παρακαλώ περιμένετε...

ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

  • Stargazer @ 27.03.2010 08:22
    dimitra1982, ο Ουρανός πράγματι βρίσκεται πάνω στο κεφάλι σου, καθώς εδώ και καιρό σχηματίζει σύνοδο με το Μεσουράνημά σου και βεβαίως οι πρόσφατες αντιθέσεις Κρόνου-Ουρανού έγιναν επάνω στον άξονα 4ου-10ου οίκου. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο προοδευμένο ωροσκόπιό σου, πριν από δύο χρόνια - αν η ώρα γέννησής σου είναι ακριβής - είχες σύνοδο ακμής 4ου οίκου με Πλούτωνα. Όσο κι αν αγαπάει κανείς τον Πλούτωνα, δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι συνδέεται απόλυτα με την απώλεια. Πόσο μάλλον εσύ, με κυβερνήτη χάρτη τη Σελήνη στον Σκορπιό, μια δύσκολη και επώδυνη θέση.
    Επαγγελματικά θα σου έλεγα ότι τόσο η φετινή όσο και η επόμενη χρονιά φαίνονται αρκετά καλές. Για φέτος, έχε το νου σου στις περιόδους που ο Δίας θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία και πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
    Θέλω όμως να αναφερθώ και σε αυτό που λες για τους φίλους σου. Δεν έχω κανέναν λόγο να μη σε πιστέψω, όμως ο χάρτης σου δείχνει πολύ δυνατούς φίλους, που θέλουν το καλό σου και είναι σε θέση να σε βοηθήσουν. Το πιθανότερο είναι ότι εσύ δεν έχεις κάνει και τις καλύτερες επιλογές μέχρι τώρα. Πρόσεξέ το αυτό.
  • dimitra1982 @ 29.03.2010 01:34
    ευχαριστώ πολύ και πόσο σωστό το σχόλιο για τις επιλογές...

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...