παρακαλώ περιμένετε...

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ :(

  • TAURUS1986 @ 05.02.2011 13:25
    alikaki, ta asrta einai mia xara kai antitetws exeis kai enas dia pou einai twra ston krio pou tha sou ferei poly kala pragmata!!Yparxei mono enas aris, apenanti sou, ston ydroxoo, pou dimiourgei entaseis stis diaprwsopikes sou sxeseis,se oles, alla ousiastika o aris vgazei stin epifaneia synaisthimata kai provlimata pou ta exoume kataxoniasei kapou mesa mas kai kapoia stigmi tha vgoun stin epifaneia gia na ta lysoume, ayto kanei kai o aris twra!!!Ksereis to lathos pou kanoume otan den kseroume kala apo tin astrologia einai pws gia ola ftaine ayta, omws den einai etsi, mipws prepei na katseis na deis mesa sou ti provlima yparxei kai na to epilysetai...
  • Stardome* @ 05.02.2011 13:50
    Πρώτα από όλα κάνεις ένα λάθος στη διατύπωση. Το πρόβλημα δεν είναι αστρολογικό, είναι προσωπικό. Και αυτό το λέω για να ξεκαθαρίσουμε ότι η αστρολογία δεν μιλά για έξωθεν επιρροές προς εμάς - ο αστρολογικός χάρτης είναι ένα σύμβολο των διεργασιών που γίνονται εντός μας, είναι ένα εργαλείο αυτογνωσίας και ενδοσκόπησης. Το πρόβλημα είναι πάντα στους ανθρώπους και όχι στους πλανήτες.
    Στο διαταύτα τώρα, θα μιλήσω για τον δικό σου χάρτη μόνο γιατί δεν το θεωρώ να μιλώ για χάρτες άλλων ανθρώπων όταν δεν μου έχουν οι ίδιοι δώσει την άδεια.
    Πρώτα από όλα ο Κρόνος αυτή την περίοδο (πρακτικά από τον Οκτώβρη του 2010 πρέπει να έγινε προφανής η επιρροή του) κάνει σύνοδο με τη Σελήνη σου και ενεργοποιεί το τετράγωνο της με Άρη/Ποσειδώνα. Τι μας λέει αυτή η όψη σου; Πιθανόν βιάζεσαι (Άρης) να δεθείς συναισθηματικά (Σελήνη) και μάλιστα απαιτείς (Άρης) την απόλυτη ένωση (Ποσειδώνας) με όσους αγαπάς. Το μεγάλο μας θέμα εδώ είναι αυτή η τάση να θες να γίνεις ένα με τον άλλο, να καταπατήσεις τον εγωισμό σου και τα θέλω σου για να είσαι με αυτούς που αγαπάς. Συν τοις άλλοις ο Ποσειδώνας είναι το σημείο του χάρτη που τείνουμε να λειτουργούμε ιδεαλιστικά, με υψηλές συναισθηματικές προσδοκίες, αναμένοντας το απόλυτο/το τέλειο/το συγκλονιστικό. Συνεπώς σε ένα πρώτο επίπεδο ανάγνωσης, ο Κρόνος έρχεται και επαναφέρει όλα αυτά τα ζητήματα και βάζει παγωμένο και ευθύ ρεαλισμό σ' αυτά. Αν βιάστηκες να επενδύσεις συναισθηματικά στη σχέση σου τώρα θα δεις το αληθινό πρόσωπο της. Αν έχεις ντύσει αυτόν που έχεις δίπλα σου με υψηλές προσδοκίες τώρα θα δεις αν αυτό ήταν λάθος σου ή όχι. Με τον Κρόνο δεν υπάρχει διαφυγή: η αλήθεια θα λάμψει όσο σκληρή και επίπονη κι αν είναι. Μέσα στους επόμενους μήνες το αίσθημα του ρεαλισμού/προδοσίας/πτώσης των ρομαντικών προσδοκιών πρέπει λογικά να κρατήσει. Μέχρι τον Ιούνιο τουλάχιστον που ο Κρόνος θα κάνει ακριβή σύνοδο με τη Σελήνη σου ξανά.
    Δεύτερο ζήτημα, ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου (κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων) εδώ και 3 χρόνια και μάλιστα ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα που έχεις. Μήπως σ' αυτό το διάστημα είναι που δημιουργήθηκε και εξελίγχθηκε η σχέση που έχεις τώρα; Πάντως το σίγουρο είναι πως μέχρι το Σεπτέμβρη (που θα κάνει πάλι ακριβή όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα σου) θα έχει τελειώσει μια πολύ σημαντική 4ετια για εσένα, μέσα στην οποία γνώρισες μέσω των σχέσεων όλο το φάσμα των συναισθημάτων που μπορούσες να αντλήσεις. Με τον Πλούτωνα καλούμαστε πάντα να παραδώσουμε ότι πιο πολύτιμο έχουμε για να αλλάξουμε - με Αφροδίτη/Ποσειδώνα αυτό που μάλλον καλείσαι να παραδώσεις είναι η ιδέα μιας ονειρεμένης/παραμυθένιας/απόλυτα λειτουργικής σχέσης. Οι σχέσεις έχουν μέσα τους και βαθύ πόνο, μοναξιά, πόλεμο, οικογενειακά ζητήματα που βασανίζουν τα μέλη της αλλά και μυστικά.
