παρακαλώ περιμένετε...

Δίας στο Καρκίνο τέλος...

  • elkyr @ 13.07.2014 16:27
    Η χειρότερη μου χρονιά... Νιώθω σα  χταπόδι που το σαράντισαν και συνεχίζουν ακόμα. Εχω κάνει φίλο μου τον κρόνο πια αφού αποδέχτηκα να με πετάει κάτω συνεχώς. Κοντεύω να πάθω κατάθλιψη. οσο για τον Δια στον καρκίνο;;; ένα έχω να πω. ¨Ήμουν που ήμουν από μόνη μου περίεργη... έγινα πιο κυκλοθυμική από ποτέ! δε με αναγνωρίζω πια! Ψάχνω να βρω ποια είμαι και που παω και απαντήσεις δεν παίρνω! χαχαχα  Αφου φεύγει από κει λοιπόν ο Δίας... ελπίζω να παει κάπου καλύτερα.
  • Shark @ 13.07.2014 16:33
    Για τον οικο που ηταν...και τις οψεις που εκανε...περασε και δεν αγγιξε...
  • melisimo @ 13.07.2014 16:38
    Η χειρότερη μου χρονια επίσης!!!! Τα τελευταια 6 χρονια, ασχημα αλλα το τελευταιο 9 μηνο κόλαση. Κακη επαγγελματική συνεργασία για 3 μήνες και μετα άνεργη,οικονομική εξόντωση και οικογενειακά χτυπήματα κάτω από τη μέση....!!! Και εχω Δία στον Καρκίνο, πρωτο δεκαημερο και ωροσκόπο Καρκίνο στο δευτερο!!! Αν ειναι ετσι ο φιλικος Δίας προτιμώ τον Κρόνο.....Ας πάει και να μην ξαναρθει.... Αγαπητο Sratdome αραγε ο Δίας στον Λέοντα θα μου φέρει καμία Ανάσταση...?Προσωπική, επαγγελματική?Το παλευω δεν παραιτουμαι αλλα βλέπω ότι δεν φτανει χρειαζεται θεικη παρεμβαση...στην δική μου περίπτωση
     
     
     
     

     
  • Stardome* @ 13.07.2014 16:39
    elkyr, οκ αναμενόμενο συνολικά η κυκλοθυμία να ανεβαίνει (άλλωστε είναι από τις αγαπημένες λέξεις του Καρκίνου) αλλά θα σταθώ στο θέμα με τις απαντήσεις για λίγο...
    Λοιπόν διαβάζω τελευταία ένα βιβλίο (λίγο βαρετό) και περιλαμβάνει μια πολύ ωραία εξιστόρηση (συνήθως μπορείς να εντοπίσεις πιο εύκολα στα λίγο βαρετά βιβλά ωραία κομμάτια) με βάση αυτό που θέτεις... Στο μεταφέρω λοιπόν.
    Ο συγγραφέας Jean Malaquais έδινε μια διάλεξη σε ένα πανεπιστήμιο και ένας από τους φοιτητές τον σταματάει και του λέει: "Δεν μας δίνετε ποτέ απαντήσεις. Μόνο θέτετε ερωτήσεις.". Και ο Jean διέκοψε τον ειρμό του και είπε: "Δεν υπάρχουν απαντήσεις. Υπάρχουν μόνο ερωτήσεις.". Σκοπός της ζωής λοιπόν ίσως να είναι να βρίσκουμε διαρκώς ανώτερες και καλύτερες ερωτήσεις.
    Γιατί;
    Να μια ωραία ακόμη ερώτηση...
     
    Και αυτό το αναφέρω γιατί ο Δίας προσπαθεί να επεκτείνει την αντίληψη μας, να μας δώσει αφορμές για αναζητήσεις. Άμα έθεσες ερωτήσεις και ψάχνεις για απαντήσεις ο σπόρος για να πας παρακάτω έχει ήδη μπολιαστεί. Ο Δίας με άλλα λόγια έκανε τη δουλειά του..
  • Stardome* @ 13.07.2014 16:43
    Batgirl αν μέχρι του χρόνο το Σεπτέμβρη υπάρχει ακόμη η διάθεση, γιατί όχι; Αλλά αυτοί οι 12 - 13 μήνες μέχρι τότε μου φαίνονται πολύ απρόβλεπτοι! Κρατάμε όμως την αρχική ιδέα.
  • GwgwOuf @ 13.07.2014 16:46
    ήταν από τις πιο εποικοδομητικές και επεκτατικές σε όλους τους τομείς χρονιές που μπορώ να θυμηθώ. είχα βγάλει πέρυσι σόλαρ με 4ς πλανήτες +ΜΣ στον καρκίκο μαζί με την "επιστροφή ωροσκόπου".
  • Stardome* @ 13.07.2014 16:49
    melisimo, με προκαλείς τώρα να ρωτήσω:
    1. Είναι προτιμότερη μια κακή επαγγελματική συνεργασία από τη καθόλου συνεργασία;
    2. Τι έκανες για τα οικογενειακά χτυπήματα κάτω από τη μέση; Απάντησες; Τους έστειλες στα τσακίδια; Έσπασες τα δεσμά;
     
    Πάντα λέμε ότι ο Δίας γιγαντώνει τα προβλήματα και τις δυσλειτουργικές καταστάσεις για να ανοίξουμε τα μάτια και να δούμε που μας πάνε (δηλαδή κατευθείαν στο γκρεμό). Οπότε άποψη μου είναι ότι πριν την όποια ανάσταση που προσδοκάς, να έχεις τελειώσει με εκείνους και εκείνα που σε κάνουν να ζητάς μια ανάσταση.
    Όσο για το Δία στο Λέοντα, από τη στιγμή που ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στον 2ο δεκαήμερο του Καρκινου, νομίζω ότι παραμένει στο πρώτο οικο σου έστω για λίγο ακόμη. Οπότε όσο είναι εκεί, φέρσου σα Δίας και κατακεραύνωσε όποιον σε έχει φέρει στο αμην.
  • Stardome* @ 13.07.2014 16:52
    GwgwOuF ήρθε και με προσπάθεια πολύ φαντάζομαι (ελέω Κρόνου) αλλά χαίρομαι που ακούω καλά νέα! Μπράβο και καλή συνέχεια λοιπόν!
  • AriesLeo @ 13.07.2014 16:54
    Επιστροφή και διέλευση Δία στον 12ο για μένα:
     
    Ξεκαθαρίσματα επίπονα αλλά που σιγά σιγά άνοιξαν νέες πιθανότητες.
    Συνειδητοποίηση πολλών λαθών σε πολλούς τομείς και συμπέρασμα ότι όλα ξεκινούν εκ των έσω...
    Εσωτερική ωρίμανση, αναπροσαρμογή και προς το τέλος ψάξιμο κι εύρεση νέων στόχων. Προετοιμασία για να κυνηγηθούν έπειτα πιο ενεργά αυτή οι στόχοι.
    Γενικά μια περίοδος διδακτική που όμως φάνταζε αδρανής. Ανυπομονώ για παραπάνω δράση και...αναμπουμπούλα!
    Ο Δίας από τότε που ξεκίνησε τη σύνοδο με τον ωροσκόπο φέρνει νέες σκέψεις για επέκταση, κάποιες νέες παρέες, νέες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς. Όχι όμως όλες με δυναμική. Εξακολουθεί να πρεπει να γίνει ξεκαθάρισμα...
     
    I'll keep you updated...
  • melisimo @ 13.07.2014 16:57
    Aγαπητο stardome, ναι αυτη η συγκεκριμένη επαγγελματικη συνεργασία θα ηταν καλύτερα να μην υπάρχει! Μου εκανε περισσοτερο κακο παρα ωφελησε, εξαλλου κρατησε και λίγο.
     
    Οσο για τα επαγγελματικα χτυπηματα, ναι εσπασα τα δεσμα αναγκαστικα με βοηθησαν και αυτοι βεβαια.....
     
    Να ελπίζω στην ανασταση λοιπόν? και μεχρι πότε θα είναι στον πρωτο οικο? ποτε καλε θα φυγει να κανω παρτυ? εχω γενεθλια 25/9 να το προγραμματισω?  
  • Stardome* @ 13.07.2014 16:58
    AriesLeo γενικά η αίσθηση που αφήνουν οι διελεύσεις πλανητών από τους κατιώντες οίκους (3ο, 6ο, 9ο και 12ο) είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε με όσα έχουμε, να τα φτάσουμε στο υψηλότερο βαθμό και όχι να ξεκινήσουμε νέα βήματα. Ειδικά ο 12ος δε που συνιστά τη ραχοκοκαλιά του ωροσκοπίου (μη ξεχνάμε ότι μπορεί ο ωροσκόπος να είναι ο πρώτος οίκος αλλά πρακτικά κάπου ακουμπά και αυτός) μας αναγκάζει σε συνολικές επισκοπήσεις των κύκλων μας. Οπότε όχι μόνο ανταποκρίνεται απόλυτα η περιγραφή σου στη θεωρία περί Δία στο 12ο αλλά μας δίνεις και την ουσιαστική της διάσταση.. Thank you!
  • elkyr @ 13.07.2014 17:00
    Stardome Ξέρω ακριβώς τι θέλεις να μου πεις. Η σοφία αποκτάτε μόνο κάτω από επίπονες καταστάσεις και δύσκολες συγκυρίες... Φρόντισαν όλοι οι πλανήτες (μαζί και ο Δίας)  να μου το αποδείξουν περίτρανα. Αν μπορούσα θα πήγαινα μέχρι εκεί να τους πω δυο λογάκια... αλλά δεν έχω εύκαιρο διαστημόπλοιο!  Δεν πειράζει όμως καμιά φορά το  "βουνό" να σκύβει ε; γρήγορα θα ξανασηκωθεί..... Τα φιλιά μου και ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα "συμπαράστασης"... Το 'χω μέχρι τέλους.  Καλό απόγευμα σε όλους... και σίγουρα όταν φύγει ο Κρόνος θα κάνουμε πάρτι τρικούβερτο!!!! (αποφοίτησης).
     Ξέρω ακριβώς τι θέλεις να μου πεις. Η σοφία αποκτάτε μόνο κάτω από επίπονες καταστάσεις και δύσκολες συγκυρίες... Φρόντισαν όλοι οι πλανήτες (μαζί και ο Δίας)  να μου το αποδείξουν περίτρανα. Αν μπορούσα θα πήγαινα μέχρι εκεί να τους πω δυο λογάκια... αλλά δεν έχω εύκαιρο διαστημόπλοιο!  Δεν πειράζει όμως καμιά φορά το  "βουνό" να σκύβει ε; γρήγορα θα ξανασηκωθεί..... Τα φιλιά μου και ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα "συμπαράστασης"... Το 'χω μέχρι τέλους.  Καλό απόγευμα σε όλους... και σίγουρα όταν φύγει ο Κρόνος θα κάνουμε πάρτι τρικούβερτο!!!! (αποφοίτησης).
  • GwgwOuf @ 13.07.2014 17:01
    έπρεπε να κοπιάσω πολύ -ψυχικά- μέχρι να αρχίσω να βλέπω τα θετικά αποτελέσματα. είναι και αυτός ο Κρόνος όπως είπες -στον 2ρο, λεφτά γιοκ- σα να έχει μια σανίδα και να σε χτυπάει χαμηλά στα πόδια για να πέσεις. νομίζω ο δίας στον καρκίνο με βοήθησε με τις "ευκαιρίες" και τις προκλήσεις του, να φτιάξω πιο γρήγορα τις γερές ρίζες/βάσεις που απαιτεί ο Κρόνος.. και μετά όλα τα άλλα.oh well, όλα για καλό <3Stardome αγάπη μεγάλη :*
    Stardome αγάπη μεγάλη :*
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:03
    melisimo δε θέλω να ελπίζεις σε ανάσταση (αν μου επιτρέπεται αυτή η φράση). Θέλω να κοιτάζεις το πεδίο που έχεις καλύψει και να δίνεις στον εαυτό σου την αξία που του πρέπει. Αντιμετώπισες καταστάσεις, ήρθες σε δύσκολη θέση και παρά τις απώλειες βγήκες νικήτρια. Αυτό είναι τεράστιο κατόρθωμα!
    Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ως Ζυγός χρειάζεσαι ένα πλάνο και μια στρατηγική για να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Θα σου συνιστούσα λοιπόν να πάρεις ένα καλό φίλο/μια καλή φίλη (γιατί πάντα θα χρειάζεσαι και τον αντίλογο) και να καθίσεις χαλαρά αυτές τις μέρες να φτιάξεις μια στρατηγική για την επόμενη χρονιά. Τι θα ήθελες να καταφέρεις; Τι θα σε ευχαριστούσε; Να τα έχεις καταγεγραμμένα σα μπούσουλα και να ξεκινήσεις να διεκδικείς. Άλλωστε δεν μπορεί τόσους μήνες ο Άρης στο ζώδιο σου να πέρασε και να μην ακούμπησε: το ζητούμενο ήταν να μάθείς οτί πρέπει να πολεμάς για τη ζωή που θες να ζήσεις όχι να την περιμένεις να σου συμβεί απλώς. Όχι ανάσταση λοιπόν, αλλά ανάταση και ανασύνταξη δυνάμεων! Και θα τα καταφέρεις!
  • AriesLeo @ 13.07.2014 17:05
    No problem : )
     
    <3
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:06
    GwgwOuf ανταποδίδω αγάπη και ευχές για υπέροχες διακοπές!
  • Ariete79 @ 13.07.2014 17:09
    Μετακινήσεις ανά την Ελλάδα.
    Νέες επαγγελματικές συμφωνίες στον τουριστικό τομέα.
    Ανανέωση κοινωνικού κύκλου.
    Δασκάλα και μαθήτρια ταυτόχρονα.
    Και οικονομικά όλο κάτι γινόταν και σωζόμουν...
     
