παρακαλώ περιμένετε...

Ευκαιρία του Δία ή Κρεμάλα της εποχής;;;

  • Stardhomme @ 09.03.2010 10:53
    EarthAndWater, όλα όσα αναφέρεις παραπάνω αντικατοπτρίζουν τη διέλευση του Δία από τον Άρη σου και την ενεργοποίηση των όψεων αυτού του πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη σου. Ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Κρόνο σου, οπότε γνωρίζεις μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές σου. Ο Άρης είναι σε σύνοδο με το Ν. Δεσμό σου στους Ιχθείς και σε αντίθεση με το Β. Δεσμό στην Παρθένο οπότε δεν μπορείς να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου πως είσαι καλή σε υποστηρικτικό και όχι αρχηγικό ρόλο. Ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δεν μπορείς να δεχτείς πως η επαγγελματική πρόκληση που θα αντιμετωπίζεις στη ζωή σου δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από μία καλλιτεχνική ή γενικότερα υδάτινη πραγματικότητα στην οποία δε χωρούν το αγέρωχο ύφος και το αυστηρό outfit μίας γυναίκας executive.
    Επιπλέον, ο γενέθλιος Δίας σου είναι σε υδάτινο ζώδιο και κάνει τρίγωνα με τα φώτα σου (Ήλιος και Σελήνη) που βρίσκονται και αυτά σε υδάτινα ζώδια. Άρα οποιόδηποτε ξύπνημα του Δία μέσω πύρινων ενεργειών (Δίας=Τοξότης, Άρης=Κριός) σου θυμίζει ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο που προσπαθεί να εκραγεί και να ανακατέψει την ηρεμία της θάλασσας.
    Αντιλαμβάνομαι το δίλημμα σου (αν και μάλλον έχεις αποφασίσει) αλλα αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του Δία (να μην ξεχνάς πως έχεις Τοξότη στο μεσουράνημα) να αποδείξει πως η δημόσια εικόνα σου είναι ανώτερη από άλλα άτομα που βλέπεις συμπαθητικά αλλά ίσως υπερκετιμημένα. Η απάντηση στο ερώτημα σου αν θα έχεις κι άλλη ευκαιρία είναι σαφώς πως θα έχεις. Ο Δίας θα περάσει από τον ωροσκόπο και τον Ήλιο σου αργότερα. Αυτή η ευκαιρία όμως θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματά της απόφασης σου (μάλλον προς την επόμενη εβδομάδα τη βλέπω) στο παραπάνω θέμα. Οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις, να θυμάσαι πως η ζωή σου δεν τελειώνει. Απλά να θυμάσαι πως βιώνεις μία χρονιά που θα δώσεις προτεραιότητα στην ανάδειξη της δύναμης της ψυχής σου και όχι απαραίτητα της εικόνας σου.
  • fotoula @ 09.03.2010 11:26
    ws koinos 8nitos , proswpika proteinw...:

    apla, pare tin eukairia... kai dokimase to - ki an den doulpsei, apoxwreis argotera - 8a xeis ena poli megalo SYN sto Biografiko sou, ws pros ti 8esi pou eixes analabei - kai oi epoxes einai duskoles...

    otan pairneis mia 8esi kapou, den einai anagki na meineis gia panta...
  • Stardhomme @ 10.03.2010 21:51
    watershine, στο δικό σου χάρτη υπάρχει μία βασική διαφορά: η σύνοδος του Κρόνου με τη γενέθλια Σελήνη σου, η οποία βέβαια συνέβη στο τέλος του 2009, αλλά δεν έχει αποδυναμωθεί ως διέλευση. Δε γνωρίζω αν βείσκεσαι σε μία σχέση και ψάχνεσαι σχετικά με τη δέσμευση ή αν βγήκες από μία σχέση και έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες. Ίσως πάλι όλο το θέμα να έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό και κάποιες σπουδές. Άλλωστε πριν λίγο καιρό πέρασε ο Β. Δεσμός από τον ωροσκόπο σου και θα έχεις κάποιες προκλήσεις μπροστά σου. Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος είναι ο κακός μπαμπούλας (κοινωνία, κάποιο μεγαλύτερο άτομο) που σε πιέζει να ενηλικιωθείς και ο Δίας ο τσαχπίνης νέος που σου λέει να βάλεις κι άλλα εφόδια στη φαρέτρα σου (να στραφείς σε νέα μορφή εκπαίδευσης, να ανοιχτείς στις σχέσεις). Πιθανότατα με τον ορθόδρομο πλέον Άρη στον 7ο οίκο σου και τον ευνοϊκό Δία το Μάιο να μπορέσεις να βάλεις μπροστά κάποια πράγματα που θα σου παρουσιαστούν ως ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις.... Μέχρι τότε προσοχή στις υπερβολές στις ερωτικές γνωριμίες και στα έξοδα!!!
  • Stardhomme @ 11.03.2010 19:39
    watershine, αναφέρομαι στο Μαίο που όντως ο Δίας περνά από τον Ήλιο και μετά από λίγο τριγωνίζει και το γενέθλιο Δία σου. Επιπλέον, ο Κρόνος είναι όντως εξαιρετικά σημαντικός πλανήτης για εσένα και να θυμάσαι πως όποτε αλλάζει ζώδιο ή κάνει μία σημαντική transit όψη, θα έχεις κάποια θεματάκια.
    Τέλος, αυτό που αναφέρεις για συντρόφους έχει να κάνει περισσότερο με την όψη Κρόνου/Άρη που έχεις στο χάρτη σου παρά με την όψη Σελήνης/Ερμή.
  • piggy137 @ 18.03.2010 13:16
    Αγαπητό Stardome καλημέρα κι απο εμένα. Συγχαρητήρια για το ανανεωμένο σαιτ. Ακομη δεν το έχω δει σ' ολες του τις λεπτομέρειες μου αρέσει όμως περισσότερο απο το προηγουμενο. Επειδή κι οι δικές μου γνώσεις ειναι φτωχές και τώρα εμπλουτίζονται μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι γίνεται με τα ταλαίπωρα αισθηματικά μου φέτος;  Γιατί περασα μεγαλα ζορια απο Αύγουστο ως το τέλος του 2009 και τωρα απλά βαλτώνω. Ειναι κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα ή ν' αποφύγω; Ξέρω οτι ο Δίας θα μου φέρει προς το τέλος απριλίου ευκαιρίες στη δουλειά.

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...