    Το ζήτημα που τίθεται μ' αυτές τις διελεύσεις είναι το εξής: Για να συνεχίσει αυτή η σχέση και να εξελιγχθεί για εσένα πρέπει όχι συγχωρήσεις ή να καταπιέσεις τα θέλω σου, ούτε να αναλάβεις να λύσεις εσύ τα όποια προβλήματα έχει ο σύντροφος σου. Αυτά είναι δικά του ζητήματα και όσο κι αν το επιθυμείς να ενωθείς μαζί του σε όλα τα επίπεδα, αυτό θα έρθει μετά από πολύ καιρό κι αν εκείνος το επιτρέψει - έχει άλλωστε αυτό το δικαίωμα αφού η ζωή του τού ανήκει όπως ακριβώς και η δική σου ανήκει σε εσένα. Το κεντρικό ζήτημα για εσένα τώρα είναι να σπάσεις όλες τις φαντασιώσεις και τα όνειρα και τις προσδοκίες που είχες και να δεις αν μπορείς να ζεις τις σχέσεις σου λίγο πιο ρεαλιστικά, κρατώντας περισσότερες άμυνες και δίνοντας πάντα όσο δίνει και ο άλλος και ποτέ περισσότερα.
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις πια ότι με την αστρολογία δεν μπορεί κανένας να σου πει αν θα χωρίσεις ή όχι, αυτή είναι επιλογή που θα πάρεις εσύ ή ο σύντροφος σου. Αυτό που μπορεί όμως να σου πει είναι ακριβώς τι συμβαίνει σε εσωτερικό επίπεδο και τι έχεις να αντιμετωπίσεις ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.
    Εύχομαι καλές αποφάσεις και καλή δύναμη.
  • vikaki88 @ 05.02.2011 14:03
    stardome πάνω σ αυτά που είπες έχω την εξήσ απορία...πότε ενεργοποιείται μια όψη???δηλαδή πώς η σύνοδος κρόνου σελήνη ενεργοποιεί το τετράγωνο άρη ποσειδώνα αφού μιλάμε για 2 διαφορετικούς πλανήτες απο τους αρχικούς..?
    κ κάτι ακόμα οι όψεις που έχουμε στον γενέθλιο χάρτη μας παραμένουν ανενεργές ως προς τις ιδιοτητές τους κ τα χαρακτηριστικά τους μέχρι που μία διεύλεση τις ενεργοποιεί??θέλω να τα ξεδιαλύνω λιγάκι γιατί πολλές απ τις όψεις έχω δει δεν μ εκφράζουν κ ακόμα πολλές μεταξύ τους είναι αντιφατικές...η αστρολογία είναι ένα αντικείμενο σύνθετης μελέτης αλλά η πολυπλοκότητα αυτή διέπεται απο κάποιουσ κανόνες...σωστά..?
    ευχαριστώ πολύ!!!
    και Αλικάκι μου όλα καλά θα πάνε!!επηρεάζεσαι πολύ απο τις διαθέσεις των άλλων κ αυτό δεν είναι τόσο καλό για σένα...
  • vikaki88 @ 05.02.2011 14:11
    ααα το πρώτο σκέλος το κατάλαβα εν μέρει....ενεργοποιεί το τετράγωνο που έχει η σελήνη με άρη και-ποσειδώνα...δηλαδή μία όψη ενεργοποιείται όταν ο ένας απο τους δύο πλανήτες της γενέθλιας όψης κάνει κάποια όψη μ έναν διελαύνων πλανήτη..?
  • StaRdust80 @ 05.02.2011 14:22
    Πώπω αυτός ο Ποσειδώνας έχει κάνει ιστορία μεγάλη σε πολύ κόσμο....
    Ο Κρόνος είναι καλός όσο και αν φαίνεται ζόρικος....μας κάνει να πατήσουμε
    στη γή και όχι στο ρόζ συννεφάκι μας.....Θα λεγε κανείς πως μας ωριμάζει....
    πολλές φορές αυτή η ωρίμανση γίνεται μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις....
    Θα έλεγα πάντως πως σίγουρα αξίζει η διαδικασία......
    έχουν έρθει τα πάνω κάτω σε πολύ κόσμο....trust me και εγώ είμαι σε μεταιχμιακό επίπεδο σε πολλους τομεις...τώρα αρχίζει η μάχη και σε οικογενειακο-επαγγελματικο....
    Δύναμη liontarakimou  όσο μπορεις!!!!!
     
  • Stardome* @ 05.02.2011 14:32
    Μια όψη ενεργοποιείται κάθε φορά που περνάει από διέλευση ένας πλανήτης πάνω από έναν από τους πλανήτες της εν λόγω όψης. Για παράδειγμα στο χάρτη που έχουμε βλέπουμε πως έχουμε όψη τετράγωνο Σελήνης με τη σύνοδο Ποσειδώνα/Άρη στον Αιγόκερω. Θεωρώ το Ποσειδώνας/Άρης σύνοδο γιατί ο Άρης είναι ανάδρομος στο χάρτη και πλησιάζει τον Ποσειδώνα. Αν θες να τους θεωρήσεις ξεχωριστά δεν αλλάζει κάτι σημαντικά, το τονίζω αυτό.
