παρακαλώ περιμένετε...

Pros Starface......

  • Starface @ 10.09.2010 02:08
    Αγαπητή μου marillena9, πίστεψέ με δεν φταίει ούτε ο 7ος ούτε ο 5ος οίκος σου, που προσωπικά τους βρίσκω πολύ ενδιαφέροντες. Όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, έτσι και οι πλανήτες και τα ζώδια έχουν και την καλή και την κακή πλευρά τους.  
     Για να σου δώσω ένα παράδειγμα: ένας Ποσειδώνας στον 7ο οίκο σου δίνει ευαισθησία και ανευ όρων αγάπη για το σύντροφό σου αλλά από την άλλη μπορεί να σε κάνει να αγνοήσεις τις δικές σου ανάγκες και να θυσιάσεις κάτι δικό σου πολύ σημαντικό. Εσύ επιλέγεις όμως ποια από τα δύο πρόσωπα του Ποσειδώνα θα δείξεις στις σχέσεις σου, κι αν σου φαίνεται δύσκολο να ξεχωρίσεις, σκέψου ότι το συναισθηματικό δέσιμο στις στενές μας σχέσεις δε σημαίνει απαραίτητα ότι χάνουμε την ελευθερία μας ή ότι η σχέση παύει να είναι ισότιμη. 
     
    Όπως έχω πει και σε άλλο σχόλιο άλλου μέλους (γραφική θα γίνω σε λίγο...!) πρέπει μέσα σε όλο αυτό να αναγνωρίσεις τις δικές σου ευθύνες και αν συναντάς τοίχο, μήπως πρέπει να πας ένα βήμα στο πλάι και απλά να βγεις από την πόρτα; Να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα, πάλι μέσα από το χάρτη σου: Ο Ουρανός στον 7ο οίκο σου μπορεί να σημαίνει ότι συνδέεσαι μάλλον πνευματικά με το σύντροφό σου, επιθυμείς την πνευματική επικοινωνία μαζί του, τις αντισυμβατικές σχέσεις και πάνω απ' όλα επιθυμείς να νιώθεις ελεύθερη να εκφράζεις τον εαυτό σου, από την άλλη όμως μπορεί να σημαίνει ότι πνίγεσαι όταν ο άλλος έρχεται πολύ κοντά συναισθηματικά και ακόμα κι αν δεν τον διώχνεις εσύ, του δείχνεις με έμμεσο τρόπο την πόρτα. Λοιπόν;...
    Το κεφάλαιο 7ος οίκος είναι πολύ μεγάλο και ειδικά με καλεσμένους τον Ποσειδώνα και τον Ουρανο. Εγώ απλά σου παρέθεσα ένα πολύ μικρό μέρος, με δύο απλά παραδείγματα που ελπίζω να βάλουν μία τάξη στις σκέψεις σου. 
    Είναι μεγάλο θέμα που απαιτεί να το πιάσεις κομμάτι κομμάτι... Τίποτα δεν είναι καταδικασμένο για πάντα και καλυτερα θα ήταν να μην αφορίζεις το μέλλον σου και να του δίνεις μία προτετελεσμένη τροπή, βάσει του παρελθόντος. 
    Άλλωστε έχεις ένα Δία που έρχεται σε λίγο καιρό πάνω από τη Σελήνη σου και θα σε γεμίσει συναισθηματικά και μετά από ακόμα λίγο καιρό περνώντας πάνω από τους μισούς σου πλανήτες θα φέρει πολλές ευκαιρίες!!! Έσω έτοιμη!   

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...