παρακαλώ περιμένετε...

sos!!!

  • kokopuff @ 09.09.2010 23:58
    καρκινος των πρωτων ημερων εισαι ? σε ποια μοιρα ειναι ο ηλιος σου ?
  • Starface @ 10.09.2010 00:28
    Προσπάθησε να βάλεις τα σωστά στοιχεία σου στο stardome* προκειμένου να είναι ολοκληρωμένος ο χάρτης σου και να μπορέσεις μετά να πάρεις μία ολοκληρωμένη απάντηση. Αυτό γίνεται από το τρίτο εικονίδιο κάτω αριστερά. 
  • kokopuff @ 10.09.2010 00:51
    γιατι αυτα που εχει τωρα λαθος ειναι?
  • Starface @ 10.09.2010 01:29
    Προηγουμένως ο χάρτης σου έβγαινε με error, τώρα όλα καλά διορθώθηκε το θέμα! 
    Όλα αυτά τα ερωτήματα που θέτεις είναι πολλά (υγεία, σχέσεις, δουλειά, υπαρξιακά) και απαιτούν ανάλυση ολόκληρου του γενέθλιου χάρτη σου και των διελεύσεων!!! 
    Ναι, όντως "φταίει" ο Κρόνος, "φταίει" και ο Πλούτωνας, "φταίει και ο Ποσειδώνας". Αυτό όμως που θέλουν να μας διδάξουν αυτές οι κινήσεις των πλανητών είναι ότι πρέπει να περάσουμε από κάποιους κύκλους ζωής, ο καθένας σε διαφορετικό χρόνο και με διαφορετική ένταση κάθε φορά, προκειμένου να δούμε τι κάνουμε λάθος και να το αλλάξουμε. Δε θέλω να το παίξω ψυχολόγος, αλλά δε θέλω να επαναπαυτείς και στο "φταίει ο Κρόνος, εγώ δε φταίω"! 
    Όλο αυτό που σου συμβαίνει κάποια στιγμή θα σταματήσει, στο λέω και στο υπογράφω! Θα σταματήσει όμως πιο γρήγορα και θα περάσει πιο ανώδυνα αν καταλάβεις τι θέλει να σου πει αυτό που γίνεται και αλλάξεις ρότα! (Από τα γραφόμενά σου, νομίζω ότι έχεις αρχίσει να αναγνωρίζεις το μήνυμα) Αν αυτό  που θέλει να σου πει είναι πρόσεξε την υγεία σου, να το κάνεις διπλά - αν σου λέει άλλαξε τη στάση σου απέναντι στις σχέσεις σου, πένθησε γι' αυτές που έχασες και ξεκίνα από την αρχή με τις επόμενες, με έναν εαυτό όπως θα ήθελες πραγματικά να είσαι, και όχι όπως ήσουν ως τώρα - αν έχασες τη δουλειά σου, αναγνώρισε το δικό σου μερίδιο ευθύνης (μήπως στ' αλήθεια δε σου άρεσε και δεν έδινες το 100% σου και ξεκινα για την αναζήτηση μίας καινούργιας που θα κουμπώνει στο μέλλον που φαντάστηκες για σένα!  
    Αν είσαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά, τα παραπάνω θα σου φανούν παραμυθένια... Στην ερώτησή σου όμως "κι αν ναι πότε ρε γαμώτο?", εγώ το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι "κι από τώρα μπορείς"! 
    Καλό σου βράδυ.
  • manini @ 10.09.2010 11:21
    πώπω δεσποινίς Starface...γέμισε το stardome απαντήσεις στον ουρανό σε ψάχναμε και εκεί σε βρήκαμε...φτου σου ...να μην σεν ματιάξω......καλό κουράγιο!!!!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...