    Ας το εξηγήσω πιο αναλυτικά για την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα που ενεργοποιήθηκε από τον Κρόνο τους τελευταίους μήνες. ΟΚ?
    Ο διελαύνων Κρόνος πέρασε μια φορά από την Σελήνη και έκανε ακριβή σύνοδο. Τη στιγμή που το κάνει αυτό ενεργοποιεί τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, τις κεντρίζει αν θες, κι αυτές αρχίζουν να εκφράζονται με γεγονότα γιατί κάπου πρέπει να προβληθούν στον εξωτερικό κόσμο για να καταλάβουμε τη δυναμική τους. Ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων (7ος στους Ιχθύες) άρα εκεί έχει την φυσική ροπή να προβάλλει την ενέργεια του. Η ερώτηση που έγινε αφορούσε σχέση αρραβώνα, άρα είναι φυσικό να εξετάσω το πρόβλημα από αυτή τη σκοπιά αρχικά.
    Μετά το πρώτο χτύπημα του Κρόνου έχουμε ένα διάστημα που γίνονται γεγονότα τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε, με άλλα λόγια πλάθετε ένα νέο σενάριο στη σφαίρα ζωής που ενεργοποιείται στο οποίο εγώ δεν μπορώ να επέμβω εύκολα καθώς είναι αποτέλεσμα των εδώ και χρόνια πράξεων μου και αποφάσεων μου. Μετά από λίγο καιρό ξεκινά η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου και σ' αυτό το διάστημα 4-5 μηνών θα πρέπει να αναλάβουμε δράση και να πάρουμε αποφάσεις που θα επιλύουν με κάποιο τρόπο το πρόβλημα που έχει προκύψει από τη δυναμική που εκφράζει η συγκεκριμένη όψη. Ποια είναι η δυναμική των όψεων Σελήνης - Ποσειδώνα: ιδεαλισμός του συναισθήματος, να μην κρατάω άμυνες αν συνδεθώ συναισθηματικά, να επιζητώ την απόλυτη συναισθηματική ένωση με τον άλλο, να θυσιάζομαι για τους άλλους. Αυτό είναι πρόβλημα γιατί: 1) Η όψη είναι τετράγωνο, δηλαδή λειτουργώ ακραία και δεν μπορώ να θέσω ισορροπίες. 2) Η Σελήνη είναι στο Ζυγό, που σημαίνει ότι από τη φύση της έχει ανάγκη από ισορροπία και αρμονία στο συναίσθημα (αιτήματα του Ζυγού) και 3) Μιλάμε για μια Λέων, στόχος ζωής της είναι να ξεχωρίζει, να εκφράζεται, να δημιουργεί και όχι να θυσιάζεται.
    Συνεπώς με τον Κρόνο πρέπει να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο να συνειδητοποιήσει αυτά τα πράγματα για τον εαυτό της. Πότε θα φανεί αν τα έχει καταλάβει; Όταν ο Κρόνος ξαναπεράσει από τη Σελήνη της για τελευταία φορά, που θα γίνει κοντά στον Ιούνιο.
     
    Σε σχέση με τις άλλες ερωτήσεις σου τώρα. Ναι, οι περισσότερες όψεις που έχουμε είναι αντιφατικές μεταξύ τους γιατί σαν ανθρώπινα όντα είμαστε αντιφατικοί και θέλουμε πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Γι' αυτό και για τους περισσότερους η ζωή είναι πολύπλοκη. Η αστρολογία δεν λέει κάτι που δεν γνωρίζουμε ήδη για τη ζωή.
     
    Το να μην σε εκφράζουν οι όψεις σου μπορεί να σημαίνει μια σειρά από πράγματα:
    1. Προσπαθείς να ερμηνεύσεις τις όψεις με βάση αστρολογικούς τσελεμεντέδες ή σύντομα άρθρα για αυτές. Αυτό είναι λάθος γιατί μια όψη ερμηνεύεται με βάση όχι μόνο τους πλανήτες που συμμετέχουν αλλά και με τους οίκους και τα ζώδια και το είδος της όψης. Είναι πρακτικά αδύνατο ένα άρθρο ή μια παράγραφος σε ένα βιβλίο να αποδώσει όλες τις εκφάνσεις και τα προσωπεία που μπορεί μια όψη να πάρει. Άρα πιθανόν έχεις ελλειπή γνώση για τις όψεις.
