παρακαλώ περιμένετε...

το γεγονος της εβοδομαδας!!!

  • TheHunter69 @ 15.09.2009 10:12
    Κυρία κυρία!!! Μπορώ να παραγγείλω και εγώ???
  • TheHunter69 @ 15.09.2009 11:10
    Καταλαβαίνω απόλυτα!!
    Σας ευχαριστώ κυρία μου για την διάθεση σας να με εξυπηρετήσετε.
    Τελειώνω την 10η σελίδα της παραγγελίας και σας την στέλνω.
  • Stargazer @ 15.09.2009 13:01
    pouck, αν ερμηνεύσουμε αυτή την αντίθεση ως μια διάθεση του στυλ "πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες" λόγω Ουρανού, αλλά και "ο φόβος φυλάει τα έρμα" λόγω Κρόνου, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δύο αντιθετικές δυνάμεις παλεύουν - στην ανθρωπότητα γενικότερα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο για πολλούς - με στόχο την τελική επικράτηση. Το ιδανικότερο όλων θα ήταν η συνεργασία.
    Στον δικό σας χάρτη, η αντίθεση αυτή συμβαίνει πάνω στον Ήλιο σας, όπως είπατε, και στον άξονα 1ου-7ου. Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό; Πρώτον, ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών και γενικότερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση "εγώ και οι άλλοι". Αν βρίσκεστε σε μία σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν σας ικανοποιεί πια όσο στην αρχή, αλλά συγχρόνως να διστάζετε να προχωρήσετε στη διάλυσή της από βόλεμα, από ανασφάλεια, από ένα "δε βαριέσαι, πού να τρέχεις τώρα". Αν δεν βρίσκεστε σε σχέση, μπορεί να σας δημιουργηθεί μια έντονη ανάγκη για μια σχέση όπως την ονειρεύεστε και που να σας ικανοποιεί απόλυτα, αλλά είτε έχετε μια κυνική στάση, ότι δηλαδή, ας είμαστε ρεαλιστές, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, είτε διαπιστώνετε συγχρόνως ότι έχετε διάφορα ζητήματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε σε μια τέτοια σχέση, παρόλο που ενδεχομένως παρουσιάστηκαν κάποιες ευκαιρίες. Ίσως είναι διάστημα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα, προκειμένου να είστε έτοιμος για την πολύ ευνοϊκή για σας διέλευση του Δία στους Ιχθύς.
    Άλλα θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με τη συγκεκριμένη αντίθεση: Θέματα υγείας, π.χ. Ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του 6ου οίκου σας και είναι σχετικά αδύναμος στον χάρτη σας. Γενικότερα θα έλεγα ότι είναι μια ενέργεια που δεν πολυσυμπαθείτε. Ο Ήλιος κυβερνά και τον 12ο οίκο σας, που επίσης έχει να κάνει με την υγεία, αλλά και γενικότερα μια τάση απομόνωσης, στοχασμού, εσωτερικής αναζήτησης κλπ. Επίσης θέματα σπιτιού, οικογένειας και πατέρα ειδικότερα, καθώς έχετε σύνοδο Ήλιου-Δία, όπου Δίας κυβερνήτης 4ου οίκου. Αν δεν έχουν εμφανιστεί τέτοια θέματα, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στην επόμενη αντίθεση.
    Κρατήστε προς το παρόν αυτά, πείτε μου την άποψή σας και το συζητάμε περαιτέρω.
  • gogoav @ 15.09.2009 14:18
    Σας κοπιάρω από τις σημειώσεις που χρησιμοποίησα για το σχετικό κομμάτι που δημοσιεύτηκε στο Jupiter Νοεμβριου 2008. Οι αστρολογικές έννοιες όπως ίσως γνωρίζετε δεν είναι φούστες που αλλάζει το μήκος τους κάθε σεζόν ανάλογα με το τι προστάζει η μόδα...


    Κρόνος αντίθεση Ουρανός

    Αναστολές, περιορισμοί, δυσάρεστη ξαφνική ένταση, ευερεθιστικότητα.
    Συναισθηματικές συγκρούσεις, προκλητική συμπεριφορά και πράξεις σκληρότητας, επιμονή, χρόνια προβλήματα υγείας που βγαίνουν ξαφνικά ή παθήσεις των άκρων ή των νεύρων, θλάση, σπάσιμο, ακρωτηριασμός. Ατυχήματα, συγκρούσεις, πτώσεις, ραγίσματα ή κατάγματα άκρων.

    Εκκεντρικότητες, ρήξεις.

    Αντίσταση στην κηδεμονία ή τον περιορισμό της ελευθερίας, διαμάχη, χωρισμός.

    Η ελευθερία και το όραμα συγκρούεται με τον περιορισμό και τον ρεαλισμό, νευρικές υπερεντάσεις και ψυχολογικά προβλήματα.

    Απροσδόκητα προβλήματα και ασυνήθιστες ευθύνες που δημιουργού μεγάλη ένταση - για να διατηρήσεις τα κεκτημένα θα χρειαστούν μεγάλες προσπάθειες.
    Θα σου τεθούν περιορισμοί και κάθε σου δράση θα συναντήσει δυναμικές αντιδράσεις για αυτό διατήρησε την υπομονή και την ψυχραιμία σου, το πνεύμα πρακτικότητας και ρεαλισμού.

