παρακαλώ περιμένετε...

Με όλη μου τη αγάπη!

  • bonito @ 14.03.2010 21:22
    k dikio exeis!!!!mas exoun priksei......
  • Argy10 @ 14.03.2010 21:28
    Με όλη μου ΤΗΝ αγάπη... Για να είμαι ακριβής... Έχω και πλανήτες στην Παρθένο... ΜΗΝ ξεχνιόμαστε!!!!
  • yellowhat @ 14.03.2010 22:04
    χιχιχι!!!
  • newflame @ 14.03.2010 22:06
    Argy10 θα συμφωνήσω μαζί σου ότι μετά τη σειρά "ο Πόλεμος των Άστρων" όλο και περισσότερα ποστ αφορούν στο "αστρολογικό" ταίριασμα με το αντικείμενο του πόθου των ενδιαφερόμενων. Μήπως όμως & η σειρά προδιαθέτει ανάλογα?? Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί,...προσπεράστε και είμαι σίγουρη ότι ο χρόνος θα δείξει πόσοι από τα νέα μέλη θα αναδειχθούν σε fan του stardome...
  • dimi84kara @ 14.03.2010 22:11
    Καλα δε νομιζω να εγινε και ολοκληρη σειρα για να προσελκυσει κοσμο στο σαιτ, ισως ηταν μια παραγωγη που σχεδιαζοταν καιρο και τωρα ευδοκιμησε.Η τηλεοραση παραμενει ακομα μαζικο μεσο αλλα ο gpano ηταν απο πριν πολυ γνωστος. Τωρα οι καινουριοι που κανουν ποστ για ερωτες,αυτο βλεπουν στη σειρα...Λιγοι ειναι αυτοι που πανε παραπερα και ρωτουν να μαθουν για τον χαρτη...Ετσι ειναι..Αλλα ισως η αλλαγη που γινει καπως "περιορισει" τετοιες ενεργειες..Θα δειξει Argy10!Μαζί σου!
  • skarv @ 14.03.2010 22:12
    δίκιο..ας το δούμε όμως καλοπροαίρετα..ότι όλο το με γουστάρει τη γουστάρω μπορεί να είναι μια πρώτη φάση ΄αδαούς΄ επικοινωνίας που θα εξελιχθεί και παραπέρα..
  • AriesLeo @ 14.03.2010 22:15
    den exeis adiko... mallon einai mexri na synithisoun se auti ti "nootropia" -oti diladi to site den analamvanei na analyei tairiasmata h synastries alla prosferei astrologikes gnwseis...
    k prepei na parapempoume olous sta astromathimata (olous osous den ta vlepoun ekei panw ^^)...
  • helios @ 14.03.2010 22:42
    exeis dikio
    megalo.........
  • blueview @ 14.03.2010 23:08
    Argy10 ... για να μην πω, οχι 10 αλλα 20 . "μιλας την αληθγεια" και μ αρεσεις αλλα εχω κι εγω ενα προβλημα !
    Οταν τρωω οσπρια, ειδικα με πανσεληνο, και ειναι και ο ανθρωπος μου διπλα (αχ !) δειχνει τετοια κατανοηση ... μεχρι λιποθυμιας δλδ !
    Μηπως εχει να κανει με 5 πλανητες που εχω στον Ταυρο ? Θα με θελει ο ανθρωπος μου μετα απο τον "μαραθωνιο" των συνεπειων των οσπριων ?
    Μηπως να ορθοδρομησει πρωτα κανενας πλανητης και να το γυρισω στο κουνουπιδι ?
    Μ ΑΓΑΠΑΕΙ ? Ε ? Μετα το κουνουπιδι θα με αγαπαει παλι ?
  • Argy10 @ 16.03.2010 00:17
    Καλησπέρα και πάλι... Βlue, για να απαντήσω στο πρόβλημά σου, το πραγματικό πρόβλημα θα ήταν αν είχες αυτά τα "έντονα" συμπτώματα χωρίς το κουνουπίδι και τα όσπρια... και πάνω σε έκλειψη! ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ! Anyway, το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι, επειδή δεν μπαίνω πολύ συχνά στο site, τώρα πρέπει να ξεσκαρτάρω μέσα από διάφορα σκουπίδια για να βρω κάτι που να με αφορά.... Πιστέψτε με, δεν το παίζω υπεράνω! Κι εγώ έχω υπάρξει καινούργια εδώ, κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου στραβάδι στην αστρολογία, απλά μπήκα στο νόημα... Το ενδιαφέρον βρίσκεται στην προσπάθεια να καταλάβεις και όχι στην έτοιμη πρόβλεψη... Σαν τον πηγαιμό για την Ιθάκη ένα πράμα! Και το θετικό είναι ότι εδω μέσα υπάρχουν μερικοί εξαιρετικά ενδιαφέροντες άνθρωποι, που έχουν να μοιραστούν με τους άλλους πράγματα διαφορετικά...που τώρα πια αδικούνται μέσα στο πλήθος των, ως επι το πλείστον αναπάντητων Κριος-Καρκινος, Σκορπιός-Παρθένος posts!