    Κι από την προηγούμενη εβδομάδα μου μπήκαν ξαφνικά κάτι ιδέες για μετακόμιση και κοιτάω Real Estate αγγελίες...
     
    xoxo
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:16
    Ariette79, συγχαρητήρια για αρχή για όλα!
     
    Και μιας και έθιξες ευαίσθητο θέμα, για τα χρήματα, να κάνω με την ευκαιρία και μια διευκρίνιση περί Δία. Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που παραδοσιακά κυβερνά το Τοξότη και τους Ιχθύες και είναι ένας κοινωνικός πλανήτης, δηλαδή αφορά και τη σχέση μας με το κοινωνικό περίγυρο που βρισκόμαστε. Οπότε όταν λέμε ότι ο Δίας φέρνει πλούτο θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας αυτές τις καταβολές του. Ως κυβερνήτης του Τοξότη μιλά για πλούτο πνεύματος - δηλαδή μας αφυπνίζει να λάβουμε νέες γνώσεις, να πάρουμε ερεθίσματα αλλά και να συνδέσουμε τις κουκίδες των εμπειριών μας για να δούμε που στεκόμαστε στο κόσμο. Ως κυβερνήτης του Ιχθύ μιλά για πλούτο συναισθημάτων/ενστίκτων - υπό την επιρροή του αισθανόμαστε πιο δυνατά, οι αντιδράσεις μας γίνονται υπερβολικές και γενικά ζητάμε περισσότερα από όσα έχουμε ανάγκη γιατί νιώθουμε ότι μας αξίζουν περισσότερα στο χώρο και το χρόνο που ζούμε. Συνεπώς μη συγχέουμε τον Δία με πλούτο χρημάτων και υλικών αξιών. Όχι ότι δεν μπορεί να μας βοηθήσει να θέσουμε τις βάσεις για μια ζωή με μεγαλύτερη αφθονια, αλλά και πάλι θα θέσεις τις βάσεις μόνο.
     
    Αλήθεια χαίρομαι που σε πήγε παρακάτω αυτή η χρονιά πάντως!
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:23
    Και μιας και σας πέτυχα εδώ, σε επίπεδο άρθρων και ύλης τι θα θέλατε να διαβάσετε από Σεπτέμβρη να το οργανώσουμε; Πείτε ιδέες και προτάσεις αν θέλετε...
  • iceberg @ 13.07.2014 17:29
    η περασμένη χρονιά με τον δία στον καρκίνο, μου έφερε ενα διαζύγιο που το ζήτησα εγώ  (ανευ παιδιών ευτυχώς), μια αλλαγή κατοικίας και μια νέα εργασία στο αντικείμενο μου μετά απο πολύ ψάξιμο αλλά και έσοδα αρκετά..αλλα κυρίως πολύ δουλειά με τον εαυτό μου σε ψυχολογικό επίπεδο και αυτοκριτική..τώρα με τον Δια στον Λέοντα (που ειναι και ο ωροσκόπος μου) τι να περιμένω?
  • Ariete79 @ 13.07.2014 17:31
    Αμή,ν όλα τα καλά για όλον τον κόσμο... Δεν είμαι μονοφαγού, ούτε ζηλιάρα...
    Μιας που η διέλευσή του ήταν στον 2ο οίκο μου... θα είναι ψέμα να πω ότι δεν ένιωσα οικονομικά προστατευμένη ακόμη και σε στιγμές που δεν το άξιζα. Το απέδωσα στον Δία. Αν δεν ισχύει.. οκ... ευχαριστώ το σύμπαν γενικότερα...
     
    "νιώθουμε ότι μας αξίζουν περισσότερα στο χώρο και το χρόνο που ζούμε."  Μεγάλη αλήθεια. Έκφραση που τριγύρισε έντονα αρκετές φορές στο μυαλό μου...
     
    Τέλοσπάντων ένα γενικότερο σούρτα-φέρτα από ανθρώπους, τόπους, μάθηση/γνώση υπήρξε
     
    Ό,τι πήγα παρακάτω...πήγα... Ελέω και Ουρανού που με πέταγε σαν φρίζμπι δεξιά κι αριστερά... Μη σου τύχει...
     
    xoxo 
     
     
     
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:35
    iceberg, τα έκανες όλα μέσα σε μια χρόνια! Πραγματικά σαρωτική περίοδος και δε νομίζω ευθύνεται αποκλειστικά ο Δίας για αυτό! Πάντως εγώ θα έβλεπα, σε ότι αφορά το Δία και τη κουβέντα που κάνουμε, ότι με το Δία στο Λέοντα θα γίνει μια πιο ουσιαστική συνειδητοποίηση των αλλαγών και ίσως πιο προσεκτικές νέες επιλογές, με βάση την ωριμότητα όσων τόσο γρήγορα έζησες. Και καθώς ο Δίας είναι κυβερνήτης του απέναντι ζωδίου σου, οι επιλογές είναι προφανώς επιλογές προσώπων (σε επίπεδο φιλίας, συνεργασιών και ερωτικό)..
    Πραγματικά εύχομαι ότι καλύτερο και θα χαρούμε σε ένα χρόνο από τώρα να είσαι ακόμη καλύτερα σε όλους τους τομείς που αλλάξες!
  • AriesLeo @ 13.07.2014 17:35
    Εγώ πάντως, εκτάκτως θα εκτιμούσα ένα αρθράκι πάνω στη διέλευση του λιονταροΔία από τους οίκους και μια πιο συγκεκριμένη ερμηνεία με βάση την τοποθέτηση του κυβερνήτη (Ήλιου*)...
     
    Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να ξέρω τι "παραφυλάει", πχ, τώρα που ο Δίας μπαίνει στον 1ο μου και αν αυτό επηρεάζει -που κάπως θα επηρεάζει- τον Ήλιο μου στο MC.
     
    Επίσης θα μου άρεσε ένα φόκους στις Ηλιακές επιστροφές φέτος + more on horary! (Αν μου έρθουν κ αλλα θα σας πω..)
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:39
    AriesLeo, ότι ο οίκος που έχεις Λέοντα επηρεάζεται έμμεσα από διελεύσεις στον Ήλιο σου είναι κάτι που ευσταθεί. Όμως η αντίστροφή πορεία, από τον Λέοντα στον Ήλιο σου δεν θα έλεγα ότι είναι πρωταρχικής σημασίας σε επίπεδο διελεύσεων. Όχι ότι δεν θα το κοιτάξουμε, αλλά είναι δεύτερη ανάγνωση.
     
    Σε σχέση με τα άλλα, τα ακούω και ελπίζω να σε καλύψουμε από τη νέα... σχολική χρονιά.
  • iceberg @ 13.07.2014 17:39
    ήταν μάλλον και ο ετήσιος (αν θυμάμαι καλά όπως μου τον είπαν) ωροσκόπος στον Κριό που τα πήρε και τα σήκωσε όλα..και μιας και λέμε για προτάσεις, εγώ θα ήθελα να διοργανωθεί κανένα σεμινάριο για αστρολογία, όπως αυτό πριν λίγο καιρό, αλλά οχι τους μήνες που τα παιδιά δίνουν εξετάσεις για να προλάβουμε και εμείς οι δόλιοι καθηγητές με 2 δουλειές!
  • Ariete79 @ 13.07.2014 17:39
    Να δούμε και λίγο Secondary Progressed... να ξεστραβωθούμε και να δούμε αυτό το σύμπαν που μας οδηγεί επιτέλους...
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:41
    iceberg, αν και δεν θα έπρεπε να το αποκαλύψω ακόμη από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε πιο συστηματικά σεμινάρια και με αστρολογική ύλη συγκεκριμένη για να μπορείτε να επιλέγετε κάθε μήνα τι σας ενδιαφέρει περισσότερο. Περισσότερα σε λίγες μέρες...
  • AriesLeo @ 13.07.2014 17:42
    Επιθυμώ να εστιάσω σε επαγγελματικό προσανατολισμό, όχι απαραίτητα ανέλιξη! Ελπίζω ο Δίας να βοηθήσει. Εγώ πάντως ό,τι μπορώ θα κάνω... αλλά μερικές φορές οι εξωτερικοί παράγοντες είναι καταλυτικοί για να καθαρίσει το μυαλό!
     
    Πνίγομαι αν δεν κάνω κάτι που πραγματικά επιθυμώ!
    Έτσι είμαι εγώ και δεν μπορώ ούτε και θέλω ν'αλλάξω... (λα λα λα)
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:43
    Ariette79, πρόοδοι λοιπόν και... άγιος ο θεός. Ελήφθη!
  • fatamorgana @ 13.07.2014 17:45
    Εμένα τώρα περνάει τον γενέθλιο Δία μου.(29 μοίρα Καρκίνου-7ος οίκος).Δε έφερε κανένα δώρο ούτε είδα καμμιά φιλικότητα.Φέτος έχασα 2 αγαπημένα πρόσωπα από την ίδια νόσο.Ο μισθός μου μειώθηκε τραγικά σε μια δουλειά που ήδη ασφυκτιούσα.Ερωτικά,αν ο Δίας στον 7ο οίκο δεν κατάφερε να φτιάξει κάτι,τότε δε ξέρω ποιος θα μπορούσε.Νομίζω ότι έκανα ό,τι ήταν δυνατό να δω με τα μάτια του άλλου(7ος οίκος).Δε ξέρω πού ήταν κρυμμένες οι ευκαιρίες κι εγω δεν τις είδα?Τελικά πέρασε και δεν ακούμπησε.Αν αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορώ να περιμένω τρέμω για το χειρότερο.
  • Ariete79 @ 13.07.2014 17:45
    Ό, τι πει η πλειοψηφία καλύτερα...
  • iceberg @ 13.07.2014 17:46
    τέλεια τα νέα για σεμινάρια! αντε να δούμε λοιπόν τι επιφυλάσσει ο Δίας
     
