παρακαλώ περιμένετε...

Διέλευση Κρόνου από προσωπικούς πλανήτες στο Σκορπιό

  • Stardome* @ 01.05.2013 12:11
    pigi74, ο χάρτης σου είναι αυτό που λένε οι Άγγλοι "It never rains, it pours"... Όταν κάτι είναι να γίνει, θα γίνει καταιγίδα.
     
    Ας μην κρυφτούμε πίσω από τις λέξεις στη προκειμένη περίπτωση, μέχρι να φύγει ο Κρόνος από το Σκορπιό δεν θα είναι εύκολο το διάστημα. Πράγματι οι αλλαγές και η αίσθηση ότι πρέπει να προστατέψεις ό, τι μπορείς, να εργαστείς με τον εαυτό σου και να απορρίψεις/κόψεις/χάσεις σε επίπεδο σχέσεων θα είναι έντονη. Όμως το σημαντικό στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι να αναθεματίσουμε αυτό το διάστημα αλλά να το δούμε από τη σωστή του προοπτική. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Ο Κρόνος συμβολίζει τη δύναμη της φθοράς και της αντοχής. Όταν ενεργοποιείται στο χάρτη μας δοκιμάζει με σχεδόν Δαρβίνεια τεστ τις σχέσεις και τις επιλογές χρόνων προκειμένου στο τέλος να αντέξουν οι πιο ισχυρές, αυτές που έχουν μεγαλύτερη ικανότητα προσαρμογής στις αντίξοες συνθήκες - δηλαδή τελικά, μετά το πέρας του Κρόνου, ό, τι έχει αντέξει, θα αντέξει μέχρι τέλους.
     
    Συνεπώς, ως Σκορπιός, κινητοποιείς όλες τις ψυχικές και συναισθηματικές σου αντοχές και προσπαθείς να ανταποκριθείς στις αλλαγές με όσο καλύτερο τρόπο μπορείς, με τη σιγουριά όμως ότι στο τέλος θα έχει δημιουργηθεί χώρος στη ζωή σου για νέες σχέσεις, καινούργια ερεθίσματα και εμπειρίες. Σίγουρα ένα κομμάτι του εαυτού μας θα αποζητά πάντα την ασφάλεια και την βεβαιότητα του γνωστού, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) η ζωή έχει άλλους νόμους και κανόνες (τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Κρόνος...)
     
    Σας εύχομαι καλή δύναμη και για ό, τι άλλο χρειαστεί, εδώ τριγύρω είμαστε. Με λίγη υπομονή και επιμονή (Κρόνος πάλι... ) θα σας απαντήσουμε.
  • pigi74 @ 01.05.2013 17:05
    Ευχαριστώ πολύ...πολύ χρήσιμη η ανάλυσή σου. Καλό Πάσχα!

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...