  • dimi84kara @ 16.03.2010 01:30
    Kαλα Argy μη τρελενεσαι!!!Αν θεωρεις τον εαυτο σου τοσο μοναδικα "ενδιαφερων" που μονο με "ενδιαφεροντες" μπορεις να μιλας,θα μπορουσες αντι να ποσταρεις αυτο το ξεκατινιασμενο άρθρο να μας εδειχνες λιγο απο τη ποιοτητα σου!!!(εδω νευριασμενο κριαρι απο το ".που τώρα πια αδικούνται μέσα στο πλήθος των, ως επι το πλείστον αναπάντητων Κριος-Καρκινος, Σκορπιός-Παρθένος posts!").Και προσωπικα οπου υπαρχουν πρωτοβουλιες λιγο πιο ουσιαστικα ερευνητικες επι της αστρολογιας ειναι το καλυτερο μου!!!!Και σε πολλους ακομα απο αυτο το σαιτ...
  • Argy10 @ 16.03.2010 19:44
    Καταρχάς dimi, οι περισσότεροι θεωρούμε τους εαυτούς μας ενδιαφέροντες... Και γι'αυτό και εκθέτουμε τα πιστεύω μας, γι'αυτό και αλλα πράγματα μας αρέσουν, και άλλα οχι. Προσωπικά, το να εκφράζω μια άποψη με την οποία αρχικά συμφώνησες, αν δεν κάνω λάθος, είναι μια ανάγκη. Σε καμία περίπτωση δεν τρελαίνομαι. Όσο για το Κριός-Καρκίνος που τόσο σε πείραξε, ίσως ήταν ατυχές παράδειγμα... Το παίρνω πίσω... Ταύρος-Τοξότης λοιπόν! Τώρα για την ποιότητά μου... Υπό αμφισβήτηση, πράγματι!
  • dimi84kara @ 17.03.2010 00:28
    Συμφωνησα αρχικα αλλα μετα το κριος-καρκινος αναθεωρησα!!!!
    χαχχα δεν το κρυψα οτι με πειραξε το "κριος-καρκινος"........!!!!
    Αλλα παλι ξαναματααναθεωρω(ουτε διδυμι να μου).....και συμφωνω με το ενδιαφεροντες(ολοι μάς μας θεωρουμε) και ποιοτητα δεν αμφισβητω γιατι ολοι ιδιατεροι ειμαστε και ειναι και υποκειμενικες αυτες οι αντιληψεις!!!
    Παντως το ποστ σου και για το θεμα που ηταν ,ποιοτητα ειχε!!!
    Δεν ξαναλλαζω γνωμη..και να με βρισεις και να με ταπεινωσεις, εγω θα ειμαι οπαδος!!!
  • vAIRsiFIRE @ 17.03.2010 00:59
    Καποτε πολυ παλια επενεβενε ο Τζι Πι και μας εβαζε ολους σε ταξη..
    Νομιζω οτι το τοπιο θα ξεκαθαρισει με το ανεβασμα του καινουριου σαιτ..
    Αρτζι μαζι σου..
  • Stardome* @ 17.03.2010 02:05
    Argy10, είναι αλήθεια ότι έχει ξεφύγει το ζήτημα με τις ερωτήσεις τύπου "Είμαι Καρκινάκι με ωροσκόπο Λιονταράκι ταιριάζω με Ταυρούκο με ωροσκόπο Υδροχοάκι;", όμως στην νέα πλατφόρμα του Stardome θα έχουμε αρχικά ορισμένες υπηρεσίες που ελπίζουμε πως θα λύσουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ερωτημάτων.
    Επίσης ζητάμε συγνώμη αν έχουμε αφήσει το site χωρίς προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο, όμως έχουμε πέσει όλοι με τα μούτρα στην αναβάθμιση (και πιστέψτε με είναι ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που πρέπει να τα κάνει όλα). Ελπίζω να μας κρίνετε θετικά στο τέλος.
  • Argy10 @ 17.03.2010 09:43
    dimi, δεν μπαίνω εδώ για να βρίσω και να ξεθυμάνω...χαχα! Έχω σάκο του box! Stardome, αν στην πλειονότητά του το site δεν μας αντιπροσώπευε, δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να εκφράσουμε παράπονο! Θα πηγαίναμε αλλού! Είμαι σίγουρη ότι το νέο site θα χτυπήσει φλέβα!

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...