     
  • Gemini86 @ 13.07.2014 17:48
    Δραττομαι της ευκαιριας και υπενθυμιζω Stardome* πως θελουμε τουλαχιστον 2 αρθρα το Δεκεμβρη:
    Εναν για τον Κρονο στον Τοξοτη και ενα για οσους εχουν τετοια επιστροφη Κρονου.
    Αν μας τα κουτσουρεψεις και τα κανεις ενα(σε αντιθεση με τα 2 αρθρα που ειχαν οσοι ειχαν κρονο στο Σκορπιο), πραγματικα θα συγχιστω.
    Το ξεκαθαριζω απο τωρα-οχι δυο μετρα και δυο σταθμα.
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:55
    fatamorgana, με μια σύντομη ματιά στο χάρτη σου θα εστίαζα σε πρώτη φάση στον Χείρωνα που βρίσκεται κοντά στον Ήλιο σου και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται πάνω από τον Άρη σου. Δεν είναι σύνηθες να συντρέχουν τόσο δυνατές σύνοδοι το ίδιο διάστημα, να όμως που συμβαίνει. Ο Χείρωνας φυσικά τραυματίζει και στερεί και δίνει μαθήματα απώλειας, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Στη περίπτωση σου μάλλον κυριολεκτικά. Όσο για την διέλευση του Ποσειδώνα πάνω από τον Άρη είναι ίσως η κατεξοχήν διέλευσης που νιώθουμε ότι δεν έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τίποτα, ότι όλα έχουν πάρει μια τροπή στην οποία εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε όσο κι αν προσπαθούμε. Υπό αυτό το πρίσμα ο Δίας στον 7ο οίκο, που κάθε άλλο παρά σωτήρας είναι σας πλανήτης (αν και πολλοί αστρολόγοι έτσι τον παρουσιάζουν), έρχεται για να υπενθυμίσει ποιο είναι το αληθινό πλαίσιο του τρόπου που σχετίζεσαι. Και με τον 7ο οίκο σου να κυβερνάτε από τον Καρκίνο, ο τρόπος σου είναι ενστικτώδης, προστατευτικός και ψυχικός. Εξ ου και τώρα που ήρθε η απώλεια, πονάει περισσότερο - γιατί από τη φύση σου έχεις μάθει να προστατεύεις όποιον αγαπάς και θεωρείς οικειο και τώρα βιώνεις στο πετσί σου ότι και οι μεγελυτερες προσπάθειες σου μερικές φορές δεν αρκούν. Ίσως εδώ αντηχεί και η παρουσία του Πλούτωνα στο πρώτο οίκο σου... Ίσως..
    Όπως και να έχει, πρώτα από όλα θέλω να σε συλλυπηθώ για τις απώλειες σου και ελπίζω να βρεις το χρόνο και τη δύναμη να πενθίσεις για τους οικείους σου και να τους τοποθετήσεις στη καρδιά σου σε ένα ξεχωριστό μέρος. Δεν είμαι μάντης να σου πω ότι δεν θα έρθουν χειρότερα ή ότι θα έρθουν καλύτερα. Μπορώ όμως να σου πω ότι αυτή η ταυτόχρονη συγκυρία που ο χάρτης σου αποκαλύπτει δεν φαίνεται να επαναλαμβάνεται σύντομα στο μέλλον.
  • Stardome* @ 13.07.2014 17:57
    Gemini, ελήφθη!
  • MidnightRain @ 13.07.2014 18:03
    Ερώτηση για τα προσεχώς δέχεστε αγαπημένε stardome?!
    Ας την κάνω κι αν μπορείτε απαντάτε Διέλευση Δια απο γενέθλιο ΒΔ & ΙC ... Give us a preview please !!!!
  • Stardome* @ 13.07.2014 18:13
    Midnightrain οι λέξεις κλειδιά για τον Δία στο IC είναι αναζήτηση για εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια. Άλλωστε ο 4ος οίκος είναι ο οίκος που κατακάθονται και αφομοιώνονται όλες οι εμπειρίες μας από το παρελθόν που δίνουν νόημα στα παρόν μας. Οπότε το ζητούμενο για την επόμενη χρονιά είναι βελτίωση σε επίπεδο εσωτερικών συναισθημάτων αλλά και θεμάτων με το παρελθόν, κάτι που περιλαμβάνει και την οικογένεια σαν οντότητα αλλά και την οικία, το σπίτι, σαν οίκημα αλλα και σαν έννοια.
    Για να το θέσω και με προοπτική, έχουν περάσει πρακτικά 6 χρόνια απο τη στιγμή που ο Δίας περασε από το μεσουράνημα και άλλα 3 περίπου από τότε που πέρασε από το πρώτο οίκο. Τώρα όλες αυτές οι εμπειρίες, οι άλλαγές και οι αποφάσεις θεμελιώνουν το σκηνικό της ζωής σου και φέτος αναρωτιέσαι: "Και τώρα τι λείπει; Που πέτυχα; Τι θέλει βελτίωση;". Αυτό που ζητάς είναι πρακτικά να δεις από όλα όσα έχεις βιώσει τι έχεις κρατήσει και να αλλάξεις τώρα ότι μπορείς στη σχέση με αυτούς που θεωρείς οικείους. Ναι, μερικές φορές με αυτή τη διέλευση έχουν και επέκταση της οικογένειας (έρχονται νέα μέλη) αλλά και ανανέωση των δεσμών με τους οικείους μας. Επίσης ξεκαθαρίζουμε και λογαριασμούς με κομμάτια του παρελθόντος μας. Θεωρητικά πάντα, αυτές οι χρονιές θωερούνται θεραπευτικές σε συναισθηματικό επίπεδο και θέτουν βάσεις για το μέλλον.
  • nat22 @ 13.07.2014 18:17
    χμ.....Διας στον Καρκινο ουτε εφερε ουτε πηρε τιποτα...ηταν απ τις ουδετερες περιοδους της ζωης μου...απ οτι βλεπω και απ τα λιγα που ξερω(ή νομιζω πως ξερω) δεν εχω και καποιον πλανητη στον Καρκινο...ισως γι αυτο?ο Διας μου απ την αλλη ειναι στον Λεοντα...ισως η χρονια που ερχεται να εχει περισσοτερα σκαμπανεβασματα,,,ειναι και ο ωροσκοπος μου εκει οποτε νομιζω μια επεκταση(στα κιλα τουλαχιστον.... ) θα την εχω.. Βασικα επειδη η χρονια που ερχεται ειναι σημαντικη περιοδος επαγγελματικων αποφασεων (μιας και θα κανω αιτησεις για μεταπτυχιακο και δουλεια ) ελπιζω να μου φερει ευκαιριες.... λιγη βοηθεια απ το συμπαν δεν θα με χαλουσε..μιας και σε προηγουμενη σημαντικη φαση της ζωης μου ειχα τον κρονο στο κεφαλι μου και τα πηγα "θεσπεσια"(εδινα πανελληνιες και φυσικα το φαγα το χαστουκι μου και δεν περασα εκει που ηθελα...παρ ολη την υπερανθρωπη προσπαθεια μου...τωρα μετα απο χρονια βλεπω οτι ηταν για καλο...τοτε ημουν να πεσω να πεθανω! anyway η Ζωη λενε ειναι αυτο το απροσδοκητο που συμβαινει οταν εμεις νομιζουμε οτι τα βαλαμε ολα σε ταξη... οποτε Διας ξε-Διας τα περιμενω ολα...  
  • Charline @ 13.07.2014 18:17
    ναι , gem , πες μας κιόλας πως είμεθα ευνοημένοι- ούτε μια φορά δεν γκρινιάξαμε- πόσο ιώβ οι σκορπιοί - πιο ανθεκτικοί κι από τα πυρίμαχα σκεύη  
  • Stardome* @ 13.07.2014 18:24
    nat22 καλή επιτυχία σε όλα!
  • MidnightRain @ 13.07.2014 18:27
    Thank u stardome απο το στόμα σου και στου Διος το αυτί ....
  • nat22 @ 13.07.2014 18:31
    thanks Stardome!!!   (να υποθεσω οτι επεσα μεσα για την βοηθεια απ το συμπαν  γι αυτο δεν σχολιασες κατι αλλο? ή εχεις απαντησει και σε αλλον με τον ιδιο συνδυασμο Δια και ωροσκοπου στον Λεοντα και το εχασα?? θα το ψαξω... ερωτηση. Λογικα αν το δουμε.. θα παιζουν ρολο και αλλα πραγματα στον χαρτη...ετσι δν ειναι?δεν μπορει ενας Διας μονος του να φερει σε οσους τον εχουν τα ιδια?ή μπορει?χαθηκα νομιζω...
  • Toksotozygos @ 13.07.2014 18:47
    Από που να αρχίσω, νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ..
     
    Μπορώ να πω πως από τότε που έφυγε ο πατέρας από τους Διδύμους, σιγά σιγά ξεφούσκωνε ό,τι είχε φουσκώσει το προηγούμενο διάστημα.
    Συναισθηματικά.
    Χώρισα με την Αφροδίτη στον Τοξότη ρε Stardome, το διανοείσαι; Όχι να μου πεις! Παίζει να ναι και ρεκόρ.
    Έχω βέρτεξ στον Καρκίνο, να σημειωθεί στα πρακτικά.
    Anyway. Εσωτερική ανασκόπηση ( πολλή ! )
    Άσχημος χειμώνας. Οικογενειακά μικρό προβλήματα υγείας. Μπορώ να πω από τον Οκτώβρη και μετά, αν όχι η πρώτη ή δεύτερη χειρότερη εποχή που έχω να θυμάμαι.
    Από σκοπιά ψυχολογίας τουλάχιστον.
    Επίπονες εσωτερικές αλλαγές.
    Να πάει και να μην ξαναρθει εν ολίγοις!
    Από τη θετική του πλευρά όμως ( γιατί είμαι και διπλή Τοξότης και οφείλω να βρω και κάτι θετικό ) τα επαγγελματικά πάνε αρκετά καλά και πήρα τα μαθήματα μου, ( έτσι λέω;! ) και κατάλαβα πως τελικά:
    1. Η ζωή είναι κύκλος. Ό,τι δίνεις παίρνεις. Νόμος. 
    Κρόνε μη με πονέσεις πολύ, πλιζ! 
    2. Εν τέλη είναι καλό να μετανιώνεις για κάποια πράγματα. Γιατί μόνο έτσι αντιλαμβάνεσαι το λάθος σου. ( αουτς, αυτό μέχρι να το μάθω... βόγκηξα Θωμά μου, βόγκηξα. Που έλεγε και ο τρομερός Χατζηχρήστος στον Ηλία του 16ου. )
    3. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική. Και ΔΕΝ είναι δεδομένη. Άλλοι δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια. Είναι κομμάτι σου και είσαι δικό τους.
    Είσαι ένα κράμα των ανθρώπων που σε μεγάλωσαν. True story.
    4. Οι φίλοι. Oh my God, οι φίλοι. Ακόμα κάνω ξεσκαρτάρισμα.
    5. Το να είσαι ο εαυτός σου, δεν θα σε προδώσει ποτέ. Το να γίνεσαι κάποιος άλλος για χάρη κάποιου άλλου, θα σε προδώσει. ( και ο κάποιος άλλος επίσης )
    6. Αν δεν αντέχεις να είσαι μόνος με τον εαυτό σου, έχεις θέμα. Λύστο! Αν δεν σε ανέχεσαι εσύ. Δεν πρόκειται κανείς. Ποτέ. Do something about it!
    Καιιιι 7. Το 7 θα το συνοψίσω σε μια ατάκα που διάβασα στο φουμπου προσφάτως. 
    " Να σέβεστε την αδιαφορία του άλλου. Με το ζόρι δεν νοιάστηκε ποτέ κανείς. "
     
    Με καφέ τσιγάρο και άραγμα σας λέω κι άλλα! Χαχαα
     
    Έλα ρε πατέρα μπες στο Λιοντάρι να δούμε τι θα δούμε !
    Τρέλανε μας λέμε. 
    Rest of my life, here I come!
     
    Τα φιλιά μου!
     
     
  • Moss istheboss @ 13.07.2014 20:16
     Αγαπητε srardome τι γινεται οταν ο διασ περναει απο συνθετο ηλιο συνοδο δηκαδη και παραλληλα απο το μεσοδιαστημα ηλιου σεληνησ του ενοσ που είναι σε συνοδο με τον συνθετο ηλιο
  • Moss istheboss @ 13.07.2014 20:20
    Γραφω απο κινητο..
  • manini @ 13.07.2014 21:24
    Δίας στον 12ο...
     
    μαξιλαράκι, όταν πέσαμε, στον πάτο είχε μαλακό πουφ + αγαπήσαμε τα μέσα μας(εντάξει εδώ έκανε δουλειά κ ο Κρόνος) + συντονίσαμε κεραίες με το σύμπαν + και γαμώ τα όνειρα..υπερσουρέαλ "science of sleep" και βάλε!
     
    Να καθότανε κ άλλο δε θα με χαλούσε!
     
    καλές διακοπές σε όλα τα αστροπαιδάκια!
  • manini @ 13.07.2014 21:30
    Και τα ήτελα να διαβάσουμε για τις εκλείψεις!! κ για τις επόμενες ειδικά, αλλά μιας κ μοιάζει να πυροδοτούν τις εξελίξεις της κάθε χρονιάς γενικότερα, να μάθουμε το ΓΙΑΤΙ!
  • Infernal @ 14.07.2014 01:13
    Χμμμ Διας στον καρκινο ......
     
    Ομολογω οτι υπηρξαν πολλες αλλαγες ως προς το καλυτερο ...
    Ο Διας μπαινοβγαινε στον 9ο/10ο μου ... 
    Ολοκληρωση πτυχιων που τα ειχα παρατησει τελειως στο χρονοντουλαπο .
    Επιστροφη φιλων απο το εξωτερικο μετα απο πολλα χρονια και μια γενικη μαζικη εισροη/ανανεωση στον κοινωνικο μ κυκλο !
    Πολυ καλες συνεργασιες ειδικα στο τελος του ....
    Και επισης ενα "μικρο" κλικ που αλλαξε τα παντα ....Τελευταια μου θυμισε παλιες καλες εποχες ...
    Οσο για τα αρθρα θα συμφωνησω με την Ariete ! 
  • manini @ 14.07.2014 09:02
    Όσο για αυτήνα την μανδάμα Μέρκελ, με το πορφυρό ταγιεράκι της νίκης, που την έφερε ο Δίας ΚΑΙ το μουνδιάλ με το πέρασμα του από τον Ήλιο της, την εύχομαι ολόκαρδα, τώρα που το αγόρι θα μπει στο asc μου κ οι ευχές θα πιάνουν στέρεο, να φρακάρει το πλυντήριο, να πλυμμηρίσει και να σαπίσουν όλες οι αντίκες κ τα κειμήλια της μανιούλας καρκίνας.
     
