παρακαλώ περιμένετε...

ΕΡΩΤΑΣ Η ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΗ

  • manini @ 18.04.2013 15:58
    Είναι το 3ο ποστ που διαβάζω χωρίς τόνους...φαίνεται είναι είδος προς εξαφάνιση από τους ωκεανούς και αυτό το ψάρι..(άσχετο με το θέμα σου, απλά το παρατήρησα και το πα)....
     
    ααα και ένα καλό που βρήκα εχτές...
     
    "Φιλαμε" ... (ο τόνος μπαίνει κατά βούληση)
  • Shark @ 18.04.2013 17:45
    Αη μαρη παρθενοπιπιτσα που σε πειραξαν οι τονοι...
  • Stardome* @ 22.04.2013 12:59
    katerina19901981, για αρχή σε καλωσορίζουμε στο Stardome* και σε ευχαριστούμε που πήρες το θάρρος να απευθύνεις ερώτηση. Αφού είσαι αρχάρια θα προσπαθήσω να κρατήσω όσο το δυνατό πιο απλή την ανάλυση για να μην σε μπλέξω. Να ξεκαθαρίσω ότι η μελέτη μιας συναστρίας σε βάθος δεν μπορεί να καλυφθεί με μια απάντηση. Από μόνη της η σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα σύνθετο φαινόμενο, και η ανάλυση της εξίσου. Οπότε εδώ θα προσπαθήσω να εστιάσω σε ένα - δύο πράγματα που ξεχωρίζουν. Πάμε λοιπόν!
     
    Μια συναστρία μπορούμε να την κοιτάξουμε από πολλά πρίσματα αλλά ίσως τα πιο σημαντικά στοιχεία της είναι οι κοινές επαφές πλανητών που μοιράζονται τα εμπλεκόμενα άτομα. Όσο περισσότερες είναι αυτές, τόσο αυξάνουν οι κοινές εμπειρίες της σχέσης - δηλαδή τα άτομα αντιλαμβάνονται τη σχέση με τον ίδιο τρόπο.
     
    Στη περίπτωση της δική σου σχέσης ως κοινές επαφές ξεχωρίζουν οι όψεις Ήλιου - Ουρανού και Σελήνης - Κρόνου. Πιο συγκεκριμένα ο Ουρανός σου βρίσκεται σε αρμονική όψη τριγώνου με τον Ήλιο του και ο Ουρανός του σε όψη εξαγώνου με τον Ήλου σου. Αυτό δείχνει ότι και οι δύο βιώνετε ως χαρακτήρες αυτή σχέση με ιδιαίτερη έξαψη και ένταση. Ίσως μάλιστα σε μεγάλο βαθμό ο κοινωνικός σας περίγυρος να αντιμετωπίζει την σχέση σας ως αντισυμβατική. Πάντα όταν εμφανίζεται ο Ουρανός σε μια συναστρία δίνει σχέσεις που με κάποιο τρόπο σοκάρουν, δεν ακολουθούν συμβατικά πλαίσια (ίσως εδώ ο τρόπος που τελικά η σχέση εξελίχθηκε σε βάθος χρόνου να ερμηνεύεται από αυτά που αναφέραμε). Τέλος υπάρχει πάντα η αίσθηση ζωντάνιας σε ό, τι αγγίζει ο Ουρανός - εδώ ίσως μιλάμε για μια σχέση που κάνει και τους δύο σας να αισθάνεστε δραστήριοι, έντονοι και ζωντανοί.
     
    Αντίστοιχα για τη κοινή επαφή Σελήνης - Κρόνου, ο Κρόνος σχηματίζει όψη τριγώνου με τη Σελήνη του και η Σελήνη σου όψη εξαγώνου με τον Κρόνο του. Καθώς η Σελήνη συμβολίζει τις συναισθηματικές ανάγκες του καθενός και ο Κρόνος τη ικανότητα μας να παγιώνουμε, να σταθεροποιούμε και να βλέπουμε με ωριμότητα τα γεγονότα, θα έλεγε κανείς πως αυτές οι όψεις προσφέρουν μια σταθερότητα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μιλάμε δηλαδή για μια σχέση που είναι φυσικό και για τους δύο να αφουγκράζονται συναισθηματικά ο ένας τον άλλο. Αυτές οι όψεις δρουν συμφιλιωτικά όταν εμφανίζονται εντάσεις στη σχέση και δηλώνουν ότι υπάρχει διάθεση για αμοιβαία συναισθηματική υποστήριξη.
     
    Κλείνοντας αυτό το μικρό κομμάτι ανάλυσης να εστιάσω και σε ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα της συναστρίας σας. Ο Πλούτωνας του συντρόφου σου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου. Από μόνη της αυτή η όψη δείχνει πως από τη μεριά σου βιώνει αυτή τη σχέση με ιδιαίτερη ένταση και πάθος και ενδεχομένως και εμμονή. Σε ακραίες περιπτώσεις ο σύντροφος σου μπορεί πράγματι ακόμη και να σε κατευθύνει ψυχολογικά/συναισθηματικά και να κυριαρχεί πάνω στις αποφάσεις και τη στάση ζωής σου. Σε ένα πιο απλό επίπεδο ερμηνείας ενδέχεται να τον βιώνεις ως τον πρώτο αληθινό ερωτικό σου σύντροφο, να είναι εκείνος ο άνθρωπος που ανοίγει τα μάτια σου σε όλη τη γκάμα των συναισθημάτων που συνδέονται με τον έρωτα, τον πόθο, τη ζήλια, την αγωνία του έρωτα. Όπως και να έχει, είναι από τις σχέσεις που στιγματίζουν βαθιά, όσο κι αν κρατήσουν.
     
    Τώρα σχετικά με το αν αυτή η σχέση είναι μια σχέση που θα κρατήσει ή όχι, η δική μας στάση στις σχέσεις και την αστρολογική τους ανάλυση είναι η ακόλουθη: μια σχέση κρατάει για όσο διάστημα αισθάνονται και τα δύο μέλη ότι έχουν πράγματα να μάθουν μέσα από αυτή και καλύπτουν μια σειρά από ανάγκες. Μια σχέση, όσο δύσκολη ή εύκολη κι αν εμφανίζεται αστρολογικά, δεν μπορεί να προκαθοριστεί η μοίρα της. Αυτό που καθορίζεται είναι τα στοιχήματα που έχει να αντιμετωπίσει αλλά και αυτά που μπορεί να προσφέρει αβίαστα στα μέλη της. Οπότε προσπάθησε να ζήσεις κάθε στιγμή της με ό, τι έχει να σου προσφέρει. Και ελπίζω να σου έδωσα μια προοπτική για να κατανοήσεις μερικά από αυτά τα στοιχεία που σου παρέχει.
     
    Καλή συνέχεια εύχομαι και ελπίζουμε να σε ξαναδούμε στη παρέα μας!

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...