παρακαλώ περιμένετε...

Αναρωτιεμαι.....

  • Starface @ 13.09.2010 01:59
    ReneVala, καλύτερα να μην προδικάζεις την εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά να ακούς προσεκτικά τα μηνύματα που προσπαθεί να σου δείξει η ζωή και αν χρειαστεί να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. 
     
    Ο Κρόνος όντως είναι τώρα στο 12ο οίκο σου και από αρχές Νοεμβρίου θα αρχίζει να επηρεάζει τον ωροσκόπο σου, αφού θα μπει στον 1ο οίκο αρχές Δεκεμβρίου. Από αυτό το διάστημα λοιπόν και μετά, οι αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σου θα αφορούν κυρίως τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο (γι' αυτό άλλωστε θα νιώθεις αρκετά μελαγχολικά και θα μειωθεί η αυτοπεποιθησή σου), θα βρεθείς στη δύσκολη θέση να απομακρυνθείς από μία σχέση, αλλά μπορεί και να νιώσεις την ανάγκη να πας ένα βήμα παρακάτω και να την επισημοποιήσεις, και στα οικονομικά σου μπορεί να βιώσεις ένα μεγάλο κενό που θα σε οδηγήσει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά ή να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για βελτίωση (μην ξεχνάς ότι ο Δίας θα διανύει μέχρι και τέλος Μαρτίου τον 6ο οίκο σου -εργασία και καθημερινότητα).
    Άρα ο Κρόνος όπως έχουμε πει και σε άλλο post δεν είναι κανένας μπαμπούλας. Είναι ο χρόνος που περνάει προκειμένου να μας ωριμάσει και να μας βάλει να σκεφτούμε με τι από αυτά που έχουμε τώρα θέλουμε να πορευτούμε στο μέλλον, και ό,τι μας βαραίνει να το αφήσουμε πίσω. 
    Πώς σου φαίνεται αυτή η εκδοχή; καλή, ε; 
  • ReneVala @ 13.09.2010 21:35
    Ευχαριστώ, Starface για την ταχυτατη απαντηση σου, το εκτιμώ πραγματικα...Συνήθως δεν προδικαζω γεγονοτα και καταστασεις, αλλα ίσως να με χτύπησε ενα κυματακι απαισιοδοξιας μολις διαβασα τις προβλεψεις εχθες..γιατι τοσο καιρο καλόμαθα, γιατι ήταν τοσο ενθαρρυντικες...Θα οπλιστω με υπομονη λοιπον και επιμονή.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ τις αλλαγές άρχισα να τις πράττω, εδώ και ένα χρόνο, πήρα φόρα και άλλαξα δουλειά,άφησα την δική μου δουλειά για να γίνω υπάλληλος και βρήκα πολύ λιγότερα χρήματα αλλά απέραντη ψυχική γαλήνη, άλλαξα σπίτι και ήρθα σε ένα πόλυ μικρότερο για να μπορώ να το συντηρώ,,,, και τα δυο μέτα απο 15 χρόνια..νώρίς-νωρίς δηλαδή... αλλά, παράλληλα άλλαξα και παραστάσεις, γνώρισα καινούργιους ανθρώπους που μου δείχνουν πόσο χαίρονται να είναι φίλοι μου,(κάτι που έλεγαν συνέχεια οι προβλέψεις σας, εδω και καιρό.....τρομακτικό το πόσο μέσα πέσατε) και ετσι με την φόρα που ειχα, νόμιζα ότι θα έρθουν και όλα τα υπόλοιπα, επαγγελματικά κ ερωτικά,,στο πιάτο.....Τεμπέλα, Ιχθεις δηλαδή,,,,καταλαβαίνω ότι είναι λάθος, αλλά πέρασα, οικογενειακές καταστάσεις, με νοσοκομεία και ηλικιωμένους ανθρώπους που έπρεπε να τρέχω μόνο εγώ για όλα και ετσι με παραμέλησα...τώρα ισως και να ζητάω πολλα, ίσως και να τα δικαιούμαι ίσως παλι όχι,,,γιατι αφου εχω την υγειά μου όλα τ 'αλλα γίνονται.....αλλά νιώθω ότι τώρα κάτι κάλο θα μου έρθει,,..έτσι απλά......
    Συγνώμη που έγραψα πολλά.....και καταχράστηκα τον χώρο...με συνεπήρε το γεγονός ότι μου απάντησες αμέσως..
    Σε ευχαριστώ και πάλι..
     

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...