παρακαλώ περιμένετε...

οψεις

  • Starface @ 11.05.2011 23:12
    eere, αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι αν ένας πλανήτης κάνει πολλές όψεις δίνει στο άτομο τα χαρακτηριστικά του πλανήτη, όχι του ζωδίου. Άλλο ο Δίας και άλλο ο Τοξότης. Μπορεί σε κάποια σημεία να αλληλοκαλύπτονται αλλά δεν παύουν να είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Ο πλανήτης είναι το "ΤΙ" και το ζώδιο είναι το "ΠΩΣ". Ο Δίας είναι η ανάγκη για επέκταση, για πίστη, για όνειρα, ανάγκη η οποία εκφράζεται ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Δίας, ενώ ο Τοξότης είναι ένα μεταβλητό, θετικό ζώδιο της φωτιάς, και είναι το χρώμα με το οποίο χρωματίζονται οι οίκοι και οι πλανήτες. 
     
    Επίσης, για να συμβεί αυτό στο οποίο αναφέρεσαι πρέπει να κάνει πολλές όψεις με τα Φώτα - Ήλιο, Σελήνη - προκειμένου να μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι Πλουτώνιος ή Κρόνιος. 
  • kostasg89 @ 14.05.2011 02:54
    Κι αν κανει με ολους τους μεγαλους σχεδον (Πλουτωνα, Κρονο, Ποσειδωνα)? Μπορουν οι οψεις ενος πλανητη να εξισορροπουν τις οψεις αλλου? πχ στο αρθρο για την Αmy Winehouse εγραφε οτι εχει εντονες ποσειδωνιες οψεις χωρις οψεις Κρονου.
  • eere @ 17.05.2011 19:41
    σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! για να το κανω πιο συγκεκριμένο ο διας βρισκεται στην 16η μοιρα του υδροχοου και κανει οψεις με άρη, αφροδίτη, μεσουρανημα, βόρειο και νότιο δεσμό. οπότε δίνεται επεκταση στους τομεις που αντιπροσωπευονται απο τους πλανητες αυτους με τους τρόπους του υδροχόου αν καταλαβα καλά;

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...