    Αυτά & καλημέρα.
  • Stardome* @ 14.07.2014 10:34
    Toksotozygos, όλα καλά και Τοξοτίσια τα λες αλλά... γιατί να μη χωρίζει κανείς με Αφροδίτη στο ζώδιο του? Μιλάμε για τον πλανήτη της αυτοεκτίμησης μας, της αξίας μας, της ικανοποιήσης που αξίζουμε για πάρτη μας. Οπότε αν ο/η νυν σύντροφος μας δεν είναι και ιδιαίτερα διατεθειμένος/η να μας τα παρέχει αυτά άνευ γκρίνιας, μια χαρά χωρίζεις και με την Αφροδίτη. Και το κάνεις με στυλ, χάρη και γοητεία...
  • Stardome* @ 14.07.2014 10:42
    JennyLon έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις και τις προηγούμενες απαντήσεις που δόθηκαν.
    Ας συνοψίσω ακόμη μια φορά τα σημαντικά: ο Δίας μιλάει για πλούτο πνεύματος και συναισθημάτων, μιλά για αναζητήσεις και διάθεση να πάμε τα πράγματα ένα βήμα παρακάτω. Όμως, και εδώ είναι η μεγάλη του παγίδα, δημιουργεί προσδοκίες εντελώς φυσικά. Και οι προσδοκίες με τη σειρά τους γεννούν αδράνεια. Είναι χαρακτηριστική "δυσλειτουργική" επιρροή του Δία η προσμονή να ανοίξει τις αγκάλες του το σύμπαν και να μας φέρει στο πιάτο αυτό που θέλουμε.
    Όπως και η ίδια είπες "άγγιξε πολύ σημαντικούς οίκους" και περιμένες να φέρει κάτι εκεί. Το ότι γνωρίζεις ποιους οίκους άγγιξε και ότι περιμένες να φέρει πράγματα, το μεταφράζω ως "κατι δεν πάει καλά σε αυτές τις περιοχές της ζωής μου, θέλω να αλλάξουν.". Όμως τίποτα δεν αλλάζει από μόνο του. Δεν είναι ότι ο Δίας είναι υπερεκτιμημένος από τη φύση του, είναι ότι εμείς συχνά του αποδίδουμε καταστάσεις και δυνάμεις που δεν έχει από τη φυσή του.
    Εύχομαι παρόλ' αυτά ένα όμορφο καλοκαίρι και ποιος ξέρει, ίσως τώρα που δεν χρειάζεται να ελπίζεις στο Δία, να φέρεις μόνη σου τις αλλαγές που θες.
    Καλημέρα!
  • Stardome* @ 14.07.2014 11:01
    Moss istheboss, αν και δεν έχω μελετήσει εκτενώς σύνθετους χάρτες (εννοώ σε πρακτικό επίπεδο), θεωρητικά οι διελεύσεις του Δία έχουν τη τάση να επεκτείνουν, να γιγαντώνουν συχνά ότι αγγίζουν. Στο σύνθετο χάρτη ο Ήλιος είναι ο βασικός χαρακτήρας της σχέσης, είναι η ουσία και ο πυρήνας της. Με το Δία λοιπόν περιμένει κανείς να υπάρξει μια τάση για επέκταση της σχέσης. Αυτό όμως δεν είναι πάντα θετικό. Και εξηγώ...
     
    Ο Ήλιος σε σύνθετο χάρτη με απλά λόγια δίνει απάντηση στην ερώτηση "Γιατί είμαστε εδώ; Που το πάμε εμείς οι δύο αυτό που έχουμε;". Αν είμαστε εδώ μαζί σε μια σχέση που θεωρούμε ότι έχει προοπτική τότε με το Δία πάμε συνειδητά να κάνουμε το επόμενο βήμα (αν είμαστε μαζί απλά να συγκατοικήσουμε, αν συζούμε να το επισημοποιήσουμε, αν είμαστε παντρεμένοι να κάνουμε και ένα κουτσούβελο κοκ). Αντίστοιχα αν είμαστε σε φάση ότι περνάμε καλά αλλά δε το βλέπουμε για πιο σοβαρά, συχνά με το Δία τρέχουμε το πάθος, εξαντλούμε τη δυναμική μας και μόλις τελειώσει η διέλευση, αντίο και πάμε για άλλα.
     
    Αυτά όμως συμβαίνουν όταν μπαίνουμε συνειδητά και οι δύο σε μια σχέση πράγμα ιδεατό και σπάνιο. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι κάνουμε μια σχέση κινούμενοι κάτω από ένστικτα, φόβους και αντικρουόμενες επιθυμίες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά συχνά ο ένας μπαίνει στη σχέση χαλαρά και ο άλλος το βλέπει πιο σοβαρά και φυσικά ο ένας προσπαθεί να κλείσει τα μάτια στις βλέψεις του άλλου που τον χαλάνε. Είμαστε άνθρωποι στη τελική, καθόλου τέλειοι και πρακτικά αβέβαιοι για κάθε βήμα μας. Οπότε τι συμβαίνει όταν ο Δίας θα περάσει πάνω από τον ήλιο ενός σύνθετου χάρτη; Θα επιχειρηθεί ένα τυφλό, ενστικτώδες βήμα που είτε θα μας πάει μπροστά, είτε θα μας αποτελειώσει. Αυτό το παραπάνω βήμα για το οποίο πάλι δεν είμαστε σίγουροι και πάλι δε ξέρουμε αν θα είναι η αρχή μιας νέας αρχής ή η αρχή του τέλους. Όμως αυτό που μας συνδέει είναι ότι με κάποιο τρόπο το ένστικτο μας μάς λέει ότι αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, έτσι έπρεπε να γίνει. Σε κάποιες περιπτώσεις το επόμενο βήμα είναι όντως ένα βήμα παρακάτω για το ζευγάρι. Όμως σε άλλες είναι ένας χωρισμός, η επιθυμία για κάτι περισσότερο, μεγαλύτερο και καλύτερο από το παρόν. Και μεταξύ μας, αν πάρω παραδείγματα από τις διελεύσεις Δία στον 7ο οίκο που είναι οίκος των σχέσεων, συχνά ο χωρισμός με Δία είναι πιθανότερο ενδεχόμενο από μια στενότερη επαφή...
     
    Όσο για το δεύτερο ερώτημα σου, που είναι ακόμη πιο σύνθετο, το μεσοδιάστημα Ήλιου - Σελήνης που θεωρείται από τα κομβικότερα για τη προσωπικότητα δεν μπορεί παρά να είναι ευαίσθητο σε μια τέτοια διέλευση. Από τη στιγμή που ο σύνθετος Ήλιος βρίσκεται εκεί, θα έλεγε κανείς ότι η προσωπική εξέλιξη του συγκεκριμένου ατόμου συνδέεται άρρηκτα με την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Όμως είναι επικίνδυνο να απαντήσω και να κάνω οποιαδήποτε πρόβλεψη αν δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο Ήλιος στο χάρτη του άλλου ατόμου στη σχέση. Στη σχέση υπάρχουν δύο, δε γίνεται να βγάζει συμπεράσματα μόνο από τον ένα.
     
    Ελπίζω να έδωσα μια προοπτική στο ζήτημα.
  • Stardome* @ 14.07.2014 11:02
    manini, καλές διακοπές και κρατάμε το αίτημα για άρθρο εκλείψεων!
  • Stardome* @ 14.07.2014 11:04
    Infernal, δε σχολιάζω για εσένα και το Δία άλλο. Νυσάφι! LOL
     
    ΟΚ για τα άρθα, μπαίνουν στο πρόγραμμα της νέας σχολικής αστροχρονιάς!
  • Infernal @ 14.07.2014 12:13
    χαχαχαχαχα Stardome ....Φανταζομαι τοσο Δια σε αναλυση δεν πρεπει να εiχες ξαναδει !
    Βtw δεν ξερω αν το ειχες παρατηρησει πραγματοποιει και ακριβειας τριγωνο 0.00 και με τον ναταλ ουρανο μ  .Ο ουρανος μου ειναι σε αμοιβαια υποδοχη μαντεψε με ποιον...Με τον ναταλ Δια μου , οκ σταματαω σταματαω χαχαχαχα !
    Να σε καλα παντως με εκανες και γελασα το χρειαζομουν μετα την εφορια !
  • Stardome* @ 14.07.2014 12:41
    Infernal μπορείς κάνεις αυτή τη περίοδο της ζωής σου μελέτη περίπτωσης και να την αφηγείσαι μελλοντικά σε όποιον έχει απορίες περί Δία.
  • Infernal @ 14.07.2014 13:08
    Απο κινητο  πρεπει να εισαι το Auto-correct εκανε την δουλεια του ...
     
    Αν την αφηγουμαι δεν ξερω αλλα αυτο που ξερω σιγουρα  ειναι οτι καλο φερει η καινουρια ηλιακη ειμαι ετοιμος να το απολαυσω .Εως τωρα το 14 εχει γουστο...
  • ericastar @ 14.07.2014 14:22
    Υπήρξαν μέρες που σε διάβαζα αγαπητέ αστρολόγε και ήμουν σίγουρη πως είχες βγάλει ένα περισκόπιο και κρυφοκοίταζες λεπτομερώς τα άδυτα της ζωής μου. Οι προβλέψεις σου άρχισαν να μου γίνονται απαραίτητες και δεν ξεκινούσα την εβδομάδα αν δεν τις διάβαζα για να ξέρω τι κεραμίδα με περιμένει πάλι. Αυτό το διάστημα ο Διας μου έφερε μια μεγάλη αλλαγή. Αποφάσισα επίπονα, να κάνω μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου όσον αφορά την εργασία μου και να στραφώ σε ένα τομέα που μου ταιριάζει περισσότερο από άποψη δημιουργικότητας. Η αλλαγή επαγγέλματος όμως και το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων το οποίο θα συνεχίζεται μέχρι τέλος του μήνα ούτε αναίμακτη ήταν ούτε εύκολη. Συνοδεύτηκε από αίμα δάκρυα και ιδρώτα, κυριολεκτικά λόγω της προσκόλλησης, των ενοχών και της αδυναμίας μου για πολύ καιρό να αρπάξω τα γκέμια της άμαξας μου...Εχασα φίλους ή νομιζόμενους φίλους, ήρθα σε σύγκρουση με οικογένεια, και πήγα και ερωτευτηκα ένα άτομο που το μόνο μας κοινό είναι ότι είμαστε άνθρωποι. Άλλη χώρα άλλη κουλτούρα, άλλο κοινωνικό status...Και να μαι τώρα...μόνη χαμένη, αναζητώντας διέξοδο, παλεύοντας ακόμα με τους εφιάλτες, διερωτώμενη τι στο καλό θα κάνω με το αχανές μέλλον που μου ανοίγουν οι επιλογές μου, τα μαθηματα από τα λάθη του παρελθόντος να παίζουν σε επανάληψη στο κεφάλι μου μη τυχόν και τα ξεχάσω και την απόλυτη αγνοια στο αν υπάρχει κάτι καλό να με περιμένει στην άκρη για να μην αναγκάζομαι πια να τα αντιμετωπίζω όλα μα όλα μόνη. Πολλά φωτάκια ελπίδας υπήρξαν αυτό το διάστημα αλλά μια μεγάλη δυσκολία να αναγνωρίσω τι είναι αληθινό και τι όχι. Ειδικά ανάμεσα στους ανθρώπους. Το καλό είναι ότι έγινε ένα βήμα....μετά από τόση περισκεψη, αργοπορία, τόση ανάλυση τόσο δισταγμό και τόση σιωπηλή δυστυχία, έγινε ένα βήμα. Απλά μετά το βήμα υπάρχει φόβος. Τεράστιος φόβος, κάποιες τύψεις για τα παλιά, αυτοικτιρμός και κάπου ανάμεσα ένας  ενθουσιασμός...σα να ξεκινούν όλα από την αρχη. Και αυτή τη φορά τη σελίδα τη γράφω μόνο εγω.Ενα κουβάρι συναισθήματα σα γη μετά από τυφώνα θυμίζει το τοπίο που μου άφησε ο Δίας...
  • Stardome* @ 14.07.2014 15:09
    ericastar είναι λογικό ως Καρκίνος πολλές φορές να τρομάζεις με τη προοπτική του διαφορετικού και του καινούργιου. Και βέβαια πονάει όταν πρέπει να αφήσεις πίσω σου πράγματα γιατί οι Καρκίνοι είστε από τους χαρακτήρες που όταν δένεστε με πρόσωπα και καταστάσεις επενδύετε και δίνετε ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά δώσε στον εαυτό σου ένα μπράβο για όσα κατάφερε και προχώρα μπροστά! Έχεις αποδείξει ότι μπορείς! 
  • vikaki88 @ 14.07.2014 15:43
    Δεν νομίζω οτι ο Διας εκει π ηταν μπορουσε να επηρεασει ενεργητικα το ωροσκοπιο μου όμως σιγουρα όντας στο 12ο (απο την πλευρα του Ηλιου) μπορει να λειτουργουσε σαν μαξιλαρακι για πραγματα π μπορει να ηταν χειροτερα...υποθετω...επισης στον 8ο και 9ο (απο πλευρα ωροσκοπου) πιστευω οπως ειχα ακουσει οτι αυξησε την επιθυμια μ για γνωση καθε ειδους..οχι οτι εντρυφησα καπου κ εμαθα τα τρελα αλλα ειχα ενδιαφερον για πολλα...θελω να πιστευω οτι εβαλε ενα λιθαρι ν αξιοποιησω καποιο απ τα ενδιαφεροντα π ανακαλυψα αργοτερα.Η αληθεια ειναι οτι τωρα π μας λενε πολλα καλα λογια ειναι που φοβαμαι μην μου συμβουν τ αντιθετα και πω χαλια ο Διας στο Λεοντα...πφφ δε ξερω..Τελος εχω κ μια απορια αγαπημενο Stardome  τωρα π θα φυγει ο διας απο καρκινο ,εμενα θα παραμεινει για καποιο διαστημα ακομα στον 9ο οικο...η επιρροη θα ειναι η ιδια οντας σε αλλο ζωδιοςςΕχω αυτην την απορια γενικα..ας πουμε κ με τον κρονο αργοτερα θα συμβει το ιδιο και με τον αρη κλπ....διελευση απ τον ιδιο οικο οντας σε αλλο ζωδιο ο πλανητης...εεε;;; Ευχαριστω!!
  • Hara1977 @ 14.07.2014 16:45
    Μετά από μια ερωτική απογοήτευση μιας καρμικής γνωριμίας πριν από 11 μήνες που με τσάκισε κυριολεκτικά, μπόρεσα να μαζέψω τα κομμάτια μου, να δω τι μου συνέβη και να δρομολογήσω αδιανόητες αλλαγές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, προς το θετικό. Πραγματικά, έμαθα για τον εαυτό μου μέσα σε αυτόν τον χρόνο όσα δεν είχα μάθει τα προηγούμενα 36!!! Ανακάλυψα κλίσεις, έσπασα δεσμά, ανέλαβα πλήρως τις ευθύνες μου, γνώρισα μαγικούς ανθρώπους που με έμαθαν εκπληκτικά πράγματα, ανοίχτηκα στο σύμπαν και κοντεύω να μαθω να το ακούω και να συμπλέω.
    Πονάει βέβαια ακόμη μέσα μου ο Υδροχόος και η απώλειά του, είναι σα να είμαι ακόμα συντονισμένη μαζί του και νιώθω ότι δεν αφήνει ένα κομμάτι μου να φύγει γιατί η σχέση μας υπήρξε πραγματικά έντονη αλλά του χρωστώ ευγνομωσύνη γιατί εξαιτίας όλου αυτού του πόνου εγώ προχώρησα σε άλλα επίπεδα. Ας είναι καλά...
  • manini @ 14.07.2014 16:56
    μουσική πλιζ
     
