παρακαλώ περιμένετε...

6 ΟΙΚΟΣ

  • GwgwOuf @ 16.05.2011 00:32
    δες στη βιβλιοθηκη στο γλωσσαρι "αναχαιτιση"
    http://www.stardome.gr/library/glossary.html
  • GwgwOuf @ 16.05.2011 00:35
    κατερινα μη σοκαριστεις, αλλα το ιδιο συμβαινει και στον 10 οικο σου που ειναι στον υδροχοο και εχει μεσα τους ιχθεις και ο ενδεκατος και δωδεκατος ειναι στον κριο... !!
    αντε βρες λεπτομεριες για την αναχετιση, να πεις και σε'μενα γιατι μεγαλη απορια το εχω!!
  • katerinakfi @ 16.05.2011 21:30
    Gwgwouf den katalabainw Theo!!!! ti simainoun ola ayta? dil pws tha ta ermineysw? gt dne exw tous oikous mou swsta? den katalambainwwwwwwwwwwww ((
  • Starface @ 18.05.2011 20:24
    katerinakfi, το ότι έχεις αναχαιτισμένο κάποιο ζώδιο σημαίνει ότι εμπεριέχεται ολόκληρο σε έναν οίκο, και καμία ακμή, ούτε του προηγούμενου οίκου ούτε του επόμενου, δεν πέφτει σε αυτό το ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι ο οίκος αυτός, στη δικιά σου περίπτωση ο 4ος και ο 10ος, είναι αρκετά σημαντικοί για σένα, καθώς περιέχουν το μεγαλύτερο αριθμό μοιρών. Αν έχεις κάποιο πλανήτη στην Παρθένο ή τους Ιχθύες τότε η ενέργεια αυτού του πλανήτη αυτού θα εκφράζεται πολύ συγκρατημένα ή με έναν πιο εσωτερικό τρόπο ή θα αργήσει να απελευθερωθεί. 
     
    Επίσης, δεδομένου ότι κυβερνήτης της Παρθένου (και των Διδύμων) είναι ο Ερμής και των Ιχθύων ο Ποσειδώνας και ο Δίας, έχε υπόψη σου ότι ο Ερμής θα εκφράζεται μόνο μέσω του οίκου που έχει ακμή στους Διδύμους (αφού η Παρθένος δεν έχει κάποια ακμή οίκου), αλλά ο Ποσειδώνας δεν έχει κάποιον οίκο. Αυτό επικεντρώνει την προσοχή μας και στον Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη σου, όπου έχει μεγάλη σημασία να δεις πώς τον εκφράζεις, πόσο σε προβληματίζει και πόσο σημαντική είναι η ενέργειά του στη ζωή σου. 
    Ελπίζω κάπως να ξεκαθάρισε το τοπίο και να πήρες μία ιδέα τι πρέπει να μελετήσεις στη συνέχεια. Συμβουλεύσου και την βιβλιοθήκη του Stardome. 
  • vicky23 @ 18.05.2011 20:31
    οταν υπαρχουν αναχαιτισμενα ζωδια και οι κυβερνητες πλανητες τους κανουν οψεις με τα φωτα τοτε εκφραζονται τα χαρακτηριστικα μεσω αυτων??
    και οταν ενα απο τα αναχαιτσμεναζωδια ειναι ο καρκινος(σεληνη) αυτο σημαινει οτι δε καταπιεζουμε τα συναισθηματα μας??
  • Starface @ 18.05.2011 21:54
    vicky23, o Καρκίνος ή η Σελήνη δεν σημαίνει καταπίεση συναισθημάτων. Όταν είναι αναχαιτισμένος ο Καρκίνος σημαίνει ότι η Σελήνη δεν έχει πεδίο για να δράσει και το άτομο νιώθει ότι δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να χειριστεί τον ψυχικό σου κόσμο και αναζητεί τρόπους για να εκφράσει το συναισθήματά του με έναν πιο συνειδητό ή/και εσωτερικό τρόπο, αλλά αυτό θα χρειαστεί πολύ κόπο και πολύ χρόνο. 
     
    (Απ' ότι είδα όμως, εσύ δεν έχεις αναχαιτισμένο Καρκίνο) 
  • vicky23 @ 18.05.2011 22:00
    δεν ειμαι εντελως σιγουρη για την ωρα γεννησης. ειναι 15.20 η 15.30. υπαρχει καποιος τροπος να το καταλαβω??
  • newflame @ 18.05.2011 22:28
    @Starface...Δλδ όταν  ο γενέθλιος Κρόνος είναι σε αναχαιτισμένο ζώδιο (Δίδυμοι), στον 9ο οίκο και σε αντίθεση με Σελήνη, τελικώς πως και πότε ενεργοποιείται ο Κρόνος και το κυριότερο πως εκφράζεται?? Εφόσον ο 9ος είναι ο οίκος όπου διαμορφώνεται ο προσωπικός κώδικας ηθικής θα εκτιμούσα κάθε ερμηνεία που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κατανοήσω πως συνδυάζονται όλα τα παραπάνω στοιχεία...
     
  • nohope @ 19.05.2011 09:51
    αναχαιτισμένα ζώδια ιχθύες (1ος) και παρθένος (7ος) και σελήνη στην παρθένο....ισχύει ότι ειπώθηκε και για αναχαιτισμένο καρκίνο για τη σελήνη μου?
  • manini @ 19.05.2011 09:55
    όταν είναι ένα ζώδιο είναι  αναχαιτισμένο είναι απαραίτητα και το απέναντι?
    Έχω 4ο-10ο στον σκορπιό - ταύρο με γενέθλιο Ουρανό στον Σκορπιό. 
     
    ο Πλούτωνας είναι στον Ζυγό..νομίζω πως όντως τον ανάκαλυψα τώρα στα 32...
    Η Άφρο είναι επίσης στον Ζυγό...μμμ εκείνη μου φαίνεται πιο εύκολη περίπτωση.
    Για να δω και την βιβλιοθηκη πού λεει για αναχαιτισμένα ζώδια.....
  • manini @ 19.05.2011 10:10
    οκ..βρήκα αυτο στο γλωσσάρι.... ας το ψάξομεν λίγο παραπάνω και εις το google ....μμμμμ κάτσε να βάλω και το παρθενίστικο γυαλί...πάντως για να είμαι ειλικρινής τον αναχαιτισμένο σκορπιό στον 4ο...τον έχω ζήσει στο πετσί μου στα παιδικά μου οικογενειακά χρόνια,...

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...