παρακαλώ περιμένετε...

διευκρίνιση σχετικά με κρόνο

  • Stardome* @ 23.03.2010 13:16
    eleni123456, όταν ένας πλανήτης βρίσκετε σε ζώδιο του παρορμητικού Σταυρού επηρεάζει τον καθένα μας προσωπικά αν έχει πλανήτες στο παρορμητικό Σταυρό... Στην περίπτωση για παράδειγμα που είστε Καρκίνος και έχετε και Ερμή και Δία στον Καρκίνο και Σελήνη στην τελευταία μοίρα του Κριού θα σας επηρεάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα (όχι συνεχόμενα) η διέλευση του από τον Ζυγό.
    Όσο για την επιστροφή του Κρόνου στην Παρθένο δεν σας επηρεάζει άμεσα με γεγονός, καθώς δεν θα πιάσει τις μοίρες του ωροσκόπου σας, όμως ακόμη και όταν πέρασε στο Ζυγό δεν έφυγε από τον πρώτο οίκο σας. Συνεπώς είστε ακόμη σε διαδικασία που δομείτε το χαρακτήρα σας και πετάτε από το παράθυρο στοιχεία του εαυτού σας που δεν σας καλύπτουν πια. Καλό σκούπισμα λοιπόν!
  • eleni123456 @ 23.03.2010 18:40
    Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας!
  • eleni123456 @ 23.03.2010 18:50
    πάντως σταρντομ σ'αυτό έχεις δίκιο...
    βλέπω διαφορές σε ψυχολογικό επίπεδο στον εαυτό μου...δεν είμαι όπως παλιά
    αφού πέρασα μία πολύ άσχημη περίοδο το σεπτέμβριο του 2007 νιώθω πιο δυνατή ή τουλάχιστον πιο εκδηλωτική στα συναισθήματά μου θετικά ή αρνητικά κ πιο λογική (ή τουλάχιστον ελπίζω)
    βέβαια φοβάμαι αλλαγές κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο -γιατί συναισθηματικά δεν θέλησα να προσπαθήσω κάτι που εμένα δε με γέμιζε-  
    η ερώτηση μου ωστόσό ειναι η έξής κ αν φυσικά μπορεί να απαντηθεί..
    σε ποιυις τομείς επηρεάζομαι περισσότερο;
    θα πρέπει να δω τους οίκους που βρίσκονται τα παρορμητικά ζώδια;
     

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...