παρακαλώ περιμένετε...

ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ...

  • Stardhomme @ 24.03.2010 13:28
    geminicious, όπως και εσύ αναφέρεις η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου είναι μία βασικότατη ένδειξη για έλλειψη αυτοπεποίθησης ειδικά σε άτομα μικρής ηλικίας. Θα αρχίσεις να βλέπεις όμως με την πάροδο του χρόνου πως αυτή η όψη μπορεί να γίνει ευλογία σε ένα χάρτη αφού με την απόκτηση εμπειρίας και υπομονής θα αποκτήσεις αυξημένη αυτοπεποίθηση και κύρος στις πράξεις σου. Η αυτοεκτίμηση ως έννοια στην Αστρολογία είναι όρος κυρίως του 2ου οίκου, εκεί που συναντάμε σε εσένα το ζώδιο του Ζυγού, που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Η γενέθλια Αφροδίτη σου στον 8ο οίκο και Ταύρο είναι μία καλή θέση, αλλά ταυτόχρονα δίνει μία ένδειξη πως για να σχετιστείς θα πρέπει να γίνει από την άλλη πλευρά το πρώτο βήμα. Επίσης η γενέθλια όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Σελήνης (τα δύο χαρακτηριστικά της θηλυκότητας σε κάθε χάρτη) σε κάνει να αμφιβάλεις για το δυναμισμό σου αλλά και την εμφάνισή σου πολλές φορές. Ο Κρόνος και πάλι εμπεριέχεται στο όλο θέμα αφού με την όψη quincux με τη γενέθλια Αφροδίτη σου μονό μπελάδες προκαλεί όταν πρέπει να αποφασίσεις αν θα κάνεις την κίνηση στον ερωτικό τομέα ή όχι (ανασφάλεια και αδυναμία να κάνεις το πρώτο βήμα). Επίσης, με Παρθένο ωροσκόπο, ο τρόπος με τον οποίο θα σχετιστείς έχει να κάνει με τον Ερμή. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη σου θα έπρεπε να σε κάνει ιδιαίτερα ανοικτή στην επικοινωνία, αλλα η σύνοδος τους στον Καρκίνο σε κάνει ένα άτομο που προτιμά να ξεκινά κάτι με συναίσθημα παρά με λογική. Αυτό σημαίνει πως θα πιάσεις κουβέντα μόνο όταν καταλάβεις πως δεν απειλείται η ασφάλεια σου και πως κανείς δε θα προσπαθήσει να ρίξει τα τείχη που ορθώνεις για να προστατευθείς. Με λίγα λόγια, ο Κρόνος σε αυτή τη φάση της ζωής σου μπορεί να φαίνεται κατάρα, αλλά ίσως να είναι ευλογία αφού σε βοηθά να αποκτήσεις εμπειρία που θα φανεί υπερπολύτιμη στο μέλλον...
  • SMAPAR @ 24.03.2010 13:59
    ..πραγματικά ποσο σημαντικό είναι να έχουμε αυτοπεποιθηση κ αυτοεκτιμηση! και δεν ξέρω για ποιο λόγο ειναι τοσο δυσκολο για καποιους ανθρωπους να την έχουν. συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου! ενω νιωθω πως εχω την δυναμη να στυψω και την πετρα κατι έρχεται και με τραβαει απο τα ποδια.... χανω την πιστη και την εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Νιώθω πως χρειαζομαι "δεκανίνια" τους αλλους. Ενω τα παντα μπορεί να τα παρεις απο σενα τον ιδιο και μετα να τα μοιραστεις με τον άλλον. Γιατί το κανουμε αυτό????
    υγ. βεβαια τωρα, την παρουσα φαση(δεν ξερω αν οφειλονται στα αστρα) νιωθω πως παλευω να σταθω στα ποδια τα δικα μου.
  • geminicious @ 24.03.2010 15:18
    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταποκριση!Εχω μείνει με ανοιχτό το στόμα!Δεν περίμενα τοοοόσο εμπεριστατωμένη απάντηση!!!!Μακάρι με την  πάροδο των χρόνων να βελτιωθώ...γιατι στην παρούσα φάση υπερβαίνω τον εαυτό μου,για να το καταπολεμήσω!!!!!!!!!!!thanks a looooot παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...