    https://www.youtube.com/watch?v=RdY2z6Q1g84
  • Hara1977 @ 14.07.2014 17:05
    Δεν πρόσεξα ότι δέχεστε και ερωτήσεις (Καρκίνος σε συναίσθημα, τι περιμένεις!)
    Εχω μια ερωτησούλα... θα ξαναερωτευτώ άραγε; Πριν την σύνταξη ή μετά;;;;
    Χιλια ευχαριστώ!
  • fatamorgana @ 14.07.2014 17:30
    Stardome ευχαριστώ για το σχόλιο!Aν δε κάνω λάθος ο Ποσειδώνας κατσικώνεται στο ζώδιό μου εως το 2026?Και φυσικά μάθαμε να ζούμε και με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο.Ελπίζω μόνο τα χειρότερα να πέρασαν γιατί οι αντοχές έχουν τεντώσει πολύ τα όρια!
  • artelyndon @ 14.07.2014 17:41
    Καλημέρα σε όλους! Παρθένος με Παρθένο εδώ και με γενέθλιο Δία στον Καρκίνο...
    Τι να σας πω κι εγώ από την εμπειρία μου με τον Δία στον Καρκίνο. 
    Από τέλη Ιουλίου του 2013 που έμεινα άνεργη και μέχρι σήμερα -από τον Σεπτέμβρη που βρίσκομαι στην Ελλάδα-, ασχολούμαι με την αποστολή βιογραφικών και το σούρσιμο σε ατελέσφορες συνεντεύξεις. Τα οικονομικά μου σε μια κατάσταση αιμορραγική σχεδόν, αν και ευτυχώς σώζομαι ενίοτε την τελευταία στιγμή. 
    Αισθηματικά? Δράμα. Και κακό δράμα. Πρώην σύντροφος επανήλθε αν και την νέα του ζωή την είχε χαράξει ήδη, απλά με γέμισε τύψεις, οργη και αμφιβολίες!
    Και το μεγαλύτερο δράμα ήρθε μετά, όταν λόγω του Διδύμου που έχω ως Ωροσκόπο για φέτος, ανοίχτηκα στο φλερτ και ερωτεύτηκα τρελα΄, Ζυγό με Τοξότη...έρχεται, φεύγει και αφήνει συντρίμμια πίσω του.
    Το μόνο καλό που μου άφησε αυτός ο Διας ήταν η αμέριστη συμπαράσταση από γονείς και φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε τελικά...
    Τώρα όμως τι μπορώ να περιμένω? Νιώθω απίστευτα κουρασμένη...
  • hermitage @ 14.07.2014 17:46
    διας στον καρκινο... με λιγα λογια
    -βελτιωση - αν και δυσκολη & ψυχοβγαλτικη - των επαγγελματικων ,
    καμία σχέση με την περίοδο του δια στους διδυμους που ηταν η απολυτη
    καταστροφη
    -νεος κυκλος ανθρωπων μεσα απο τον χωρο της δουλειας..
    -οικογενειακα μελοδραματα !!

    αναμενουμε τον δια στον λεοντα


    ερώτηση: για τους ωροσκοπους λιονταρια του τριτου δεκαημερου , ποτε αρχίζει να γινεται αισθητη η παρουσια του δια στον λεοντα?
    αν υπαρχει και γενεθλιος διας στον λεοντα, πως επηρεαζει τη διελευση?
     
  • mini2012 @ 14.07.2014 19:01
    πολλά νέα ξεκινήματα....νέα πρόσωπα. νέα θέση επαγγελματικά...αλλά ....αλλα...και έχουμε ξεκουνηθεί και....αλλά τίποτε που να κάνει μπαμ...και όλα αναμενόμενα για μένα γιατί έγιναν με προσωπική προσπάθεια και κόπο...οπότε...άντε γεια....
  • alice16 @ 14.07.2014 20:14
    Δίας στον Καρκίνο... Χμμ... Στον 9ο οίκο μου... Διάβασα αρκετά και επέκτεινα τις γνωσεις μου στην... αστρολογία, αν και πιστευω ότι θα ήταν πιο χρησιμο αν έκανα κάποιο μεταπτυχιακό στον τομέα μου. Ξαναβρηκα μια παλιά και καλή φίλη από το Πανεπιστημιο που είχαμε χαθεί και μενει σε άλλη πόλη, αρκετά μακριά.
    Από κει και πέρα έχουμε 2 περιοδους. 2013; καλή σχετικα χρονιά, επαγγελματικά και στα ερωτικά. Από τον Σεπτέμβρη όμως τα επαγγελματικά χάλασαν, διάφορα τρεχάματα στην οικογενεια με τους γονείς (έχουν μεγαλώσει πολύ πια κι έχουν τα θέματά τους κι αυτοί), ψυχολογία κακή. Αποτελεσμα να μην δινω στη σχεση μου τη σημασία που πρέπει και πάει, διαλυθηκε. 
    Αρχές 2014 μεχρι τώρα: διάλυση σχεσης (το ειπαμε) τα επαγγελματικα προβλήματα εξακολουθούν και θα τονιστουν κι άλλο υποψιαζομαι με τον Κρόνο στον 2ο οικο μου, προβλήματα υγείας δικά μου. Αχ αυτος ο Παρθενος ωροσκόπος της ΗΕ! Τουλάχιστον τα τελευταία δειχνουν ότι ξεπεράστηκαν. Και τα 2 χρόνια επίσης τσακωμοι με φίλες μου, φίλες ζωής. Με τη μια τα ξαναβρήκαμε, με την άλλη δεν το βλέπω, της έβαλα οριστικο Χ. Άλλαξαν αυτες; Όχι, άλλαξα εγώ. Ισως ο Δίας στον 9ο, ισως κι ο Κρονος απ τον 1ο αρχικά κ μετά 2ο, ίσως κάτι άλλο που αγνοώ στο χάρτη μου,  να άλλαξε τον τρόπο που βλέπω πια τους ανθρωπους και τις απαιτήσεις που έχω απ αυτούς.
    Τώρα ο Δίας βρισκεται πια στον 10 οίκο μου. Για να δούμε... Γιατί ταλαιπωρούμαι τόσο πολύ βρε Stardome, μπορείς να μου πεις; Μπορείς να ρίξεις μια ματιά; Φταίνε κάποιες διελεύσεις ή το πρόβλημα ξεκινά από τον γενέθλιο; 
  • moisture666 @ 15.07.2014 01:21
    με διελευση απο 1ο...μου κρεμασαν τα βυζια!
    τωρα, με διελευση απο 2ο...θα παω κ για ανορθωση κ@λομεριων!!
  • aquairina @ 15.07.2014 02:28
    μην ανησυχείς καλέ μου moist, με την επιστροφή Δία που θα χεις από τη χαρά τους θα ... σηκωθούν μόνα τους! χεχεχε @Stardome, όσον αφορά την ερώτησή σου περί Δία στο καβούρι ... απ' όλα είχε ο μπαχτσές και τολμηρές αλλάγες και μπούχτισμα από τα ίδια.να σημειώσω ότι ξεκίνησε τη διελευσή του από τον 6ο μου( πολλή δουλειάααααααα ρουτίναααααααα ξεπάτωμαααααααα) και προχώρισε στον 7ο όπου και θα συνεχίσει ακάθεκτος τώρα και στο λιουντάρ ... (στην ουρά του λιονταριού θα πάρει και μια μυρωδιά .... εεεχμμμ από 8ο, εύχομαι να είναι ευγενικός ο βασιλιάς μαζί μου και να μην προέρχεται η μυρωδιά από κάτω απ' την ουρά του  )κι εκεί στον 7ο έγινε το μεγάααααλο μπάχαλο, έριξα βόμβα με πυρινική κεφαλή (και ουρανίου και πλουτωνίου) τα διέλυσα όλα και έκανα χώρο από τη σαβούρα μπας και χωρέσει τίποτα καλύτερο εκειμέσα ... αν είναι να ρθει το καλό ας ορίσει, αν πάλι δεεεε ... μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια και την παγωνιά και τα κρονίδια από τη μοναξιά, σιγά την πρωτοτυπία! φυσικά όλο αυτό δεν έγινε και τόσο ανώδυνα ελέω Δία, αφού συμμετείχαν ενεργά ο Πλούτωνας (σύνοδος με ώρο διέλ. από τον 1ο -12ο και πάλι 1ο ) και φυσικά ο Κρόνος από τα σκορπίδια στον 10ο... , αναγκαίο και επιβεβλημένο μεν το μπάχαλο και το ξεσκαρτάρισμα, αλλά άφησε πίσω του πληγές που δε νομίζω να επουλωθούν και τόσο εύκολα..ευτυχώς η αέρινη φύση μου δε μασάει και πολύ από τέτοια, δεν κολλάμεπουθενά,  ό,τι έγινε έγινε και πολύ καλώς, άλλωστε δική μου επιλογή ήταν και τώρα ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ το μέλλον είναι μπροστά και μας περιμένει!!! αφήνω το παρελθόν για ν ασχολούνται τα καβουράκια, δεν είναι για μας αυτά τα σπορ!  άντε λοιπόν κε Λιονταροδία να σε δούμε κι εσένα και τα χαϊρια σου, λένε τα γατιά γενναιόδωρα αντίθετα από τα τσιγγούνικα καβούρια (στις τσέπες), θα πέσεις κάνα δωράκι και για μας τους απέναντι ήηηηη άνθρακες ΚΑΙ αυτός ο θησαυρός?
  • Stardome* @ 15.07.2014 09:31
    vikaki88, σε σχέση με την ενεργητική ή παθητική επιρροή κάθε πλανήτη ένα μικρό σχόλιο: προφανώς για να εκτονώσει ενέργεια μια διέλευση θα πρέπει να συναντήσει με όψη κάποιο πλανήτη ή κάποιο σημείο του χάρτη όμως, στο διάστημα που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο η ενέργεια τρόπον τινά "αποθηκεύεται", συσσωρεύεται. Έτσι όταν έρθει η στιγμή που ο πλανήτης θα έρθει σε επαφή με ένα σημείο, θα έχουμε και την έκφραση της ενέργειας. Ένα καλό παράδειγμα είναι οι εξωκρόνιοι που είναι πολύ αργοί πλανήτες. Για χρόνια δεν κάνουν όψη με κάποιο σημείο του χάρτη μας και μετά, όταν έρθει η στιγμή ξεσπούν τεράστια ποσά ενέργειας σε μικρό διάστημα. (Να τονίσω ότι με τον όρο ενέργεια δεν εννοώ εδώ κάποιο φυσικό μέγεθος αλλά την ώθηση που δίνει ο πλανήτης για αλλαγές).
     
