παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ STARFACE

  • toxovolos @ 09.09.2010 23:59
    μαλαγανας ζυγος...
  • RI_KO @ 10.09.2010 00:50
    slouuuuuuuuuurp!
     
  • Starface @ 10.09.2010 01:00
    Ήττα ακούω, και δεν μ' αρέσει καθόλου αυτή η λέξη!!! Αν ανατρέξεις και στις εμπειρίες άλλων μελών που έχουν ήδη περάσει τη διετία του χρόνου, θα δεις ότι ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης πίστευαν ότι ήρθε η καταστροφή του κόσμου και ότι κάποιος τους έχει κάνει μάγια, όταν πέρασε η φουρτούνα αναγνώρισαν ότι "σοφώς εποίησαν"... Γι' αυτό καλύτερα να προετοιμαστείς για αλλαγές που μπορούν να βγουν σε καλό, παρά για ήττα.  
    Μπορείς επίσης να διαβάσεις και το άρθρο της βιβλιοθήκης για τη διέλευση του Κρόνου από τους οίκους http://www.stardome.gr/library/c86,Διελεύσεις_του_Κρόνου_από_τους_οίκους.html. Να έχεις υπόψη σου ότι εσένα διανύει τον 9ο οίκο σου. 
     
    Και για να μη σε αφήσω παραπονεμένη, έχε υπόψη σου ότι ίσως είναι η φάση όπου πρέπει να τελειώσεις κάποια σχολή ή να πάρεις κάποιο πτυχίο που θα σε βοηθήσει στη μετέπειτα πορεία σου, άρα σε αυτή την περίπτωση ο Κρόνος σημαίνει "στρώνομαι στο διάβασμα"! Ίσως η δουλειά σου απαιτεί κάποια μετεκπαίδευση ή επαγγελματικά ταξίδια, αλλά αυτό που θα νιώσεις είναι ότι απέναντι στα όνειρα και τις φιλοδοξίες που είχες ως τώρα πρέπει να φανείς αντάξια και να τα κυνηγήσεις με έργα πια και όχι με λόγια. Κι αν αυτό σημαίνει να ηγηθείς μία ομάδας ή να μάθεις να συνεργάζεσαι με άλλους με πρόγραμμα και υπευθυνότητα, so be it, then! Αυτή η διετία είναι το διάστημα που θα σε κάνει να νιώθεις αργότερα πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, τους στόχους σου και θα σε βοηθήσει να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο κι έτσι να παγιώσεις μία φιλοσοφία ζωής ικανή να σε γεμίζει πίστη όταν νιώθεις ανασφάλεια! 
  • Starface @ 10.09.2010 01:11
    * "τη διετία του Κρόνου" ήθελα να πω στη δεύτερη γραμμή, αλλά αν σκεφτείς ότι ο Κρόνος είναι ο χρόνος, που περνάει και μας διδάσκει, πάλι μέσα έπεσα! (χιχι)
  • Journey @ 10.09.2010 02:51
    Starface τι γίνεται όταν συμβαίνει κάτι αλλά δεν μπορείς να βρεις λύση?
    Για παράδειγμα η κατάστασή μου περιγράφεται θαυμάσια από το link με τις διελεύσεις του κρόνου μιας και βρίσκεται στο 10 οίκο μου, αλλά αυτό το ήξερα και πρωτύτερα απλά δεν ήταν τόσο έντονο και επιτακτικό.
    Το θέμα είναι να βρω μια λύση και όχι απλώς να περιμένω να περάσει ακόμα ένας χρόνος - μετά θα περάσει στον 11ο μου ..γιατί , ακόμα και δεν το θυμάμαι 1250 φορές ανά ώρα, ναι, ξέρω οτι υπάρχει τεράστια σύγκρουση της προσωπική μου ολοκλήρωσης και χαράς με την εργασία μου.
     
  • Journey @ 10.09.2010 02:54
    * ακόμα κι αν δεν το θυμάμαι [ βαριέμαι να δακτυλογραφώ μες τα άγρια χαράματα]
  • faychio @ 10.09.2010 08:57
    starface σ' ευχαριστώ πολύ! Τλικά δε θα φάω ήττα! Οσο για τα σχόλια των άλλων τι να κάνουμε?Οι ζυγοί είναι διπλωμάτες!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...