παρακαλώ περιμένετε...

Μετακομιση

  • fotoula @ 07.02.2011 08:38
    metakomise kai min to poluskeftesai ...
    min tou kobeis ti xara tou paidiou ...
  • Stardome* @ 07.02.2011 13:08
    Avanya, το γεγονός πως δεν θες να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις μάλλον έχει να κάνει τόσο με τον ωροσκόπο Ταύρο σου, όσο και με τον ανάδρομο Άρη σου: είναι και οι δύο πολύ ισχυρές ενδείξεις πως προτιμάς τα μικρά σίγουρα βήματα σε σχέση με τις παρορμητικές αποφάσεις. Αναρωτιέμαι επίσης μήπως χρειάζεσαι τον παραπάνω χρόνο για να αποφασίσεις αν θες πράγματι να κάνεις αυτό το βήμα τώρα (της συγκατοίκησης με το σύντροφο σου). Βλέπεις με τον Κρόνο στον 7ο οίκο σου χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να προσαρμοστείς στις αλλαγές που συμβαίνουν στη δομή των σχέσεων σου. Αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που θες να το καθυστερήσεις, τότε, by all means, καθυστέρησε το. Κανείς δεν μπορεί να σε εξαναγκάσει να κάνεις κάτι που δεν αισθάνεσαι 100% έτοιμη να το κάνεις.
    Στο δια ταύτα τώρα, με το Δία να προχωρά σε θέση συνόδου με τη Σελήνη σου, η αλλαγή ενός σπιτιού σίγουρα ευνοείται, είτε τώρα, είτε μέσα στην άνοιξη (με εξαίρεση το διάστημα του ανάδρομου Ερμή 31/3 με 23/4). Όμως την ίδια στιγμή η αντίθεση του Κρόνου με τη Σελήνη σου αυτομάτως κάνει αυτό το βήμα σύνθετο. Είσαι έτοιμη για σημαντικές αλλαγές στη καθημερινότητα σου; Είσαι έτοιμη να αλλάξεις σημαντικά τις καθημερινές σου συνήθειες και τη ρουτίνα σου; Το πρώτο χρονικό διάστημα της συγκατοίκησης θα είναι αρκετά δύσκολο, αυτό είναι το μόνο βέβαιο (και αυτό ανεξάρτητα του αν θα κάνεις το βήμα τώρα ή τον Μάρτη). Νομίζω πως πλέον μετά το Σεπτέμβρη θα έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις στη νέα πραγματικότητα.
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο να ταξινομήσεις τη σκέψη σου.
     
    ΥΓ.: Εγώ δεν χρησιμοποιώ την ωριαία αστρολογία. Καθόλα αρμόδιος είναι ο Stargazer. Ας ελπίσουμε να δει έγκαιρα το ποστ σου.
  • magia54 @ 07.02.2011 14:51
    stardome, ψιλοακυρη η παρεμβαση μου...απλά απ' οτι καταλαβα εχουμε παρομοιες θεσεις πλανητων με την ananya κι επειδη κι εγω εχω στο μυαλο μου ενα νεο ξεκινημα, συγκεκριμενα σκεφτομαι να πιασω μια δουλεια για χαρτζιλικι, πραγμα που κανω πρωτη φορα στη ζωη μου και εχω πολλες δευτερες σκεψεις λογω απειριας και αγχους για το τι με περιμενει, θα ηθελα να μου πεις αν ειναι ευνοικο το διαστημα και για εμενα! γιατι οπως το κοβω θα αλλαξει πολυ η καθημερινοτητα μου...

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...