    Σε σχέση με την ερώτηση σου τώρα, καλό θα ήταν να μην μπερδεύεσαι σχετικά με τη παρουσία δύο ζωδίων σε ένα οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Από τη στιγμή που ένας πλανήτης παραμένει στον ίδιο οίκο, την ίδια σφαίρα της ζωής σου συνεχίζει να επηρεάζει μέχρι να αποχωρίσει από αυτόν. Ίσως αυτή η σύγχυση να δημιουργείται εξαιτίας των προβλέψεων που κάθε φορά που ένας πλανήτης αλλάζει ζώδιο αλλάζει και ηλιακό οίκο. Όμως στο γενέθλιο ωροσκόπιο παραμένουμε συνεπείς με την οικοθεσία.
     
    Ελπίζω να απάντησα στις απορίες σου και thanks for the feedback για το Δία!
  • Stardome* @ 15.07.2014 09:39
    Hara1977 γιατί να μην ερωτευτείς ξανά; Ίσως με άλλο τρόπο και κάτω από άλλες συνθήκες πλέον (άλλωστε όσο αλλάζουμε και εξελισσόμαστε, τόσο αλλάζει και ο τρόπος, το βάθος και η έκταση που αισθανόμαστε). Ως Καρκίνος προφανώς θα πάρεις το χρόνο σου, θα επανέρχεσαι για καιρό ακόμη στις αναμνήσεις αλλά θα προχωρήσεις. Ξέρεις, πολλοί παρερμηνεύουν την εμμονή των Καρκίνων με το παρελθόν ως αδυναμία ή κόλλημα. Ναι, εντάξει σε κάποιες περιπτώσεις συμβαίνει αυτό αλλά είναι η εξαίρεση. Ο Καρκίνος ως ζώδιο του νερού και μάλιστα πρωτεύων (παρορμητικό) διαθέτει ένα συναίσθημα με ανανεωτική χροιά. Με απλά λόγια, ανατροφοδοτείται ανά διαστήματα συναισθηματικά και προχωρά μπροστά. Πρόσεξε το ρήμα, "ανατροφοδοτείται", δηλαδή παίρνει από τα υπάρχοντα (αναμνήσεις, εμπειρίες, συναισθήματα που διαθέτει) και τα χρησιμοποιεί ως εφόδια για το μέλλον.
     
    Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλες σου τις ασχολίες και ένα υπέροχο καλοκαίρι! Α και ως Καρκίνος έχεις γενέθλια εδώ κοντά; Αν ναι, χρόνια πολλά!
  • Stardome* @ 15.07.2014 09:42
    fatamorgana, αυτή
    η περίοδος είναι έντονη για συντρέχουν ταυτόχρονα οι διελεύσεις που ανέλυσα πιο
    κάτω. Ο Χείρωνας προχωρά μακριά από τον Ήλιο σου σταδιακά και ο Ποσειδώνας
    μέχρι το τέλος της χρονιάς (βαριά αρχές της επόμενης) προχωρά και αυτός μακριά
    από τον Άρη σου. Ναι, ο Ποσειδώνας θα πιάσει κάποια στιγμή τον Ήλιο σου και θα
    σε επηρεάσει, αλλά αυτό θα γίνει σε μερικά χρόνια και δεν θα συνδυάζεται με τις
    αντίστοιχες έντονες διελεύσεις αυτής της περιόδου. Γι' αυτό και σου ανέφερα ότι
    τόσο δύσκολο ψυχικά διάστημα όσο το τελευταίο δύσκολα θα επαναληφθεί.

     
  • Stardome* @ 15.07.2014 10:05
    artelyndon, στη περίπτωση σου θα μου επιτρέψεις να υποστηρίξω το Δία και να βάλω ένα σωστό πλαίσιο. Δεν ευθύνεται ο Δίας για τις οικονομικές δυσκολίες (έχουμε αναλύσει πιο κάτω το γεγονός ότι ο Δίας μιλά για συναισθηματικό και πνευματικό πλούτο πρωτίστως και όχι για μπικικίνια), ούτε για την ερωτική ζωή και το χάος της.
    Εν συντομία, ο Κρόνος σχημάτισε ήδη μια φορά τετράγωνο με την Αφροδίτη σου στο Λέοντα (σημειωτέον δε ότι η Αφροδίτη σου βρίσκεται και σε σύνοδο με το Κρόνο, συνεπώς έχουμε και τετράγωνο του γενέθλιου Κρόνου σου με το διελαύνοντα Κρόνο που είναι ζόρικη διέλευση) και αυτό σε περιορίζει από τις απολαύσεις και δυσκολεύει τον έρωτα. Παράλληλα ο Κρόνος έκανε και σύνοδο με τη Σελήνη σου (ακόμη κάνει για να είμαστε ειλικρινείς) στο Σκορπιό και αυτή είναι από μόνη της μια δύσκολη διέλευση καθώς σε κάνει να κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Από εκεί και πέρα ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας κατοικοεδρεύουν πλέον μόνιμα στον 7ο οίκο σου των σχέσεων, και ο πρώτος δε κάνει ήδη αντίθεση με τον Ερμή σου που κυβερνά τον ωροσκόπο σοη - εξ ου και είσαι έτοιμη να υποκύψεις σε σχέσεις που είναι ON και OFF (δεν αποκλείεται δε, χωρίς να το ξέρεις, να παίζεις και το ρόλο του 3ου προσώπου, καθώς με το Ποσειδώνα τα ερωτικά τρίγωνα δεν είναι ασυνήθιστα) και παράλληλα δεν μπορείς να σκεφτείς οργανωτικά και λογικά όπως φαίνεται να έχεις τη τάση να κάνεις λόγω του γενέθλιου Ερμή σου.
    Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν (και σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια που μου ξέφυγαν...) ήρθε και ο Δίας στο Καρκίνο και 11ο οίκο σου. Και ποιο λες ότι ήταν το μάθημα της χρονιάς του: "Το μόνο καλό που μου άφησε αυτός ο Δίας ήταν η αμέριστη συμπαράσταση από γονείς και φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε τελικά...¨. Αν αυτή δεν είναι η πιο γνήσια έκφραση του Δία στο Καρκίνο και στον 11ο οίκο, δε ξέρω ποια μπορεί να είναι!! Και μου δίνεις την αφορμή να θέσω ακόμη ένα θέμα με το Δία, που νομίζω είναι και διδακτικό για όποιον άλλο διαβάζει..
    Η σφαίρα της ζωής που έχουμε το Δία είναι και το σημείο που θεωρούμε συχνά δεδομένα τα όσα μας προσφέρονται. Εκεί είναι που τείνουμε να ΜΗΝ δίνουμε τη σημασία που πρέπει στην αφθονία που μας παρέχεται. Ένας Δίας στον 11ο όπως ο δικός σου (αν δεν κάνει ιδιαίτερα δυσαρμονικές όψεις) έχει ως δώρο την ευλογία των φίλων. Βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που μπορούν να τον στηρίξουν, που σκέφτονται όμοια με αυτόν και που μπορούν να τον καταλάβουν. Αυτό δεν είναι ένα δώρο τεράστιας σημασίας; Για ρώτα κάποιον με Ποσειδώνα στον 11ο ας πούμε που έχει βιώσει στο πετσί του τη προδοσία και την κοροϊδία μέσα στις φιλίες και θα σου πει...
    Οπότε, τελικά, αυτό που ήταν να κάνει ο Δίας, το έκανε και με το παραπάνω. Σου επιβεβαίωσε εμφατικά ότι και αγάπη έχεις και αποδοχή και φιλία. Από εκεί και πέρα πρέπει αυτό το δώρο να το κρατήσεις και να γίνεις πιο τολμηρή και μαχητική. Να μη συμβιβάζεσαι με έρωτες που δε σου δίνουν αξία (ακόμη και αν τα συναισθήματα σου σε ωθούν να παραδίνεσαι) και να προχωράς!
    Αυτή είναι και η ευχή μου λοιπόν για το επόμενο της χρονιάς! Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για το feedback!
     
  • Stardome* @ 15.07.2014 10:20
    hermitage, αν ο χάρτης που βλέπω στο προφίλ σου είναι ο σωστός, τότε η επιρροή του Δία στον ωροσκόπο σου ξεκινά από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι και τέλη Οκτωβρίου 2015 και μετά σε ξαναπιάνει για ένα μικρό διάστημα από το Μάρτη μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Εννοείται ότι το κύριο διάστημα της επιρροής του αφορά τη διέλευση του από τη Παρθένο.
    Σε σχέση με το δεύτερο ερώτημα σου, με το που πιάνει ο Δίας τον ωροσκόπο σου τον Ιούνιο του 2015 βιώνεις και την ακριβή επιστροφή Δία. Όμως για να είμαστε απόλυτα σωστοί, η επιστροφή Δία για εσένα ξεκινά να έχει ισχύ από φέτος το Νοέμβριο και Δεκέμβριο που ο Δίας θα φτάσει σε απόσταση μιας μοίρας από το γενέθλιο Δία σου και εκεί θα γυρίσει ανάδρομος. Η επιστροφή Δία από μόνη της συμβολίζει την ανάγκη για βήματα παρακάτω, για εξέλιξη της ζωής και ανανέωση της πίστης μας ότι είμαστε εδώ για να δράσουμε, να ζήσουμε και να πετύχουμε. Αυτό στη περίπτωση σου δηλώνεται μέσα από την ανάγκη να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να θέσεις στόχους, να αναλάβεις εργασίες ή να προβείς σε επιλογές που άλλους τους τρομάζουν. Επειδή ο Δίας είναι κυβερνήτης του 5ου και του 8ου οίκου σου, η αίσθηση μου είναι ότι η δημιουργικότητα είναι στο επίκεντρο των επιθυμιών σου. Μια δημιουργικότητα που σπάει δομές, που προκαλεί και που γκρεμίζει καταστάσεις οι οποίες έχουν παλιώσει. Αν η ασχολία σου ήταν καλλιτεχνική, θα έλεγα ότι με την επιστροφή Δία βρίσκεις το πεδίο εκείνο που θα σε απασχολεί για τα επόμενα χρόνια. Αν πάλι αναζητάς να εμφυσήσεις τη δημιουργικότητα στη ζωή σου, με την επιστροφή Δία ίσως κάποιες σπουδές ή μια δραστηριότητα που ξεκινάς αλλάζει άρδην τη ζωή σου. Τέλος σε χάρτες σα το δικό σου είναι συχνές και οι εγκυμοσύνες με τέτοιε διελεύσεις αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω αν είσαι στη κατάλληλη σχέση ή αν το επιθυμείς, οπότε απλά το αναφέρω.
    Εύχομαι καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!
  • Stardome* @ 15.07.2014 10:48
    mini2012, χωρίς να το ξέρεις μου δίνεις πάτημα για δύο σημαντικά σχόλια. Το πρώτο είναι πιο τεχνικό: να προσεγγίσω το πώς επηρεάζει η φυσική μας προδιάθεση το πως αντιλαμβανόμαστε το Δία. Και εδώ εννοώ το γενέθλιο χάρτη. Και σε αυτό μου έκανε εντύπωση η φράση σου "τίποτα που να κάνει μπαμ". Το δεύτερο είναι πιο προσωπικό και αφορά προηγούμενες συζητήσεις μας περί Δία. Πάμε στο πρώτο…
    Το πώς αντιλαμβανόμαστε λοιπόν το Δία (αλλά και κάθε πλανήτη) έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό από το γενέθλιο χάρτη μας. Για παράδειγμα εσύ έχεις Σελήνη στο Τοξότη (ζώδιο του Δία) και ο κυβερνήτης, ο Δίας, βρίσκεται στον Υδροχόο. Δύο παρατηρήσεις: (1) εξ αρχής λειτουργεί μέσα σου το αρχέτυπο του Δία με τη Σελήνη στο Τοξότη! Έχεις προσδοκίες, έχεις υψηλές απαιτήσεις, θεωρείς ότι ο Δίας δεν είναι πραγματικά Δίας αν δεν φέρει κάτι σχεδόν κοσμογονικό, κάτι που να διαταράσσει την φυσική ροή της ζωής. (2) Και όχι μόνο αυτό, αλλά με το Δια στον Υδροχόο θα πρέπει να είναι κάτι ξαφνικό, αναπάντεχο, ριζοσπαστικό! Με άλλα λόγια, όταν σου μιλάνε για Δία, αποζητάς αυτό που θεωρείς ότι δίνει νόημα στη ζωή: να σοκάρουμε, να κάνουμε την αναπάντεχη κίνηση που θα αλλάξει που θα αλλάξει τα πάντα, να εμφανιστεί ως κεραυνός εν αιθρία η ευκαιρία για το διαφορετικό. Να γίνει ένα "μπαμ" όπως πολύ ωραία το έθεσες...
    Και αυτό με φέρνει στο δεύτερο σημείο που θα ήθελα να προσεγγίσω… Είναι αλήθεια ότι μαζί, εσύ κι εγώ, έχουμε πολλές φορές συζητήσει μέσα στη χρονιά σε διάφορα σημεία του forum και των προβλέψεων το θέμα του Δία και κάθε φορά έβρισκα τον εαυτό μου να σκέφτεται "Μα καλά τι περιμένει; Γιατί επιμένει να μηδενίζει την επιρροή του; Πόσες φορές πρέπει να πω ότι δεν γίνονται θαύματα;". Ομολογώ ότι κοιτώντας τώρα το χάρτη σου και τη φυσική σου στάση πιο προσεκτικά καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εκφραζόσουν με αυτό το τρόπο. Βλέπεις με κάποιο τρόπο ο Δίας σου και ο Δίας μου βρίσκονται σε ένα δίπολο. Εγώ έχω Δία στον Αιγόκερω και για εμένα μια διέλευση Δία είναι πολλές φορές μια αφορμή για να εργαστώ περισσότερο, να γίνω περισσότερο υπεύθυνος και να οικοδομήσω περισσότερο. Και μέσα σε αυτό το κλειστό τρόπο σκέψης που μπαίνω, αδυνατώ συχνά να δω ότι υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις, πιο δυναμικές, περισσότερο ασυμβίβαστες, όπως η δική σου για παράδειγμα. Υπό αυτό το πρίσμα, σήμερα, τη τελευταία μέρα του Δία στο Καρκίνο (που κάνει και εξάγωνο ακριβείας με τον Ήλιο μου), πήρα κι εγώ ένα μάθημα μέσα από το χάρτη σου: το βασικό μάθημα που συνεχώς όλοι ξεχνάμε και η αστρολογία μα διδάσκει κάθε στιγμή: υπάρχουν όλων των ειδών οι άνθρωποι στο κόσμο και δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καλούπι.
    Ειρήνη λοιπόν και καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σου εύχομαι!
     
