παρακαλώ περιμένετε...

dias & ouranos!!

  • Stardome* @ 07.05.2010 14:36
    athianalis, ο Δίας στους Ιχθύς πράγματι σχηματίζει ευνοϊκές γωνίες με τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ευνοϊκή γωνιά σημαίνει "περιμένω να μου συμβεί κάτι, δεν ξεκουνιέμαι και εγώ λίγο να διεκδικήσω"... Άρα πρέπει να καταλάβουμε ό,τι δεν υπάρχει απόλυτος διαχωρισμός σε καλή και κακή όψη Δία, με την έννοια πως σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να σταματάω να διεκδικώ και να παλεύω.
    Η περίπτωση του χάρτη σας είναι ιδιαίτερη καθώς ο ωροσκόπος σας βρίσκετε στην πρώτη μοίρα του Κριού. Ναι, ο Δίας σας επηρεάζει άμεσα στο επόμενο διάστημα (όλο το καλοκαίρι πρακτικά)... Η διέλευση του Δία πάνω από τον ωροσκόπο είναι μια εποχή που αισθανόμαστε την ανάγκη να θέσουμε καινούργιους/διαφορετικούς/όλοφρεσκους στόχους. Αισιοδοξία (μερικές φορές υπέρμετρη) είναι το κύριο ψυχολογικό χαρακτηριστικό, μια αίσθηση πως όλα μπορούν να λειτουργήσουν καλά για εμάς αρκεί να προσπαθήσουμε. Επίσης γινόμαστε περισσότερο κοινωνικά δραστήριοι, ίσως φανατικοί με τις απόψεις μας, επιθυμούμε να πάρουμε γνώση... Πάντως θα σας επηρεάσει σε δύο χρονικά διαστήματα 1) Ιουνίου / Σεπτεμβρίου 2010 και 2) Τέλη Γενάρη και Φλεβάρη 2011... Όσο για την επιστροφή του στη γενέθλια θέση του, θα συμβεί το Μάιο του 2011 και εκεί πραγματικά θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές ευκαιρίες για τη προσωπική σας ζωή... Αλλά όταν έρθει η ώρα του θα το συζητήσουμε, είναι ακόμη πολύ νωρίς.
    Πάμε στο θέμα Ουρανός. Το μόνο βέβαιο που μπορεί να πει κανείς για τις διελεύσεις του Ουρανού είναι ότι μας αφυπνίζουν - ξυπνάμε μέσα μας την ανάγκη να αλλάξουμε δραστικά το περιβάλλον της ζωής μας, τις συνθήκες της και τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς με ακρίβεια τι θα λάβει χώρα με μια διέλευση Ουρανού. Να είστε έτοιμη πάντως για μέρες που θα έχετε σχεδόν απεριόριστη ενέργεια, έξαψη για ανατροπές και σχεδόν πολεμική διάθεση για κάθε φιγούρα εξουσία στη ζωή σας (είτε λέγεται γονιός, είτε σύντροφος, είτε εργοδότης)...Προσωπικά πάντως θεωρώ πως η δοκιμαστική διέλευση του Ουρανού απλά θα σας ακουμπήσει και δεν θα σας επηρεάσει τόσο δραστικά. Αντίθετα τον Απρίλιο το 2011 και ξανά τον Οκτώβριο του 2011 θα είναι τα σημαντικότερα περάσματα του.
  • athianalis @ 07.05.2010 17:59
    shmantikes eukairies stin proswpikh mou zwi??tha mporouse na shmainei akoma k ena gamo??apo mikri pisteua (diaisthisi na to pw)oti tha pantreuonoun sta 24 mou k mou kanei  entupwsi pou mou lete oti tou xronou tha exw shmatikes eukairies sthn proswpiki mou zwi..!!mporei vevaia na einai k asxeto apla twra mou irthe sto mualo!pantws euxaristw polu pou mou apantisete.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...