παρακαλώ περιμένετε...

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ....

  • Aeryn @ 21.03.2010 18:45
    Ki egw ta idia, (14/02/83 k wroskopo krio).. k na sou pw th alh8eia exw stamathsei pia na pistevw pws 8a vrw auta pou oneirevomoun.. elpizw na mas voh8hsei kati na ksanaboume sto dromo mas!!
  • dimi84kara @ 21.03.2010 19:16
    Μηπως ο πλουτωνας στον 12  ηλιακο οικο σας και στον 8 γενεθλιο -στο σπιτι του- φερει τετοια απογνωση και βαθια συναισθηματα απογοητευσης??!!
    (και μεις εχουμε αντιθεση ηλιου κρονου,τετραγωνο ωροσκοπου κρονου αλλα οχι απογνωση,ακομα τουλαχιστον)
  • Gourounaki @ 21.03.2010 22:40
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  • Stardome* @ 23.03.2010 16:56
    farfalinaaa, ομολογώ πως η περίπτωση σας με προβλημάτισε αρκετά. Θα επιχειρήσω εδώ να κάνω μια προσέγγιση πάνω στο χάρτη σας που ελπίζω να σας κάνει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Λοιπόν έχουμε και  λέμε:
    Ζήτημα 1: Για Υδροχόος  με ωροσκόπο Κριό (και τα δύο είναι ζώδια που δεν αγαπά ιδιαίτερα η Αφροδίτη γιατί κρίνουν με κριτήρια εγωισμού - Κριός - ή ιδεολογικά -  Υδροχόος) έχετε μια πολύ ενεργή και έντονη Αφροδίτη στο χάρτη σας...  Αφροδίτη στους Ιχθύες (θέση έξαρσης) και μάλιστα σε τρίγωνο ακριβείας με τη σύνοδο Πλούτωνα - Κρόνου στον 7ο οίκο σας (των διαπροσωπικών  σχέσεων) και τετράγωνο με τη σύνοδο Δία - Ουρανού στον 8ο οίκο σας (της  βαθιάς συναισθηματικής εμπλοκής με τους άλλους). Σε αυτά συνυπολογίστε την Σελήνη σας στον Ζυγό (ζώδιο της Αφροδίτης) που δηλώνει πως αυτό που  έχετε ανάγκη για να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα είναι να βρίσκετε  σε ισορροπημένες και απολαυστικές σχέσεις. Είναι λοιπόν σαν συμβαίνουν τα εξής: α) ο κόσμος να σας δείχνει συνεχώς  πως ο μόνος τρόπος για να πορευθείτε είναι με εγωισμό και μοναχικά για  μεγάλα κομμάτια της ζωής σας (ωροσκόπος Κριός) προκειμένου να αναπτύξετε θάρρος και δυναμική και β) για να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας  πρέπει να κρατάτε αποστάσεις από τους συναισθηματισμούς, να κρίνετε  λογικά και να βρίσκεστε μέσα σε παρέες και φίλους (Υδροχόος). Και εδώ  αρχίζει το παράδοξο της υπόθεσης αφού εσείς έχετε την τάση να κάνετε  ακριβώς το αντίθετο αφού: με Σελήνη στο Ζυγό πιθανόν βάζετε τον σύντροφο σε πρώτη θέση και αποφεύγετε τις εντάσεις και τους εγωισμούς και με την Αφροδίτη σε θέση έξαρσης μέσα στις σχέσεις προχωράτε ίσως στο επόμενο  επίπεδο και θυσιάζετε συστηματικά τα προσωπικά σας θέλω προκειμένου να  συντηρήσετε τη σχέση σας, τον σύντροφο σας δίπλα σας. Μην ξεχνάμε εδώ  πως με σύνοδο Πλούτωνα - Κρόνου στον 7ο οίκο η διατήρηση μιας σταθερής  και ασφαλούς (Κρόνος) σχέσης (7ος οίκος) είναι ζήτημα ζωής και θανάτου  (Πλούτωνας).Με αυτό το πακέτο δεν τολμώ να φανταστώ πως αισθάνεστε όταν χωρίζετε.  Μπορώ όμως με βεβαιότητα να πω πως την αποτυχία μια σχέσης θα την φέρετε περισσότερο από συχνά σαν μια συνεχώς ανοιχτή πληγή. Μέσα σε αυτό το  πλαίσιο δεν φαίνεται και τόσο μακρινή η προοπτική του να έλκεται στη ζωή σας άτομα με τα χαρακτηριστικά της συνόδου Δία - Ουρανού στη ζωή σας.  Ανθρώπους που είναι τόσο διαφορετικοί από εσάς που σας εξιτάρουν για  αυτό ακριβώς το λόγο. Έτσι το μοτίβο των σχέσεων που ο σύντροφος ξεκινά  μετά από ένα χρονικό διάστημα να σας καταπιέζει λες και έχει εξουσία  απέναντι σας (Ουρανός - Δίας), να επιβάλλει τις απόψεις του και να είναι απόμακρος (Ουρανός) ή να απαιτεί ελευθερία μέσα στη σχέση ή να  τελειώνει τη σχέση πριν καλά καλά αρχίσει (Δίας) δεν αποκλείεται να  κάνει την εμφάνιση του. Τελικό συμπέρασμα από τα παραπάνω: είναι λογικό αν έχετε περάσει τέτοιου είδους σχέσεις και με αυτές τις απαιτήσεις να είστε πολύ προσεκτική ή  να έχετε δεύτερες σκέψεις κάθε φορά που προκύπτει κάτι ή να φτάνετε στο  σημείο να νιώθετε αδύναμη να προσπαθήσετε άλλο.
