παρακαλώ περιμένετε...

Δύσκολοι καιροί για τα επαγγελματικά....

  • Stardome* @ 07.05.2010 15:02
    chili, ακόμη και αν γνώριζα πως μπορεί να υπάρχει πιθανότητα απόλυσης απλά κοιτώντας ένα χάρτη, θα ήμουν απόλυτα ανεύθυνος αν το έλεγα έτσι ωμά. Οπότε μην ζητάτε μαντικές υπηρεσίες από αυτό το site. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σκιαγραφήσω τα δεδομένα της περιόδου και να σας δώσω το χρονικό πλαίσιο που πιθανόν να έχετε αλλαγές.
    Στο διάστημα 18 Μαϊού - 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει σε θέση τετραγώνου με την γενέθλια Αφροδίτη σας, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης για θέματα καριέρας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η πίεση στο χώρο εργασίας θα είναι πολύ έντονη και αν προκύψουν σημαντικές αλλαγές, τότε θα πρέπει να τις αναμένετε.
    Ταυτόχρονα όμως βρίσκεστε και σε χρονιά επιστροφής Δία (έχετε Δία στους Ιχθύς). Αυτό είναι καλό νέο διότι αν αναγκαστείτε να βρείτε νέα δουλειά, κινητικότητα και ευκαιρίες θα υπάρξουν, ενώ αν μείνετε στην ίδια εργασία πιθανόν να είναι αποτέλεσμα αυτής της εύνοιας (σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν πολύ πιο σκούρα τα πράγματα)...
    Σας εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν. Για άλλες απορίες στην διάθεση σας!
  • chili @ 10.05.2010 00:37
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας και την ευχή σας.  Με βοηθήσατε πολύ η αλήθεια είναι ότι ζορίζομαι πολύ αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.  Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και καλή εβδομάδα.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...