παρακαλώ περιμένετε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

  • Stardhomme @ 29.09.2009 20:12
    SCBE, σου απαντάω σε κάθε ένα σου ερώτημα με τη σειρά:
    α) Ο Κρόνος θα πιάσει το Β. Δεσμό σου το Νοέμβριο του 2010 οπότε καλύτερα να το ξεχάσουμε προς το παρόν.
    β) Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου δώσει αυτά που επιθυμείς, αφού γυρίζει ορθά πάνω στη μοίρα του 7ου οίκου σου. Βέβαια το θέμα είναι τι επιθυμείς. Δεν είναι ο Αγ. Βασίλης με τα ανεξάντλητα δώρα, αλλά μπορεί να προσφέρει εξωστρέφεια, βόλτες, καλή διάθεση. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα ενός έρωτα ή μίας εργασιακής ευκαιρίας (εξαιρετικά πιθανό προς το τέλος του χρόνου).
    γ) Ισχύει... Τα καλά νέα τους δύο πρώτους μήνες του νέου έτους...
    δ) Όσο μεγαλώνεις θα πρέπει να καταλαβαίνεις πως αυτή η όψη είναι χρήσιμη. Σου δίνει την απαραίτητα σοφία για να κινείσαι σε θέματα δουλειάς και σχέσης. Να θυμάσαι πάντως πως με αυτή την όψη τα θέματα γάμου και επαγγελματικής αναγνώρισης καθηστερούν. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί όταν έρθουν αυτές οι ευκαιρίες είσαι ώριμη για να τις υποστηρίξεις.

    Να είσαι καλά!!
  • gb488 @ 30.09.2009 11:14
    έχω ξανακάνει αυτή την ερώτηση αλλά συνεχίζω να αναρωτιέμαι και το πόστ αυτό μου δίνει αφορμή να ξαναρωτήσω. (Σχετικά με το σημείο α) Μια σύνοδος του διελαύνοντα κρόνου με το γενέθλιο Β.Δ. τί μπορεί να φέρει; Μπορούμε (γενικευμένα και απλουστευμένα) να μιλήσουμε για ένα - δύο πιθανά σενάρια;
    Η φίλη kelly μου είχε κάποτε πει ότι ένα ενδεχόμενο είναι ο άνθρωπος με αυτή την όψη να νιώσει ότι επιτέλους "κερδίζει" κάτι που περίμενε καιρό, και την ευχαριστώ. έχω ωστόσο στο νού μου περίπτωση που όχι μόνο κάτι θετικό δεν ήρθε, αντίθετα ο άνθρωπος περνάει πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του με τις σχέσεις του να δείχνουν η μία μετά την άλλη όλα τα τρωτά τους σημεία.

    Ευχαριστώ.
  • gb488 @ 30.09.2009 11:17
    ασφαλώς αντιλαμβάνομαι ότι ταυτόχρονα επενεργούν και πολλά άλλα
  • Stardhomme @ 30.09.2009 22:04
    Γενικά μιλώντας λοιπόν, ο Κρόνος τσεκάρει αν αντέχεις το Β. Δεσμό σου. Ο Κρόνος είναι πιθανό να σου κλείνει την πόρτα της ευκαιρίας που δείχνει ο Β. Δεσμός όσο καταλαβαίνει πως δεν την πλησιάζεις επειδη προτιμάς τη σιγουριά του αντιδιαμετρικού Ν. Δεσμού. Ίσως πάλι να σου ανάβει το φως στο δρόμο που οδηγεί στην πόρτα της ευκαιρίας, αλλά ο δρόμος που φωτίζεται να είναι στενό ανηφορικό μονοπάτι με πέτρες. Δεν είναι τόσο απλό να απαντηθεί το ερώτημα σου, αλλά σε γενικές γραμμές ο Κρόνος θα φέρει κάτι που περίμενες πολύ καιρό μόνο αν αυτό το κάτι αξίζει για να προχωρήσεις παρακάτω. Πάντως δε θα στο προσφέρει σαν δώρο, αλλά σαν έπαθλο μέσα από μία προσπάθεια ετών που προηγήθηκαν ή κάποιων μηνών που απαιτούνται για να προχωρήσει παρακάτω από τη θέση του Β. Δεσμού...
  • SCBE @ 30.09.2009 22:20
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Εύχομαι όλοι μας λοιπόν να έχουμε κάνει καλή κ τίμια προετοιμασία, έτσι ώστε να το αξίζουμε κ να έχουμε τα θετικά αυτής της συνόδου. Καλή μας τύχη.... κ στο επανιδείν!
  • gb488 @ 01.10.2009 10:11
    αρχίζω κάτι να πιάνω..Ευχαριστώ πολύ!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...