    2. Είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις επιλέξει από τις δύσκολες όψεις σου να εκφράζεις τη μια ενέργεια, τον ένα πλανήτη μόνο που συμμετέχει και να προβάλλεις στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Για παράδειγμα αν έχω μια όψη Ουρανού - Σελήνης, μπορεί να λειτουργώ σαν Ουρανός στη ζωή μου και να είμαι απελευθερωμένος, να εκλογικεύω και να επαναστατώ συνεχώς στην καταπίεση. Όμως επειδή έχω την όψη αυτή να προβάλλω τη Σελήνη στους ανθρώπους που σχετίζομαι κι έτσι να τους βλέπω σαν πολύ ευαίσθητους, πολύ συναισθηματικούς, πως πάνε να αγκιστρωθούν από πάνω μου. Το θέμα είναι πως πρέπει να δώσω χώρο και στη Σελήνη μου και όσο δεν το κάνω, τόσο θα έρχονται στη ζωή μου τέτοιοι άνθρωποι και δεν θα μπορώ να κάνω σχέσεις που να κρατάνε σε βάθος χρόνο. 3. Κάποιες όψεις ενεργοποιούνται σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μας και μας επηρεάζουν. Αργά ή γρήγορα θα σε βρει η όψη που θέλει να εκφραστεί, μην ανησυχείς. Δεν τη γλιτώνεις.
     
    Ελπίζω να έλυσα μερικές από τις απορίες σου.
  • Stardome* @ 05.02.2011 14:36
    *Τελευταία παράγραφος, υποπερίπτωση 2., διόρθωση: "... τον ένα πλανήτη μόνο που συμμετέχει και να προβάλλεις τον άλλο στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι."
    Sorryzzz
  • vikaki88 @ 05.02.2011 14:47
    χαχαχα το τελευταίο ''δεν την γλιτώνεις'' μου ακούστηκε πολύ απειλητικό...
    τα κατάλαβα όλα απόλυτα...ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!ill put it down to experience...
  • Stardome* @ 05.02.2011 14:52
    It's not a threat. Just inevitability...
  • helenaki86 @ 05.02.2011 15:07
    stradome mporeis na rikseis mia matitsa k sto diko mou post?????)))
  • valiaadion @ 05.02.2011 15:16
    stardome...ηθελα να κανω μια ερωτηση με αφορμη τα γραφομενα σου και ιδιαιτερα ενα σημειο....το "να ζεις τις σχέσεις σου λίγο πιο ρεαλιστικά, κρατώντας περισσότερες άμυνες και δίνοντας πάντα όσο δίνει και ο άλλος και ποτέ περισσότερα. '..ειναι προσωπικη σου αποψη ωης η ειναι κατι που βγαινει καθοδηγουμενο απο το χαρτη της φιλης μας?
  • Stardome* @ 05.02.2011 15:39
    valiaadion, έχει Σελήνη - Ποσειδώνα και 7ος στους Ιχθύες (που είναι πάλι ζώδιο του Ποσειδώνα) και Ήλιο στον 12ο (οίκος του Ποσειδώνα). Χρειάζεται να βρει τρόπους να αμύνεται γιατί η φυσική της τάση θα είναι να αφομοιώνεται/εξαρτάται/εθίζεται στις σχέσεις που κάνει. Αν δεν μάθει να αμύνεται και να κρίνει πότε αυτός που έχει απέναντι της αξίζει τη θυσία, τότε θα καταλήξει να θυσιάζεται χωρίς αναγνώριση και να μην καλλιεργεί τις δικές της δυνατότητες. Και τονίζω πάλι εδώ τη σημασία του Ήλιου - έχει Ήλιο στον Λέοντα, αν δεν μάθει να εκφράζει τα θέλω της και να βάζει τον εαυτό της σε ρόλο πρωταγωνιστή, ισοδυναμεί με ψυχολογικό ακρωτηριασμό.
  • Stardome* @ 05.02.2011 15:43
    Επίσης το να δίνει όσα ο άλλος και ποτέ περισσότερα, έχει να κάνει με τη Σελήνη στο Ζυγό που λειτουργεί με ισορροπίες: μια σου και μια μου. Συναισθηματική ισότητα, αυτή είναι η απαίτηση της σελήνης στο Ζυγό.
  • valiaadion @ 05.02.2011 15:48
    ευχαριστω πολυ stardome...δηλ με λιγα λογια ..οι "προσταγες"των πλανητων .μας κατευθυνουν  ακολουθωντας τες στο να αποευγουμε ταλαιπωρουμε τον ψυχισμο μας με συμπεριφορες αντιθετες
  • valiaadion @ 05.02.2011 15:50
    stardome ,,,επισης εμεινα λιγο παραπανω σε αυτο...διοτι προσωπικα στην πλειοψηια των σχεσεων μου..αν το δω απο μακρια"...παντα εδινα περισσοτερα.χωρις βεβαια ποτε να το βαζω στη ζυγαρια.εμενα ομως αυτο χαρα περισσοτερη και ικανοποιηση μου εδινε παρα προβλημα μου δημιουργουσε...
  • Stardome* @ 05.02.2011 15:57
    Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε κάθε φορά είναι μια ισορροπία. Η δυναμική που συμβολίζει ο κάθε πλανήτης (γιατί αυτό είναι που πρέπει να ξεκαθαρίζουμε κάθε φορά, πως μιλάμε για σύμβολα ψυχοδυναμικών που ενυπάρχουν μέσα σε όλους) διεκδικεί το δικό της χώρο και τη δική της επιβολή. Όταν δύο πλανήτες βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη αυτές οι δυναμικές δεν συνεργάζονται καλά και στην προσπάθεια μας να βρούμε μια ισορροπία κάνουμε λάθος επιλογές. Είμαστε άνθρωποι, είναι λογικό. Κάθε φορά όμως που ενεργοποιείται μια όψη έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα λάθη μας και να δώσουμε χώρο στην δυναμική που έχουμε καταπιέσει. Συνεπώς δεν μιλάμε ούτε για προσταγές, ούτε επιταγές. Μιλάμε για μια διαρκή προσπάθεια έκφρασης αυτού που πραγματικά μπορούμε να γίνουμε. Μπορεί και να πετύχουμε, μπορεί και όχι. Ας έχουμε προσπαθήσει τουλάχιστον...