  • Hara1977 @ 15.07.2014 10:57
    Stardome ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική προσέγγιση! Η αλήθεια είναι ότι ως Καρκίνος ερωτεύομαι σπάνια και όταν δεν πετυχαίνει απελπίζομαι γιατί ξέρω ότι η επόμενη φορά θα είναι όταν ξαναευθυγραμμιστούν οι πλανήτες!
    Είχα γενέθλια στις 24.06, ευχαριστώ για τις ευχές. Σου εύχομαι κι εσένα ένα υπέροχο καλοκαίρι με καταπληλκτικές προβλέψεις!
  • Stardome* @ 15.07.2014 11:04
    alice16, υπάρχει ένα πράγμα από όλα όσα είπες που εμένα προσωπικά μου χτυπάει άσχημα. Επειδή λόγω προβλημάτων και υποχρεώσεων δεν μπορούσες να αφιερωθείς στη σχέση σου αυτή διαλύθηκε? Μόνο εμένα αυτό μου ακούγεται ενοχικό και λάθος? Δηλαδή ο σύντροφος σου δε μπορούσε να επιλέξει να σε στηρίξει στις δυσκολίες σου? Και αν δεν το επέλεξε, είναι δυνατόν να οικοδομήσεις μια σχέση ουσίας μαζί του? Αυτό με φέρνει στο βασικό ζήτημα περί σχέσεων που ελάχιστη σχέση έχει ο Δίας με αυτό αρχικά. Ο Κρόνος αποχώρησε μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια από τον 7ο οίκο σου φέτος και όταν ένας πλανήτης αποχωρεί από έναν οίκο για να προχωρήσει στον επόμενο, μας αφήνει με ένα γεγονός που πιστοποιεί τη παρουσία του. Ο Κρόνος θέλει ουσία, θέλει ουσιαστική τήρηση της συμφωνίας σε μια σχέση: θα με προσέχεις και θα σε προσέχω εξίσου, θα με στηρίζεις και θα σε στηρίζω εξίσου. Κατά τα φαινόμενο ο πρώην σύντροφος σου δε κάλυπτε τους όρους, με τους οποίους ο Κρόνος δεν αστειεύεται. Από εκεί και πέρα όμως δική σου δουλειά είναι με την γενέθλια Αφροδίτη στο Κριό να βγάζεις και λίγο εγωισμό και αντί να πεις "Διαλύθηκε η σχέση μου γιατί εγώ είχα προβλήματα", να λες "Δεν πήγε παρακάτω γιατί δε μου αξίζει αυτός ο άνθρωπος που δεν έχει δύναμη να με στηρίξει όταν το χρειάζομαι!".
    Σε σχέση με το Δία τώρα, είπα και πιο κάτω πως όταν ο Δίας περνά από κατιόντες οίκους (3ο, 6ο, 9ο, 12ο) μας ωθεί να κάνουμε απολογισμό προσπαθειών, στόχων και φιλοδοξιών. Είναι χρονιές που δεν γίνεται κάτι σημαντικό σε επίπεδο γεγονότων αλλά σίγουρα γίνονται σημαντικές συνειδητοποιήσεις εντός μας και προσαρμογές. Σε επαγγελματικό επίπεδο σίγουρα η επόμενη χρονιά θα είναι σημαντική για εσένα με το Δία στο Μεσουράνημα, αλλά επαναλαμβάνω: πρέπει να πολεμήσεις και να επιδείξεις εγωισμό. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται πάνω από τη Σελήνη σου και ως διέλευση αυτή συνοδεύεται από ένα βαθύ αίσθημα απογοήτευσης. Μη το αφήσεις να σε νικήσει! Κάνε κάτι με αυτό, εκφράσου καλλιτεχνικά, γράψε, εκτόνωσε το αλλά μη το αφήσει να υποσκάπτει τη ζωή ειδικά αυτή τη τόσο σημαντική χρονιά που ξεκινά!
    Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!
  • Stardome* @ 15.07.2014 11:05
    Hara1977 να είσαι καλά!
  • Stardome* @ 15.07.2014 11:06
    moisture666, πολυέξοδη η ανόρθωση. Ελπίζω να έχεις κάνει τα κουμάντα σου οικονομικά. Είναι κι αυτός ο Κρόνος στο 2ο ηλιακό σου που δεν σηκώνει πολλά πολλά στα έξοδα.
  • Infernal @ 15.07.2014 11:12
    Stardome ωραιο τριγωνακι κανουν οι ηλιοι μας ...
    Aναιρετικοι rules ... 
     
  • Stardome* @ 15.07.2014 11:12
    aquairina, επειδή
    είσαι και λίγο πιο διαβασμένο Υδροχόι σε ερωτώ: θα αγγίξει ο Δίας τους κυβερνήτες
    του άξονα 2ου - 8ου? Αν όχι, τότε από τη διέλευση Δία δε περιμένουμε να δούμε
    λεφτά. Δεν αρκεί! Και μεταξύ μας, έτσι για
    tip, να κοιτάς περισσότερο το Πλούτωνα για τέτοια θέματα αν θες ντε και καλά να το βάλεις στο πακέτο των διελεύσεων το θέμα..
  • Stardome* @ 15.07.2014 11:14
    Inferanl η ζωή μου όλη μια αναίρεση. Τι να λέμε τώρα... LOOOL
  • AriesLeo @ 15.07.2014 11:31
    Καλημέρα σαςςς,
     
    Χαίρομαι που βλέπω να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση καθότι πολύ ενδιαφέρουσα.
     
    Εγώ μπήκα να κάνω ωριαία για το αν σήμερα με τέτοιον καιρό εδώ πάνω προτιμάμε canoe από τροχοφόρα... Γκρρ. :/
  • trisdiastati @ 15.07.2014 11:38
    Δίας στον καρκίνο τέλος...με διέλευση του από τον 6ο και τον 7ο γενέθλιό μου οίκο όπου και συνεχίζει...Το μότο της χρονιάς : ξεκαθαρίσματα....πολλά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, τώρα αυτό ειναι δωράκι του Δία, του Κρόνου ή του Άρη, γιατί για δώρο πρόκειται τελικά όταν πετάς ότι σκάρτο σε περιτριγυρίζει...!!! Προέκυψε επίσης, κάπως αναπάντεχα θα έλεγα, και αλλαγή στον τόπο κατοικίας που συνεπάγεται και στην καθημερινότητα..Δύσκολα στην αρχή, αλλά άνοιξε νέους ορίζοντες, ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης τελικά..Ο απόηχος δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα, αλλά όλα έχουν μια αίσθηση σταθερότητας και πιό ξεκάθαρης ματιάς πλέον..!!
  • aquairina @ 15.07.2014 11:43
    @Stardome μου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση!
     
    κυβερνήτης του 2ου είναι ο Ουρανός από το ζυγό (λογικά κάποια στιγμή θα κάνει 6γωνο) και του 8ου ο Ήλιος από τον υδροχόο (που θα κάνει αντίθεση), αλλά όταν είπα για τα δώρα του Δία δεν εννοούσα ακριβώς λεφτά ... τέσπα κι αυτά καλοδεχούμενα είναι δε θα πούμε κι όχι
    όσο για τον Πλούτωνα τι ακριβώς να κοιτάξω δηλαδή πχ το χιαστί που θα κάνει με το Δία πχ?
  • Stardome* @ 15.07.2014 11:44
    Καλημέρα AriesLeo!
    Καλημέρα trisdiastati και καλή συνέχεια σε όλα!
  • trisdiastati @ 15.07.2014 11:50
    ευχαριστώ
    thumbs up και συνεχίζουμε...
  • Stardome* @ 15.07.2014 11:50
    aquairina, μίλησες για τσέπες οπότε υπέθεσα ότι γι' αυτό ρωτάς. Ένα χιαστί με το Δία είναι ένα αξιόλογο παράδειγμα... Θα μπορούσε ίσως να είναι πχ έλευση πλούτου ή χρημάτων που σου έχουν υποσχεθεί ή από κάποιο νομικό πρόσωπο ή κάποια ωφειλώμενα αλλά λόγω όψης ίσως έρθουν τη στιγμή που δεν τα έχεις τόσο ανάγκη ή να είναι μικρότερο το ποσό (ο Δίας δημιουργεί πάντα προσδοκίες για περισσότερα από όσα τελικά έρχονται)..
  • aquairina @ 15.07.2014 12:17
    για θέματα 7ου μιλούσα αλλά δε πειράζει ... οι παρομοιώσεις μου μας μπέρδεψαν χιχι (έχω και ανάδρομο  ερμή στην ηλιακή επιστροφή μου ...)  

    πάντως επειδή έχω κάποια θεματάκια 8ου που θα σκάσουν κάπου από τον Νοέμβριο και πέρα θα το ψάξω καλύτερα για τη χιαστί όψη που μου είπες!  
     
  • asxeti79 @ 15.07.2014 12:44
    Λοιπον μαλλον δεν πρεπει να εχω παραπονο διβαζοντας τα υπολοιπα σχολια εδω μεσα διοτι θα γινω εγωιστρια, 
     
    η περσινή χρονια μου έδωσε την καταξίωση που περίμενα στον εργασιακό μου χώρο , πολλα πολλα ξεκαθαρισματα, αλλα μου εδωσε νεους προβληματισμους και ισως νεους στοχους .
     
    αυτό όμως που απογοήτευσε ήταν το οικονομικό  (φαντάζομαι όπως όλους)ήταν σαν να πήγα στην πηγή και να μην ήπια νερό ή τουλάχιστον  νιώθω ότι  έκανα λάθος υπολογισμούς και αποκόμησα τις πολύ πεσμένες μπαταρίες μου
  • zoeangeli @ 15.07.2014 13:25
    Μία φορά στα 10 χρόνια παχαίνω. Ε, φέτος ήταν η χρονιά μου. Αυτός ο ωροσκόπος στον καρκιίνο φταίει. 
  • manini @ 15.07.2014 13:55
    Μας χαιρετάει βροχερά ο Δίας; ή μου φαίνεται; Έξαρση στο νερό;  Δώσε!
  • mini2012 @ 15.07.2014 16:09
    Stardome* αγαπήτέ μου επιτέλους ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

    όντως έτσι βλέπω τα πράγματα και ενώ όλοι με "θαυμάζουν" γιατί κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα (που απαιτούν  χρόνο κόπο και ψυχή) εγώ πάντα νιώθω ανικανοποίητη και ότι κάτι λείπει!!!
    Και έχω δύο ερωτήματα
    1) είδες τον χάρτη μου...κανείς μα κανείς δεν με βλέπει σαν καρκίνο και ας είμαι στο τετράγωνο!!!
    2) κάτι συγκλονιστικό βλέπεις να μου συμβαίνει; βαριέμαι  χα χα χαχ α
    Ευχαριστώ πολύ!!!
     
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!
  • hermitage @ 15.07.2014 17:07
    stardome,  ευχαριστω για την απαντηση και το χρόνο σου..
     
