παρακαλώ περιμένετε...

αισθηματικης φυσεως ερωτηση

  • falbala*** @ 16.07.2014 01:11
    Παλεψε το Λεοντα!Έχεις κ ωροσκ Σκορπιδι ειδα...ε, τώρα τι ν πω κ εγω...Ερχονται τα καλύτερα ομως, μη παραδιδεις τα όπλα!θα φύγει κ ο Κρονος απ το Σκορπιο...
  • manini @ 16.07.2014 08:05
    Πωπω...στον φορολογικό μου χάρτη διάβασα....άιντες! πάμε καλά!
  • moisture666 @ 16.07.2014 08:39
    Σου αρεσει η ανεξαρτησία(ισως κ λιγο η μοναξιά)γιαυτο!
    αφροδιτη στη παρθενο.
    Αφροδιτη πτωτική κ ισως στον 11ο ,τριγωνο διας αναδρομος κ πτωτικος.
    Αφροδιτη τετραγωνο ουρανος.
     
    Καλημερα
     
  • moisture666 @ 16.07.2014 08:40
    Το πιο.....σεληνη στον υδροχοο σε αντιθεση με ηλιο
  • AriesLeo @ 16.07.2014 09:29
    Χαχαχα...έχω ήδη κατεβάσει πολλα αστεία για το "φορολογικό" χάρτη! Πεντάστερο!
     
     
  • helios @ 16.07.2014 13:24
    Ευχαριστώ πολύ @falbala  και moisture666 . Πάρα πολύ <3
  • elkyr @ 16.07.2014 15:37
    Σα να τα έγραψα εγώ.  Κάνε υπομονή γλυκιά μου...  ο τροχός γυρίζει..  Το έχω περάσει και το περνώ. 3 φορές στα 43 χρόνια μου... και νομίζω πως έχασα χρόνια και κέρδισα σοφία και συναισθήματα βαθιά. Πολύ βαθιά. Τόσο βαθιά που πρέπει να κάνει μεγάλη βουτιά ο άλλος για να τα νιώσει. Φαίνεται πως κάτι θα πάρεις κι εσυ  από τον δάσκαλο κρόνο...  Υπομονή..
     
  • Moss istheboss @ 16.07.2014 17:42
    Και εμενα ο χειρωνας στον 7ο ειναι :'-(
  • helios @ 16.07.2014 18:17
    Γλυκιά μου @elkyr <3
  • Stardome* @ 17.07.2014 12:53
    helios, σε σχέση με το αστρολογικό κομμάτι του ερωτήματος θα μπορούσε κανείς να συνδέσει το αίσθημα μοναξιάς και την εγγενή δυσκολία να πραγματοποιηθεί μια σχέση με πολλά θέματα. Ναι ο Χείρωνας είναι ένα ζήτημα εκεί που βρίσκεται. Η αντίθεση του προοδευμένου σου Ήλιου με το διελαύνοντα Χείρωνα επίσης. Η αντίθεση της προοδευμένης Αφροδίτης σου με το διελαύνοντα Πλούτωνα. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας στο 1ο οίκο σου. Η αντίθεση του διελαύνοντα Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σου. Η επιστροφή Κρόνου. ΟΚ, αυτά είναι όλα ενδείξεις δύσκολου συναισθηματικού πακέτου που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μπορεί όμως να αντιμετωπιστεί τόσο εύκολα; Με τη Σελήνη σου να βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο αλλά και με το σταθερό στοιχείο στο χάρτη σου να είναι έντονο (Φώτα, Ωροσκόπος, Άρης και Κρόνος σε σταθερά ζώδια) και αισθητή τη πόλωση Γης - Νερού στους προσωπικούς σου πλανήτες (3 πλανήτες σε Γη και 2 σε νερό), η αίσθηση που μου δημιουργεί ο χάρτης σου είναι ενός ανθρώπου που είναι επιλεκτικός, που έχει τη τάση να υποστηρίζει τις επιλογές του και τελικά που προτιμά να επενδύει στις σχέσεις. Εξ ου και ο πόνος της αποτυχίας βιώνεται έντονα, αλλά και το επόμενο βήμα είναι δύσκολο.
    Σημαίνει όμως αυτό ότι δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσεις; Εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι είναι έτσι. Ίσως εδώ πρέπει να γίνει μια μετάβαση, όπως το αντιλαμβάνομαι, ειδικά από το γεγονός ότι βίωσες επιστροφή Κρόνου στο 12ο οίκο και ο Κρόνος προχωρά ολοταχώς για τον ωροσκόπο σου. Είναι αναγκαίο σε αυτή τη φάση να αντιμετωπίσεις ευθέως το φόβο που συνοδεύει εκ γενετής ένα γενέθλιο Κρόνο στο 12ο οίκο, ο φόβος της μοναχικότητας. Είναι μια συνεχής μάχη αυτή στη ζωή σου από τη στιγμή που γεννήθηκες με αυτή τη θέση αλλά το σύμπαν σου έδωσε και τα κατάλληλα εφόδια για να το αντιμετωπίσεις. Πρώτα από όλα σου έδωσε έναν Ήλιο σε θέση κυβερνήτη, στο Λέοντα για να αναπτύξεις μια αρκετά δυνατή προσωπικότητα και να σε παρακινήσει να δημιουργήσεις μια σχέση με τον εαυτό σου. Σου έδωσε έναν Ερμή στη Παρθένο για να έχεις τη κριτική ικανότητα να επιλέγεις και κυρίως να αναλύεις πραγματικά τη συμπεριφορά των γύρω σου. Σου έδωσε έναν ωροσκόπο Σκορπιό για να μη φοβάσαι τις εξερευνήσεις των σκοτεινών σου συναισθημάτων και ψυχική αντοχή. Με απλά λόγια Helios σου έδωσε το πακέτο για να είσαι ΟΚ με τον εαυτό σου και να μη νιώθεις τη μοναξιά σαν απειλή αλλά σαν μια πραγματικότητα που αντιμετωπίζεται. Και αν αλλάξεις τη σχέση και την αντίληψη σου ως προς αυτό, όλα τα άλλα θα έρθουν φυσικά.
     
    Ελπίζω να σου έδωσα μια προοπτική στο θέμα! Καλή συνέχεια!
  • helios @ 18.07.2014 00:17
    Αγαπημένο μου @Stardome σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου να απαντήσεις και να με εμψυχώσεις!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο!!!
    σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου να απαντήσεις και να με εμψυχώσεις!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο!!!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...