παρακαλώ περιμένετε...

kai idiofyia kai tyxerh???

  • Stargazer @ 05.03.2010 19:33
    Πρώτον, οι combust και cazimi πλανήτες, ενώ φαίνεται να λειτουργούν έτσι όπως λένε τα βιβλία στην ωριαία αστρολογία, στην γενέθλια δεν δείχνουν να λειτουργούν με την ίδια δυναμική, είτε από την καλή είτε από την αρνητική πλευρά. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι, παρόλο που ασφαλώς ο γενέθλιος χάρτης είναι η βάση μας, το ωροσκόπιο προοδεύει και αλλάζουν οι σχέσεις μεταξύ των πλανητών.
    Δεύτερον, έχω την αίσθηση (την προσωπική μου άποψη λέω) ότι για να έχουμε πραγματικό cazimi, πρέπει να έχουμε και όψη ιδιομοιρίας, κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωσή σου. Ήλιος και Ερμής είναι σε διαφορετικές μοίρες. Επίσης, ο Ερμής σου στον Ζυγό είναι αυτό που λέμε peregrine, δηλαδή δεν έχει καθόλου τίτλους, δυνάμεις, που ασφαλώς θα ήταν προτιμότερο και θα ενίσχυε το τυχόν cazimi.
    Τρίτον, ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματός σου είναι η Αφροδίτη, που βρίσκεται σε πτώση στην Παρθένο. Αυτό ενδεχομένως μπορεί να έφερε και κάποιες λάθος επιλογές ή κάποια παραπάνω εμπόδια.
    Τέταρτον, μην ξεχνάς ότι το να είναι κανείς ιδιοφυϊα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και Κροίσος Άσε που όλοι, ιδιοφυϊες και μη, μπορεί να φτάσουμε να παίρνουμε 700 Ευρώ λίαν συντόμως!
    Σου εύχομαι καλό κουράγιο και μην απελπίζεσαι, ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα μας χαμογελάσει η τύχη!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...