παρακαλώ περιμένετε...

χιαστί ήλιοι- σύνοδος σελήνων- σύνοδος άρη/ αφροδίτη

  • manini @ 29.04.2013 17:06
    Είδες ρε γμτ..γίνανε τα απλά δύσκολα..και βρίσκεις έναν χριστιανό να γουστάρεις...και δεν το πιστεύεις κιόλας....μια χαρά είναι τα κριαρίνια τα καλύτερα παιδιά!
    Να περασέτε ένα μαμάτο καυλό Πάθχα
     
    *αστρολογικά με αυτά που δίνεις εμένα με αρέσκετε
  • AriesLeo @ 29.04.2013 17:35
    καλά σου λέει, μη δηλητηριάζεις τις σκέψεις σου αν όλα είναι εντάξει!!
  • alice16 @ 29.04.2013 20:28
    Μα μπορεί ένας Κριός να έχει Άρη στον Σκορπιό;
  • conorob3rst @ 29.04.2013 20:53
    @manini οπως ακριβως τα λες... "γουσταρω εναν χριστιανο και φυσαω και το γιαουρτι"!! 
     
    @ariesleo, ή δηλητιριαζω ή προσπαθω να βρω το "μελανο" σημειο για να μην αγχωνομαι τοσο με τις προσδοκιες μου!
     
    @alice16, ετσι γραφει στο χαρτη,αλλα δεν θελω να δωσω ημερομηνιες(τασακι ο κοσμος μας!!)
     
    ευχαριστω για τις απαντησεις σας... 
  • manini @ 29.04.2013 21:08
    Εννοούσα ότι πλέον όταν ξεκινάει κάτι και εξελίσσεται όμορφα, μας φαίνεται τόσο παράξενο που ψαχνόμαστε να βρούμε την τρούπα...
     
    Παλιότερα μετά από μια φρίκη που είχα φάει...με έπιασα να κοιτάω ένα ζευγάρι να περπατάει στο δρόμο χέρι χέρι .. και μου φάνηκε εξωπραγματικό το απλούστερο των απλών. Εκεί ξεκόλλησα αυτομάτως ..
    Τις σχέσεις τις κάνουμε για να γουστάρουμε, το κάθε ζευγάρι εννοείται διαφορετικά, και όχι για να αρρωσταίνουμε..οπότε ζήστο και βουρρρρ στο πατσά γιατί με μια σύνοδο άφρο άρη στο σκορπιό...πατσά θα έχει στάνταρ
     
     
  • Infernal @ 29.04.2013 21:52
    Απολαυσε το και ασε τα υπολοιπα στην ακρη..
    Τα κριαρια μια χαρα ειναι..
  • conorob3rst @ 29.04.2013 21:53
    @manini και εγω το ιδιο ακριβως εχω παθει, αυτο εννοουσα και πριν! ο κυνικος εαυτος μου εχει καταλαβει ολα τα συναισθηματικα κυτταρα μου και εγω παλευω για να ισορροπησω τη φαση! 
     
    ευχαριστω πολυ για το χρονο σου, ελπιζω να παρει το μυαλο αερα και το σωμα τον πατσα χαχαχα.και το ευχομαι σε οσους το επιθυμουν εξισου
  • Stardome* @ 30.04.2013 09:15
    conorob3rst, πραγματικά δεν μπορούσα ποτέ να το καταλάβω αυτό το "είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό" που συνοδεύεται και από ένα "ας κρατήσω μια πισινή". Με ξεπερνάει και όχι μόνο αστρολογικά, αλλά κυρίως σαν στάση ζωής... Γιατί πρέπει να αναζητούμε τη παγίδα που μπορεί να βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα πιο κάτω και αγχωνόμαστε γι' αυτή αντί να ζούμε το τώρα; Αυτές οι όψεις συναστρίας που δίνεις θεωρούνται καλές. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιες πιο δυναμικές που ναι, σίγουρα θα φέρουν κάποια στιγμή και προβλήματα, αλλά πραγματικά ποιος και για ποιο λόγο σας (μας) κάνει να πιστεύετε (πιστεύουμε) ότι κάτι σάπιο και επικίνδυνο υπάρχει όταν τα πράγματα πάνε καλά; Παρακαλώ ζήστε το αυτό το όμορφο που λέτε πως έχετε - κάνετε και ένα καλό στο συλλογικό κάρμα του κόσμου! Καλό Πάσχα!
  • aquairina @ 30.04.2013 10:16
    Stardome* μου καλέ, αυτό το τελευταίο με το καλό στο συλλογικό κάρμα του κόσμου, χτύπησε ακριβώς στην ψαροσελήνη μου! τι καλό που ήταν ?!!!
     
     
  • Stardome* @ 30.04.2013 10:54
    Ε μα τι να πω ρε aquairina πια ο άνθρωπας;; Ρε αρπαχτείτε από τα μούτρα και βουτήξτε στη σοκολάτα του έρωτα! Καθόμαστε και ψάχνουμε τώρα τις λούμπες στο κάθετι!
    aquairina πια ο άνθρωπας;; Ρε αρπαχτείτε από τα μούτρα και βουτήξτε στη σοκολάτα του έρωτα! Καθόμαστε και ψάχνουμε τώρα τις λούμπες στο κάθετι!
  • aquairina @ 30.04.2013 11:02
    έτσι ακριβώς, όπου τον βρίσκουμε και ΑΝ τον βρίσκουμε μην τον ψειρίζουμε και πολύ γιατί και δυσεύρετος είναι στις μέρες μας και η σοκολατίτσα που λες ... και τζάμπα είναι και δε παχαίνει!  
     
     
  • aquairina @ 30.04.2013 11:47
    Shera χμμμ ε ναι...

    εγώ κριάρι δεν έχω (όχι πως θα με χάλαγε με την κριαροαφροδίτη που έχω), μάλλον στο παρθενάκι πρέπει να τα πεις αυτά ...
    εγώ απλά είδα φως και μπήκα  
    χεχεχε 
  • conorob3rst @ 02.05.2013 10:54
    ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!! υποσχομαι την επομενη φορα που θα βρω το καλο να μην το ψειρισω, προς το παρον ο κριος με ωροσκοπο καρκινο μας ψειρισε αρκετα και τελικα δεν του αρεσαμε χαχαχα!!! ετσι ειναι ομως η ζωη..ειναι και ανοιξη..δεν πειραζει ) Καλο μας μηναααααα!!!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...