    ναι, αυτος ειναι ο χαρτης
     
    σε αναμονη λοιπον της δημιουργικοτητας και της ανανεωσης
     
    καλο καλοκαιρι και σε σενα
  • vikaki88 @ 15.07.2014 18:34
    Stardome ευχαριστω για την απαντηση αλλά η απορία μου δεν έγκειται αν συνεχίζει να επηρεαζει τον ιδιο οικο αλλα αν συνεχιζει να τον επηρεαζει με τον ιδιο τροπο...καθως το ζωδιο που βρισκεται ενας πλαντητης εκφραζει το πως διαχεει την ενεργεια του...το που θα παραμεινει σταθερο αλλα το πως;;; 
  • Stardome* @ 15.07.2014 19:30
    vikaki88, ας το κάνω ακόμη πιο ξεκάθαρο λοιπόν. 
    Σε ότι αφορά ένα προσωπικό ωροσκόπιο, μας ενδιαφέρει ο οίκος που διελαύνει πρωτίστως. Το αν, ενώ διελάυνει σε έναν οίκο, θα περάσει από ένα ή δύο ή τρία ζώδια είναι πολύ δεύτερη ανάγνωση. Μη σου πω και 34η ανάγνωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια διέλευση σε προσωπικό ωροσκόπιο διαφέρει σημαντικά από τη γενέθλια θέση. Στη διέλευση ενεργοποιείται μια περιοχή του ωροσκόπιου (ο οίκος) και αυτή η ενεργοποίηση επηρεάζει άλλες περιοχές του ωροσκόπιου (πλανήτες σε άλλους οίκους που κάνουν όψη με τον εν λόγω πλανήτη και οποίοι ενδεχομένως συμμετέχουν σε σχηματισμούς).
    Αν, αφού έχεις αναλύσει  το παραπάνω σκέλος θέλεις να αναλύσεις και ενεργειακά την όψη, μπορείς να το κάνεις αλλά δεν θα κερδίσει κάτι σε ερμηνεία. Εκτός κι αν σε απασχολεί σε άλλα επίπεδα ενεργειακά και συνδυάζεις την αστρολογία με σωματικές τεχνικές και τα συναφή. Τότε πάσο. Αλλά νομίζω ότι αν αυτό σε απασχολούσε, τότε δε θα με ρώταγες έτσι γενικά, σωστά;
  • Stardome* @ 15.07.2014 20:05
    mini2012, στη περίπτωση σου το να κοιτάζει κανείς το χάρτη σου είναι παγίδα. Γιατί σε προϊδεάζει και ενθουσιάζεσαι και μετά ό, τι κι αν συμβεί λες "Αυτό ήταν μόνο...". Εγώ σ' αυτή τη παγίδα δε πέφτω πλέον. LOL
  • vikaki88 @ 15.07.2014 20:17
    Αααα τωρα μπορω να πω πως ειμαι πληρως καλυμμενη...Επειδη η αστρολογια ειναι συνδυαστικη σιγουρα καποιος θα μπορουσε να το δει κ απ την δικια μ οπτικη γωνια οποτε καλο ηταν π αποσαφηνιστηκε...Στην ουσια προσπαθουσα να απαλυνω την διελευση του Αρη απο 12 κ κρονου απο 1ο....πιστευα οτι αλλαζοντας ζωδιο θα χασει κατι απ την ισχυ του στην περιοχη αυτη...
  • alice16 @ 15.07.2014 23:48
    Ευχαριστώ για την απάντηση Stardome. Είναι αλήθεια ότι είμαι κάπως ενοχική στις σχέσεις μου. Πρέπει να γίνω πιο εγωιστρια γενικώς, είναι άλλωστε και το αίτημα του Βόρειου Δεσμού μου στον Κριό, έτσι δεν είναι; Στη συγκεκριμενη σχέση πάντως κι εγώ δεν του έδινα τη σημασία που ήθελε, ήταν κι αυτός πολύ κολλημένος, στυλ "τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα" οπότε δεν ειχε μελλον το πράγμα.
    Ο Κρόνος δεν ηταν στον 7ο πάντως. Από διελευση ήταν στον 1ο και μπηκε τελευταια στο 2ο και αν το δούμε σε σχέση με το ηλιακό αφού ειμαι Ιχθείς, ήταν στον 8ο οίκο μου. Υπολογίζω κάτι λάθος; 
  • aquairina @ 16.07.2014 10:54
    ωχ είμαι πολύ UFO το υδροχόι και με είπες και διαβασμένο τρομάρα μου...!
    χιαστί όψη θα κάνει με τον διελαύνοντα Πλούτο όχι με τον γενέθλιο ... που θα κάνει ένα ωραιότατο 6γωνάκι τελικά με το που θα σκάσει μύτη στο λιοντάρι αλλά μέσα στον 7ο!
    τότε μήπως δε πρέπει να κοιτάξω τον πλούτωνα αλλά την αφροδίτη? και μ' αυτήν θα κάνει ένα super 3γωνάκι από το κριάρ .... πφφφ ΔΕ ΞΕΡΩΩΩΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΑΑΑΑ!!!
     

     
  • mpoumpou255 @ 16.07.2014 13:39
    διας στον 7ο απο τις 11 του καρκινου και  συνεχιζει και με τον λεων μεχρι την 23 μοιρα...εκανε τετραγωνα με ολους τους πλανητες  και αντιθεση με τον ωροσκοπο αλλα δεν μπορω να πω οτι αισθανθηκα και κατι...με αρη στο ζυγο και πλουτωνα στον asc ο Διας μονο βοηθεια πρεπει να εφερε μεσα στο απολυτο χαος...
  • sylvia__73 @ 19.07.2014 00:18
    Διαβάζοντας κι εγώ τα παραπάνω ποστ δε θα ήθελα μεμονωμένα να πω για τον Δια στον Καρκίνο.Γιατι δε μπορει να σε επηρεάζει μεμονωμένα ένας πλανήτης παραβλέποντας το γενικότερο κλίμα. Καταρχήν με Κρόνο στον ωροσκόπο να με ταλανίζει στον 1ο -12ο  περα δώθε δεν μπορείς να πεις ότι είναι μια εύκολη χρονιά. Πολύ πίεση από παντού. Μετά εκλείψεις να συμβαίνουν πάνω στον ήλιο και αφρο σου σε συνοδο  ακριβειας και πλανητες να τις ενεργοποιουν συνέχεια είναι μια περιόδος που καλούμαι  να επανεξετάσω τις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Επίσης ο Αρης στον Ζυγό ήταν ένα μελανό σημείο που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν υπάρχεις καν και ιδιαίτερα στην ανάδρομη πορεία του ήταν ένα δράμα. Τώρα  ο  Δίας στον Καρκίνο και στον 8ο μου έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξω το δικό μου χώρο σε ένα οικογενειακό οίκημα κάτι που ναι μου δίνει μια στοιχειώδη ασφάλεια. Από την άλλη όταν πέρασε πάνω από τον Βερτεξ μου και ΝΔ μου στον 8ο το καλοκαιρι μου έδωσε μια γνωριμία που θα ήθελα να περιμένω ακόμη για να βγάλω τελικά συμπεράσματα. Προς το παρόν μόνο πόνο και αμφιβολίες για το τι κάνω σ τη ζωή μου στο κομμάτι των σχέσεων εδώ και χρόνια. Να πω ότι στην ίδια διέλευση επιανε ο πλούτωνας τον ΒΔ μου και για τον συγκεκριμένο άνθρωπο τη Σελήνη του στον 5ο. Μάλλον λοιπόν ο Δίας στον Καρκίνο σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα μου έφερε μια Καρμική σχέση...Τα μαθήματα της προς το παρόν άγνωστα απλα τείνουν προς μια κατεύθυνσή για μένα που καλουμαι να λάβω αποφάσεις και να κάνω πολύ inside Job. Θα ήθελα επίσης να καταθέσω την εμπειρία μου πριν 12 χρονια με την Διέλευση του ΔΙα στα ΛΙονταρια όταν αποφάσισα να χωρίσω.  Ο πρώην άντρας μου (Λεων με Παρθένο) αν κ ζορίστηκε αρκέτα επειδή πέρασε από τον 12ο του και με στελιουμ πλανήτες εκει (ερμη, αφρο,ήλιο)  όταν ακούμπησε ο πλανήτης τον 4ο του έδωσε μεσα σε ελαχιστο χρόνο μια νέα οικογένεια κ παιδια οπου  μαθαίνω ότι  είναι πανευτυχής. Έτσι λοιπόν όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Οσο και να είναι επίπονη μια κατάσταση ο Διας ναι μπορεί να δώσει τα δώρα του εκ των υστέρων όταν ο σπορός έχει μπει μέσα μας και έχει γίνει σε  γονιμο έδαφος καρπός. Με μια αισιόδοξη ματιά για το Δία στα Λιοντάρια που εύχομαι ως κριάρι να Φερει ότι καλύτερο σε όλους μας.  Καλό καλοκαίρι σε όλους!!
  • annakia @ 19.07.2014 01:01
    Ας γκρινιαξω κι εγω λοιπον...
     
    Περασε και δεν ακουμπησε που λενε!
    Προσωπικα πιο καλα ημουνα (που λεει ο λογος) οταν ειχα επιστροφη κρονου παρα με το Δια!
    Φρουδες ελπιδες. Μονο αισθημα αποτυχιας και αδιεξοδα σε ολους τους τομεις.
    Ποτε θα κανει ξαστερια, ποτε θα φλεβαρισει?????????
  • mini2012 @ 20.07.2014 21:22
    Stardome*  έστω και καθυστερημένα σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.....!!!!!

    ¨Ηθελα να μου πεις απλά ότι υπάρχει φως στο τούνελ!!!! Κρίμα...καλή βδομάδα!!
  • purewater @ 22.07.2014 14:01
    Σαν καρκινάκι και εγώ να πω ότι η χρονιά που πέρασε άφησε πίσω της όμορφες στιγμές, δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάτι το σημαντικό, σαν γενική ιδέα όμως αυτά που ήθελα έρχονταν κάπως ποιο εύκολα,  με βοήθησε να χωρίσω από έναν άνθρωπο που δεν ήθελα στη ζωή μου άλλο, και αυτό έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο μόλις μπήκε ο Δίας σε μας τα καρκινάκια!!! Σήμερα όμως έχω και γενέθλια και θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές ή και τι να περιμένω την χρονιά που έρχεται, σαν καρκινάκι το παράπονο μου είναι η μοναξιά, έχω ελπίδες να βρω τον σύντροφο μου αυτή τη χρονιά? Έχω γεννηθεί 22/07/1978 22:15 στο Ηράκλειο Κρήτης. Ευχαριστώ πολύ!!! 
    Ευχαριστώ πολύ!!! 
  • moisture666 @ 22.07.2014 16:14
    purewater...τα εχεις κανει ολιγον μουσκεμα αλλα , τελικα, θα τα καταφερεις!!
    Ω ναι!!
     
    Χρονια Πολλα, Χρονια Ομορφα καβουρινα!!!
  • purewater @ 23.07.2014 10:59
    Μούσκεμα γιατί?
  • moisture666 @ 23.07.2014 12:31
    Σεληνη στον 1ο οικο,δυστροπη,παρορμητική,μεταβλητη(πολλες φορες απιστη).

    Σεληνη αντιθεση αφροδιτη,συνηθως κακή επιλογη ατόμων που βάζει στη ζωή της/του.

    Αφροδιτη στον οικο της αλλα....στη παρθενο(κριτική,αναλυση,βλεπεις το δέντρο χάνεις το δάσος)

    Αρης στον 7ο οικο,καχυποπτος/η στις σχεσεις του/της(οικος της αφροδιτης κ οχι του αρη).

    Αφροδιτη σε εξαγωνο με ουρανο(αρκεί να ξερω οτι μπορω να φυγω).

    Αρης κ αφροδιτη σε τετραγωνο με ποσειδωνα(εξιδανικευση,αυτοθυσία)...δηλαδη με δυο πλανητες που "παίζουν" στον οικο της συνεργασίας κ του γάμου.

    Σεληνη αντιθεση με κρονο(OOS aspect)
    Ενοχές,ανασφάλεια)
    http://www.stardome.gr/library/c211,Ενοχή_και_ανασφάλεια.html

    Σεληνη τριγωνο ουρανος.
    Βαριέται εύκολα αυτη η σεληνη(στον 1ο οικο) κανει ΚΑΙ  τριγωνο με τον ουρανο.....κ γίνεται φευγάτη.

    Ισως χαμηλή αυτοεκτίμηση;;;(χειρωνας στον 2ο)
  • Hara1977 @ 23.07.2014 12:57
    Εντάξει, ο Υδροχόος που σας έλεγα έκανε χτες δυναμικό come back και μ έχει βάλει σε σκέψεις τι να κάνω.... Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά; Τα εννοεί όσα λέει, μπορεί να ανταποκριθεί ή αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε - δηλαδή να πάρω το κέλυφός μου και να πάω σε άλλη παραλία σε άλλο νησί; (11.02.1971 γεννήθηκε κι εγώ 24.06.1977).
    Χιλια ευχαριστώ, καλή πράξη κάνετε.

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...