παρακαλώ περιμένετε...

αντικρουομενες οψεις

  • Stardome* @ 07.02.2011 13:25
    Δεν τίθεται θέμα πιο όψη υπερισχύει. Οι όψεις δεν κάνουν διαγωνισμό για να βρούμε ποια είναι η πιο δυνατή. Μια όψη δηλώνει μια εσωτερική διεργασία που λαμβάνει χώρα και θα οδηγήσει σε μια αλλαγή στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε συγκεκριμένα ζητήματα στη ζωή μας. Περισσότερες από μια όψεις στον ίδιο πλανήτη ταυτόχρονα είναι ένδειξη πως συμβαίνουν παραπάνω από μια διεργασίες ταυτόχρονα στην ίδια σφαίρα εμπειρίας, άρα γίνεται πολύ έντονο θέμα για την ζωή μας τη συγκεκριμένη περίοδο.
    Η Αφροδίτη συμβολίζει την ροπή μας προς/την ανάγκη μας για ευτυχία, ικανοποίηση, απόλαυση, ηδονή, χαρά, αρμονία. Με αυτή συνδέονται όλες οι καταστάσεις τις ζωής μας που μας προξενούν αυτά τα συναισθήματα και όλα τα πρόσωπα που μας παρέχουν αυτά. Η διέλευση του Πλούτωνα δείχνει πως πολλά από αυτά που μας προσφέρουν ικανοποίηση στο παρόν δεν μας κάνουν πια - αν ήταν η δουλειά μας αυτή που στο παρελθόν μας ικανοποιούσε, με τον Πλούτωνα θα πρέπει να την στερηθούμε, αν ήταν μια ερωτική σχέση τώρα θα περάσει κρίση, αν ήταν η οικονομική ευχέρεια τώρα θα βιώσουμε πίεση. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν νέα κανάλια για να αντλείς τα συναισθήματα που προανέφερα και για να γίνει αυτό πρέπει να αφήσεις πίσω σου τα παλιά. Η ταυτόχρονη παρουσία του Δία έχει διπλή δράση: 1. Επιταχύνει τη διαδικασία αυτή διογκώνοντας τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν (κάνει πιο πιεστική την ανάγκη να ξαναβρεις τη χαμένη ικανοποίηση σου) και 2. Φέρνει ταυτόχρονα με τις κρίσεις και ευκαιρίες σ' αυτή τη σφαίρα της ζωής σου με νέες γνωριμίες ή ανανεώνοντας τη διάθεση σου να ψάξεις για λύσεις.
    Ελπίζω να κατάλαβες ποια είναι η λειτουργία των ταυτόχρονων διελεύσεων. Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος, αλλά δεν έχεις καταχωρημένα τα στοιχεία σου σωστά στο σύστημα και δεν μπορώ να δω το χάρτη σου για να απαντήσω επακριβώς. Next time maybe... Καλό μεσημέρι
  • loyloydaki @ 07.02.2011 14:03
    φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ βαρετο να βλεπει κανεις τοσους χαρτες, η απαντηση με καλυψε απολυτα. ευχαριστω πολυ.
  • Stardome* @ 07.02.2011 14:04
    *Διόρθωση, πρώτη σειρά: "...ποια όψη υπερισχύει..."

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...