    Ζήτημα 2: Εδώ και δύο χρόνια στον προοδευμένο χάρτη σας η Αφροδίτη έχει  περάσει πάνω από τον ωροσκόπο σας κάνοντας επιτακτικό το θέμα των  σχέσεων. Την ίδια στιγμή ο προοδευμένος ωροσκόπος σας έχει φτάσει στον  Ταύρο (το άλλο ζώδιο της Αφροδίτης) ενώ βιώνετε φέτος και προοδευμένη επιστροφή Σελήνης στο Ζυγό... Πολύ Αφροδίτη μαζεύτηκε πάλι! Εξ ου και η έκκληση σας να αλλάξει επιτέλους κάτι στο κομμάτι των σχέσεων. Το ζήτημα τα προηγούμενα 3 χρόνια ήταν πως η προοδευμένη Σελήνη σας που βρισκόταν στην Παρθένο και 6ο οίκο σας, αφενός σας είχε βάλει σε μια διαδικασία να αυτοτιμωρείτε τον εαυτό σας ή να αισθάνεστε πως δεν είστε άξια για να είστε σε μια φυσιολογική σχέση ενώ ταυτόχρονα ήταν μπλεγμένη στις συμπλιγάδες της αντίθεσης Κρόνου - Ουρανού που πιθανόν να σωματοποίησε αυτή την ένταση (παραμελήσατε τον εαυτό σας και την υγεία σας με πρόσληψη βάρους ή εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα υγείας?)... Την ίδια στιγμή ο Κρόνος επηρέαζε από την Παρθένο την Αφροδίτη και τον Άρη  σας (κυβερνήτης χάρτη) και σας είχε πιθανόν τυλίξει σαν σύννεφο απογοήτευσης. Στο μέλλον τώρα και πάντα με τη σκέψη πως αυτή η περίοδος που περάσατε ήταν πραγματικά δύσκολη έχουμε και λέμε: Τον Ιούνιο φέτος βιώνετε την επιστροφή προοδευμένης Σελήνης στον 7ο οίκο σας και επιτέλους η δύσκολες εμπειρίες γίνονται συναισθηματικό περιεχόμενο. Με άλλα λόγια σε συναισθηματικό επίπεδο θα ξεκινήσει μια περίοδος ίασης και αποδοχής... Την ίδια στιγμή ο Δίας πιάνει τον προοδευμένο Άρη σας και αυτό είναι ένδειξη πως επανέρχεται η αισιοδοξία και το χαμόγελο σε συνδυασμό με μια διάθεση να αναλάβετε επιτέλους δράση για να αλλάξετε την εικόνα σας (ο Πλούτωνας στο Μεσουράνημα σε  τετράγωνο με τον ωροσκόπο σας μιλά για μεταμορφωτική αλλαγή της εικόνας σας)... Αναγεννάτε με άλλα λόγια εικόνα που έχετε για τη θέση σας μέσα στον κόσμο. Με αυτό τον συνδυασμό παραγόντων μια σχέση δεν μοιάζει μακρινή  προοπτική, όμως όλος ο χάρτης σας δείχνει πως το πρόβλημα με το να κάνετε μια σχέση είναι προέκταση του προσωπικού ζητήματος να εκφράζετε γνήσια, με θάρρος και χωρίς την ανάγκη αποδοχής από τους άλλους τον  εαυτό σας. Με αυτό τον συνδυασμό παραγόντων μια σχέση δεν μοιάζει μακρινή  προοπτική, όμως όλος ο χάρτης σας δείχνει πως το πρόβλημα με το να  κάνετε μια σχέση είναι προέκταση του προσωπικού ζητήματος να εκφράζετε  γνήσια, με θάρρος και χωρίς την ανάγκη αποδοχής από τους άλλους τον εαυτό σας.
    Ελπίζω, παρά το μακροσκελές της απάντησης, να σας έδωσα μια προοπτική στο χάρτη σας. Καλή δύναμη εύχομαι!
  • farfalinaaa @ 23.03.2010 21:41
    agaphto stardome emeina 'me to stoma anoixto' se ola osa anaferate..nai akrivws ola auta eimai egw, kai ola auta sumvainoun sth zwh mou.
    exw talaipwrhthei para polu ta teleutaia xronia(oxi oti k ta prin apo auta htan kala), idiws apto 2003 k meta(me kapoia mikra diasthmata pio eunoika, alla panta uphrxe parallhla olo k kapoio provlhma). kai ontws h ugeia m upoferei k kila evala.  me ta erwtika me exei kourasei afantasta h katastash...exw talaipwrhthei para polu. kai ontws elkw sth zwh m ta atoma pou anaferate, kai den to mporw allo...! k ontws upoferw......... k den exw kouragio gia allo 'karvouno'............!!! elpizw na einai sth tuxh m(osh exw) ola auta na allaksoun k na fugei auth h dustuxia apo panw mou, gt de nomizw nanteksw allo....
       sas euxaristw polu !

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...