    Παλεύεις για κάποια προνόμια και η διαδικασία δεν είναι εύκολη, οι δεινόσαυροι δεν ξηλώνονται εύκολα εξέγερση και αντίδραση, τάση για απελευθέρωση από περιορισμό και φοβίες, κατάρρευση από νευρική διαταραχή. Καταπίεση, άγχος, εκνευρισμός, περιορισμένη δυνατότητα αντίδρασης, σκληρές συγκρούσεις που μπορεί να σε εξοντώσουν. Εκνευρίζεσαι και δεν δέχεσαι υποδείξεις, έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και φτάνεις στα άκρα. Διάλυση γάμου ή δεσμού, μακροχρόνιας συνεργασίας ξαφνικά.
    Κάνε υπομονή κα μην σηκώνεις το γάντι αν βλέπεις ότι κάποιοι σε προκαλούν.

    Ανακατατάξεις για νέα και ενδιαφέροντα ξεκινήματα εφόσον καταφέρεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην πειθαρχία και την πρωτοτυπία, την πρόβλεψη και την απαλλαγή.

    Η ανώτερη διανόηση και η ελευθερία της βούλησης συναντάνε εμπόδια και αυταρχισμός, αναγκάζεσαι να αλλάξεις τρόπο ζωής.

    Άνθρωποι και καταστάσεις εμφανίζονται απειλητικά ως προς αυτά που ως τώρα θεωρούσες δεδομένα. Μια σχέση φτάνει στο τέλος της ή τα οικονομικά σε προβληματίζουν σοβαρά, ένα θέμα παίρνει άλλη τροπή και είτε αντιδράς σπασμωδικά είτε φορτώνεσαι με υπερβολικές ευθύνες ή προκύπτει πρόβλημα υγείας από την μεγάλη ένταση. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ξέρεις τίποτα ότι χάνεις την βολή σου και το χαλί κάτω από τα πόδια σου
    Κράτα την ψυχραιμία σου όσο μπορείς, βρες τη χρυσή τομή κα μην καταθέτεις τα όπλα, δέξου τις αλλαγές και τις καινούριες εμπειρίες και άλλαξε τη στάση που κρατούσες στο παρελθόν, μην επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη αλλά κάνε μια πιο γόνιμη καινούρια αρχή.




    Σύμφωνα με την ημερομηνία που έχετε βάλει στο προφίλ σας, η εκτίμηση μου για το πώς σας επηρεάζει αυτή η αντίθεση είναι:
    1) προσέξτε την υγεία σας, σωματική και ψυχική. Δώστε σημασία σε χρόνιες ασθένειες ή κρυολογήματα και πάρτε ιδιαίτερες προφυλάξεις κατά την διάρκεια των εξόδων σας, των σπορ ή των σεξουαλικών επαφών σας.
    2) σχέσεις με αντρικά πρόσωπα και με ανώτερους σας σε χώρους δουλειάς φτάνουν στα όρια και μάλλον τα ξεπερνάνε. Αποφασίστε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές αλλαγές σκεφτείτε πού θα βρείτε πόρους για να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί και για να ζήσετε βεβαίως. Θέλετε την ανεξαρτησία σας, τα βγάζετε όμως πέρα μόνος; Ιδού η απορία.
    3) Αν έχετε ερωτική σχέση ήρθε ο καιρός να πάρετε τις ευθύνες σας. Ή τα σπάτε ή παίρνετε την ώριμη απόφαση να δεσμευτείτε ουσιαστικά, κάτι το οποίο δεν σας καλαρέσει, οι καυγάδες όμως ή και το χτύπημα του χεριού στο τραπέζι σε τι βοηθάν; Μην το πάθετε πάνω σε καυγά το ατύχημα, κρίμα είναι!
  • pouck @ 15.09.2009 14:46
    παμε ολοι μαζι..
    ΤΖΙ-ΤΖΙ-ΈΙ-ΒΙ-ΤΖΙ!!!!
    ΤΖΙ-ΤΖΙ-ΈΙ-ΒΙ-ΤΖΙ!!!!

    ΟΟΟΟΟΧΙ, Δ-Ε-Ν κοροιδευω!!
    το ονομα σας κανω συνθημα και το φωναζω ρυθμικα!!

    πρεπει να το ειχα χασει εκεινο το τευχος..
    εχω χασει μερικα..δεν τα εχω αγορασει, απο ψαροαφηρημαδα..

    μίλε γκράτσιε σινιορινα Γωγω!!

    τις ευχαριστιες μου και σε σενα stargazer!!

    θα τα διαβασω ΟΛΑ, και μιλαμε...
  • gb488 @ 15.09.2009 21:51
    πω πω! από το περασμένο σάββατο κυρίως συμβαίνουν πολύ έντονα σχεδόν όλα όσα περιγράφονται παραπάνω:

    δυσάρεστη ξαφνική ένταση, νευρικές υπερεντάσεις και ψυχολογικά προβλήματα,
    Καταπίεση, άγχος, εκνευρισμός, περιορισμένη δυνατότητα αντίδρασης, ανθρωποι και καταστάσεις εμφανίζονται απειλητικά ως προς αυτά που ως τώρα θεωρούσες δεδομένα , τα οικονομικά σε προβληματίζουν σοβαρά, ένα θέμα παίρνει άλλη τροπή....

    και τώρα μάλλον το αύριο θα δείξει και τη συνέχεια, θα βρω τη χρυσή τομή ή θα λειτουργήσω σπασμωδικά; ένας θεός ξέρει...

    κι ενώ δεν "χτυπιούνται" προσωπικοί πλανήτες....τουλάχιστον είμαστε καλά...

    το αφεντικό μου έπαθε ρίξη χιαστών παρεμπιπτόντως... νόμιζα πως μόνο αυτοι που επηρεάζονται άμεσα πρέπει να προσέχουν τα ατυχήματα...

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...