παρακαλώ περιμένετε...

Κάτι σαν επιστροφή Δία????

  • Starface @ 18.05.2011 21:31
    beba19, επιστροφή Δία θα έχεις το Νοέμβριο του 2017 και εκεί η επίδραση του Δία θα είναι παρόμοια με ό,τι έζησες όταν πέρασε ξανά από τη γενέθλια θέση του την περίοδο Δεκέμβριο του 05 με Αύγουστο του 06. Για σκέψου τι έγινε τότε... 
     
    Όταν ο Δίας θα έρθει απέναντι από τον γενέθλιο Δία σου θα έχεις μία ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό της πορείας που αποφάσισες πριν από 5 χρόνια, αν τα σχέδια σου είναι σε καλό δρόμο, καινούργιες προκλήσεις μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις πλάνα, και γενικά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να κρίνεις κατά πόσο σε βοηθούν ή όχι. Επειδή ο γενέθλιος οίκος σου είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα, οι ευκαιρίες αυτές θα αφορούν τη δημόσια εικόνα, τη σταδιοδρομία και την καριέρα σου, με γεγονότα που θα επηρεάσουν τον άξονα καριέρα - οικογένεια. Παράλληλα, επειδή ο γενέθλιος Δίας σου τετραγωνίζει τον Ερμή σου, ο οποίος κυβερνά 5ο και 8ο, μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιες ανακατατάξεις ή αλλαγή πλεύσης στον ερωτικό τομέα. 
    Όλα αυτά περίπου τον Αύγουστο του '11, και αφού γυρίζει ανάδρομος, θα ξαναπεράσει από το ίδιο σημείο τον Μάρτιο του '12. 
  • beba19 @ 19.05.2011 10:35
    Ουαου!!! Πραγματικά τέλος '05 - αρχές '06 έγιναν μεγάλες αλλαγές σε καριέρα - δημόσια εικόνα κλπ!!! Τέλος σπουδών, πτυχίο, μεγάλη ευκαιρία για δουλειά και αλλαγή αντικειμένου, αλλαγή σπιτιού και άλλα πολλά!!! Καμία σχέση με την επίδραση του Δία στο ζώδιο μου πέρυσι, που πέρασε και δεν ακούμπησε!!!! Μόνο τα ερωτικά δεν άγγιξαν οι αλλαγές τότε, αλλά ελπίζω οτι θα γίνει αλλαγή για καλό τώρα που ο Δίας έρχεται απέναντί μου.
    Ευχαριστώ πολύ Starface   Θα επανέλθω στο ίδιο θέμα, όταν δω τι θα γίνει τελικά την επόμενη περίοδο
  • Starface @ 19.05.2011 13:30
    *ο γενέθλιος Δίας σου είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα, φυσικά, και όχι ο γενέθλιος οίκος... Κακό πράγμα η βιασύνη... Ευχαριστώ Magneto! 
  • beba19 @ 20.05.2011 08:09
    Magneto, όταν τελειώσεις με τον απολογισμό σου, πες μου κι εμένα τα αποτελέσματα!! Γιατί αυτο το καλοκαίρι ξεκινάω κι εγώ τον δικό μου απολογισμό αγκαζέ με τον Κρόνο μου!!!!!!! Μάλλον το Μεσουράνημα θα με σώσει!!!
  • konbarsco @ 25.05.2011 19:02
    Μπορώ να ρωτήσω, ΄πότε ήταν ο Δίας στον Υδροχόο, ποιο μήνα του 2008'η του 2009???????

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...