  • StaRdust80 @ 05.02.2011 15:58
    μια από τα ίδια με valiaadion και εδω.....απλά να..το ερώτημά μου είναι valiaadion προχωράει έτσι μια σχέση?εμένα η σελήνη μου στον υδροχόο σε αντίθεση με τον ωροσκόπο μου με έχει καταταλαιπωρήσει!!!!
  • Stardome* @ 05.02.2011 16:02
    valiaadion, εσύ όμως έχεις Σελήνη στον Καρκίνο, αισθάνεσαι οικεία στο να παρέχεις. Αντίστοιχα όμως έχεις και μεγάλο βαθμό εξάρτησης από τους ανθρώπους προς τους οποίους παρέχεις - το συναίσθημα που παρέχεις είναι το όπλο σου για να τους κρατήσεις κοντά σου. Συνεπώς όταν αυτοί απομακρύνονται βιώνεις πολύ έντονο τον πόνο της φυγής τους. Επίσης έχεις Σελήνη - Δία: συνεπώς βρίσκεις το νόημα της ζωής σου (Δίας) στο να παρέχεις συναισθηματικά (Σελήνη).
    Μιλάμε για πολύ διαφορετικές καταστάσεις. Είσαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος με έναν τελείως διαφορετικό χάρτη. Δεν έχουμε όλοι να πάρουμε σ' αυτή τη ζωή τα ίδια ακριβώς μαθήματα.
  • valiaadion @ 05.02.2011 16:03
    stardome...μια ερωτηση .με αφορμη αυτα που λες ¨να δωσουμε χωρο στη δυναμικη που εχουμε καταπιεσει"...βιωσα κατι τετοιο μτην αναδρομη αφροδιτη και μετεπειτα τη ορθοδρομηση..εχει αυτο καποιο συσχετισμο η ηταν απλα μια χρονικη συγκυρια.(μιλαμε για στροφη 180 μοιρες}
  • TAURUS1986 @ 05.02.2011 16:06
    Stardome, tha mporousa na sou kanw kai egw mia erwtisi pou psaxnw kai mesa apo tin vivliothiki kai genika!!Ti ginetai otan o kronos einai ston 1o sou oiko, ston wroskopo sou kai pws to antimetwpizeis, gt gia mena thewrw pws ayto einai to pio dyskolo kommati tou wroskopiou mou, pou den mporw na antimetwpisw kai na vrw tin isoropia...Se eyxaristw
  • valiaadion @ 05.02.2011 16:06
    stardust...τι να πω..δεν ξερω αν τιθεται θεμα αν προχωραει ετσι,για μενα η υπερδοτικοτητα ειναι δευτερη υση,ποτε δεν το εκανα καταπιεζομενη.και ειλικρινα αντλω μεγαλη χαρα απο αυτο...προβλημα στις σχεσεις μου ηταν μονο η ανεκτικοτητα.και το να μην εκφραζω την δυσαρεσκεια μου αμμεσα.καμμια σχεση μου δεν προχωρησε απο το λογο οτι προσεφερα περισσοτερα.
  • Stardome* @ 05.02.2011 16:08
    Αν αυτό που είχες καταπιέσει σχετιζόταν με την Αφροδίτη σου (δηλαδή με θέματα όπως απόλαυση, ικανοποίηση από τη ζωή, αυτοεκτίμηση, γοητεία, έκφραση των θέλω μου μέσα στις προσωπικές μου σχέσεις, εγωισμός) τότε φυσικά και η ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει να αναθεωρείς. Σίγουρα όμως θα συμβαίνουν και άλλα πράγματα στο χάρτη σου εκτός αυτού για να έχει γίνει τόσο σημαντικό θέμα. Σπάνια έχουμε μόνο μια ενεργοποίηση προς δράση.
  • Stardome* @ 05.02.2011 16:11
    taurus1986 η Starface έχει γράψει ένα πολύ καλό άρθρο για τη θέση του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη μας. Σου δίνω και το link. Είναι μια πολύ καλή αρχή για να καταλάβεις τα χαρακτηριστικά αυτής της θέσης.
     
    Ο Κρόνος στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
  • valiaadion @ 05.02.2011 16:12
    stardome..εχεις ααπολυτο δικιο.ετσι ακριβως λειτουργω στη σχεση...και ναι...η φυγη μου προκαλει πονο λογω υπερδοτικοτητος συναισθηματος..οπως και η φυγη η δικη μου απο μια σχεση  σχεδον παντα προκαλει συναισθηματα μεγαλης εκπληξης ..μεχρι τρελλας ...δικαιολογημενα ισως γιατι οι ανθρωποι προφανως δεν δεχονται οτι καποιος που προσφερει απλετο συναισθημα και ανιδιοτελη αγαπη μπορει καποια στιγμη ΚΑΙ ...να φυγει.ανεπιστρεπτι!
