παρακαλώ περιμένετε...

Κριός σε κρίση

  • dimi84kara @ 01.03.2010 13:12
    Συμπασχω...μετα ιδια στοιχεια
    ειναι ακριβως μια τετοια εποχη αλλα εγω ειχα παρει καιρο πριν καποιες αποφασεις και τωρα ναι εμφανιζεται αναγκαια για να μη πω λυσσαλεα η αναγκη να τις υποστηριξω..σε κριση ομως ειμαστε γιατι εγω εχω τον κρονο αν γνωριζεις στον "σταυρο" στις 4 ακμες των 1.4,7,10 οικων που ειναι καθοριστικοι...ισως το εχεις και συ αυτο..
  • joblack1982 @ 02.03.2010 13:04
    oi dyskolies as erthoun...exoun erthei na pw kalytera...to thema einai poia stoixeia dika mas pou dyskoleuoun tin katastasi mporoume na doulepsoume!
    @ dimi: den gnwrizw tpt apo astrologia!
    @ katerina: den mporw na pw oti den epireazomai apo ton karkino mesa mou! exeis dikio oti ola einai sto mualo mas alla epeidi etsi exoume mathei! exoume tin tasi na ta eklogikeuoume ola gia na ta 'damasoume' etsi omws den epikoinwnoume me to synaisthima kai den to afinoume na mas milisei kai na kulisei mesa mas... einai kai to synaisthima terastia pigi gnwsis...kai nomizw oti o karkinos xreiazetai se ayti tin periptwsi...
  • Stardome* @ 02.03.2010 15:36
    joblack1982, υπάρχει ένας συνδυασμός παραγόντων που καθιστά την συγκεκριμένη περίοδο κρίσιμη. Πρώτον από το Νοέμβριο του 2009, με την είσοδο του Κρόνου στο Ζυγό βρίσκεστε σε φάση επιστροφής Κρόνου - πρόκειται για μια από τις πλέον σημαντικές περιόδους της ζωής σας και θα κρατήσει για τον επόμενο 1.5 χρόνο τουλάχιστον. Καθώς έχετε Κρόνο στον 4ο οίκο σας (που συμβολίζει την ψυχολογική κληρονομιά που παίρνουμε από το σπίτι και την οικογένεια μας καθώς και το ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον που μεγαλώσαμε) είναι λογικό να έχετε μπει σε αυτή τη διαδικασία ενδοσκόπησης και βυθίσματος στο παρελθόν. Πρακτικά το αίτημα αυτής της περιόδου είναι να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπον όλα εκείνα τα ζητήματα με το παρελθόν και τις οικογενειακές σχέσεις που για χρόνια καταπιέζατε ή δεν εκφράζατε. Μόλις τελειώσει η επιστροφή Κρόνου θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα που στέκεστε σε αυτό το κόσμο και ποιες ήταν οι συνθήκες που σας διαμόρφωσαν.
    Σχετικά με το ζήτημα του χωρισμού σας είναι βέβαιο πως θα το βιώσατε πολύ σκληρά (έχετε άλλωστε Σελήνη στο Σκορπιό που πονάει στη σιωπή και δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους αλλά και Άρη στο Ζυγό, που δείχνει πως έχετε ανάγκη μια σχέση προκειμένου να νιώθετε δραστήρια, ζωντανή και με αυτοπεποίθηση) όμως όσο και αν τώρα φαντάζει άκαιρο, η χωρισμός ήταν καταφανέστατα απαραίτητος.
    Πρώτον γιατί ο Δίας πέρασε πάνω από την Αφροδίτη σας και σας σπρώχνει με αυτό το χωρισμό να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που έχετε ανάγκη για να νιώσετε αυτοπεποίθηση δεν είναι απαραίτητα μια σχέση αλλά να έχετε στόχους, όνειρα και επαγγελματικές περιπέτειες - η Αφροδίτη σας αισθάνεται καλά μόνο όταν βρίσκεστε έξω στον κόσμο μαχόμενη. Ο Δίας στην περίπτωση σας λειτούργησε σαν καμπανάκι πως το μονοπάτι που περπατούσατε σας έδινε ασφάλεια αλλά όχι νόημα.
    Ο προοδευμένος Ήλιος σας σχηματίζει όψη με τον Χείρωνα και για πρώτη φορά έρχεστε σε άμεση επαφή με μια εγγενή σας ανασφάλεια που έχει να κάνει με την υλική σφαίρα της ζωής (Χείρωνας στον Ταύρο). Πρακτικά ίσως για πρώτη φορά αισθάνεστε την ανάγκη να πατήσετε οικονομικά μόνη σας στα πόδια σας, να μην χρειάζεστε κανέναν (είτε γονιό, είτε σύντροφο) για να μοιράζεστε την οικονομική σας διαχείριση - προσπαθείτε ίσως να δοκιμάσετε για πρώτη φορά τις δυνάμεις σας με τον κόσμο της καριέρας με τόλμη και θάρρος (που είναι και αιτήματα του Ήλιου σας στον Κριό).
    Ταυτόχρονα βιώνετε φέτος αντιστροφή Δεσμών στον Χάρτη σας. Έχετε Βόρειο Δεσμό στον 1ο οίκο, στον Καρκίνο και φέτος ο κάνει σύνοδο με τον διελαύνοντα Νότιο Δεσμό. Άρα μόνο όταν αναλαμβάνεται πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας και μόνο όταν μόνη σας διεκδικείται μια φέτα από την τούρτα της ζωής αισθάνεστε πως εκπληρώνεται τον προορισμό σας και τα χαρίσματα σας.
    Το τονίζω, η καθημερινότητα σας δεν θα είναι εύκολη για τον επόμενο ενάμιση χρόνο (όσο θα διαρκέσει η έξαρση της επιστροφής Κρόνου). Έχετε μπροστά σας μάχες, προσπάθεια και εμπόδια. Όμως δεν θα νιώσετε ποτέ αληθινή Κριός παρά μόνο όταν στο τέλος πείτε: Εγώ τα κατάφερα μόνη μου.
  • joblack1982 @ 03.03.2010 11:48
    Eyxaristw polu gia ta sxolia kai tis topothetiseis!
    exw antilifthei to aitima na stirixtw stis dynameis mou kai apo ekei exei pigasei i stasi mou apenanti stin oikogeneia, ton syntrofo mou kai emena-ti zwi mou-to mellon mou
    to dyskolo einai na entopisw ayta pou thelw na kanw kai na ta upostirixw me praxeis...
    sas eyxaristw kai tha ta xanapoume

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...