παρακαλώ περιμένετε...

επιστροφη αρη.......

  • vAIRsiFIRE @ 13.09.2010 18:56
    καθε 2 χρονια περιπου
  • Stargazer @ 13.09.2010 18:57
    malama1972, οι επιστροφές πλανητών πέρα από αυτή του Κρόνου, δεν φαίνεται να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία κι ούτε είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται ευρέως. Ο Άρης χρειάζεται δύο χρόνια περίπου για να κάνει τον κύκλο του ζωδιακού, οπότε δεν μιλάμε για καποιο σπάνιο φαινόμενο. Χωρίς πολλές κουβέντες, θα μπορούσε να πει κανείς πως με την επιστροφή Άρη το άτομο "ξαναθυμάται" τις εγωιστικές (και με την καλή και με την κακή έννοια) επιθυμίες του, σε περίπτωση που οι συνθήκες της ζωής του τον έχουν κάνει να τις έχει ξεχάσει. Είναι μια περίοδος που λες: "Είμαι εδώ και ΕΓΩ θέλω ΑΥΤΟ". 
     
    Στην ψυχολογική αστρολογία δίνεται μια έμφαση στην πρώτη επιστροφή Άρη, όπου το πολύ μικρό ακόμα παιδί δίνει για πρώτη φορά σημάδια αναγνώρισης ότι είναι ξεχωριστό και έχει κάνει ένα βήμα για να αποσυνδεθεί από τη μητέρα. Είναι η φάση που το παιδί διαπιστώνει ότι έχει επιθυμίες διαφορετικές από αυτές του περιβάλλοντός του. 
     
    Αν τώρα επιμένεις, θα μπορούσες να φτιάξεις τον χάρτη της επιστροφής Άρη (της στιγμής δηλαδή που επιστρέφει ΑΚΡΙΒΩΣ στη γενέθλια θέση του) και να ρίξεις μια ματιά σε ποιον οίκο βρίσκεται, τι όψεις κάνει, αν είναι γωνιακός κλπ. Τα πολύ βασικά. Θα μπορούσε να είναι η εικόνα του Άρη σου για τα επόμενα δύο χρόνια. Μη δώσεις όμως και μεγάλη βαρύτητα.
     
  • malama1972 @ 13.09.2010 23:04
    σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ...απλα stargazer ηθελα να συνδεσω καποια γεγονοτα που συμβαινουν στην ζωη μου τωρα με το παρελθον  και κατα ποσο επηρεαζονται απο αυτη την διελευση ......

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...