  • valiaadion @ 05.02.2011 16:16
    stardome..ναι ειχε να κανει απολυτα με θεματα αφροδιτης...αλλα σιγουρα θα συντρεχουν και αλλες πλανητικες καταστασεις...κατι η αφροδιτη ,,,κατι ο κρονος...(κατι "κατι τα λογια του παπα..:Ο    ηρθε και εδεσε το πραγμα!
  • TAURUS1986 @ 05.02.2011 16:22
    Stardome, to arthro pragmatika einai ekpliktiko, ontws eixa kapoies anasfaleies kai fovous pou mesa apo asxima gegonota me ekanan na ta antimetwpisw!!Omws i tasi tou anthrwpou na ginetai skliros einai kai ayto allo ena xaraktiristiko aytis tis thesis tou kronou???Episis exw katalavei pws mesa mou thelw alla pragmata na kanw omws yparxei kai ena prepei pou me katapiezei kai tote ginetai i megali epanastasi gt apo tin fysi mou den mporw na me katapiezoun?Allo ena xaraktiristiko tou kronou?kai pws to isoropeis ayto???
  • vikaki88 @ 05.02.2011 16:32
    stardome να σου εξηγήσω με λίγα λόγια για να μου πεις αν ερμηνεύω σωστα την ενεργοποίηση απο πλούτωνα της οψης τετραγώνου ανάμεσα σε άρη ποσειδώνα επειδή με αφορά....με λίγα λόγια με αυτήν την όψη ενισχύεται η δράση(άρης) της φαντασίας κ των ιδανικών καταστάσεων(ποσειδώνας) με αποτέλεσμα συναισθήματα κ πράξεις που μπορεί να φανταζόμαστε να πιέζουν να εκδήλωθούν???
    έχει σημασία απο ποιον πλανήτη γίνεται η ενεργοποίηση??επίσης στην συγκεκριμένη ενεργοπίηση θα κοιτάξω ποιον οίκο τον 1ο του άρη ή τον 7ο του ποσειδώνα..?
  • liontarakimou @ 05.02.2011 17:53
    Καλε μου στρολογε
    μονον να'ξερες ποσα εμαθα απο αυτα που εγραψες!Αφου μερικα κιολας 8α τα κανω σκονακι ....Ισως λαθος λεξεις χρησιμοποιησα στην ερωτιση...αλλα εννοειτε σε καμια περιπτωση δεν ριχνω ευθυνες στην αστρολογια κ ουτε περιμενα εννοειτε να μου πειτε ποτε θα χωρισω.Αυτο ακριβος που χριαζομουν τα ειπατε! Μεχρι στιγμης δεν ειχα ιδεα οτι ο Ποσειδωνας εχει αυτον τον ρολο...στον χαρτη μου.Ευχαριστω κ τα κοριτσια πολυ... η αληθεια ειναι...οτι οντος θα κλεισει μια μεγαλη τετραετια για μενα......πραγματικα ειπατε πολλες λεξεις κλειδια για μενα! Βιαζομαι... ναι αστρολογε μου...κ απετω (αυτα που μου υποσχεθηκαν στο παρελθον) θυσιαζομα.....ι! Τι να κανω να μην θυσιαζομαι... ολος ο κοσμος το καταλαβενει εκτος απο εμενα! Οντος παντα στο πρωτο πλανο εχω τον αλλον κ τα θελω του...μετα εμενα! Μ'αρεσει που λενε για τα λιωνταρια οτι ειναι εγωιστες κ κοιταζουν μοναχα την παρτη τους! Δεν ειμαι καθολου τετια.Πρωτα σκεφτομαι τι θα φαει ο διπλανος μου..μετα εγω!Τωρα με τον Κρονο...οντος τα βλεπω ολα διαφορετικα! ! Διλαδι αυτο ειναι το πραγματικο προσωπο της σχεσης μου? αυτο που βλεπω τωρα? Που ειναι εκεινο το ροζ συννεφακι?(λατρευω και το ροζ χρωμα κιολας χεχε)Εγω παντος...περιμενω τον Ιουνιο.... αν καταλαβα καλα...θα ηρεμισω λιγουλακι.Ναι μεσα σε αυτα τα 3 χρονια δημιουργηθηκε και εξελιγχθηκε η σχεση που εχω τωρα!  ''Επίσης το να δίνει όσα ο άλλος και ποτέ περισσότερα, έχει να κάνει με τη Σελήνη στο Ζυγό που λειτουργεί με ισορροπίες: μια σου και μια μου. Συναισθηματική ισότητα, αυτή είναι η απαίτηση της σελήνης στο Ζυγό.'' Ελλατωμα ειναι αυτο?ειμαι λαθος?Πραγαματη το εχω μερικες φορες! Αν δεν μου φερθει ευγενικα π.χ. ουτε κ εγω του φερομαι.Για να καταλαβει πος ειναι.
