παρακαλώ περιμένετε...

oroskopos ithys-dieleysi dia apo ton 1o oiko

  • ypsistos @ 14.09.2010 11:34
    Αυτό ρώτησα κι εγώ χτες το βράδυ, προσθέτοντας κι ότι είμαι ως Τοξότης κυβερνώμενη από τον Δία, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Με τον ρυθμό που ρωτάμε τι να πρωτοαπαντήσουν οι άνθρωποι εδώ μέσα;;;
  • faychio @ 14.09.2010 11:38
    Μην το λες... η starface κάνει θαύματα! Θα σας απαντήσει σίγουρα!
  • Starface @ 14.09.2010 13:02
    Η διέλευση του Δία από τον ωροσκόπο/ 1ο οίκο έχει όντως την έννοια της ανάπτυξης και της εύνοιας. Τα θέματα στα οποία ευνοείται κανείς αφορούν ένα μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς σου καθώς σε γεμίζει με αισιοδοξία και νιώθεις πολύ πιο σίγουρος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Επομένως, κάνεις βήματα σε τομείς που αφορούν τα επαγγελματικά, την οικογένεια ή τα ερωτικά (ας μην ξεχνάμε ότι απέναντι από τον ωροσκόπο είναι ο 7ος οίκος, ο οίκος των σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών), βήματα τα οποία μέχρι τώρα είχες μόνο κατά νου και δεν είχες τον ενθουσιασμό να τα τολμήσεις. Εσένα επειδή ο Δίας είναι κυβερνήτης του 9ου, 10ου και 1ου οίκου, η εύνοια θα αφορά εκτός από ζητήματα καριέρας και οικογένειας, και σε θέματα σπουδών και ταξιδίων. 
    Όμως αυτή η αισιοδοξία που συνιστά καλό από μέρους του Δία έχει και την άλλη πλευρά της. Από υπέρμετρο ενθουσιασμό μπορεί κανείς να αναλάβει μεγάλα ρίσκα και να μην μπορέσει να κρίνει αν κάτι είναι καλό ή φαίνεται καλό. Προσοχή λοιπόν στις φούσκες! 
     
    Α! και επειδή ο πρώτος οίκος σου περιλαμβάνει και Ιχθύ, και Κριό και Ταύρο, θα έχεις την εύνοια του Δία μέχρι τέλος Απριλίου του 2012!!!!!! 
     
    Απόλαυσέ το λοιπόν και ενημέρωσέ μας για τα "δώρα" του Δία μετά τη διέλευσή του! 
  • Starface @ 14.09.2010 13:48
    Η εύνοια δεν είναι μόνο όταν μας πέφτει το "λαχείο" σε κάποιον ή κάποιους τομείς της ζωής μας και αλλάζουν τα πάντα. Αφορά και το γεγονός ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ πολύ χειρότερα, αλλά την γλιτώσαμε με μερικές γρατζουνιές! Κάτι είναι κι αυτό, πίστεψέ με!  
    Από την άλλη, σε κάθε χάρτη δεν υπάρχει μία επιρροή κάθε φορά έτσι ώστε να μπορούμε να τη διακρίνουμε και τα πράγματα να πηγαίνουν είτε καλά είτε άσχημα. Τις περισσότερες φορές συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα! Έτσι και στο δικό σου χάρτη αυτή την περίοδο (αλλά και από την αρχή του 2009) υπάρχει σύνοδος του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον Ήλιο σου, πολύ δυνατή όψη με περιόδους κρίσης μέσα από τις οποίες αναθεωρείς τα πάντα. Δες και το άρθρο για τον Πλούτωνα από τη Βιβλιοθήκη του Stardome* για περισσότερες λεπτομέρειες!  
  • evisc @ 14.09.2010 13:54
    katarxhn eyxaristo idiaotera tin starface gia to xrono poy diethese alla kai gia tin poly periektiki analysi tis.ta ypoloipa meli apodeiknyontai oti eixan dikio.ontos i starface kanei thaymata !!!!oso gia ton dia ston 1o oiko kai tin eynoia toy oxi apla den exo parathrhsei ayjisi tis aisiodoxias alla tha elega mallon to antitheto...i teleytaia pentaetia ypirje dyskoli, skliri me epodynes kai jafnikes allages. thelo na pistepso se oles tis thetikes taseis poy prodiagrafontai (kai malista mexri to 2012) alla ....dyskoleyomai. fysika, kai epeidi oi dieleyseis apo oikoys kai zodio mono genikes taseis deixnoyn mallon tha ftaei i prosopiki moy symvoli stin diamorfosi tis moiras moy...leo tora ...allios ti ftaei ...?
  • ypsistos @ 14.09.2010 14:28
    Με καλύπτει κι εμένα εν μέρει η απάντηση, ε; Ευχαριστούμε, starface. Μάλλον κι εγώ εμπίπτω στις γρατζουνιές αντί των πολλαπλών καταγμάτων, δεν βλέπω καμία τρομερή εύνοια με την έννοια της πολύ θετικής αλλαγής, αλλά κάτι είναι κι αυτό, σωστά; Ας ελπίσουμε ότι τα καλύτερα είναι (λίγο) πιο κάτω...
  • vAIRsiFIRE @ 14.09.2010 15:43
    Ανια, δεν ειναι η μονη σου ευκαιρια αυτη.. ο Διας καθεται σε ενα ζωδιο περιπου ενα χρονο, καθε χρονο αλλαζει ζωδιο, δεν χρειαζεται να ειναι στους ιχθυες για να σου φερει τα δωρα του..
    Αν ντε και καλα τον θελεις εκει, σε 12 χρονια θα επιστρεψει.

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...