παρακαλώ περιμένετε...

Γη!

  • blueview @ 01.03.2010 19:55
    Ελα στο ΙΙ εδω και θα φας γη με το κουταλι Στα πατωματα λεμε
  • Stardome* @ 02.03.2010 14:17
    vecchiamalvasia, όταν λέμε "Κάποιος δεν έχει καθόλου Γη στο χάρτη του" εννοούμε πως δεν υπάρχει κάποιος πλανήτης σε ζώδιο της Γης. Στην περίπτωση σας πράγματι δεν υπάρχει κάποιος πλανήτης σας σε ζώδιο της Γης. Αυτό το ονομάζουμε στην αστρολογία "έλλειψη στοιχείου".

    Μια τέτοια έλλειψη, σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενε κανείς, δεν σημαίνει πως οι ποιότητες της του στοιχείου της Γης (πρακτικότητα, επαφή με το παρόν, αισθησιασμός, αποτελεσματικότητα) απαραίτητα απουσιάζουν από το άτομο. Συνήθως συμβαίνει μια από τις ακόλουθες δύο πιθανότητες:

    1. Το άτομο εκτιμά αυτές τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά, τα έχει πολύ ψηλά στη λίστα των αξιών του και έλκει από το περιβάλλον του ανθρώπους που έχουν έντονη Γη. Έτσι φίλοι, σύντροφοι, συνεργάτες, εραστές συνήθως έχουν περίσσεια σε αυτό το στοιχείο.

    2. Το άτομο αισθάνεται συνεχώς πως στερείται αυτά τα στοιχεία και προσπαθεί να τα υπεραναπληρώσει. Έτσι μπορεί η ανάγκη για πρακτική σκέψη, για υλικά αγαθά, για επιτυχημένη καριέρα, για αισθησιακές σχέσεις γίνεται σχεδόν εμμονή. Με απλά λόγια έχει την ίδια υψηλή πιθανότητα να γίνει κάποιος υλιστής με απουσία Γης στο χάρτη του όσο και κάποιος με περίσσεια γης. Μόνο που για τον δεύτερο είναι κάτι που του έρχεται φυσικά, ενώ ο πρώτος σχεδόν ποτέ δεν ικανοποιείται από την επιτυχία του σε αυτή τη σφαίρα της ζωής.

    Πάντως από τη στιγμή που ο γενέθλιος χάρτης μας περιλαμβάνει και τα 12 ζώδια, αργά ή γρήγορα το στοιχείο της Γης θα κάνει την εμφάνιση του και θα ορθώσει απαιτήσεις. Επομένως δεν συντρέχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας. Ελπίζω να σας έδωσα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για αυτό που ζητήσατε. Καλώς ήρθατε στο Stardome*!
  • vecchiamalvasia @ 03.03.2010 05:05
    Ευχαριστώ για την απάντηση Καλή συνέχεια!

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...