     
    ""Το κεντρικό ζήτημα για εσένα τώρα είναι να σπάσεις όλες τις φαντασιώσεις και τα όνειρα και τις προσδοκίες που είχες και να δεις αν μπορείς να ζεις τις σχέσεις σου λίγο πιο ρεαλιστικά, κρατώντας περισσότερες άμυνες και δίνοντας πάντα όσο δίνει και ο άλλος και ποτέ περισσότερα. ""Διλαδι να του φερομαι οπος μου φερετε?Τι εννοειτε να κρατω αμυνες? Πειτε μου ενα παραδιγμα πανω σε αυτο.. (εχω κ εδω θεμα δυστιχος)
     
    TAURUS1986... κουκλα μου...εσυ που ξερεις μερικα πραματακια για μενα... ξερεις οτι δεν ριχνω ευθινες στα αστρα μου...οπος ειπες..ο Αρης φταιει για ολααααα χεχε... ο ατιμος!
     
     ""Αλικάκι μου όλα καλά θα πάνε!!επηρεάζεσαι πολύ απο τις διαθέσεις των άλλων κ αυτό δεν είναι τόσο καλό για σένα.."" Βικακι μου...αυτο ειναι ενα μεγαλο ελλατωμα μου!Καποιες στιγμες νιωθω οτι η διαθεση μου εξαρτατε απο τους αλλους κ με πιανουν μεχρι κ τα κλαματα.Λιονταρακι εισαι κ εσυ με καταλαβενεις
    Stardust πραγματικα αρχισε μια μαχη σε ολα τα επιπεδα χαχαχαχα εyχομαι ολοι μας να εχουμε καλα ξεκαθαρισματa
     
    Ευχαριστω πολυ πολυ παιδια...
  • TAURUS1986 @ 05.02.2011 18:15
    Αλίκη μου, μια φορά μου είχε πει η αδερφή μου κάτι πολύ καλό. Σε μια συζήτηση που είχαμε τις έλεγα πως εγώ δεν είμαι καθόλου εγωίστρια και πόσο θα ήθελα να γίνω στο τόσο και πάντα λειτουργώ για το καλό τον άλλον και εγώ πληγώνομαι, ξέρεις τι μου είπε, εγωιστικό είναι όταν ζητάς κάτι απο τον άλλον χωρίς να δεις αν εκείνος μπορεί να το κάνει μόνο και μόνο επειδή εσύ το θες και είχε δίκιο. Σκέψου το αυτό που σου λέω, ίσως να ζητάς από εκείνον πράγματα που ο ίδιος να μπορεί να στα δώσει και αυτό είναι εγωιστικό γιατί δεν βλέπεις τα θέλω του άλλου....
  • valiaadion @ 05.02.2011 18:24
    taurus.να προσθεσω κατι σε αυτο που ειπες...μου ειχε πει μια σχεση μου..:¨τοσο μπορω ...δεν το καταλαβαινεις...δεν μπορεις να ζητας παραπανω  οταν ο αλλος λεει τοσο μπορω....δεν ειναι δε θελω...τοσο μπορω...απο μεσα μου ειλικρινα στο λεω"μου φαινοταν τοτε αδιανοητο.μετα απο σειρα καταστασεων σημερα το κατανοω.οπως και κατι ακομα.στον επαγγελματικο και φιλικο τομεα.θεωρουσα οτι επειδη εγω αντεχω και μπορω να βγαζω εις περας 20 πραγματα την ημερα...θα επρεπε και οι αλλο να το μπ[ορουν.και νευριαζα οταν αυτοι  δεν το εκαναν.σημερα κα;ι με την ωριμοτητα που απεκτησα λε ναι..ο καθενας εχειμ τα δικα του ορια αντοχης .σε ολους τους τομεις.αρα..μη ζηταμε...ειναι πραγματικα τουλαχιστον εγωιστικο να απαιτουμε απο τους αλλους να ανταποκρινονται απολυτα στις προσδοκιες μας...δεχομαστε και αγαπαμε ολο το πακετο του ανθρωπου ναπεναντι μας .με τις αδυναμιες του και ολα αυτα που μας τη σπανε η ολα αυτα που μας ξετρελλαινουν.ειναι ουτοπικο να προσπαθουμε να διαμορφωσουμε τον τελειο νανθρωπο για μας...
  • TAURUS1986 @ 05.02.2011 18:41
    valiaadion, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, έτσι είναι, το ότι εμείς έχουμε την δύναμη για κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι την έχουν. εγωιστικό λοιπόν είναι όταν αυτό εμείς δεν το καταλαβαίνουμε και ζητάμε κάτι απο τον άλλον που δεν μπορεί να μας το δώσει και ειδικά όταν είμαστε σε μια σχέση πρέπει πάνω απ όλα να δούμε μέχρι που μπορεί ο άλλος... 
