίνει να τελειώνουμε. Η προσμονή μου έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα...
    Καλή τύχη σε όλους μας...
  • mayol @ 18.05.2010 10:16
    sthn idia fash eimai kai gw.. akrivws... ta apwthimena 30 etwn vghkan mesa se 2 mhnes. kai moy ta vgale mia "dikia" mas.
    Hdh viwnw allages. Alla koitaw na tis viwsw monos moy, xwris dekanikia. Kai as plhrwsw to kostos (gamos-paidi). Toulaxiston na zhsw ta oneira moy, poy ta prodwsa apo poly nwris.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...