  • valiaadion @ 05.02.2011 18:52
    tauruw...μου πηρε πολλα χρονια.να το καταλαβω αυτο...σημερα το θεωρω ξερο κεφαλια και εμμονη να μην το δεχομαι...εγωιστικο πολυ να λεω αφου σου δινω τοσα ,μπορω τοσο ...ειμαι ανθρωπος και οχι υπερανθρωπος.εισαι και εσυ ανθρωπος αρα μνπορεις .και αν δεν το κανεις δε θελεις...ενας φαυλος  κυκλος που το μονο που καταφερνα ηταν να τρωω τα λυσσακα μου και τα σωθικα μου...σημερα.και μετα απο πολλα χαστουκια..λεω :εγω ειμαι ετσι θα δινω αυτο που δινω γιατι αυτο με εκφραζει και με κανει νανιωθω πληροτητα.θα παιρνω αυτο που μου δινει ο αλλος ...και μου φτανει να νιωθω οτι ειναι η αληθεια του,δεν μετραω πια ποσοτητα...και τα πραγματα κυλουν πιο χαλαρα ,πιο ηρεμα ,πιο πηγαια και αυθορμητα και απο τον αλλον...
  • TAURUS1986 @ 05.02.2011 19:26
    Σωστά, συμφωνώ μαζί σου, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το κάνει αυτό το λάθος, όμως όσο μεγαλώνουμε το αντιλαμβανόμαστε όλο και περισσότερο!!Δεν είναι λοιπόν πιο υγιές να είσαι με κάποιον και να σέβεσαι τις επιθυμίες του και τα θέλω του, τότε η αγάπη δεν είναι καλύτερη από πριν και άσε που όλο αυτό που λέγαμε πιο πάνω μου κάνει πολύ ουτοπικό. Δηλαδή είμαστε με κάποιον και προσπαθούμε να τον κάνουμε και λίγο όπως το έχουμε εμείς στο μυαλό μας, χωρίς να δούμε τι είναι ο άλλος, αυτό είναι εγωιστικό....
  • StaRdust80 @ 05.02.2011 20:00
    Συμφωνώ και με TAURUS και με valiaadion....Εδώ βέβεαια γεννιέται μέσα μου μια ανησυχία για το "πόσο" του άλλου. Ερχεται κάποια στιγμή μεγαλώνοντας και όσο οι συνθήκες της ζωης μου αλλάζουν που άν η συναισθηματική νοημοσύνη του άλλου βρίσκεται στη περίοδο της πιπίλας κλεισμένη στο σώμα ενός 35χρονου ε κάπου όσο και να μου αρέσει να δίνω χωρίς να ζητάω (δεν ζητάμε όταν αγαπάμε, αν ζητάμε πάμε σε μια άλλη κατηγορία "αγάπης") ε κάπου θα κουραστώ. Δεν γίνεται να καλύπτω τις απαιτήσεις τις σχέσης με ένα 150% και ο άλλος με ένα 50 ακόμα και άν αυτό το 150 πηγάζει από μέσα μου σαν τρελλό....Η σχέση σε αυτη την περίπτωση δεν πατάει καλά.
    Οσο και να θέλουμε εναν ανθρωπο ειδικά σε επίπεδο σχέσης θα κουραστούμε αν δινουμε δινουμε δινουμε....Ακόμα και αν αυτη η πηγη αγάπης βρίσκεται βαθιά ριζωμένη μέσα μου καλύτερα να βουτήξω να δώ τι συμβαίνει πρίν ένας κρόνος η ένας πλούτωνας 'ερθει και μου χτυπήσει την πόρτα μην πώ μου την γκρεμίσει........
  • TAURUS1986 @ 05.02.2011 20:20
    Stardust, σε σχέση με το παράδειγμα που ανέφερες κατά την γνώμη απλά δεν μένεις, όσο και να αγαπάς κάποιον όταν φτάνει στα 35 του και συμπεριφέρεται σαν μωρό τότε εσύ δεν μπορείς να γίνεις η μαμά του και να του αλλάξεις γνώμη γιατί αυτό είναι ψυχοφθόρο για σένα, αναζητάς εκείνον τον 35χρόνο που έχει όλο το πακέτο. Εδώ είναι το λάθος που κάνουμε εμείς οι γυναίκες που εγώ το θεωρώ και λίγο εγωιστικό, οπωσδήποτε να αλλάξουμε τον άλλον, αντί να δούμε ότι αυτό είναι εμείς εκεί κολλάμε....και μετά φταίει ο Κρόνος και ο κάθε Κρόνος.... 
  • StaRdust80 @ 05.02.2011 20:26
    ναι η δυναμική μιας σχέσης "μαμα-βρέφος" δεν λειτουργεί.....
    ασε που είναι και αδικη
    δεν αφήνεις το συμπαν να κάνει τη δουλεια του....
     
  • liontarakimou @ 06.02.2011 16:16
    k polu sosta eipe i aderfoula sou i liontarina TAURUS1986...simfono mazi tis.alla avto den mou teriazei..gt den exw ton aera na zitisw tpt! prin pou eipa oti apetw kapia pramata den ennousa avto... ennousa kapies iposxeseis pou mou eixe dosei se kapies sizitiseis mas...na tis tirei efoson 8elei na eimai mazi tou.an den mporei...elev8eros o dromos....
    oute agapi zitaw oute tpt... min sou pw to anti8eto ginete...vgenoume sta meroi p 8elei avtos... me atoma p 8elei avtos... opote 8elei avtos...  genikos exw paratirisei pos oloi volevonte me mena...oti zitane to exoun! diskola lew oxi... alla sto telos nio8w k koroido an den mou fer8oun kala.twra televtaia arxisa poli na to paratirw k den nio8w poli kala me ton eavto mou.

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...